Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Drónfelvételek alapján nagyon szépen felújították a Rogán cs
  2016-11-19 20:45:10, szombat
 
  Az éhes vend cselédivadék nem tud jóllakni.


Miből, miből? Természetesen családi összefogásból, mindannyiunk családja összefogott és összedobtuk.
És a föld alatti szinteket még nem is láttuk :D

nincs helikopterleszálló...Idővel ez is tágul és remélhetőleg el fog férni az is.
Éjt nappallá téve csákányoznak, hogy jussanak valamire, azt bezzeg nem irigylitek.
Még nincs betiltva a drónfelvétel?
Nemzetbiztonsági kockázat, terrorveszély!
Olyan ez, mint Hofi. A doki nem mondja meg, hogy melyik gyógyszert mire írta föl, ő meg nem mondja meg, hogy melyik gyógyszert mire szedi.
Nem kell itt elárulni, hogy Rogánnak miből telik minderre. De nekünk sem kell elhinni, hogy nem egy köztörvényes bűnöző az egyik miniszterünk.

*

Drónfelvételek alapján nagyon szépen felújították a Rogán család balatoni nyaralóját

Horváth Bence POLITIKA ma 10:28



Az Átlátszó ír arról, hogy drónfelvételek alapján komoly felújítások zajlottak abban a balatonlellei nyaralóban, ami Rogán Antal és testvére, Rogán Valéria birtokában van.
A tulajdoni lap szerint a Honvéd utca 27. szám alatt található ingatlan 2008-ban került egy szakonyfalui idős asszony, Majczán Ferencné birtokába. Az akkori sajtóhírek szerint a nő Rogán Antal nagyanyja. Sosem derült ki, hogy miből futotta neki az akkor is több tízmillió forintos ingatlanra.


A nő pár hónappal később meghalt, a tulajdoni jog Rogán Antalra és testvérére szállt. Mivel a fideszes politikus örökölte az ingatlant, eredetével nem kellett sosem elszámolnia. Rogán testvére is politikus amúgy, Szakonyfalu polgármestere.

Fotó: Átlátszó.hu
Az Átlátszó szerint egy hasonló nyaraló a Balatonnál 50 és 100 millió forint körüli áron kelhet el. Tavaly szeptembertől pedig idén tavaszig komoly munkálatok zajlottak a helyszínen, a lap cikke szerint újraparkosították a területet, kicserélték a térköveket, megemelték a kerítést és egy nagyobb medencét is építettek. A lap helyi forrásai szerint jelentős beltéri munkák is zajlottak ezzel párhuzamosan.
Megkeresték a propagandaminisztérium sajtóosztályát, többek között arra voltak kíváncsiak, hogy megtörtént-e a felújítás, és ha igen, milyen forrásokból fedezték ezt.
A minisztérium válasza így hangzott:
,,Azt, hogy a Rogán Antal társtulajdonában lévő balatonlellei nyaralóban történt-e bármilyen változtatás alapvetően magánügynek tartjuk. Állításai azonban erősen túlzóak, semmilyen engedélyköteles változtatás, érdemi nagy felújítás nem történt. Rogán Antal és az ingatlan társtulajdonosa minden költséget közösen viselnek."
Ezután a lap ismét a sajtóosztályhoz fordult, és mivel ezek szerint érdemi nagy felújítás nem történt, gondolták, semmi akadálya, hogy a minisztérium nyilvánosságra hozza a felújítással kapcsolatos számlákat.
Nem is tévedhettek volna nagyobbat.
A minisztérium második válasza így hangzott:
,,Ahogyan azt már a tegnapi nap folyamán is jeleztük, ez magányügy, megkeresésében erősen túlzó állítások szerepelnek. Rogán Antal vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségének eleget tett. Kérjük, küldje el a jogszabályi hivatkozást, hogy mi alapján kéri miniszter úrtól a megkeresésében szereplő számlákat."
És igen, jogszabály erre valóban nem kötelezi a minisztert, de mivel Rogán Antallal kapcsolatban rendszeresen merül fel a kérdés, hogy hogyan tud ilyen körülmények között élni a bevallott jövedelméből, ha valóban nem volt komolyabb felújítás az ingatlanon, biztos nem ártott volna a miniszter megítélésének a számlák nyilvánosságra hozatala.


