Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Pharaon professzor
  2016-11-03 11:40:38, csütörtök
 
  Pharaon professzor

Nem az a legnagyobb baj, hogy Ghaith Pharaon Orbán Viktor szomszédságában lakik, és hogy a körözött szaúdi milliárdos ráadásul üzletel is a Nemzet Vejével, vagyis, Tiborcz Istvánnal, a miniszterelnök lányának férjével. Baj ez is, persze, hogy az.


Banánköztársaság, Kiemelt | Szerző: fsp | 2016. november 3

Hogy Ghaith Pharaon kicsoda, azt csak mostanában kezdi kapiskálni a magyar közvélemény. Pontosabban a magyar közvéleménynek az a fele, akik olvasnak újságot, néznek tévét, internetet. Nem a Magyar Időket és a Magyar Hírlapot olvassák, nem az Origót, a 888-t nézik az interneten, nem a köztévét, valamint a TV2 műsorait bámulják. A sajtónak arra a kis szigetére gondolunk, ahol még hírek vannak és információk.

A közvélemény érdeklődőbb része már kezdi sejteni, amit Orbán és társai régóta tudnak. Merthogy, és ez a baj Ghaith Pharon tündöklésével, ettől bűzlik, de nagyon ez az egész történet, hogy például Pintér Sándor belügyminiszter már régóta tudja, hogy létezik ilyen nevű ember. Még akkor is létezik, ha a hivatalos államtitkári megfogalmazás szerint most épp nem tartózkodik Magyarországon, és nem is él itt életvitelszerűen.

Nyilván jó ideje tud róla Polt Péter legfőbb ügyész is, valamint a hírszerzés, és mindenki, akinek dolga lett volna, hogy Ghaith Pharaon - ahogyan Orbán Viktor a parlamentben nevezte: Pharaon professzor - ne szabadlábon legyen, hanem az FBI által elfogottak kenyerét egye valamelyik amerikai börtönben.

Merthogy elfogatóparancs van ellene, ám ahelyett, hogy a hűvösön csücsülne, Pharaon professzor éli a világát. Legutóbb augusztus 4-én látták Splitben a jachtját, éppen aznap, amikor Magyarország leggazdagabb gázszerelője, Mészáros Lőrinc elhíresült jachtja is épp ott horgonyzott.

Biztosan a véletlen műve ez is, merthogy ebben az országban majdnem minden véletlenül történik. Talán a rendszerszintű lenyúlás a kivétel ebben a tekintetben, mert az nem véletlen, hanem előre eltervelt gazemberség. Az viszont valóban véletlen, hogy az elhárítás, a TEK, vagy bárki, akinek ez lett volna a dolga, csak mostanában jöttek rá, hogy tavaly ilyenkor terroristák tartózkodtak Magyarországon. Egy hétig éltek egy zuglói hotelben, de erre nyilván azért nem jöttek rá az illetékesek, mert a szállodai bejelentkezési lapjukon nem tüntették fel, hogy foglalkozásukra nézvést terroristák, jövetelük célja pedig rosszban sántikálás, közelebbről merényletek előkészítése.

Nem tűnt fel az sem a derék terrorelhárítóknak, hogy, ugyancsak tavaly nyáron, egy arab tulajdonú üzletben valakik 200 ezer SIM kártyát vásároltak. Miért is lett volna ez érdekes, mindennapos üzlet az ilyen, napi rutin, Van a magyar hatóságoknak más, fontosabb dolguk is annál, minthogy az Interpol és az FBI által körözött Orbán-közeli milliárdos bűnelkövetők elfogásával foglalkozzanak. Előrébb való ennél civil szervezeteket vegzálni, filmgyári fegyvereket lefoglalni, vagy, teszem azt, egy 800 fős magyar település, Karmacs utcáin három páncélozott járművel, valamint harminc más járgánnyal grasszálni, majd ott eltévedni.

Fontossági sorrendek vannak Orbán Magyarországán, lássuk be. Pharaon professzorra és üzlettársaira is sor kerül valamikor. Csak győzzük kivárni.

