Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Még mennyi trágyát kell lenyelnünk, amíg ez az erkölcsileg h
  2016-11-05 20:19:30, szombat
 
   
 
Molnár Bálint 2016-11-05

Még mennyi trágyát kell lenyelnünk, amíg ez az erkölcsileg hulla, minden mozdulatában korrupt celeb eltakarodik a vérbe?


Mégiscsak szombat van, úgy döntöttem, hogy ma nem leszek kegyetlen magunkhoz, könnyed kis bulvárhírrel dobom fel a nap második felét. Az is igaz, hogy két-három napja (jóstehetség és három kisdoktori hiányában is) előreláttam a dolgot, be is következett: Rogán pajtás feljelentett mindenkit.

Mármint mindenkit, aki Juhász Péter ,,hazugsággyárához" az elmúlt napokban asszisztált. Antonio dühbe gurult és a propagandaminisztérium le is gyártotta a közleményt (oda a szabad szombatnak, remélem kurvaanyáznak rendesen a fiúk-lányok, hogy az állami propaganda feje egyik buliból a másikba tántorog):

A hazugságok terjesztőivel szemben ma már a polgári peres eljárás nem elegendő, így miniszter úr az érintett ügyekben büntetőfeljelentést tesz

- ezt írták szombati közleményükben Rogán minisztériumi cselédei (és remélhetőleg ugyanazzal a lendülettel ezt Spéder Zoltánnak is figyelmébe ajánlották), nem sokkal az után, hogy a Vasárnapi Hírek mai számában igen erős állítások jelentek meg a mostanában kizárólag politikai celeb botrányairól elhíresült Cecília férjéről. A cikk már nem elérhető, ne keresse senkise, de azért én ideteszem, Juhász Péter egyszemélyes ellenzék Facebook-oldaláról származik:

vh1

vh2

Aprók a betűk is, unalmas is végigolvasni, a lényeg, amitől Rogánnak ködbe borult az agyveleje: a cikkben azt írja a VH, hogy a napokban a Terrorelhárítási Központ közreműködésével őrizetbe vettek egy belvárosi ügyvédet, aki egyébként Rogán bizalmasa és akinél több száz millió forint készpénzt is találtak. Mindezt azóta tagadta az ORFK és a Legfőbb Ügyészség is. Ez a mai história adódott össze Rogán érzékeny mimózalelkében azzal, hogy Juhász Péter pár napja azt állította - én meg ITT emlékeztem meg róla -, Cilikopter Antal múlt csütörtökön kiruccant Dubajba, ahol is a Valton Security tulajdonosával látták együtt. Már nem úgy, hanem amúgy.

A propaganda kabinet akkor is hozta a formáját, a halaszthatatlan közfeladattól a szabadságoláson át a november elsejei litánáig terjedő idióta, egymásnak ellentmondó közleményeik egy újabb veretes hazugságot sejtettek. Sőt, most is változatlanul azt sejtetik. Nem mintha Rogán nem engedhetné meg magának a dubajozást, csak a helikopteres lódítás után minimum cikinek tűnt, hogy megint csinálja a fesztivált. Ráadásul ha a parlamentben nem jelenik meg kérdésekre válaszolni, és a hivatalosságok szerint halaszthatatlan közfeladata akadályozta ebben, amiről nem mondják meg, hogy mi volt az, de aztán mégis kiderül, hogy szabadságon volt, akkor senki ne várja tőlem, hogy megint úgy tegyek, mintha hülye lennék.

Ehhez képest jelen állás szerint az van, hogy barnanyelvű lakájék dörzsölgetik enyves kezeiket, mert ugyanis Juhász Péter a Vasárnapi Hírek cikke alapján ezt posztolta a reggeli órákban:

Juhász Péter iránti minden tiszteletemmel együtt én azért egy kicsit körültekintőbben jártam volna el ezzel a feltételezéseken, pletykákon, híreszteléseken, bizonyítékokkal alá nem támasztott sejtetéseken alapuló cikkel kapcsolatban. Mert akkor nem kellett volna utólag magyarázkodni, hogy médiahekk volt az egész. Akkor sem, ha igen nagy bizonyossággal állítható, hogy az volt.

