Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Peti, hülye vagy, mint a főnököd!
  2016-12-10 09:55:08, szombat
 
 
Tamás Róbert 2016-12-09
Peti, hülye vagy, mint a főnököd!


Régen beszélgettünk már Szijjártó Péter teremfocistáról, aki kifizetődő hobbit űz. Külügyminiszterkedik, ha már úgy alakult, hogy közel tudott sündörögni gyermekkori bálványához, az Orbán nevű emberhez. Ért is hozzá, mert a büfé-sörhablehúzó szakon a sportmenedzserkedés mellett nemzetközi kapcsolatok is be valának írva az indexébe, egyszóval semmi más nem kellett, hogy képviseljen minket Azerbajdzsántól Óceániáig. Igaz, hogy fejlett gazdaságú nyugati országban nem fogadja őt senki, de ki a francot érdekel, ameddig az összes diktatúrát végig tudja trappolni.

Most éppen nem trappolt sehová, hanem előadást tartott az Országgyűlés európai ügyek bizottsága előtt. Mert meghallgatása volt neki. Olyan okosakat mondott, mint szokott. Ilyeneket:

,,Kiemelte, jelenleg az érzelmekre és nem a racionalitásra épülő stratégiai vita zajlik az integráció jövőjéről a föderalista és a szuverenista táborok között. Előbbiek minél több hatáskört helyeznének Brüsszelbe, vagyis gyenge tagállamokra építenék az integrációt - mondta, hangsúlyozva, ezt a megoldást zsákutcának tartja. »Tizenegy gyenge futballistából nem lesz jó futballcsapat, tizenegy jóból sem biztosan, de ott legalább van esély rá« - tette hozzá Szijjártó Péter".

Így bizony! Kiemelte, aláhúzta, rámutatott, kidudorította, összenyomta és megrágta, majd előadott egy halom hülyeséget, ahogy már az lenni szokott. A dolog veleje, hogy szar az Unió, ahogy van. Mégpedig például azért szar, mert érzelmekre alapozza a stratégiáját, meg a vitáit. Szemben a Fidesz-kormánnyal, amelyik állandóan olyan mértékben racionális, hogy a vakolat is lehullik tőle a parlament homlokzatáról.

Mert lássuk be, teljesen ésszerű döntések sorozatát csodálhatjuk meg napról napra. Ne is menjünk messze, csak a legfrissebb moslékba markoljunk. Az Orbán nevű tudatmódosulás kitalálta, hogy ad ő 10 ezer forintot Imrénének és az összes Imrénének az országban, aki nyugdíjas, vagy rokkantellátást kap. Mert ő egy végtelenül jó ember. Azt is bejelentette azzal a lendülettel, hogy a drágajó nyugdíjasok nem ám pénzt kapnak, hanem Erzsébet-utalványt és nem ám utalással, vagy postán, hanem majd kiviszik a kormányzati alkalmazottak. Bizony.

Gondolom, ez a remek ötlet is a vezér agyából pattant ki, mert mennyi szavazatot lehet így szerezni. De aztán kiderült, hogy nem működik, hiába adta ki a parancsot a főnök. Semmi gond, akkor mégis marad a posta. Az 400 forintért kiviszi. Azonban ott volt még a nagy kérdés, hogy a szívhez szóló levélkét is el kell juttatni, ha már ennyivel kevesebb pénzt lehet közvagyonból magánvagyonná konvertálni. Na, azt majd külön borítékban, külön viszi ki a posta másik 400 forintért fejenként (ezt a 400 forintot mindenki szorozza be 2.8 millióval, az 1 milliárd 120 millió forint). De megéri, mert így nem kallódik el az üzenet, sőt, kétszer örülnek a nyugdíjasok. Egyszer az utalványnak, egyszer a levélkének. Így talán jobban emlékeznek majd, kire kell behúzni az ikszet, ki gondol rájuk, kitől kaptak ajándékot. De a Fidesznek soha eszébe sem jutna érzelmi alapon politizálni. Hápersze.

