Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Miniszterelnök Úr! ÉN IDŐBEN SZÓLTAM…
  2016-11-26 18:20:49, szombat
 
   
  Miniszterelnök Úr! ÉN IDŐBEN SZÓLTAM...

Közzétéve 2016-11-26

(Március 20-án levelet küldtem a miniszterelnök portáljára. (Gondolom, azért hozta létre, hogy tájékozódjon az állampolgárok véleményéről - netán párbeszédet folytasson velük.

Tévedtem.

Nincs már miért tovább titkolni a levél tényét. Csak azért is vesztébe viszi az országot, Európát. 150 ezer kárpátaljai magyar kegyeit ostromolva, akik legalább felének már úgyis van magyar útlevele - tehát eddig is szabadon utazhattak Európába. A másik felének - mostani anyagi helyzetében - pedig kisebb gondja is nagyobb annál, mintsem hogy Európába vízummentesen utazgathasson.)


Orbán Viktor Miniszterelnök Úrnak!

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Csikós Sándor, budapesti nyugdíjas vagyok.
Egy fontos külpolitikai kérdésben - az Ukrajna számára gyorsításra szorgalmazott vízumkönnyítés ügyében - írok Önnek.

Nem tudom, tisztában van-e Ön azzal, hogy valójában mi is történt Ukrajnában két évvel ezelőtt. Tisztában van-e azzal, hogy fasiszta suhancok jól szervezett, az Egyesült Államok és kijevi nagykövetsége által közvetlenül irányított, három hónapig tartó olyan erőszakos, véres zavargásainak eredményeként döntötték meg Viktor Janukovics elnök hatalmát - amilyen zavargásokat egyetlen civilizált ország sem tűrne meg, nemhogy három hónapig, de három napig sem. Janukovics, természetesen korrupt gazember volt, aki (AKÁRCSAK ELŐDEI, KÖZÖTTÜK A NYUGAT-BARÁT JUSCSENKO IS) szétlopta, széthordta az országot. Ám 2015-ben amúgy is elnökválasztás lett volna az országban, amikor is az ország polgárainak módjuk lett volna békésen, alkotmányos úton eltávolítani őt. (Bizonyosan meg is tették volna, hiszen már rendkívül népszerűtlen volt.)

Hallott-e Ön arról, amiről Victoria Nuland amerikai külügyminiszter-helyettes asszony a nyilvánosság előtt dicsekedett: AZ AMERIKAI KORMÁNY, 2009 és 2013 között, ÖTMILLIÁRD DOLLÁRT FORDÍTOTT A NEKI NEM TETSZŐ ÁLLAMFŐ MEGBUKTATÁSÁRA? Milyen ország az olyan, amelynek leendő kormányáról az említett hölgy, illetve Geoffrey Pyatt kijevi amerikai nagykövet már jó két héttel a fordulat bekövetkezése előtt telefonon egyeztetett egymással? (Nem emiatt utáltuk John Goodfriendet? Én például ki nem állhattam. Kijev, Ukrajna viszont ma olyan, mint egy latin-amerikai diktatúra volt, úgy 80-100 évvel ezelőtt.)

Hallott-e Ön arról, hogy 2014. február 22-én az ukrán parlament - ahová már be sem engedték a leendő rezsim ellenzékét - a terror légkörében, minden alkotmányos és törvényes jogszabályt felrúgva nyilvánította hatalmától megfosztottnak a városban kialakult gyilkos pogromhangulat elől menekülni kénytelen volt törvényes államfőt. (Nagyjából mintha az SA barnaingesei rontottak volna be a Reichstag épületébe, keresztülerőltetve a nácik által követelt változtatásokat - például Hindenburg elnök eltávolítását.) Tudja-e, hogy Kijev főterén (a Majdanon) még hetekig ülésezett az ilyen-olyan fasiszta osztagokból álló, afféle ,,Nemzeti Számonkérő Szék"?

