Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Jogerősen is börtönbe megy a tolvajt fogó zsaru
  2016-11-16 09:01:43, szerda
 
   
  A jogállam nem vonatkozik egyformán mindenkire

Volt az esemény.Előállítás,.majd orvosi vizsgálat. Semmi nyom a bántalmnazásnak, nem panaszkodtak,hogy itt is fáj,meg ott is fáj. Elengedik öket. Néhány nap mulva feljelenrtést tesznek és látlelet,hogy bordatörés van? Ismert módszer! Jönnek a jogvédők és kezdődik a gubanc,de ekkorra már mindenki másképen emlékszik és a vége az ismert.
Szerintem a kukorica címert gyűjtők találtak aktív munka közben bilincseket csak a használati utasítást elfelejtették vagy nem tudták elolvasni így véletlenül egymáshoz lakatoslták magukat az arra járó épp szolgálatba siető egyenruhás törvényt védők kiakarták szabadítani az aktív munkavállalókat a munkavégzés szorító csapdájából,de sajnos ezt csak munkahelyükön tudták mogoldani a talált önként vállalt bilincsektől valószabadulást megoldani így a címer gyűjtők tőlük idegen környezetben riadtan állapították meg ,hogy aktív munkavégzésük önként vállalt jogától egy ideig távol tartották őket az egyenruhás törvényt tisztelők és így az aktív munkavállalók az önként vállalt címergyűjtési kvótájukat nem tudták teljesíteni ezért elkeseredésükben egymást okolva egymásnak estek Ezt a galibát akarták az egyenruhás törvényt védők megoldani ,de így az ő jószándékú segítségükre nem volt senki sem vevő . így jogfosztva hagyhatták el az egyenruhás törvényt védők állásaikat fenntartva a címert gyűjtők számára ! Ez így történt !?

Ez olyan, mint amikor azt mondják "böngésznek". Az aratás során lehullot csövek nem képezik köz préda tárgyát. Attól, hogy a Gazda esetleg nem szedi össze, attól még az ÖVÉ marad. Ha azt bárki is elviszi onnan, akkor az bizony lopás!


*****************************


Jogerősen is börtönbe megy a tolvajt fogó zsaru

admin — 2016-11-13


Míg a tolvaj bűnözőket felkaroló Helsinki Bizottság háza táján pukkannak a pezsgők, addig három rendőrcsaládban most a könnyek folynak. Ketten elvesztették hivatásukat, míg a harmadikban az apától való búcsúzkodás ideje jött el. Letöltendő börtönre ítélték, mert az általa elfogott tolvajok azt állítják: bántalmazta őket.

A leszerelt zsaruk nem beszélnek róla, de mindenki tudja: ha akkor nem fogják meg a tolvajokat, ha később érnek ki, ha elfordítják a fejüket... most minden rendben volna.

Az eljárás alapjául szolgáló esemény még 2013. júliusában történt Hatvan határában, egy kukoricásban, ahol öt tolvaj bűnöző kukoricacímert lopott és a helyi rendőrök őket cselekményük közben tettenérték.

Az elsődlegesen megállapított eltulajdonított vagyoni érték mintegy 600 ezer Ft.

Az öt bűnözőt a Helsinki Bizottság nevű, önmagát “jogvédőnek" nevező ügynökség azonnal felkarolta és segítségükkel feljelentést tettek, miszerint a rendőrök a helyszínen nem adtak nekik inni, sőt bántalmazták is őket.
A tolvajokat, előállításuk után orvos vizsgálta meg, aki semmilyen sérülést, külsérelmi nyomot nem látott rajtuk, azonban négy nappal az intézkedés után egyikük beszerzett egy látleletet bordatörésről, természetesen azt állítva, hogy e sérülését még az intézkedés során szerezte.

Az ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség indított nyomozást, majd a tolvajok ellentmondásos vallomásait, a rendőrök egybehangzó vallomásait és az orvosi véleményt figyelembe véve arra jutott, hogy nem állapítható meg bűncselekmény elkövetése.

A Helsinki Bizottság persze panasszal élt, de nagy sajnálatukra az újraindított és végigvitt második nyomozás is erre a megállapításra jutott. Végül maguk a jogvédők vették kézbe a dolgot és pótmagánvádas eljárásban állíttatták bíróság elé a rendőröket.

Az eseményről anno a Népszava számolt be legelőször. Persze figyelembe vette, hogy a tolvajokat általában nem kedvelik még olvasóik sem, így hatva az érzelmekre, fogalmazásmódjában a tolvajbanda cselekménye egyszerűen így szerepel - tessék figyelni! - ,,gyógyszeralapanyaghoz gyűjtött" kukoricacímert. Így azért mindjárt másképp hangzik a cselekmény: a lopásból egyszeriben nemes gesztus születik.