Ugye azt senki nem gondolja komolyan, hogy az Orbán nevű elengedte Antonio kezét? Ugye Juhász Péter fejében sem fordult meg, hogy a Polt Péter-féle sóhivatal, a Hajdu János-féle TEK, a Pintér-féle belügy, vagy bármelyik Fidesz által kézivezérelt hatóság azon dolgozik, hogy Rogán mocskos ügyleteinek utánajárjon és tettenérje a celeb maffiózó egyik-másik-harmadik pénzt táskában hurcolászó bizalmasát? Ugye, nem? Juhász Péter pontosan tudhatja, hogy egyedül a nyilvánosság ereje az, ami itt bárkit lemondásra, megbukásra kényszeríthet. Semmi más. A rendszer maga a korrupció. Éppen ezért örömmel láttam, hogy végül is második nekifutásra Juhász eszmélt, még ha a karakterét gondosan gyilkoló, közpénzzabáló médiamunkások az Origótól a PS-en keresztül a Ripostig egy emberként visítottak fel örömükben. Más örömük nemigen lesz a szar tapicskolása közben, úgyhogy hajrá!

Viszont Rogán. Ilyen élőlényt se sűrűn hordozott a hátán az áldott magyar anyaföld, pedig Matolcsy is egy vaskos esettanulmány. Szóval nem járt Dubajban, Juhász hazudik, de Varga Valton Lajos meg járt Dubajban, tehát a történet fele ugye, igaz. Rogán még sosem hazudott, tehát nyilván most is igazat mond, és mindenki más hazudik. Zárójel: bevallom, kiábrándító volna és Juhász Péter eddigi értékes munkája, hitelessége (no, nem barnanyelvék szerinti hitelessége) is bánná, ha kiderülne, hogy Rogán nem volt Dubajban, illetve hogy nem tudja hitelt érdemlően bizonyítani, hogy ott volt. Azzal sajnos nem sokra megyünk, hogy én speciel tényleg nem láttam Rogánt Dubajban.

Ugyanakkor valaki magyarázza el nekem, mennyire lehet valaki sunyi, gyáva, ellenben példásan önérzetes szarházi, hogy - amint arra a nyakamat mertem volna tenni pár napja - megint perrel fenyegetőzzön? Mivel elfajultak a dolgok és nem lehet nyugodtan sunyulni, immár a büntetőfeljelentés a téma. Ennek semmi szégyenérzete nincs? Ennek az erkölcsi hajótöröttnek soha nincs az a pont abban a nyomorult életében, ahol már a saját ganéságától felfordul a gyomra? Ki ez az ember? Ki ez? Aki már lassan annyi pert indít, hogy megszámolni sem lehet, de aki baszik elmenni ezekre a perekre, mert derogál? Mi az, hogy egy miniszter azért áll ki sajtót tájékoztatni, hogy lesameszozza a beperelt ellenséget és kinyögje, hogy méltóságán aluli elmenni a saját maga indította perre?

Ennyi véletlen a büdös életben nincs, amibe ez mind belekeveredett. Annyi hazugság nincs, amennyi ennek a száját már el nem hagyta ebben az életben. Félnapos hazugságait estére meg nem történtté nyilvánítja, de amikor hazugságon érik, akkor visít, őrjöng, toporzékol és kényszeresen ismételget egy mondatot. Most már az lesz, hogy naponta felejelentget valakit, miután hülyének nézett egy országot? Nem engem, mindenkit. Az állami megrendelésekből hízó cég vezetője meghelikopterezteti Celebet és Celebnét (=kőkemény korrupció), Celeb Antal meg a sikeres üzletasszony felesége szoknyája mögé bújik. De csak azért, mert a hazugsága kiderült, mert a fotót már nem lehetett letagadni. Ha nem derült volna ki, már sokakat beperelt volna, kétség ne férjen hozzá.

Még mennyi trágyát kell lenyelnünk, amíg ez a zsé kategóriás, erkölcsileg hulla, minden mozdulatában korrupt celeb eltakarodik a vérbe, ahelyett, hogy feljelentgetne és a becsületéért sápítozna? Engem nem érdekel, hogy a Rogán által megkérdezett hatóságok mit állítanak azzal kapcsolatban, hogy Rogán mikor járt és mikor nem járt Dubajban. Nem érdekel, hogy a Rogán tenyeréből zabáló, valamikor független állami intézmények mit cáfolnak és mit erősítenek meg. Engem az érdekel, hogy Juhász, b*meg, kapd elő azt a fotót, vagy azt a bármilyen típusú bizonyítékot, amivel beég ez a szarházi, mert ha nem, még nagyobb pofája lesz, és már nagyon elegem van abból, hogy sértett, kicsinyes, elvtelen takonygerincűek néznek hülyének, miközben a nyakamat szorongatják. Elegem van abból, hogy ebben az országban csak a Fidesz kiváltsága lejáratni, fenyegetőzni, hazudni, csak a közpénz- és lakájmédia joga hírt hamisítani, elhallgatni, átírni, kiszínezni. Hazudni, hazudni, hazudni.