A focistás hasonlat is nagyon ott van. És igaz is. Gondoljunk csak mindjárt Szijjártóra, Balogra, Rogánra, Pintérre, Fazekas Sándorra, Sesztákra, Simicskóra, Trócsányira, Vargára, de gondolhatunk Semjénre, Németh Szilárdra, Kósa Lajosra, Hoffmann Rózsára, Czunyinéra, vagy akire csak akarunk. Lett belőlük jó csapat? Na ugye!

,,Ezt a vitát akkor lehet megoldani, ha »nevükön nevezzük a problémákat, a politikai korrektség és képmutatás időszakát pedig magunk mögött hagyjuk« - mondta Szijjártó Péter, aki szerint az a helyes út, ha a valós kérdésekre valós válaszok születnek és »nem körülírni próbálunk dolgokat, félve, sziszegve nézve a liberális mainstreamet, hogy mi az ami még megengedhető«. A miniszter példaként említette, hogy az Európai Unióban a bevándorlási válságot menekültválságnak kellett nevezni".

Ebben történetesen teljesen egyetértek Szijjártóval. Tényleg nincs értelme a finomkodásnak. Sokkal célszerűbb kimondani, hogy a jelenlegi kormány és a képviselőtestület legtöbb tagja korrupt gazember, ráadásul ostoba, gerinctelen, erkölcstelen és a végtelenségig mohó is. Ilyen szellemi és morális kapacitással normális országban legfeljebb közmunkásnak felelnének meg, de annak is csak olyan helyen, ahol nem kell emberekkel foglalkozni és ahol semmi ellopható közelébe nem kerülnek.

,,Szijjártó Péter ezután azokat a teendőket sorolta fel, amelyekkel az unió megtalálhatja a kiutat a válságból. Elsőként említette, hogy »vissza kell térni az értékekhez«, ki kell mondani, hogy »Európa keresztény«. Az uniónak ezután ki kell tudni mondania, hogy az illegális bevándorlás káros".

Miután az imént vedlettük le a politikai korrektség fojtogató rabigáját, felszabadult lélekkel jelenthetem ki: Peti, hülye vagy, mint a főnököd! Ne ugass már bele, hogy ki hová tér vissza és pláne ne pofázz bele senki vallásába. Mi az, hogy Európa keresztény? Hülyegyerek. Tudsz róla, hogy ez mindenkinek a magánügye? Majd pont egy kétballábas szerencsétlen futsallos fogja megmondani egész Európának, hogy mit csináljon és miben higgyen. Aki keresztény, az az ő dolga, aki nem, az meg az ő dolga. Te meg ne pofázz bele, ha kérhetem. Ha nem kérhetem, akkor se pofázz bele.

Ha már itt tartunk, nem csak Európába ne pofázz bele te sem és a nagyeszű főnököd sem, hanem például az én életembe se. Sötétek vagytok, mint az alagút, nagyképűek, mégpedig minden ok nélkül, ostobák, tudatlanok, viszont hatalom- és pénzéhesek. Tehát szar emberek, szar politikusok és ha már itt tartunk: szar magyarok. Ebből eredően - a politikai inkorrektség szilárd talaján állva - üzenem neked és díszes kollégáidnak: kapjátok be.

Pápá.