Hogy mi történt, rögtön a hatalomváltás után a kisebbségi jogokkal, arra talán még Ön is emlékszik. Hiszen Ön volt az egyik első európai politikus, aki szót emelt azok kirívó megnyirbálása ellen. Arról hallott-e, hogy a minap az egyik fasiszta képviselő (félreértések elkerülése végett: az ukrán parlamentben szinte csak fasiszta pártok képviselői - esetleg hozzájuk húzó pártonkívüliek - ülnek) törvénytervezetet nyújtott be arról, hogy legyen tilos ezentúl nyilvános helyeken oroszul (és más kisebbségek nyelvén) beszélni? Szakértők szerint a tervezetet jó eséllyel meg is fogják szavazni.
Nota bene: a ,,Majdan" napjaiban az egész nyugati ,,közösség" - az Egyesült Államokkal az élen - hangosan sivalkodott, amikor Janukovics be kívánta vetni a rendőrséget - holott bármelyik állam, hasonló helyzetben, ezt tette volna.

Ugyanezek a hölgyek és urak, két hónappal később már azt sürgették, hogy az új rezsim katonai erővel fojtsa vérbe az Ukrajna délkeleti részén kibontakozó tiltakozó mozgalmakat. Joe Biden amerikai alelnök április végén kifejezetten abból a célból utazott Kijevbe, hogy az új rezsim habozó kormánytagjaitól KIKÖVETELJE a fegyvertelen, tiltakozó tömegek elleni katonai büntető expedíció megindítását! Pedig az akkor még békésen demonstráló tömegek csupán arról követeltek népszavazást, hogy a Donyec-medence (Donbassz) kapjon autonómiát, a soknemzetiségű, rendkívül sokarcú, igen eltérő történelmi-kulturális, vallási hátterű országrészekből évszázadokig toldozgatott országot pedig alakítsák át föderációvá. (Nota bene: arról tetszett-e hallani, hogy - miközben az annyit emlegetett minszki béke-megállapodás egyik legfontosabb követelménye Kijev számára: az ország alkotmányának olyan értelmű átalakítása, amely lehetővé teszi a föderatív államforma kialakítását - Porosenko elnök KEREK-PEREC KIJELENTETTE: AZ UNITÁRIUS UKRAJNÁBAN SOHA NEM LESZNEK AUTONÓM TERÜLETEK. Gondolom, Kárpátalján sem.)

A donyeckiek békés tüntetéseire az volt a válasz, hogy a régióra szabadították NEMCSAK AZ UKRÁN HADSEREGET, DE A FASISZTA FÉLKATONAI ALAKULATOKAT IS. A két éve tartó háborúban falvak, városok sorát lőtték szét. A kezdetben még békés fegyvertelen lakosságra légierővel, tankokkal, páncélosokkal, ágyúkkal, tarackokkal, akna- és gránátvetőkkel rontottak rá, hihetetlen könyörtelenséggel. A népe ellen háborúzó hadsereg (nota bene: terrorellenes műveletnek, (ATO) nevezik a katonai megtorló hadjáratot) módszeresen lövi a civil lakosság házait, lakónegyedeit, a civil infrastruktúrát, a közműveket. De sor került FOSZFOR- ÉS KAZETTÁS BOMBÁK BEVETÉSÉRE IS, amelyeknek a nemzetközi egyezmények még katonai célpontok elleni használatát is tiltják.

Ennek - hivatalos adatok szerint - közel tízezer CIVIL áldozata van (a sajtóban szereplő ÖSSZESEN tízezres szám nem igaz).

