Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tök mindegy, hogy azért lop-csal-hazudik valaki, mert beteg,
  2016-11-12 09:31:36, szombat
 
 
Swan Edgar 2016-11-11

Tök mindegy, hogy azért lop-csal-hazudik valaki, mert beteg, vagy azért beteg, mert lop-csal-hazudik

Az Orbán nevű ember állapota nem javul, ezzel szemben folyamatosan romlik. Az már nem is kérdés, hogy régen elrugaszkodott a valóságtól. Hogy az alternatív valóság létrehozása öntudatlan, betegségből fakadó ok és a krónikus hazudozás, a görcsös hatalomvágy és a tévedhetetlenségbe, legyőzhetetlenségbe és számonkérhetetlenségbe vetett hit okozat, vagy éppen fordítva, azt nem tudom.

Az egyszer biztos, hogy egészen penetráns módon hazudik és csak a jóisten, vagy egy intenzíven szemüveges pszichológus a megmondhatója, hogy valóban hiszi-e a saját baromságait, vagy csak úgy tesz. Akár így, akár úgy, a felelőssége nem elkenhető. Tök mindegy, hogy azért lop-csal-hazudik valaki, mert beteg, vagy azért beteg, mert lop-csal-hazudik.

A mai Kossuth rádióban előadott heti szófosása sem nagyon lóg ki a hülyeségek sorából, csak erősíti a kórképet. Korán reggel azzal indított a néhány maradék magyar miniszterelnöke, hogy a bevándorlás és a népvándorlás az életünk és az ország legfontosabb ügye. Nem csak ma reggel, hanem még hosszú évekig. Azt zárójelben jegyzem meg, hogy a rádióinterjú (Orbán+mikrofonállvány=interjú fideszül) alatt végig olyan hörgéseket és szüttyögéseket produkált a vezér, hogy szinte láttam közben a vadul öltögetett lilás nyelvét és hallottam a szemgolyók veszett kattogását forgás közben.

Tehát semmi egyéb bajunk nincs, nem is volt, de főleghogy nem is lesz ebben a büdös életben, mint a bevándorlás. Figyelem! Nem migráció. Vándorlás. Ezek szerint megállapodott az Orbán nevű Angela Merkellel, hogy visszavesz, ha nem akar kapni a pofájára. Visszavett. Amúgy ez a kormányzati kommunikáción is jól észrevehető. De kommunikációtól függetlenül: ki a franc látott egyáltalán bevándorlót ebben az egyébként is búval baszott országban? Mert én legfeljebb átvonulót láttam, olyat nem, aki itt akart volna maradni. Sőt, egyre kevesebb olyan magyart látok, aki itt akarna maradni.

Konkrétan élhetetlen lett az ország minden létező módon. Az teljesen más, amikor egy természeti katasztrófa, vagy egy világháború után összefog a lakosság és minden nehézség és kín ellenére közösen felépítik az országot. Olyankor mindenki egyenlő, mindenkinek csak a csupasz segge van és a két keze. De most szó sincs ilyesmiről. Most néhány aljadék gennyesre hízik a közösből, a többség pedig a szakadék szélén egyensúlyoz.

A világon nincs olyan, hogy egy gázszerelő a megélhetését úgy-ahogy biztosító kis vállalkozásából néhány év alatt milliárdos üzletember lesz. Sehol nincs ilyen és sehol nem hinnék el a polgárok. Csak a jó magyar Orbán-vallású fanatikusok képesek beszopni, hogy ész, innováció, mindenki másnál gyorsabb gondolkodás és bátorság nélkül milliárdossá nőheti ki magát egy büdösláb. Főleg, ha a szóban forgó deklaráltan az Orbán nevű bizalmi szomszédja és lábmosó-cimborája. Ahogy azt sem hinnék el a polgárok Izlandtól Timbuktuig - kivéve Magyarországot - hogy egy szarosseggű miniszterecske megengedhet magának luxuslakást, helikopteres röpködést, családi kiruccanást Bahreinbe a fizetéséből, vagy a felesége fizetéséből, aki évek óta nem dolgozik, előtte gépírónő volt, négy hónapja meg egy nem működő vállalkozást lötyögtet felesben Sarka Katával.

Ezt csak a magyar szürke(marha)állomány képes kezelni. Ahhoz is csecsemősegg-simaságú agyi felszín kell, hogy természetes legyen a miniszterelnöki pereputty eszelős vagyonosdása a kedves papától a feleségen át a dedekig és vőig. Normáliséknál minden különösebb pecsétes papír nélkül is látnák az emberek, hogy egyetlen módon fordulhat elő ilyesmi: lopás útján. Lopás=korrupció. Tetszik tudni? Na, erre nem szabad figyelni - bár én Orbánék helyében nem erőlködnék, esküszöm - hanem a bevándorlókra kell figyelni. Akik nincsenek. Kivándorlók vannak, de azokra meg szarni.

Miközben ez a zavarosagyú és hívei folyamatosan háborúznak, lerohad az egész ország. Aki teheti, az menekül innen a francba. Aki már túl van ezen és néhány hónap, esetleg egy év után hazalátogat, az a szívéhez kap a látványtól. A távolság megszépítő hatásán bőven túlmenően pusztul, szürkül, bödösödik minden. Az egyre kopottabb utcákat szomorú - vagy egyenesen gyűlölködve dühös - emberek róják. Rossz hangulatban, mosolytalanul, egyre kínaibb ruhákban. Ahogy távolodunk a fővárostól, úgy lesz egyre rémületesebb a látvány, egyre szembeötlőbb a pusztulás.

