Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Napról napra szánalmasabb küzdelmet vívtok a valósággal, és
  2016-12-09 13:46:44, péntek
 
   
 
H. A. 2016-12-09Napról napra szánalmasabb küzdelmet vívtok a valósággal, és ezen nem változtat az sem, hogy fapofával, vagy vigyorogva kenitek a fekáliát


Mit kell csinálni miután minden idők legcsúfosabb PISA-eredménye megszületik? Először is két napig a legmagasabb kormányzati és miniszteri szinten kussolni ildomos. Majd a harmadik napon ki kell állni kormányinfót tartani és ott el kell magyarázni, hogy a hülyék is megértsék:

Nincs olyan politikus, aki meg tudja mondani, hogy kellene úgy tanítani, hogy jobb legyen a szövegértés, ezt tudósok és tanárok tudják megmondani. Egy oktatáspolitikus sem mer arról dönteni, hogy mit ne tanuljanak a gyerekek, például hogy a görög irodalmat ne három hétig, csak három napig tanítsák. Erről óriási vita robbanna ki. (...) Balog Zoltánnak mennie kellene?! Ne vicceljen! Nem ő tartotta a matekórát. A felmérés eredményeit nem lehet a kormány tagjain számon kérni, nem ők tanítottak és nem ők töltötték ki a tesztet.
Tehát miután Balog tiszteletes fennhatósága alatt Hoffmann asszonyságtól Palkovics Lacával bezárólag Czunyinén keresztül a kormány megteremtette a kereteket - Lázár szavaival élve -, most itt az ideje, hogy akikért ők ilyen lázasan dolgoztak, azok megtöltsék tartalommal. Annál is inkább, hogy Magyarország az EU átlagánál többet költ oktatásra (!), tehát az oktatás eredménye java részt azon múlik, hogy mit tanítanak azok, akik csak ilyen szinten voltak képesek felkészíteni a nagyon hülye gyerekeket, akik aztán ilyen gyalázatos eredményt produkáltak. Miközben Gázár János szerint a kormány természetesen elvitte a balhét azért, amiért őt terhelte a felelősség, és ne tessék már mindenért a kormányt hibáztatni.

Erről szólt a kimagyarázás- és mentegetésügyi miniszter tegnapi eszmefuttatása, amely bizony a csirkefarhát-utalványok kézbesítési módszertanáról szóló előadását is jobbról előzte. És még mindig volt mondanivalója, miközben a bárgyú Balog Zoltán szennyes ruháját mosta-mosta. Hogy azt mondja: nem méltányos számon kérni Balog Zoltánon, hogy nem tudja, mit takar a funkcionális analfabéta kifejezés. Pedig tényleg nem tudja a barma, ő abban a hitben élt, hogy aki el tudja olvasni a szöveget, meg is érti azt. Ezzel szemben Lázár tudja, mit jelent a szó, mert polgármesterként volt dolga vele, Balog viszont nem volt polgármester.

Nos, így állunk, innen kellene valamit kezdeni azzal, hogy a kormány Lázár mosdatlan száján keresztül hétről-hétre letolja a gatyáját és belepisál az arcunkba. Márpedig ha van ember a kormányban, aki nem hülye, mint a turulszaros anyaföld, cserében aljas és alattomos, az pont ez az ember: aki tökéletesen tisztában van mindazzal, ami történik, de csakazértis rezzenéstelen pofával állítja az ellenkezőjét.

Azt felböffenteni, hogy a 400 forintért kézbesített, nyomorék Bözsi-utalvány drágább, mintha helyismerettel nem rendelkező biztonsági erőkkel felszerelt kormányhivatalnokok vinnék házhoz a jóságot, sehol nincs ahhoz képest, mint azt állítani, hogy pusztán azért, mert valaki az oktatásért felelős miniszter, önmagában nem indok arra, hogy felelőssé tegye bárki is az oktatás csapnivaló állapotáért. Egy olyan példát nem tudok említeni, amikor a kormány vállalta volna a felelősséget az elcseszett jelenért. Még a visszavont vasárnapi boltzár indoklásába se fért bele egy bocs, elbasztuk.

Nézzük az alapvető megtévesztést: Magyarország az EU átlagánál többet költ oktatásra. Kár, hogy ennek ellenére, miközben az OECD‑országok GDP‑jük átlagosan 5,2%‑át (amelybe az állami és a magánráfordítások is beletartoznak) fordítják az oktatási intézményekre az alapfokú oktatástól a felsőoktatásig, Magyarország már csak a nemzeti össztermék 3,93 százalékát fordítja erre a területre (2003-ban ez még 5,9% volt). És ez csak egy része a katasztrófának.