Ebben a tízezerben nincs benne a mindkét részről elesett több tízezer katona. Az elfoglalt területeken a kijevi rezsim olyan terrort, rémuralmat tart fenn, amihez foghatót talán még a Wehrmacht sem gyakorolt. A letartóztatott civileket, a népi erők elfogott katonáit minden képzeletet felülmúló kegyetlenséggel kínozzák, a kijevi rezsim háborús bűntetteinek már se szeri, se száma. Egy magyar portál is bemutatta (az egyébként az egyik ukrán náci félkatonai terrorkülönítmény által, megfélemlítés céljából készített és terjesztett) rettenetes videót: amin egy elfogott donyecki honvédet feszítenek előbb keresztre, majd égetnek el elevenen. (A kérdéses ,,Azov" brigád egyébként a belügyminisztérium alá tartozó, náci jelképeket viselő, egyik legrettenetesebb félkatonai terrorbrigád.)

A legutóbbi EU-csúcstalálkozón Donald Tusk megdicsérte Ukrajnát a reformok végrehajtásában, a korrupció leküzdésével kapcsolatban - amelyek a megadandó vízumkönnyítés legfontosabb feltételei között szerepelnek. Miközben a reformok körüli téblábolás az ukrán parlamentben is beszédtéma. Ami pedig a ,,korrupció leküzdését" illeti: még az amerikai szenátus is, egy minapi meghallgatáson azt kifogásolta, hogy nincs előrelépés a korrupció leküzdésében. (Porosenko elnök vagyona a háború két éve alatt megduplázódott, alaposan megtollasodott a többi miniszter is. Az amerikai hadisegélyek köztudottan 25-40 százaléka magánzsebekbe vándorol. A korrupció pedig teljesen átszövi a gazdaságot.

Hallott-e a miniszterelnök úr, hogy a Krím-félsziget bejáratánál már több ezer iszlám szélsőséges fegyveres, illetve a török ,,Szürke Farkasok" rohambrigádjai gyülekeznek. Céljuk - ha nem is a Krím megtámadása, (bár olyan erőkkel készülnek, mintha háborút akarnának indítani) -, de állandó feszültség, instabilitás fenntartása, terrorcselekmények szervezése a Krím (és Oroszország) ellen. Folyamatosan, hajókon érkezik az utánpótlás: az egyszerre több száz terroristát szállító hajók - román kikötők érintésével - Ogyesszában kötnek ki.

Hallott-e a miniszterelnök úr arról a nemrégiben elfogadott ukrán törvényről, miszerint a kijevi kormány oldalán harcoló külföldiek KEDVEZMÉNYESEN, GYORSÍTOTT ELJÁRÁSSAL UKRÁN ÁLLAMPOLGÁRSÁGOT KAPHATNAK? SZÁMOT VETETT-E ÖN (a munkatársai, a tanácsadói), hogy A VÍZUMMENTESSÉG MEGADÁSÁVAL IDŐKÖZBEN UKRÁN ÁLLAMPOLGÁRSÁGOT KAPÓ ISZLÁM TERRORISTÁK SZÁZAI, EZREI ELŐTT NYÍLIK MEG AZ ÚT hazánkba, Európa többi országába? És ezek már tényleg, már mind terroristák lesznek. Vízumok nélkül, legális ukrán útleveleikkel nem kell többé rejtőzködve jönniük. Ha feladatot kapnak Európa más részein is: indulhatnak rögtön - A KUTYA SEM FOGJA ŐKET TÖBBÉ MEGÁLLÍTANI.
És Ön - aki minden elismerést megérdemlően - távol tartotta tőlünk a délről érkező menekülteket, (terroristákat is) - MOST KELET, UKRAJNA FELŐL MEGNYITJA ELŐTTÜK AZ UTAT. Kérdezem én: hol itt a logika?