Elhiszem én, hogy sokan nem látják ezt. Én se látnám, ha nem akarnám. Ha nem mennék Nógrádba, Borsodba, Szabolcsba. Ha nem beszélgetnék az emberekkel. Ha nem figyelnék a másikra. Akkor én sem tudnám. Én nem éhezem, a szomszédom sem és a másik szomszéd sem. De ettől még nem az van, hogy akkor senki más sem. Attól is agydugulást tudok kapni, amikor az istenbarma azzal jön, hogy teli vannak a plázák és a szupermarkecek. Jóhogy teli, hülyegyerek. De nem a nyomorgókkal. Azokat nem ott kell keresni.

Fogalmam sincs, mikor lesz elég ebből. Mikor fogjuk fülön a főrablót és az alrablókat és mikor kérdezzük meg, honnan is a nagy vagyon, drágaságaim? Nem véletlenül az ország fejlődését adtuk érte cserébe? Az idős honfitársaink méltóságban leélt utolsó éveit? A saját jövendő, méltóságban leélendő éveinket? Nem a gyerekeink jelene és jövője volt az ára ennek a nagy gazdagságnak? Nem az unokáink érintését adtuk azért, hogy gazdagék szemen röhögjenek és hülyének nézzenek? Mert szerintem igen. Ezt adtuk. Vissza kellene venni, ideje van a rendrakásnak.


http://kolozsvaros.com/2016/11/11/tok-mindegy-hogy-azert-lop-csal-hazudik-valaki- mert-beteg-vagy-azert-beteg-mert-lop-csal-hazudik/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: miniszterelnöki, mikrofonállvány, vállalkozásából, miniszterelnöke, kommunikációtól, miniszterecske, szüttyögéseket, elrugaszkodott, magyarországot, szupermarkecek, honfitársaink, megmondhatója, kommunikáción, normáliséknál, mosolytalanul, megállapodott, bevándorlókra, gazdagságnak, rádióinterjú, pszichológus, milliárdossá, megélhetését, folyamatosan, legfontosabb, rendrakásnak, helikopteres, rémületesebb, szembeötlőbb, beszélgetnék, nyomorgókkal, vállalkozást, csecsemősegg, népvándorlás, vagyonosdása, kormányzati, észrevehető, alternatív valóság, krónikus hazudozás, görcsös hatalomvágy, egyszer biztos, intenzíven szemüveges, saját baromságait, hülyeségek sorából, néhány maradék, ország legfontosabb, vadul öltögetett, szemgolyók veszett, büdös életben, kormányzati kommunikáción, franc látott, ország minden, természeti katasztrófa, Swan Edgar, Angela Merkellel, Izlandtól Timbuktuig, Sarka Katával,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Idő  Albert Einstein gondolata  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Alvó cicák  Elköszönt  Png kutya  Alázat  Nem számIt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Akarat  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png cica  Png telefon  Facebookon kaptam  Reggel van  Adakozás  Akarat  Facebookon kaptam Krisztinától  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Hogy lehet megtartani  Éretlen vers  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Akarat  Esti kép  Nem tudhatod  Az igazi szeretetért rendszeri...  Szívem tiéd  Szép estét kedves látogatóimna...  A Megváltó szolgálatában  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Nevem  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Szabolcska Mihály – Ákác...  Alázat  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  210 éve született a SZÓZAT meg...  Irgalom és ítélet  Egy hatékony szolga  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Ne kapaszkodj magasabbra,  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Png virág  Szép álmokat!  Adakozás  Az engedelmesség miért nem vál...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Popper Péter szavai  Jó éjszakát  Egy lelki imádság  Radikális szeretet  Még csak most kezdődik a nap  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Nem számIt  Alázat  Radikális szeretet  képre írva  Németh László tollából  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Albert Einstein gondolata  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Régi emberek, akikre máig büsz...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png lepke  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
alternatív valóság, krónikus hazudozás, görcsös hatalomvágy, egyszer biztos, intenzíven szemüveges, saját baromságait, hülyeségek sorából, néhány maradék, ország legfontosabb, vadul öltögetett, szemgolyók veszett, büdös életben, kormányzati kommunikáción, franc látott, ország minden, természeti katasztrófa, világháború után, csupasz segge, többség pedig, szakadék szélén, világon nincs, megélhetését úgy-ahogy, szóban forgó, polgárok Izlandtól, szarosseggű miniszterecske, felesége fizetéséből, magyar szürke, miniszterelnöki pereputty, kedves papától, bevándorlókra kell, egész ország, menekül innen, távolság megszépítő, egyre kopottabb, másik szomszéd, istenbarma azzal, nagy vagyon, ország fejlődését, idős honfitársaink, saját jövendő, gyerekeink jelene, nagy gazdagságnak, unokáink érintését, miniszterelnöki, mikrofonállvány, vállalkozásából, miniszterelnöke, kommunikációtól, miniszterecske, szüttyögéseket, elrugaszkodott, magyarországot, szupermarkecek, honfitársaink, megmondhatója, kommunikáción, normáliséknál, mosolytalanul, megállapodott, bevándorlókra, gazdagságnak, rádióinterjú, pszichológus, milliárdossá, megélhetését, folyamatosan, legfontosabb, rendrakásnak, helikopteres, rémületesebb, szembeötlőbb, beszélgetnék, nyomorgókkal, vállalkozást, csecsemősegg, népvándorlás, vagyonosdása, kormányzati, észrevehető, függetlenül, kolozsvaros, bevándorlás, felelőssége, baromságait, drágaságaim, kivándorlók, természetes, fizetéséből, zavarosagyú, hülyegyerek, agydugulást, hangulatban, gyűlölködve, hazalátogat, kiruccanást, luxuslakást, mindenkinek, méltóságban, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2948
  • e Hét: 8680
  • e Hónap: 19791
  • e Év: 173287
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.