Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Arról kérdezték Kövért, milyen hatással van rá a hatalom - a
  2016-12-06 15:36:20, kedd
 
  Kövéren jól látható, hogy milyen szellemi, és erkölcsi torzulásokat okoz a hatalom. Bár nincs mit csodálkoznunk azon, hogy egy egykori MSZMP alkalmazott mit képzel a demokráciáról, és hogyan alkalmazza választott tisztségviselőként a népfelség elvét az ország házában.
Kövér nem lesz mindig házelnök, egyszer ki kell mennie az utcára kíséret nélkül...

************



2016. december. 06. 15:10 2016


Arról kérdezték Kövért, milyen hatással van rá a hatalom - a válasz önmagáért beszél


szerző:
hvg.hu
7

Szigorúbb szabályok jöhetnek a Parlamentben, ha beváltja ígéretét az Országgyűlés elnöke.

A Mandiner újságírója arról kérdezgette az országgyűlési képviselőket, hogy milyen hatással van rájuk a hatalom. Többek között Kósa Lajos, Révész Máriusz, L. Simon László és Hiller István is válaszolt a feltett kérdésre.

Kövér Lászlót, az Országgyűlés elnökét is megpróbálták szóra bírni, de hiába. Kövér rá se hederített a riporterre, aki - a forgatásra vonatkozó szabályokat még betartva - kitartóan elé tartotta a mikrofont. Kövér ezután a sajtó elől elzárt folyosó ajtajából visszafordulva megkérdezte a mandinerest, hogy:

Ezt hogy tetszik képzelni? Azt mondtam, hogy nem. Erre hátulról az orrom alá dugja a mikrofont. Ez ön szerint milyen viselkedés?

Majd az alábbi párbeszéd zajlott le az újságíró és Kövér között:

Kövér: Ezt hogy tetszik képzelni? Azt mondtam, hogy nem. Erre hátulról az orrom alá dugja a mikrofont. Ez ön szerint milyen viselkedés?
Mandiner: Ez a sajtófolyosó, és talán szabad kérdezni.
Kövér: Nem, nem szabad. Azt mondom, hogy nem, az nem szabad, sehol a világon. Tessék tanulmányozni az Európai Parlament sajtószabályzatát. Ott meg tetszik látni, hogy mi a rend Európában.
Mandiner: De ez a magyar parlament. Ön vetette le az EU-s zászlót a Parlamentről.
Kövér: Ez azt jelenti az önök felfogásában, hogy még szigorúbb szabályok lesznek, mint amilyenek eddig voltak.

Szabályszegők

Kövér nem először keménykedett újságírókkal. Októberben a 444.hu munkatársait tiltották ki a Parlamentből, miután két riporterük Rogán Antal helikopterezéséről faggatta a képviselőket a Parlament folyosóin. Mint az Országgyűlés sajtófőnöke megírta, megszegték az országházi sajtótudósítás rendjére vonatkozó házelnöki rendelkezést: engedély nélkül forgattak, és fizikailag akadályozták, hogy Halász János államtitkár bejusson az üzemi folyosóra.

Áprilisban a szabályokkal való nyílt és tudatos szembeszegülés miatt tiltották ki a parlamentből Fekete Norbertet, a hvg.hu videósát az Index, a Nol és a 24.hu videósával együtt. Az intézkedést azzal indokolták, hogy Kövér László szerint kollégánk megsértette az ő 2013-as rendelkezését, és ott is forgatott, ahol nem szabad. Többszöri felszólítás ellenére sem hagyta el a Déli Társalgó és az Országház Kupolatermének területét.

A kitiltást érő videó:

https://youtu.be/berC2kKfmOc

Nemcsak újságíróknak jut Kövér szigorából. November utolsó hetében először a DK politikusát, Gréczy Zsoltot tiltotta ki az Országházból, majd Szabó Szabolcs független képviselőtől vonta meg a beléptetési jogosultságot. Szigetvári Viktort, az Együtt elnökét pedig kitiltották a Parlamentből, mert többszöri figyelmeztetés ellenére sem tartotta be a szabályokat.