Bizonyára Ön sem hallott arról (mert hogy a magyar sajtónak ez sem hírértékű), hogy UKRAJNA, ÚJABBAN, KEZDI KITERJESZTENI JOGHATÓSÁGÁT KÜLFÖLDI ÁLLAMOKRA, ÉS AZOK POLGÁRAIRA. Mint ismeretes: április 6-án a holland polgárok KONZULTATÍV népszavazáson mondanak véleményt hagyja-e jóvá kormányuk az Unió és Ukrajna közötti társulási megállapodást. (Az utóbbiról köztudott: nemhogy nem az uniós tagság előkészítője, de kifejezetten vakvágány az Unió által igazából befogadni nem kívánt országok számára. Lévén, hogy még soha, egyetlen társult államból sem lett még az EU tényleges tagja. A konzultatív népszavazás - tudjuk - semmire sem kötelezi a kormányt. Ráadásul igen valószínű, hogy érdeklődés híján, érvénytelen lesz.

Kijevben azonban nagy a riadalom: a külső felderítő szolgálat parancsnoka még február elején (amikor még folyt a népszavazásra az aláírásgyűjtés), engedélyt kért az államfőtől: emberei hadd menjenek Hollandiába, és különböző eszközökkel (újságírók megvásárlása, lejárató kampányok, az aktivisták megfélemlítése, végső soron pedig ,,FIZIKAI RÁHATÁS") próbálják meghiúsítani a népszavazást. A szót tettek követték: ismertté váltak a forgatókönyv megvalósulásának részletei. Egészen odáig, hogy egy HOLLAND SZOCIALISTA KÉPVISELŐ TANÁCSADÓJÁNAK A GÉPKOCSIJÁT SZÁNDÉKOSAN NEKISZORÍTOTTÁK AZ AUTÓPÁLYA ELVÁLASZTÓ KORLÁTJÁNAK (a munkatárs súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset szándékos voltát a rendőrség is alátámasztotta). Maga a képviselő - aki ellenzi a kijevi rezsimet - erre lemondta részvételét egy, a Donyeckkel szolidaritást vállaló rendezvényről.

Nagyezsda Szavcsenko ügyével kapcsolatban ukrán képviselők fölvetették: OROSZ ÁLLAMPOLGÁROKAT, ,,ÜGYNÖKÖKET", donyecki vezetőket kell ELRABOLNI, UKRAJNÁBA HURCOLNI ÉS OTT TÚSZKÉNT FOGVA TARTANI, ,,CSEREALAPKÉNT". Munkácsi ,,ismerősünk", a Jobb Szektor, már meg is kezdte speciális osztagok kiképzését, amelyek feladata OROSZORSZÁG (netán más országok is) TERÜLETÉRE BEHATOLVA FOGLYUL EJTENI és Ukrajnába vinni A KISZEMELT CÉLSZEMÉLY(EKE)T. Ehhez még hozzátehetjük: a kijevi parlament még az ősszel felhatalmazta az ország titkosszolgálatait: ha szükségesnek látják, ne csak Ukrajna, DE MÁS ORSZÁGOK TERÜLETÉRŐL IS ELRABOLHASSANAK EMBEREKET.

MI EZ, HA NEM MÁS ÁLLAMOK SZUVERENITÁSÁNAK LÁBBAL TIPRÁSA? Az orosz, holland - netán más országok-beli állampolgároknak MOSTANTÓL TARTANIUK KELL, HOGY a kijevi rezsimnek netán nem tetsző POLITIKAI NÉZETEIK MIATT UKRÁN HATÓSÁGOK, AZ Ő SAJÁT HAZÁJUK TERÜLETÉN, VELÜK SZEMBEN ELJÁRHATNAK?

És mire jó a vízumkönnyítés? Mire jó, hogy egy fasiszta állam diákjai, a magyar állam nagylelkű ösztöndíjaival, Magyarországra jöhetnek. (Ki tudja, az ukrán diákok közül hány lesz a titkosszolgálatok feladatokkal megbízott embere?) Nem ért volna rá meghívni az ukrán diákokat, ha véget ér a háború, és Kijevben egy normális kormány, nem pedig a hatalmat erőszakkal megragadó náci junta irányít majd?
Annyira felülír minden józan megfontolást 150 ezer kárpátaljai magyar könnyített utazása? Nem lehetett volna megvárni a helyzet normalizálódását? Hogy ez még sokára lesz? Akkor tessék végre elmélyedni a probléma mibenlétében - és hozzájárulni ahhoz, hogy az ukrajnai rémálom valahára véget érjen. Hiszen jól mondta Rétvári Bence úr: nem hagyjuk többé, hogy minket nagyhatalmak irányítsanak!