A legalább ennyire fontos része, amiről soha nem esik szó, hogy miközben Lázár is a lexikális tudást mérő TIMSS-felméréssel döngeti a mellét (mellesleg ebből az is kiderül, hogy a tanárok tökéletesen átadták az ismereteket, a gyerekek pedig meggyőzően bebiflázták), a PISA-teszt pontosan azt méri, ami ebből a 21. század kihívásait tekintve alkalmazható. Mint kiderült, a jó keresztények és engedelmes alattvalók nevelésénének szellemében az elsajátított tudás gyakorlati alkalmazása sokadrangú kérdés. Nem is lehet ez másképp, miután Hoffmann Rózsika már 2010-ben világossá tette, hogy a kompetenciafejlesztés helyett a hagyományos műveltség közvetítése az iskolák feladata. A totál hasznavehetetlen tudás átadásának nemes céljával Rózsi sikeresen elindította, Czunyiné Palkovics pedig nyélbe ütötte az oktatás lefejezését. Ennyi történt. Ezért üvölöttek, tiltakoztak a tanárok, de senkit nem érdekelt.

A kormány jobban tudta, hogy a Klik vízfeje jobban tudja. Hogy egy kurva krétát ne lehessen úgy megvenni, egy égőt úgy kicserélni, hogy a samesz elvtárs a pártközpontban ne adta volna az áldását rá. Hogy az úgy jó, ha beszántjuk, szétlopjuk a tankönyvpiacot a silány uniformizált egyentankönyvek és néhány haver kedvéért, hogy a tanárokat adminisztrációs feladatokkal nyomorítjuk meg ahelyett, hogy hagynánk érdemben tanítani őket. Hogy azért és addig államosítottunk, amíg az önkormányzatoknak semmi közük nem lett saját településeik iskoláihoz. Reform, nem igaz, Lázár? A szakmai érveket az asztalról lesöprő, a tanárok kifárasztására játszó fenyegetőzés? Hogy politikai megrendelésre sztrájkolnak és elégedetlenkednek, mi? Az.

Pedig erről beszéltek, egy éve ezért vonultak utcára. Hogy ne hozzá nem értő politikai agyhalottak dilettáns, esetleges intézkedéseinek szolgáltassátok ki az oktatást. De leszartátok, és most azzal jössz, hogy ti semmiről nem tehettek és nem Balog tanítja a matematikát? Te cinikus, szégyentelen senki! A kormányzás továbbra sem egyenértékű a kommunikációval és azzal, hogy valakire folyton rátoljuk a felelősséget, és minden el van intézve. Az egymásnak ellentmondó, káoszt, zűrzavart és átláthatatlan bürokráciát generáló baromságaitokért képes vagy ráverni a szart a tanárokra, diákokra? És vigyorogva megkérdezni, hogy ugyanbiza az inkompetens, segghülye Balognak miért kellene lemondania, egyáltalán hogy merül fel ez?

Hát ha nem neki, akkor neked kell lemondanod! Azért, mert nyíltan beszélsz arról, hogy soha nem hallottál még vezetői felelősségről (honnan is hallottál volna?). Ha életedben dolgoztál volna a piacon, akkor tudnád, hogy nem a szalagmunkásba rúgunk bele, ha a nyolcadik cégvezető elfogyasztása után is veszteséges a cég. Hogy hiába hívják Hoffmannt Czunyinak vagy Palkovicsnak vagy Balognak, rohad az egész. Ha véletlenül jó eredményt sikerült volna elérni, akkor meg két téglával verdesnéd a melled, hogy a magyar kormány érdeme, ugye? Ahogy szoktad. Hogy ha a kórházi fertőzések tizedelik a lakosságot, akkor azt tehet róla, aki szóvá teszi? Hát hogyisne.

Te utolsó szarházi, akit azért tartanak, hogy bármit kimagyarázzon! A tanárok ugyanazok, mint 10 éve, a diákok nem hülyültek el két Fidesz-mandátum alatt, csak egy dolog változik: a nem létező oktatási tárca körüli nevek. A hulladéknak is szar tankönyveitek, az önkényesen meghatározott óraszámok, a nemzetinek kikáltott agymenéseitek. Ezek után újra közellenséget csinálni a pedagógusokból minden ordas disznóságok legalja.

