Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Megvédtétek, megüzentétek, megmutattátok, alig tizenhuszonm
  2016-11-08 10:56:30, kedd
 
   
 
Molnár Bálint 2016-11-07

Megvédtétek, megüzentétek, megmutattátok, alig tizenhuszonmilliárdba került, de akkor holnaptól abbahagyjátok végre a siránkozást, Kósa, rágjam meg a zúzádat?

Kósa tájékoztat (Fotó: fidesz.hu)

Miközben Orbán Viktor a leglábszagúbb akasztófahumorával trollkodta szét a Trumpra vagy Clintonra szavazna az amerikai elnökválasztáson eldöntendő és igencsak feltételes módba helyezett kérdést;

miközben a magát parlamentinek és ellenzékinek (különös tekintettel az LMP társelnökének szeretnék gratulálni) nevező bagázs baszott elmenni a nemzetbizottsági bizottság mai ülésére, ahol a rendőrgyilkos, oroszbarát neonáci elmebeteg és a közveszélyes bűnöző Pharaon professzor ügyével kapcsolatban szívathatták volna meg és vonhatták volna felelősségre az Alkotmányvédelmi Hivatal és a TEK képviselőit;

miközben - következésképpen - ott tartunk, hogy hatóságék azzal kábítanak, még mindig nem tudják, hogy egy, kettő, vagy három Pharaonról beszélünk;

de miközben rongálás (!!!) miatt eljárás indult a Kétfarkú Kutyapárt járdafestő aktivistái ellen;

Kósa Sötétbunkó Lajos hazaszeretetről kornyikált ma egy sajtótájékoztatón. Nem, nem csak úgy mindentől függetlenül, hanem:

Nem, nem Kósa lángész itt a lényeg, hanem a falon túlmenő pofátlan rizsa: a letelepedési kötvény egy jelentéktelen ügy az alaptörvény módosításhoz képest és a Fidesz teljes mértékben indokolatlannak tartja, hogy ezt összekössék bármivel. Az biztos. Pontosan jelzi a tákolmány módosításának fontosságát, hogy megint ezt a félkegyelmű, intellektuálisan hátrányos helyzetű, frakcióvezetők szégyenét tolták ki a függöny elé szájbarágni a prioritási listát.

Ilyeneket mondott Kupakos Lali: a PártHázbizottság nem támogatta azt a jobbikos javaslatot, hogy az alkotmánymódosítást megelőzően szavazzanak a letelepedési kötvényről. Újegység. A hazaszeretet nem feltételekhez kötött, hanem feltétlen. A letelepedési kötvény egy átmeneti konstrukció; 2010 - 2012 között szükség volt rá, amikor nagyon nagy bajban volt Magyarország, és az ország külső finanszírozását biztosítani kellett, de ma már okafogyottnak tűnik. Majd a kormány beterjeszti amit akar a letelepedési kötvényről, nehogy már a Jobbik. Magyarország védelme és a magyar nép véleményének, akaratának a figyelembe vétele a legfontosabb: az országot meg kell védeni a kötelező betelepítési kvótától, melyet Brüsszel ránk akar kényszeríteni. Laller arra kér minden képviselőt, hogy ne különböző követelésekkel álljon elő, ne zsaroljon, hanem szeresse a hazáját, és segítsen megvédeni az országot a kötelező betelepítési kvótától.

Eddig énekelt Lala, most jövök én. Örömmel látom, hogy végre elérkeztünk a népszavazási hercehurca végére: holnap szavaztok a picsába, végre. Megvédtétek, megüzentétek, megmutattátok, alig tizenhuszonmilliárdba került, de akkor holnaptól abbahagyjátok végre a siránkozást, Kósa, rágjam meg a zúzádat? Számomra teljesen felfoghatatlan, hogy még mindig nem jöttél rá: amikor fennáll a veszélye annak, hogy mindenki más összehugyozná magát a röhögéstől a nagy bejelentés kellős közepén, akkor téged kapnak elő. Mert te nem röhögöd el magad, jó esetben azt sem tudod, miről beszélsz, véresen komoly fejjel tolod. Már megint meg se nézted, hogy milyen papírt raktak eléd, betanultad, felmondtad. Rosszul.