Az újság azt is kihangsúlyozta, hogy a kukoricacímert egyébként nem szedte le a tulajdonos, tehát ergo - szerintük - nincs is vagyoni kár...

A cikk folytatása szerint a rendőri intézkedés során az események ,,eldurvultak" és a rendőrök megbilincselték a tetteseket, sőt kettőt közülük bántalmaztak is. Tehát a bilincselés már eldurvulásnak számít...
A drámai történet persze ennyivel nem ért véget: a cikk kiemeli azt is, hogy az elfogott tetteseket “órákon keresztül" fektették a földön és nem adtak nekik vizet sem...

Az eljárás során kiderült, hogy az elfogott tolvajok közül ketten ellenszegültek a rendőri intézkedésnek, így velük szemben szükségessé vált a testi kényszer alkalmazása. A földre fektetés pedig nem ,,órákig" tartott - ahogy a jól hangzó klisé állítja - , hanem csak addig, amíg kiérkeztek az előállításban segédkező, valamint a helyszíni szemlét lefolytató kollégáik. Az intézkedőknek addig maguknak is a napon kellett ácsorogni, de persze ez már kevesebbeket érdekel...
Hogy vizet miért nem kaptak a tettenért tolvajok, arra viszont bizony valóban nehéz magyarázatot találni... Vélhetően azért, mert a kukoricaföldön viszonylag kevés vízcsap áll rendelkezésre, a tolvajok pedig a gyógyászati/jótékonysági akciójukhoz nem vittek magukkal...

Az ügyben kirendelt orvosszakértő annyit állapított meg, hogy a szóban forgó bordatörés keletkezhetett akkor is amikor intézkedtek a rendőrök, de akár később is, sőt kihangsúlyozta hogy ez nem egyértelműen megállapítható!
A tolvajok közül csak négyen voltak hajlandóak megjelenni a tárgyaláson. Ötödik társuk rendre kivonta magát az eljárásból már a nyomozati szakban is.

Az ügyben a nyomozás során kihallgatott, az eljárásban nem szereplő tucatnyi rendőr tanú vallomását a Helsinki Bizottság indítványára a bíróság nem vette figyelembe, mert ők “összebeszélhetnek“. A bizonyítási eljárás magját így csak a négy tolvaj vallomása jelenti (ők ugyanis nem beszélhetnek össze).

A bíróság azzal az indoklással, hogy az ítéletnek prevenciós jellege van, vagyis a célja a hivatalos személyek elrettentése, egy rendőrt másfél év letöltendő szabadságvesztésre, kettőt felfüggesztett szabadságvesztésre és lefokozásra ítélt, amely azt jelenti, hogy mindhárom vádlott rendőri karrierjének vége szakad... Az ítélet jogerős.

Az ügyet generáló Helsinki Bizottság az elért hatalmas sikerről, már anno, az első fok után is büszkén számolt be honlapján, sőt azt a tényt, hogy a rendőri brutalitás áldozatai tettenért tolvajok voltak, egyenesen elhallgatta. Helyette így fogalmazott: ,,a Fővárosi Törvényszék Katonai Tanácsa három rendőrt ítélt el első fokon bántalmazás hivatalos eljárásban és testi sértés bűncselekménye miatt, amiért megrugdostak és ütlegeltek két SÉRTETTET."
Tetszik érteni? Két ,,sértettet"... Nem két ellenszegülő, tettenért tolvaj bűnözőt, hanem két “sértettet"...

“Nagyon remélem, hogy ez példaértékű lesz" - nyilatkozta jókedvűen Győző Gábor, a Helsinki Bizottság nevű, önmagát “jogvédőnek" nevező szervezet alkalmazottja a TV2-nek a tárgyalás után.

A tolvajok lopási ügye persze hamarabb lezárult. Ők cselekményükért - másik bíróságtól - jogerősen figyelmeztetésben részesültek és 20 ezer Ft eljárási költség megfizetésére kötelezték őket. Úgy tűnik, esetükben nem volt fontos a katonai tanács által hangsúlyozott ,,elrettentés"... Győző Gábor duplán örülhet, hisz talán ez az ítélet is kellő mértékben “példaértékű" - a lopást fontolgatóknak...

,,Megjelennek a mesterséges testületek, amiket beinjekcióznak a struktúrába. Bizottságok, amiket senki nem választott meg. (...) a média, akik önkényesen formálják a véleményedet."
Yuri Bezmenov - volt KGB ügynök a felforgatás tudományáról - Los Angeles 1983.