Lázár, egyre gyengébbek a soha nem volt érveid, egyre silányabbak, átlátszóbbak és pofátlanabbak a kommunikációs mutatványaid. Ha fejbe rúgok valakit, akkor nem én tehetek róla, hanem az illető, mert miért sétált a lábam irányába, nem igaz? Napról napra szánalmasabb küzdelmet vívtok a valósággal, és ezen nem változtat az sem, hogy fapofával, vagy vigyorogva kenitek a fekáliát. Csakhogy egyre világosabb mindenkinek, hogy ti szartatok az oktatás asztalára (is), hiába mutogattok mindenki másra. Nem kevés bátorság kell ehhez, amit lenyomtál tegnap, de megnyugtatlak: jövő héten még rosszabbul fogod érezni magad a bőrödben. Mert előbb-utóbb elfogynak a bűnbakok, a Sorosok, Gyurcsányok, tanárok, diákok. A morális züllésnek is vége lesz egyszer. Aztán majd lesz időtök Baloggal megvitatni, hogy melyikőtök a funkcionális analfabéta.https://kolozsvaros.com/2016/12/09/naprol-napra-szanalmasabb-kuzdelmet-vivtok-a-v alosaggal-es-ezen-nem-valtoztat-az-sem-hogy-fapofaval-vagy-vigyorogva-kenitek-a-f ekaliat/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: hasznavehetetlen, oktatáspolitikus, baromságaitokért, polgármesterként, kommunikációval, államosítottunk, adminisztrációs, intézkedéseinek, szolgáltassátok, egyentankönyvek, módszertanáról, helyismerettel, eszmefuttatása, felsőoktatásig, pártközpontban, szalagmunkásba, kifárasztására, tankönyvpiacot, mentegetésügyi, katasztrófának, pedagógusokból, beletartoznak, nevelésénének, megrendelésre, pofátlanabbak, intézményekre, kommunikációs, meghatározott, közellenséget, kimagyarázzon, megtévesztést, természetesen, megnyugtatlak, elfogyasztása, megteremtette, tankönyveitek, legmagasabb kormányzati, harmadik napon, görög irodalmat, felmérés eredményeit, kormány tagjain, kormány megteremtette, kereteket –, oktatás eredménye, nagyon hülye, kormány természetesen, balhét azért, kormányt hibáztatni, bárgyú Balog, funkcionális analfabéta, kormány Lázár, turulszaros anyaföld, Balog Zoltánnak, Palkovics Lacával, Miközben Gázár János, Balog Zoltán, Balog Zoltánon, Hoffmann Rózsika, Czunyiné Palkovics, Hoffmannt Czunyinak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
12.05. 23:22 A civil hajók tevékenységét szabályozó európai megállapodást javasol az ola...
12.05. 22:42 Hillary Clinton volt demokrata elnökjelölt úgy véli, jó elnöke lett volna a...
12.05. 22:32 Ökölvívó ob - Nem lesz Harcsa-Cservenka döntő
12.05. 21:32 Premier League - Menesztették az Everton edzőjét
12.05. 21:23 Női kosárlabda EK - Csoportelső lett a Szekszárd
12.05. 21:23 Jégkorong Erste Liga - Debrecenben győzött a Csíkszereda
12.05. 21:22 Rövidpályás úszó Európa-bajnokság - Késely ezüstérmes, Holló negyedik, Bohu...
12.05. 20:42 Rövidpályás úszó-Eb - A csütörtöki eredmények
12.05. 20:32 Putyin: Moszkva kész előfeltételek nélkül meghosszabbítani az Új START egye...
12.05. 20:32 Új médiaszabályozási rendszer készül Németországban
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Png nő  Emberi vágyak .  Csütörtöki üdvözlet  Fénythozó angyalka  Boldog Mikulásnapot!  Imádság  Legyen MINDENKINEK meghitt, g...  Úton van a Mikulás  Lezárni és újrakezdeni - Kétsz...  Jó éjt!  Kellemes kávézást  Kellemes délutánt kívánok  Derűs napot! Jó napot!  Idézet  Idézet  Kis csizma - nagy csizma  Megigazulás  Facebookon kaptam Krisztina...  Facebookon kaptam  Jó reggelt kávéval  Mindent lát szemed  A gluténérzékenység jelei  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Mit hoz a Mikulás?  Télapó csízma  A mikulás hozzon-  Kellemes teázást  Rudnyákné Németh Csilla képei...  A vállfájdalom okai  Téli png  József Attila: Tél Valami nag...  