Lali király, figyelj ide! Ha már ilyen nagy szavakat vettél a szádra, mint a hazaszeretet, amit egy mondatban emlegettél a fércmódosítással meg a brutál jelentéktelen letelepedési kötvényes üzlettel, legalább lennél képben. Hogy legyen morális alapod arra, hogy megint hülyeségeket beszélj és felszólítgass. 2010 és 2012 között kurvára nem volt letelepedési kötvény, bármekkora szüksége is lett volna rá a hazának. Rogán haverod 2012 végére ütötte nyélbe az üzletet, csak azért mondom, hogy legközelebb ne égesd magad megint.

Továbbá: örülök, amikor két fasisztoid alakulat összemarakodik, de az újegységen kívüli kisebbségbe szorult többség tagjaként szívesen kimaradnék belőle. A pattogatott kukoricát is megspórolnám. Tudom, hogy nem erősséged a józan ész sem annak kritikája, a logikus, értelmes gondolkodás meg a legkevésbé sem, de újra felteszem a kérdést: ha az alaptörvénymódosítás nemzeti ügy és hazaszeretet kérdése, a letelepedési kötvény meg picsa, akkor a Fidesz miért nem állt bele hazafiasan az ügybe, miért nem ment bele szó nélkül a Jobbik javaslatába, hogy most ne kelljen még a látszat kedvéért se könyörögnöd, Lala? Hogy ne kelljen megint belemosnod a hazaszeretetet az álságos korrupciós ügyleteitekbe. Ami érdekes módon már megint a nemzeti érdek felett áll.

Baromira unom már - és szerintem ezzel az újegységből kimaradt, kisebbségbe szorított többség tagjainak véleményét is tolmácsolom -, hogy minden ellenvéleményt, bírálatot, kritikát évek óta úgy mostok le az asztalról, hogy kikiáltjátok nem pártpolitikai ügynek, azaz nemzeti érdeknek. Legalább ennyire hányingerem van attól, hogy a korrupciótól messzire bűzlő ügyeitekre meg ráerőltetitek a politikai lejáratás, mocskolódás címkét, amivel nem vagytok hajlandóak foglalkozni. Nem jártok el tárgyalásokra, nem válaszoltok a sajtó kérdéseire, elfuttok, elsunnyogtok, vagy simán beleröhögtök az arcunkba.

Az a helyzet, Lajos, hogy ha a letelepedési kötvényes üzlet, amin a helikopteres geci Rogán barátai 65 és 90-100 milliárd közötti összeget kaszáltak, amit mi fogunk kipengetni, valóban olyan jelentéktelen ügy lenne, mint amilyennek beállítod, akkor a nemzeti ügyként kommunikált alkotmánymódosítás érdekében beáldoztátok volna. De még ebben az eszmei pillanatban is, a világ kismillió rohadt sarkában gőzerővel reklámozzátok és áruljátok a romlott portékátokat. Nincs az a hazaszeretet, amiért egy ekkora üzletről lemondanátok. Hülyék is lennétek.

Az van, Lajos, hogy miközben az alaptörvényetek módosításának konkrétan se értelme, se következménye nincs, Rogán üzletén kínosra loptátok magatokat. Az alaptörvény módosításának számotokra nincs tétje, sőt, azon sem lepődnék meg, ha örömtáncot lejtenétek az esetleg elbukása esetén. Nektek ugyanis nem az a célotok, hogy a mondat végére kitegyétek a pontot, nektek a háború, a kampány, az ágyudörgés kell. Ha nem megy át a szavazógépezeten az egyébként is tök fölösleges módosítás, lehet elölről kezdeni a hazaárulózást, köpködést, visszamutogatást. Ha összejön (és márpedig mindig van annyi idióta az ellenzék soraiban, aki nem tudja, melyik világon van), akkor majd lehet söprögetni a téglaport a mellkasotokról, hogy na, ugye.

Csak az a baj, Lajos, hogy mindeközben már nemcsak migránsok nincsenek, de az újegységen kívül rekedtek már tegnap is látták, a belül rekedtek meg előbb-utóbb megértik: ennek a kurvadrága hisztériának köze nincs semmihez. Attól, hogy ti megszavaztok bármit, és annak az ellenkezőjét is, a migráció trendjei nem változnak. A nagyon hülye hívőnek is leesik előbb-utóbb, hogy átvertétek őket. Európa még arra sem méltatott, hogy a hamubasültpogácsás, személyiségzavaros Zsándárkot kiröhögje a 98%-os felhatalmazásával együtt, már a V4-ek egy részének is csavarja az orrát a szabadságarcotok bűze.