Az első világháború előtt járta egy mondás az akkori montenegrói fejedelemről: felgyújtaná az egész világot, csak hogy annak a tüzén egy rántottát süthessen.

Csikós Sándor


http://www.balrad.com/2016/11/26/miniszterelnok-ur-en-idoben-szoltam/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: állampolgároknak, szuverenitásának, állampolgárságot, kormánytagjaitól, legrettenetesebb, normalizálódását, megvalósulásának, országrészekből, külügyminiszter, infrastruktúrát, csúcstalálkozón, változtatásokat, állampolgárokat, végrehajtásában, elrabolhassanak, nekiszorították, kegyetlenséggel, miniszterelnök, tanácsadójának, miniszterelnok, soknemzetiségű, megfélemlítése, pogromhangulat, pártonkívüliek, aláírásgyűjtés, kedvezményesen, vízumkönnyítés, vízummentesség, megfosztottnak, megbuktatására, letartóztatott, ösztöndíjaival, megtollasodott, megduplázódott, elnökválasztás, magyarországra, miniszterelnök portáljára, állampolgárok véleményéről, levél tényét, másik felének, fontos külpolitikai, ország polgárainak, nyilvánosság előtt, említett hölgy, fordulat bekövetkezése, latin-amerikai diktatúra, ukrán parlament, leendő rezsim, terror légkörében, városban kialakult, nácik által, ilyen-olyan fasiszta, Miniszterelnök Úr, IDŐBEN SZÓLTAM…, Orbán Viktor Miniszterelnök Úrnak, Tisztelt Miniszterelnök Úr, Csikós Sándor, Egyesült Államok, Viktor Janukovics, AKÁRCSAK ELŐDEI, KÖZÖTTÜK NYUGAT-BARÁT JUSCSENKO IS, Hallott-e Ön, Victoria Nuland, AMERIKAI KORMÁNY, ÖTMILLIÁRD DOLLÁRT FORDÍTOTT NEKI NEM TETSZŐ ÁLLAMFŐ MEGBUKTATÁSÁRA, Geoffrey Pyatt, John Goodfriendet, Nemzeti Számonkérő Szék”, Hiszen Ön, Egyesült Államokkal, KEREK-PEREC KIJELENTETTE, UNITÁRIUS UKRAJNÁBAN SOHA NEM LESZNEK AUTONÓM TERÜLETEK, NEMCSAK AZ UKRÁN HADSEREGET, FASISZTA FÉLKATONAI ALAKULATOKAT IS, FOSZFOR- ÉS KAZETTÁS BOMBÁK BEVETÉSÉRE IS, EU-csúcstalálkozón Donald Tusk, Szürke Farkasok”, GYORSÍTOTT ELJÁRÁSSAL UKRÁN ÁLLAMPOLGÁRSÁGOT KAPHATNAK, SZÁMOT VETETT-E ÖN, VÍZUMMENTESSÉG MEGADÁSÁVAL IDŐKÖZBEN UKRÁN ÁLLAMPOLGÁRSÁGOT KAPÓ ISZLÁM TERRORISTÁK SZÁZAI, EZREI ELŐTT NYÍLIK MEG AZ ÚT, KUTYA SEM FOGJA ŐKET TÖBBÉ MEGÁLLÍTANI, MOST KELET, UKRAJNA FELŐL MEGNYITJA ELŐTTÜK AZ UTAT, Bizonyára Ön, KEZDI KITERJESZTENI JOGHATÓSÁGÁT KÜLFÖLDI ÁLLAMOKRA, AZOK POLGÁRAIRA, FIZIKAI RÁHATÁS”, HOLLAND SZOCIALISTA KÉPVISELŐ TANÁCSADÓJÁNAK GÉPKOCSIJÁT SZÁNDÉKOSAN NEKISZORÍTOTTÁK AZ AUTÓPÁLYA ELVÁLASZTÓ KORLÁTJÁNAK, Nagyezsda Szavcsenko, OROSZ ÁLLAMPOLGÁROKAT, UKRAJNÁBA HURCOLNI ÉS OTT TÚSZKÉNT FOGVA TARTANI, Jobb Szektor, TERÜLETÉRE BEHATOLVA FOGLYUL EJTENI, KISZEMELT CÉLSZEMÉLY, ORSZÁGOK TERÜLETÉRŐL IS ELRABOLHASSANAK EMBEREKET, ÁLLAMOK SZUVERENITÁSÁNAK LÁBBAL TIPRÁSA, MOSTANTÓL TARTANIUK KELL, POLITIKAI NÉZETEIK MIATT UKRÁN HATÓSÁGOK, SAJÁT HAZÁJUK TERÜLETÉN, VELÜK SZEMBEN ELJÁRHATNAK, Rétvári Bence,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.02. 09:01 BÉT - Továbbra is várhatók nagyobb árfolyammozgások a tőzsdén