Rogán! A komplett média (az is, amelyik félrefordította a fejét, amelyik ma páros lábbal szállt bele Juhászba) látta, hogy miként hazudsz. Az én erkölcseim szerint aki fél napig hazudik, az akármeddig hazudik. Aki miniszterként belehazudik az arcomba, midőn tények igazolják, hogy hazudik, de ő még akkor is tagad, az számomra egy hitelét vesztett tróger. Mikor lesz annyi önbecsülése az áldott jó magyar emberek zömének, hogy ne tűrje el a nyakán az ilyen korrupt, tolvaj, hazug Rogánokat? Faszba ezzel a szombattal is.


http://kolozsvaros.com/2016/11/05/meg-mennyi-tragyat-kell-lenyelnunk-amig-ez-az-e rkolcsileg-hulla-minden-mozdulataban-korrupt-celeb-eltakarodik-a-verbe/
adomany
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: közreműködésével, terrorelhárítási, megrendelésekből, hazugsággyárához, feltételezéseken, körültekintőbben, bizonyítékokkal, halaszthatatlan, szabadságoláson, híreszteléseken, félrefordította, takonygerincűek, hivatalosságok, bizonyossággal, mimózalelkében, tiszteletemmel, közleményükben, tulajdonosával, belekeveredett, feljelentgetne, közpénzzabáló, kurvaanyáznak, esettanulmány, magyarázkodni, médiamunkások, fenyegetőzzön, terjesztőivel, hajótöröttnek, minisztériumi, miniszterként, felejelentget, szégyenérzete, közfeladattól, változatlanul, kényszeríthet, szorongatják, erkölcsileg hulla, elmúlt napokban, szabad szombatnak, állami propaganda, másikba tántorog, hazugságok terjesztőivel, polgári peres, érintett ügyekben, mostanában kizárólag, belvárosi ügyvédet, propaganda kabinet, halaszthatatlan közfeladattól, november elsejei, újabb veretes, helikopteres lódítás, hivatalosságok szerint, Molnár Bálint, Juhász Péter, Spéder Zoltánnak, Vasárnapi Hírek, Terrorelhárítási Központ, Legfőbb Ügyészség, Cilikopter Antal, Valton Security, Ugye Juhász Péter, Polt Péter-féle, Hajdu János-féle TEK, Viszont Rogán, Varga Valton Lajos, Rogánt Dubajban, Celeb Antal,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.27. 15:51 Fidesz: Karácsony durván korlátozná a fővárosi képviselők demokratikus joga...
01.27. 15:43 Szabó Tünde: az arany hétvége megmutatta mennyit jelent a hazai rendezés
01.27. 15:43 Kihalt galápagosi óriásteknősfajok rokonainak felkutatására indul expedíció...
01.27. 15:41 Tőzsde - Nagy eséssel nyitottak az amerikai piacok
01.27. 15:31 Devizapiac - Történelmi mélypontra gyengült a forint az euróval szemben
01.27. 15:22 Kémkedés címén kiutasítottak Oroszországból egy japán újságírót
01.27. 15:22 Háziorvosok indítanak új szolgáltatásokat Zalaegerszegen
01.27. 15:21 A MÁV-Start Zrt. 375 új jegykiadó automatát üzemel be 2020-ban
01.27. 15:21 Ministru ungar: politica europeană privind apicultura nu oferă suficientă p...
01.27. 15:02 Magyar Sajtófotó Pályázat - Kihirdették az idei díjazottakat
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Robert Burns - Shelah ONeil  Retro csillár  Új könyv 1956-ról  Hívlak Anya  A szeretet nem szűnik meg soha...  Festőművész  Jó reggelt,szép napot  Kislány téli öltözékben  Orchidea  Himnusz Szent Margitról  Nő rózsával  Facebookon kaptam  Apátság  Mi történik, ha nincs elegendő...  Hóember  Valentina  Ó jaj, az asszony döngöl  Téli kép  Amíg nem érted  Png kisfiú  A 10 legjobb lúgosító étel  Apátság  Retro könyves szekrény  Eszter babák  Retro lemezjátszó  Festőművész  Png cica  Körte balerina  Robert Burns: Falusi randevú  1900. január 25-én született F...  