El kéne engedni ezt a sztorit végre, Laller. Tákolmánymódosítás ide, vagy oda, minden oldalról hull rátok a szar. Pharaon professzorral és a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő állami hatóságok szakmaiatlan, pancser működésével az élen. Remélem azért holnap hiánytalanul jelen lesztek, szavaztok bőszen, és a homályos tekintetűt sem szólítja el semmilyen halaszthatatlan közfeladat, ha már több mint egy éve ezzel teszi pokollá az életünket. A hazaszeretetet meg ti ne vegyétek a büdös szátokra. Te főleg ne, Lajos. Azt se tudod, mit jelent. Kösz.


http://kolozsvaros.com/2016/11/07/megvedtetek-meguzentetek-megmutattatok-alig-tiz enhuszonmilliardba-kerult-de-akkor-holnaptol-abbahagyjatok-vegre-a-sirankozast-ko sa-ragjam-meg-a-zuzadat/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: pártházbizottság, intellektuálisan, nemzetbizottsági, fércmódosítással, szabadságarcotok, alkotmányvédelmi, elnökválasztáson, nemzetbiztonsági, szavazógépezeten, visszamutogatást, következésképpen, hazaszeretetről, alaptörvényetek, halaszthatatlan, indokolatlannak, finanszírozását, követelésekkel, mellkasotokról, felfoghatatlan, ellenvéleményt, frakcióvezetők, összemarakodik, hazaszeretetet, összehugyozná, módosításának, társelnökének, tárgyalásokra, jelentéktelen, ügyleteitekbe, ráerőltetitek, pártpolitikai, reklámozzátok, felszólítgass, abbahagyjátok, következménye, rendőrgyilkos, amerikai elnökválasztáson, magát parlamentinek, nemzetbizottsági bizottság, közveszélyes bűnöző, falon túlmenő, letelepedési kötvény, alaptörvény módosításhoz, tákolmány módosításának, prioritási listát, jobbikos javaslatot, letelepedési kötvényről, átmeneti konstrukció, ország külső, kormány beterjeszti, figyelembe vétele, kötelező betelepítési, Molnár Bálint, Miközben Orbán Viktor, Alkotmányvédelmi Hivatal, Kétfarkú Kutyapárt, Kósa Sötétbunkó Lajos, Kupakos Lali,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
03.30. 10:12 Tokió 2020 - Kasza Róbert olimpiával szeretné befejezni pályafutását
03.30. 09:52 Koronavírus - Budapest üres szállodák kivilágított ablakain keresztül üzen ...
03.30. 09:42 Koronavírus - Szerbia, Koszovó, Észak-Macedónia, Bosznia-Hercegovina, Monte...
03.30. 09:42 Koronavírus - Szállodaszövetség: a belföldi turizmus talán ősz előtt elindu...
03.30. 09:42 A kínai jegybank jelentősen csökkentette a fordított repokamatot és újabb p...
03.30. 09:32 Premier League - Gündogan a csonka szezonra is odaadná a bajnoki címet a Li...
03.30. 09:21 Több kilométeres a torlódás az M0-s autóúton baleset miatt
03.30. 09:11 Tőzsde - Pozitív kezdés az európai tőzsdéken
03.30. 09:11 BUX: 32 155,92 pont, +0,28 százalék a nyitáskor
03.30. 08:51 Koronavírus - Infektológus: a halálos áldozatok nagy része az idős, beteg e...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Szamár dal  Szamár dal  Tanulni kellene ebből a helyze...  A virágok szavak nélkül beszél...  Pio atya így köszöntötte a tér...  Tulipánok  Facebookon kaptam  Png rózsa  Búntudat  II. János Pál pápa imája  Föld órája 2020 március 28 20....  Pio atya így köszöntötte a tér...  Reggeli ima  Útravaló – 2020. március...  A járvány legyűrte a globalizm...  Szüntelen imádkozni  Soha, soha ne érd be kevesebbe...  Maradj otthon videó gyűjtemény  Élj úgy........  Tavasz  Keresztút és szentmise nagyböj...  Png nő  Hurrá! Itt a tavasz  Nő rózsákkal  Kellemes délutánt  Lelki erőben gazdag - áldott ...  Betty Boop  Gondolat........  Posertube  Szemeimet a hegyekre emelem, o...  Facebookon kaptam  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Útravaló – 2020. március...  