,,Az ügynök már régen ott van a feladatra. Egy tiszteletben álló polgár. Esetleg fizetést kap különféle alapítványoktól törvényes küzdelmei címén, például az emberi jogokért, a nők jogaiért, a gyermekek jogaiért, vagy a fogvatartottak jogaiért... valamiért. (...) Utálat és bizalmatlanság keltése azon emberek felé, akiknek meg kellene védeniük téged és be kellene tartassák a törvényeket és a rendet... (...) Morális relativitás. Ez egy lassú helyettesítődési folyamat, melyben az alapvető erkölcsi értékek cserélődnek fel.

A végére egy bűnöző már nem is bűnöző."Forrás: FELFORGATÁS zsarukönyv

Kedves olvasó! Ha nem jelent nehézséget, a meghurcolt zsarukért tedd meg, hogy megosztod ezt a posztot, hisz a “példaértékűség" és az “elrettentés" úgy működik, ha mások is megismerik...! Hadd örüljön a “Bizottság"...!http://www.hevesmegyeonline.hu/2016/11/13/jogerosen-is-bortonbe-megy-a-tolvajt-fo go-zsaru/******************Hasonló eset:

Alföldi tanya. Éjszaka. A gazda hallja a motozást az udvaron és kimegy. A fúrt kút aknájában motozás, valaki a nagyértékű szivattyút szereli. A gazda rázárja az aknafedőt és kihívja a rendőröket...
Bírósági tárgyalás.
Bíró: Miből gondolta, hogy a vádlott lopás céljából tartózkodik az aknában?
Sértett: Ööööö...Mmmm... (Hülye kérdésre próbálna okos választ adni, de nem megy.)
Bíró: A vádat nem tartom megalapozottnak, a vádlottat felmentem. Viszont... Ön személyi szabadságában korlátozta ezt az embert.......
A károsult felfüggesztett börtönt kapott.

Szóval gondolkodjon el mindenki, hogy a zsaruk jelentik-e a problémát, vagy inkább valami más?