Föld S. Péter

Ez az írás a bezárt Népszabadság internetes oldalán jelent volna meg.


http://gepnarancs.hu/2016/11/pharaon-professzor/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: banánköztársaság, életvitelszerűen, foglalkozásukra, elfogatóparancs, szomszédságában, belügyminiszter, foglalkozzanak, bejelentkezési, magyarországán, magyarországon, miniszterelnök, rendszerszintű, közvéleménynek, tündöklésével, megfogalmazás, szervezeteket, üzlettársaira, tartózkodtak, államtitkári, gázszerelője, leggazdagabb, magyarország, hatóságoknak, népszabadság, parlamentben, előkészítése, bűnelkövetők, professzorra, mindennapos, fegyvereket, merényletek, terroristák, közvélemény, közelebbről, illetékesek, érdeklődőbb, körözött szaúdi, miniszterelnök lányának, magyar közvélemény, magyar közvéleménynek, 888-t nézik, sajtónak arra, közvélemény érdeklődőbb, egész történet, hivatalos államtitkári, parlamentben nevezte, hűvösön csücsülne, véletlen műve, országban majdnem, rendszerszintű lenyúlás, kivétel ebben, viszont valóban, Ghaith Pharaon Orbán Viktor, Nemzet Vejével, Tiborcz Istvánnal, Hogy Ghaith Pharaon, Magyar Időket, Magyar Hírlapot, Ghaith Pharon, Pintér Sándor, Polt Péter, Ghaith Pharaon, Orbán Viktor, Mészáros Lőrinc, Orbán Magyarországán, Föld,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Tanmese  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Walter Chrysler mondta  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Vito Giaquinto gondolata  Az ember  Minden tavaszból őrizz..  Jó éjszakát  Sík Sándor - Ha jő a perc  Somlyó Zoltán - Orgonával  Szép estét  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  James Allen  Ady Endre - Mindegy átka  ajándék, mellyel meglepem  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Vannak emberek  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Esterházy Péterre emlékezünk  Egy gondolat  Szép estét kedves látogatóimna...  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Különleges  Jan Twardowski - Siessünk  Előfordul, hogy  Zilahy Lajos mondta  Walter Chrysler mondta  Horváth Szilvia tollából  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Alvó kislány  Borzasztó  Robert Merle tollából  Anyámról való emlékek  Gebhardt Nóra versei II.  Magamnak  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Anyák napjára  Nevelőszülőkhöz adták,  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Somlyó Zoltán - Orgonával  Egy gondolat  Facebookon kaptam  jó reggelt  Alvó cica  képre írva  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Vannak emberek  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Előfordul, hogy  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  IGEN így  Hogyan válunk hűségesekké?  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Andrássy Réka - A bolond Böske  Mindig lesz olyan  Gebhardt Nóra versei II.  A Magyar Költészet napja alkal...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Robert Merle tollából 
Bejegyzés Címkék
körözött szaúdi, miniszterelnök lányának, magyar közvélemény, magyar közvéleménynek, 888-t nézik, sajtónak arra, közvélemény érdeklődőbb, egész történet, hivatalos államtitkári, parlamentben nevezte, hűvösön csücsülne, véletlen műve, országban majdnem, rendszerszintű lenyúlás, kivétel ebben, viszont valóban, hétig éltek, zuglói hotelben, szállodai bejelentkezési, arab tulajdonú, magyar hatóságoknak, bezárt Népszabadság, banánköztársaság, életvitelszerűen, foglalkozásukra, elfogatóparancs, szomszédságában, belügyminiszter, foglalkozzanak, bejelentkezési, magyarországán, magyarországon, miniszterelnök, rendszerszintű, közvéleménynek, tündöklésével, megfogalmazás, szervezeteket, üzlettársaira, tartózkodtak, államtitkári, gázszerelője, leggazdagabb, magyarország, hatóságoknak, népszabadság, parlamentben, előkészítése, bűnelkövetők, professzorra, mindennapos, fegyvereket, merényletek, terroristák, közvélemény, közelebbről, illetékesek, érdeklődőbb, elfogásával, információk, szabadlábon, gazemberség, pontosabban, páncélozott, horgonyzott, tartózkodik, tekintetben, milliárdos, legnagyobb, gepnarancs, elhíresült, internetet, valamelyik, sántikálás, elfogottak, hírszerzés, professzor, vásároltak, kapiskálni, mostanában, interneten, internetes, lefoglalni, grasszálni, fontossági, járgánnyal, véletlenül, szigetére, tüntették, hivatalos, országban, ugyancsak, eltervelt, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1988
  • e Hét: 5752
  • e Hónap: 9497
  • e Év: 162993
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.