04.02. 09:00 ITM: internetes tudásmegosztó portál segíti a digitális átállást a szakképz...
04.02. 08:41 ITTF: később hozzák nyilvánosságra a világranglistát, majd befagyasztják
04.02. 08:21 Devizapiac - Gyengült a forint csütörtök reggelre
04.02. 08:11 Koronavírus - Elhunyt egy újabb beteg Magyarországon
04.02. 08:11 A veszélyhelyzet alatt is bekapcsolja az E.ON a háztartási napelemrendszere...
04.02. 08:11 Tőzsde - Vegyes kezdés várható az európai tőzsdéken
04.02. 07:50 Megöltek egy embert Gödöllőn
04.02. 07:30 Koronavírus - 585-re emelkedett a fertőzöttek száma Magyarországon
04.02. 07:05 Koronavírus - Szijjártó: a magyarok és a szlovénok ismét használhatják a ba...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Mírjam barát...  Elmélkedés az önkéntes karanté...  Gyümölcsoltó Boldogasszony ünn...  A Szentírás üzenete - 2020. áp...  Megbocsátás  Április Esőt érlelő  Most tedd meg legalább!  Víztükrös virágok  Szèp napot kívánok  Áprilisi tréfálkozás  Tulipánok  Jelek, hogy veszélyben vannak ...  Facebookon kaptam  Festett t tojások  Ferenc pápa a hétfő reggeli sz...  Isten megszegte a kijárási til...  Április bolondja, május szamar...  Tulipán csokor vázában  Tulipánok  Facebookon kaptam  Ne, menj el... Kulka János  Most tedd meg legalább!  Április 1  Vízcseppes rózsa  Kislány macik  Fürtös gyöngyike virág  Egy Fülöp-szigeteki nővér is a...  Kellemes délutáni pihenést  Szentmisék a Hegyvidéki TV csa...  Figyelem  Kislány cicával  A Szentírás üzenete - 2020. áp...  Isten fel akar minket emelni  Facebookon kaptam  Szèp estét kedves látogat...  Tulipán csokor vázában  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Tavaszi kép  Tavaszi kép  Áprilisi tréfálkozás  Sexy nő  Egy kis mosoly is  Tavaszi kép  Békés estét - jó éjszakát kív...  Ave, égi király híve,  Nő virágzó fánál  Virágok vázában  Édes képek - kiscicák  Isten mindig gondot visel az ö...  Facebookon kaptam  Tulipánok  Egy Kis Nyugalmat - Neoton fa...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Isten hozott virágos Április!  Narancsbőrgyilkos táplálékok  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Márk Miklós, Lelked gyönyörű s...  Facebookon kaptam  Fáradtság és stressz elleni gy...  Szèp délutánt  Jézus egyetlen vigasza a keres...  Pio atya Teljes film magyarul  Halló Április!  Facebookon kaptam  Április 1  Kislány csokorral  Kellemes délutánt kívánok  Tanmese a kitartásról...  Április bolondja  Vidám szép napot kívánok !  Egy Fülöp-szigeteki nővér is a...  Isten mindig gondot visel az ö...  