http://444.hu/2016/11/19/dronfelvetelek-alapjan-nagyon-szepen-felujitottak-a-roga n-csalad-balatoni-nyaralojat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: társtulajdonában, nemzetbiztonsági, sajtóosztályhoz, társtulajdonosa, engedélyköteles, megkeresésében, dronfelvetelek, drónfelvételek, nyilvánosságra, sajtóosztályát, polgármestere, terrorveszély, balatonlellei, megítélésének, szeptembertől, összefogásból, természetesen, drónfelvétel, felujitottak, jövedelméből, párhuzamosan, csákányoznak, szakonyfalui, kapcsolatban, cselédivadék, minisztérium, felújították, felújítással, rendszeresen, köztörvényes, miniszterünk, remélhetőleg, mindannyiunk, jogszabályi, tévedhettek, szerepelnek, éhes vend, föld alatti, köztörvényes bűnöző, egyik miniszterünk, balatonlellei nyaralóban, szakonyfalui idős, akkori sajtóhírek, fideszes politikus, hasonló nyaraló, nagyobb medencét, minisztérium válasza, ingatlan társtulajdonosa, sajtóosztályhoz fordult, minisztérium nyilvánosságra, felújítással kapcsolatos, minisztérium második, Horváth Bence POLITIKA, Rogán Antal, Rogán Valéria, Majczán Ferencné, Rogán Antalra, Rogán Antallal,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Fehér virág  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Png virág  Nem számIt  Facebookon kaptam  Png csokor  Rátalálsz  Szép estét kedves látogatóimna...  Mi lenne ha  Ágai Ágnes – Csendélet  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Lóhere  A televizió nem a kultúrát kép...  Png lepke  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Egy lelki imádság  A boldog családok mind hasonló...  Fekete István - Akác  A sors  Adakozás  Reménység és erő Krisztustól e...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Alázat  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  A sors  A jó emberek mindig szépek mar...  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Png fotel  Radikális szeretet  Fehér virág  Hazára minden embernek szükség...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Bounty krémes  Akarat  Facebookon kaptam  Lóhere  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Alvó cicák  Png virág  Facebookon kaptam Krisztinától  Makszim Gorkij gondolata  Őrizkednünk kell...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Alázat  Alázat  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Png telefon  Png ház  Jó éjszakát  Albert Einsteinről  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Bounty krémes  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Bounty krémes  Nem számIt  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Irgalom és ítélet  Kövesd a cowboyt!  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Png kutya  Reggel van  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
éhes vend, föld alatti, köztörvényes bűnöző, egyik miniszterünk, balatonlellei nyaralóban, szakonyfalui idős, akkori sajtóhírek, fideszes politikus, hasonló nyaraló, nagyobb medencét, minisztérium válasza, ingatlan társtulajdonosa, sajtóosztályhoz fordult, minisztérium nyilvánosságra, felújítással kapcsolatos, minisztérium második, jogszabályi hivatkozást, megkeresésében szereplő, bevallott jövedelméből, miniszter megítélésének, számlák nyilvánosságra, társtulajdonában, nemzetbiztonsági, sajtóosztályhoz, társtulajdonosa, engedélyköteles, megkeresésében, dronfelvetelek, drónfelvételek, nyilvánosságra, sajtóosztályát, polgármestere, terrorveszély, balatonlellei, megítélésének, szeptembertől, összefogásból, természetesen, drónfelvétel, felujitottak, jövedelméből, párhuzamosan, csákányoznak, szakonyfalui, kapcsolatban, cselédivadék, minisztérium, felújították, felújítással, rendszeresen, köztörvényes, miniszterünk, remélhetőleg, mindannyiunk, jogszabályi, tévedhettek, szerepelnek, kapcsolatos, felújítások, hivatkozást, változtatás, összedobtuk, forrásokból, összefogott, megkeresték, kicserélték, elszámolnia, szakonyfalu, magánügynek, körülmények, megemelték, munkálatok, helyszínen, térköveket, kíváncsiak, ingatlanra, sajtóhírek, megtörtént, eredetével, nyaralóban, testvérére, alapvetően, birtokában, balatonnál, nyaralóját, gyógyszert, jogszabály, minisztert, irigylitek, nyaralojat, ingatlanon, komolyabb, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 650
  • e Hét: 2137
  • e Hónap: 13248
  • e Év: 166744
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.