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: helyettesítődési, hevesmegyeonline, elkeseredésükben, megbilincselték, valószabadulást, eltulajdonított, cselekményükért, bántalmnazásnak, megalapozottnak, rendőrcsaládban, alapítványoktól, munkavállalókat, kukoricacímert, kukoricaföldön, beinjekcióznak, fontolgatóknak, kihangsúlyozta, fogvatartottak, bizalmatlanság, ellenszegültek, megállapítható, felfüggesztett, keletkezhetett, példaértékűség, bűncselekménye, megállapításra, ellentmondásos, munkahelyükön, munkavégzésük, elfelejtették, alkalmazottja, előállításban, segítségükkel, intézkedőknek, orvosszakértő, rendelkezésre, kukorica címert, használati utasítást, arra járó, aktív munkavállalókat, munkavégzés szorító, talált önként, címer gyűjtők, ideig távol, egyenruhás törvényt, aktív munkavállalók, önként vállalt, galibát akarták, címert gyűjtők, aratás során, bizony lopás, tolvajt fogó, Helsinki Bizottság, Központi Nyomozó Főügyészség, Fővárosi Törvényszék Katonai Tanácsa, Győző Gábor, Yuri Bezmenov,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
11.17. 23:52 Fehér Ház: Donald Trump egészségi állapota "nagyon jó"
11.17. 23:42 Brazil Nagydíj - Módosított végeredmény, a vb-pontversenyek állása
11.17. 23:02 Női kosárlabda Eb-selejtező - Győzelem Szlovákia ellen
11.17. 22:22 Curling Eb - A magyar férfi csapat legyőzte Észtországot
11.17. 21:21 A várakozásokat felülmúlva kelt el több kép a Virág Judit Galéria árverésén
11.17. 21:02 Férfi kézilabda BL - Egy góllal nyert idegenben a Szeged
11.17. 21:01 Jégkorong Erste Liga - Legyőzte a Hokiklubot a Csíkszereda
11.17. 20:51 Brazil Nagydíj - Végeredmény, a vb-pontversenyek állása
11.17. 20:42 Alkotmányjogász: törvényben kellene előírni a politikusok számára a nemzeti...
11.17. 20:32 Brazil Nagydíj - Verstappen nyert, Gasly a második
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Png nő  Hóemberek  Ne aggodalmaskodj a holnap fel...  Facebookon kaptam  A legjobbat  Keresztyénség  Őszi kép  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Vidám estét - táncolnak  Keresztyénség  Bánat  Szép őszi napot  Png kislány  Őszi kép  Szombati üdvözlet, és sok fino...  Vidám, szép estét  Facebookon kaptam  Szép estét  Mírjam barátnőmtól kaptam  Facebookon kaptam  Hóemberek  Őszi kép  Facebookon kaptam  A világ Isten szolgáit gyalázz...  Böjte Csaba OFM szentbeszéde ...  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Táncosok  Harmónia......  Újjászületés  Png virág  Őszi kép  Naplemente  Függetlenül attól...  Őszi kép  Hitetlenség  Nyisd meg előttem Istenem . ....  Png nő  A legjobbat  Függetlenül attól...  Mi a boldogság jó anya?  Útravaló – 2019. novembe...  Kellemes kávézást!  Test és lélek , formába hozása  Szív az ablakomon  Jó reggelt , szép napot  Szèp estét  Árpád-házi Szent Erzsébet 11.1...  Gyilkos illat  Facebookon kaptam  Esik a hó  Krisztus felmagasztaltatása  Test és lélek , formába hozása  Szèp estét  Png kislány  A kéz is fontos a táncnál  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Táncosok - a hölgy pirosban  Mit meg nem tennék....  Facebookon kaptam  Puskás stadion telt ház fotó  Újjászületés  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Őszi kép  Szép estét  Nyisd meg előttem Istenem . ....  Mai harmónia kártyám  Velence vízben áll..:Dáma Lova...  Nyisd meg előttem Istenem . ....  Böjte Csaba OFM szentbeszéde ...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Almák kosárban  Jó reggelt , szép napot  Újjászületés  Őszi kép  Krisztus felmagasztaltatása  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Rózsa csokor vázában  Png virág  Esernyő  Posertube  Png rózsa  Egy idézet  Útravaló – 2019. novembe...  Png rózsa  Ébresztő  Harmónia......  Png kislány  Test és lélek , formába hozása  Jó éjszakát  Őszi kép  Almák kosárban  Ronamtikus pár  Bánat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hóember lámpással  Őszi kép 
Bejegyzés Címkék
kukorica címert, használati utasítást, arra járó, aktív munkavállalókat, munkavégzés szorító, talált önként, címer gyűjtők, ideig távol, egyenruhás törvényt, aktív munkavállalók, önként vállalt, galibát akarták, címert gyűjtők, aratás során, bizony lopás, tolvajt fogó, tolvaj bűnözőket, könnyek folynak, apától való, általa elfogott, leszerelt zsaruk, eljárás alapjául, helyi rendőrök, elsődlegesen megállapított, intézkedés után, látleletet bordatörésről, intézkedés során, tolvajok ellentmondásos, rendőrök egybehangzó, orvosi véleményt, megállapításra jutott, jogvédők vették, eseményről anno, tolvajokat általában, tolvajbanda cselekménye, lopásból egyszeriben, kukoricacímert egyébként, cikk folytatása, rendőri intézkedés, események &#8222, rendőrök megbilincselték, drámai történet, cikk kiemeli, elfogott tetteseket, eljárás során, elfogott tolvajok, rendőri intézkedésnek, testi kényszer, földre fektetés, előállításban segédkező, helyszíni szemlét, intézkedőknek addig, napon kellett, tettenért tolvajok, kukoricaföldön viszonylag, tolvajok pedig, ügyben kirendelt, szóban forgó, tolvajok közül, nyomozati szakban, nyomozás során, bizonyítási eljárás, négy tolvaj, bíróság azzal, ítéletnek prevenciós, hivatalos személyek, rendőrt másfél, ítélet jogerős, ügyet generáló, elért hatalmas, rendőri brutalitás, tárgyalás után, tolvajok lopási, katonai tanács, mesterséges testületek, felforgatás tudományáról, tiszteletben álló, emberi jogokért, gyermekek jogaiért, fogvatartottak jogaiért&#8230, lassú helyettesítődési, alapvető erkölcsi, meghurcolt zsarukért, gazda hallja, nagyértékű szivattyút, gazda rázárja, vádlott lopás, vádlottat felmentem, károsult felfüggesztett, zsaruk jelentik-e, helyettesítődési, hevesmegyeonline, elkeseredésükben, megbilincselték, valószabadulást, eltulajdonított, cselekményükért, bántalmnazásnak, megalapozottnak, rendőrcsaládban, alapítványoktól, , ,
2019.10 2019. November 2019.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 287
  • e Hét: 2259
  • e Hónap: 28531
  • e Év: 426467
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.