Clematis  Tibeti tanítások  Víztükrös virágok  Tulipán csokor vázában  Jézus megigértetése  ÁPRILIS 1. - BOLONDOK NAPJA R...  Április 1.  Bohócruhában  Reményekkel teli április  Isten megszegte a kijárási til...  Adakozás  Mai nap zenéje: Bodnár Attila...  Egy Kis Nyugalmat - Neoton fa...  Isten hozott virágos Április!  Fagyos kezek és lábak  Kellemes délutáni pihenést  Avilai Szent Teréz minden erej...  Az ember teremtetésének célja  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Sexy nő  Nő virágzó fánál  Ferenc pápa a hajléktalanokért...  Lazítós estét  Tulipán csokor vázában  Április bolondja, május szamar...  Márk Miklós, Lelked gyönyörű s...  Óvintézkedések gyermekek számá... 
Bejegyzés Címkék
miniszterelnök portáljára, állampolgárok véleményéről, levél tényét, másik felének, fontos külpolitikai, ország polgárainak, nyilvánosság előtt, említett hölgy, fordulat bekövetkezése, latin-amerikai diktatúra, ukrán parlament, leendő rezsim, terror légkörében, városban kialakult, nácik által, ilyen-olyan fasiszta, hatalomváltás után, kisebbségi jogokkal, egyik első, egyik fasiszta, ukrán parlamentben, egész nyugati, élen &#8211, rendőrséget &#8211, célból utazott, annyit emlegetett, ország alkotmányának, föderatív államforma, donyeckiek békés, régióra szabadították, népe ellen, katonai megtorló, civil lakosság, civil infrastruktúrát, nemzetközi egyezmények, sajtóban szereplő, tízezerben nincs, mindkét részről, elfoglalt területeken, kijevi rezsim, letartóztatott civileket, népi erők, magyar portál, egyik ukrán, elfogott donyecki, kérdéses &#8222, reformok végrehajtásában, korrupció leküzdésével, megadandó vízumkönnyítés, reformok körüli, amerikai szenátus, minapi meghallgatáson, korrupció leküzdésében, többi miniszter, amerikai hadisegélyek, korrupció pedig, török &#8222, egyszerre több, nemrégiben elfogadott, kijevi kormány, délről érkező, magyar sajtónak, holland polgárok, utóbbiról köztudott, uniós tagság, konzultatív népszavazás, külső felderítő, aktivisták megfélemlítése, szót tettek, forgatókönyv megvalósulásának, munkatárs súlyos, baleset szándékos, képviselő &#8211, kijevi rezsimet, kijevi parlament, ősszel felhatalmazta, kijevi rezsimnek, fasiszta állam, magyar állam, ukrán diákok, titkosszolgálatok feladatokkal, ukrán diákokat, normális kormány, hatalmat erőszakkal, helyzet normalizálódását, probléma mibenlétében, ukrajnai rémálom, első világháború, akkori montenegrói, egész világot, rántottát süthessen, állampolgároknak, szuverenitásának, állampolgárságot, kormánytagjaitól, legrettenetesebb, normalizálódását, megvalósulásának, országrészekből, külügyminiszter, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 548
  • e Hét: 7216
  • e Hónap: 2140
  • e Év: 233158
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.