Megigazulás  Szőke nő egy madárral a téli k...  Lassú folyamat lesz - Kétszázh...  Kicsi mikulás  Havas téli képek  Facebookon kaptam  Jó éjt!  Szép őszi napot  A gluténérzékenység jelei  Visszaemlékezés  Jó reggelt , szép napot  Hello, csinos nő  Reményik Sándor: A karácsonyfa...  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Ajándék  Téli png  Téli képek  Szèp estét kedves látogat...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lezárni és újrakezdeni - Kétsz...  Jó éjszakát  A december egy nagy, vörös bár...  Fényesek a csizmák?  Veress Miklós: Mese a Mikulásr...  Png virág  Kellemes kávézást  A december egy nagy, vörös bár...  Facebookon kaptam Krisztina...  Facebookon kaptam  Visszaemlékezés  Facebookon kaptam Ani barátnőm...  Rudnyákné Németh Csilla képei...  ...a szelídek  Dsida Jenő: Kicsi rózsa  Mikulás, kedves Mikulás!  Veress Miklós: Mese a Mikulásr...  Téli kép  Png virág  Bűn  Szép estét  Jó reggelt , szép napot  Érelmeszesedés ellen  Érelmeszesedés ellen  Ételekkel kapcsolatos tények é...  Facebookon kaptam Krisztina...  Facebookon kaptam  Gárdonyi Géza:
 Mikor it...  Pro Urbe fal  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Érelmeszesedés ellen  Facebookon kaptam  Jó reggelt , szép napot  Villogó virágok  Png virág  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  4. Őszödi beszéd az EU-s megsz...  Keskeny úton járok  Téli kép  Kellemes teázást  Hello, csinos nő  Facebookon kaptam  ...akik éheznek és szomjaznak ...  Nők téli öltözékben  Facebookon kaptam  Nagyszerű napot 
Bejegyzés Címkék
legmagasabb kormányzati, harmadik napon, görög irodalmat, felmérés eredményeit, kormány tagjain, kormány megteremtette, kereteket &#8211, oktatás eredménye, nagyon hülye, kormány természetesen, balhét azért, kormányt hibáztatni, bárgyú Balog, funkcionális analfabéta, kormány Lázár, turulszaros anyaföld, oktatásért felelős, oktatás csapnivaló, olyan példát, kormány vállalta, elcseszett jelenért, visszavont vasárnapi, alapvető megtévesztést, oktatási intézményekre, alapfokú oktatástól, nemzeti össztermék, legalább ennyire, lexikális tudást, tanárok tökéletesen, gyerekek pedig, elsajátított tudás, hagyományos műveltség, iskolák feladata, totál hasznavehetetlen, oktatás lefejezését, kormány jobban, kurva krétát, samesz elvtárs, silány uniformizált, tanárokat adminisztrációs, önkormányzatoknak semmi, szakmai érveket, asztalról lesöprő, tanárok kifárasztására, kormányzás továbbra, egymásnak ellentmondó, szalagmunkásba rúgunk, nyolcadik cégvezető, magyar kormány, kórházi fertőzések, tanárok ugyanazok, dolog változik, önkényesen meghatározott, nemzetinek kikáltott, pedagógusokból minden, kommunikációs mutatványaid, lábam irányába, oktatás asztalára, morális züllésnek, hasznavehetetlen, oktatáspolitikus, baromságaitokért, polgármesterként, kommunikációval, államosítottunk, adminisztrációs, intézkedéseinek, szolgáltassátok, egyentankönyvek, módszertanáról, helyismerettel, eszmefuttatása, felsőoktatásig, pártközpontban, szalagmunkásba, kifárasztására, tankönyvpiacot, mentegetésügyi, katasztrófának, pedagógusokból, beletartoznak, nevelésénének, megrendelésre, pofátlanabbak, intézményekre, kommunikációs, meghatározott, közellenséget, kimagyarázzon, megtévesztést, természetesen, megnyugtatlak, elfogyasztása, megteremtette, tankönyveitek, mondanivalója, agymenéseitek, asszonyságtól, rezzenéstelen, felböffenteni, felelősségről, , ,
2019.11 2019. December 2020.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1038
  • e Hét: 10281
  • e Hónap: 10281
  • e Év: 457529
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.