Űrlények  Gondolatok  Png rózsa  Png rózsa  Png csokor  Egy kis mosoly is  Facebookon kaptam  A Te szavad lélek és élet  Ezüst párák fátyolában álmodó ...  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Böjte Csaba a rendkívüli pápai...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nyári emlék  Szombattalan szombat - Háromsz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szombat délben szentségimádást...  Ordítani tudnék  Van úgy, hogy  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok mindenkinek...  Facebookon kaptam  Óra átállítás  Giovanni Bocaccio  Kis GIF képek  Élj úgy........  Facebookon kaptam  II. János Pál - A fehér ruhás ...  Árvai Feri atya megszívlelendő...  Gondolat........  Szamár dal  Kökény  Űrlények  Üzenet a Vatikánból  Betty Boop  Kislány cicával  4. nagyböjti hét szombat  Üzenet a Vatikánból  Kívánom, hogy mindig legyenek ...  Szép napot kívánok mindenkinek...  Föld órája 2020 március 28 20....  Kellemes délutánt kívánok  Útravaló – 2020. március...  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Almaillat  A tavasz a kedvenc évszakom  Isten, óvd meg az Emberiséget  Énekelj, míg szenvedsz  Ha magányos vagy  Nő rózsákkal  Facebookon kaptam  Legyen csodás napotok.  Szép napos tavasz, kedves kike...  Ordítani tudnék  Ne hagyj el Istenem . . .  Egy kis mosoly is  Egy dunántúli mandulafáról  Tavaszi kép  Betty Boop  Bíboros atya üzenete!- Lázár f...  Tavasz  Gondolatok  A virágok szavak nélkül beszél...  Kellemes délutánt kívánok 
Bejegyzés Címkék
amerikai elnökválasztáson, magát parlamentinek, nemzetbizottsági bizottság, közveszélyes bűnöző, falon túlmenő, letelepedési kötvény, alaptörvény módosításhoz, tákolmány módosításának, prioritási listát, jobbikos javaslatot, letelepedési kötvényről, átmeneti konstrukció, ország külső, kormány beterjeszti, figyelembe vétele, kötelező betelepítési, népszavazási hercehurca, veszélye annak, nagy bejelentés, mondatban emlegettél, brutál jelentéktelen, újegységen kívüli, pattogatott kukoricát, látszat kedvéért, álságos korrupciós, nemzeti érdek, újegységből kimaradt, korrupciótól messzire, politikai lejáratás, sajtó kérdéseire, letelepedési kötvényes, helikopteres geci, nemzeti ügyként, eszmei pillanatban, világ kismillió, romlott portékátokat, ekkora üzletről, alaptörvényetek módosításának, alaptörvény módosításának, esetleg elbukása, mondat végére, ágyudörgés kell, ellenzék soraiban, újegységen kívül, belül rekedtek, kurvadrága hisztériának, migráció trendjei, nagyon hülye, 98%-os felhatalmazásával, szabadságarcotok bűze, sztorit végre, nemzetbiztonsági kockázatot, homályos tekintetűt, büdös szátokra, pártházbizottság, intellektuálisan, nemzetbizottsági, fércmódosítással, szabadságarcotok, alkotmányvédelmi, elnökválasztáson, nemzetbiztonsági, szavazógépezeten, visszamutogatást, következésképpen, hazaszeretetről, alaptörvényetek, halaszthatatlan, indokolatlannak, finanszírozását, követelésekkel, mellkasotokról, felfoghatatlan, ellenvéleményt, frakcióvezetők, összemarakodik, hazaszeretetet, összehugyozná, módosításának, társelnökének, tárgyalásokra, jelentéktelen, ügyleteitekbe, ráerőltetitek, pártpolitikai, reklámozzátok, felszólítgass, abbahagyjátok, következménye, rendőrgyilkos, hazaárulózást, professzorral, feltételekhez, okafogyottnak, leglábszagúbb, kényszeríteni, , ,
2020.03 2020. Március 2020.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 861
  • e Hét: 2460
  • e Hónap: 47511
  • e Év: 228402
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.