Facebookon kaptam  Velence  Téli kép  II. János Pál pápa: Mosolyod  Téli kép  Krisztus párti emberhalász  Téli kép  Harmónia......  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hűség  Facebookon kaptam  1900. január 25-én született F...  Téli kép  Várakozzunk Istenre  Téli kép  Esős este  Posertube  Emlékezet  Festőművész  Téli kép  Néha a legnehezebb  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: A lélek él  Hóesés  Téli kép  Vízcseppes rózsa  Téli kép  Félig befagyott  Png cica  Facebookon kaptam  Harmónia......  Posertube  Kellemes napot  Évközi 3. vasárnap 01.26  Rózsaszín rózsa  01.27. Hétfő - Szováta szentmi...  Hóesés  Krisztus párti emberhalász  A kivi gyümölcs  A skót Petőfi születésének nap...  Aranyosi Ervin: Megértő szeret...  Mi történik, ha nincs elegendő...  Ha mennél hideg szélben  Szèp estét kedves látogat...  Hosszú Katinka érem gyűjtése a...  A nagy leszámolás (1972) - tel...  Aranyosi Ervin: Megértő szeret...  Velence  Kellemes napot  Egyhangúság  Facebookon kaptam  Vízcseppes rózsa  Vörös rózsa  Facebookon kaptam  Ha mennél hideg szélben  Eszter babák  Vicc  Facebookon kaptam  Emlékezet  Orchidea  Ahová nem tettél semmit, onnan...  Sárga rózsák  Kislány az ablaknál  Hóvirág  Szia  Szép délutánt!  Szia  Félig befagyott  Ha csak ülsz és figyelsz, észr... 
Bejegyzés Címkék
erkölcsileg hulla, elmúlt napokban, szabad szombatnak, állami propaganda, másikba tántorog, hazugságok terjesztőivel, polgári peres, érintett ügyekben, mostanában kizárólag, belvárosi ügyvédet, propaganda kabinet, halaszthatatlan közfeladattól, november elsejei, újabb veretes, helikopteres lódítás, hivatalosságok szerint, reggeli órákban, kicsit körültekintőbben, celeb maffiózó, nyilvánosság ereje, rendszer maga, karakterét gondosan, emberként visítottak, szar tapicskolása, áldott magyar, vaskos esettanulmány, történet fele, nyakamat mertem, erkölcsi hajótöröttnek, nyomorult életében, saját ganéságától, miniszter azért, beperelt ellenséget, saját maga, büdös életben, állami megrendelésekből, sikeres üzletasszony, hazugsága kiderült, becsületéért sápítozna, bármilyen típusú, nyakamat szorongatják, országban csak, komplett média, akármeddig hazudik, hitelét vesztett, ilyen korrupt, közreműködésével, terrorelhárítási, megrendelésekből, hazugsággyárához, feltételezéseken, körültekintőbben, bizonyítékokkal, halaszthatatlan, szabadságoláson, híreszteléseken, félrefordította, takonygerincűek, hivatalosságok, bizonyossággal, mimózalelkében, tiszteletemmel, közleményükben, tulajdonosával, belekeveredett, feljelentgetne, közpénzzabáló, kurvaanyáznak, esettanulmány, magyarázkodni, médiamunkások, fenyegetőzzön, terjesztőivel, hajótöröttnek, minisztériumi, miniszterként, felejelentget, szégyenérzete, közfeladattól, változatlanul, kényszeríthet, szorongatják, egyszemélyes, botrányairól, nyilvánosság, feljelentett, parlamentben, remélhetőleg, sejtetéseken, dörzsölgetik, bizonyítékot, helikopteres, fenyegetőzni, közleményeik, végigolvasni, kapcsolatban, kézivezérelt, lesameszozza, mozdulataban, becsületéért, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2446
  • e Hét: 4642
  • e Hónap: 96808
  • e Év: 96808
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.