http://hvg.hu/itthon/20161206_kover_laszlo_mandiner_parlament_hazszabaly
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szembeszegülés, sajtótudósítás, figyelmeztetés, kupolatermének, visszafordulva, demokráciáról, jogosultságot, rendelkezését, tanulmányozni, országgyűlési, csodálkoznunk, szabályszegők, országgyűlés, képviselőket, parlamentből, parlamentről, rendelkezést, parlamentben, képviselőtől, országházból, sajtófolyosó, megpróbálták, felfogásában, újságíróknak, munkatársait, szabályokkal, keménykedett, újságírókkal, torzulásokat, akadályozták, megsértette, szabályokat, mandinerest, sajtófőnöke, intézkedést, politikusát, egykori MSZMP, népfelség elvét, ország házában, utcára kíséret, válasz önmagáért, országgyűlési képviselőket, feltett kérdésre, forgatásra vonatkozó, sajtó elől, alábbi párbeszéd, rend Európában, magyar parlament, önök felfogásában, országházi sajtótudósítás, üzemi folyosóra, szabályokkal való, Kósa Lajos, Révész Máriusz, Simon László, Hiller István, Kövér Lászlót, Európai Parlament, Rogán Antal, Halász János, Fekete Norbertet, Kövér László, Déli Társalgó, Országház Kupolatermének, Gréczy Zsoltot, Szabó Szabolcs, Szigetvári Viktort,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Virágvasárnap a húsvét előtti  Facebookon kaptam  Jézus amikor fölment a hegyre,...  A Víz Világnapja.  Szép estét  A jó lelkek  Alvó cica  Kinyílni egy beteg világban: v...  Facebookon kaptam  Könyvek  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jó éjszakát  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Táplálékok a máj egészségének ...  Facebookon kaptam  Öröknek hinni . . .  Sokszor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Leereszkedés és olvadás  Esti kép  Alvó kutyák  Devecsery László - Húsvét  Szép estét  Facebookon kaptam  Esti képek  Ködvirágok  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Haja van  Facebookon kaptam  képre írva  Isten . . .  Szép estét kedves látogatóimna...  Áldott, békés, szép Virágvasár...  képre írva  Most - segíts meg Mária ,  Alvó cica  Paul David Tripp Március 27  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  A tavasz nem csak önmagában sz...  Nárciszok  Alvó baby  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem látom őket  Facebookon kaptam  képre írva  Esti kép  Virág lány  Fényvarázslat  Alvó baby  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti Ima !  Facebookon kaptam  Alvó baby  Facebookon kaptam  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Mi van, ha?  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Haja van  Mi van, ha?  Facebookon kaptam  Áldott, békés, szép Virágvasár...  Levél lány  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Virág vasárnap  Galaktikus kapcsolat  Minden kedves látogatómnak sze...  Alvó cica  A haj állapotának javítása egy...  Várnai Zseni - Éveim  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tudd, hogy magától az élet soh...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A tavasz nem csak önmagában sz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Vérnyomáscsökkentés  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  képre írva  Öreg nő sóhajt  Facebookon kaptam  Virágvasárnap: az élet és a re...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
egykori MSZMP, népfelség elvét, ország házában, utcára kíséret, válasz önmagáért, országgyűlési képviselőket, feltett kérdésre, forgatásra vonatkozó, sajtó elől, alábbi párbeszéd, rend Európában, magyar parlament, önök felfogásában, országházi sajtótudósítás, üzemi folyosóra, szabályokkal való, parlamentből Fekete, intézkedést azzal, beléptetési jogosultságot, szembeszegülés, sajtótudósítás, figyelmeztetés, kupolatermének, visszafordulva, demokráciáról, jogosultságot, rendelkezését, tanulmányozni, országgyűlési, csodálkoznunk, szabályszegők, országgyűlés, képviselőket, parlamentből, parlamentről, rendelkezést, parlamentben, képviselőtől, országházból, sajtófolyosó, megpróbálták, felfogásában, újságíróknak, munkatársait, szabályokkal, keménykedett, újságírókkal, torzulásokat, akadályozták, megsértette, szabályokat, mandinerest, sajtófőnöke, intézkedést, politikusát, kitiltották, beléptetési, alkalmazott, kérdezgette, államtitkár, felszólítás, megkérdezte, alkalmazza, választott, hazszabaly, riporterre, hederített, videósával, szigetvári, szigorából, viselkedés, októberben, megszegték, országházi, forgatásra, áprilisban, fizikailag, újságírója, indokolták, riporterük, országház, parlament, válaszolt, forgatott, norbertet, többszöri, vonatkozó, mikrofont, folyosóra, házelnöki, európában, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 427
  • e Hét: 2085
  • e Hónap: 18878
  • e Év: 151795
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.