https://kolozsvaros.com/2016/12/09/peti-hulye-vagy-mint-a-fonokod/

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: teremfocistáról, azerbajdzsántól, rokkantellátást, futballistából, racionalitásra, tudatmódosulás, magánvagyonná, futballcsapat, szerencsétlen, finomkodásnak, homlokzatáról, meghallgatása, megtalálhatja, kidudorította, végtelenségig, beszélgettünk, alkalmazottak, közmunkásnak, hangsúlyozva, tagállamokra, stratégiáját, sörhablehúzó, történetesen, inkorrektség, bevándorlási, gondolhatunk, felszabadult, bejelentette, szijjártóval, csodálhatjuk, országgyűlés, mainstreamet, közvagyonból, erkölcstelen, kapacitással, kollégáidnak, büfé-sörhablehúzó szakon, francot érdekel, összes diktatúrát, racionalitásra épülő, integráció jövőjéről, szuverenista táborok, integrációt –, megoldást zsákutcának, halom hülyeséget, lenni szokott, dolog veleje, parlament homlokzatáról, legfrissebb moslékba, összes Imrénének, drágajó nyugdíjasok, kormányzati alkalmazottak, Tamás Róbert, Szijjártó Péter, Azerbajdzsántól Óceániáig, Szijjártó Péter”, Fazekas Sándorra, Németh Szilárdra, Kósa Lajosra, Hoffmann Rózsára, Európai Unióban,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
képre írva  Jó nap volt  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Kertem  Bársony székben  Facebookon kaptam  39 ígéret  Tanácsok egy pszichológustól  Baranyi Ferenc - N i n c s  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Alvó kislány  Müller Péter tollából  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Tanácsok egy pszichológustól  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy barátság története  képre írva  Robin Wight pitypang szobra  Kertem  jó reggelt  Jázmin  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bársony székben  A hagyma antibakteriális hatás...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Paul Éluard - És egy mosoly  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam  Különleges  jó reggelt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Esterházy Péterre emlékezünk  Márai Sándor tollából  Baranyi Ferenc - N i n c s  Márai Sándor tollából  ajándék, mellyel meglepem  Nem kell hozzá fürdőruhás  Előnyök, amelyeket a meditáció...  "Ez egy csoda"  Minden tavaszból őrizz..  Jázmin  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  jó reggelt  Előfordul, hogy  Eduardo Sacheri gondolata  Vidámság  Facebookon kaptam  Szép estét  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  Baranyi Ferenc - N i n c s  Már Gárdonyi Géza is méltatta  A sorsod  képre írva  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Kertem  Van néhány kérdés, amin gondol...  Emlékezz  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy párkányon  képre írva  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam Krisztinától  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Egyszerű 
Bejegyzés Címkék
büfé-sörhablehúzó szakon, francot érdekel, összes diktatúrát, racionalitásra épülő, integráció jövőjéről, szuverenista táborok, integrációt &#8211, megoldást zsákutcának, halom hülyeséget, lenni szokott, dolog veleje, parlament homlokzatáról, legfrissebb moslékba, összes Imrénének, drágajó nyugdíjasok, kormányzati alkalmazottak, remek ötlet, vezér agyából, nagy kérdés, szívhez szóló, posta másik, focistás hasonlat, vitát akkor, politikai korrektség, valós kérdésekre, liberális mainstreamet, miniszter példaként, bevándorlási válságot, jelenlegi kormány, képviselőtestület legtöbb, végtelenségig mohó, teendőket sorolta, unió megtalálhatja, uniónak ezután, illegális bevándorlás, imént vedlettük, kétballábas szerencsétlen, nagyeszű főnököd, politikai inkorrektség, teremfocistáról, azerbajdzsántól, rokkantellátást, futballistából, racionalitásra, tudatmódosulás, magánvagyonná, futballcsapat, szerencsétlen, finomkodásnak, homlokzatáról, meghallgatása, megtalálhatja, kidudorította, végtelenségig, beszélgettünk, alkalmazottak, közmunkásnak, hangsúlyozva, tagállamokra, stratégiáját, sörhablehúzó, történetesen, inkorrektség, bevándorlási, gondolhatunk, felszabadult, bejelentette, szijjártóval, csodálhatjuk, országgyűlés, mainstreamet, közvagyonból, erkölcstelen, kapacitással, kollégáidnak, megengedhető, szuverenista, foglalkozni, mindenkinek, hülyegyerek, politizálni, gerinctelen, trócsányira, problémákat, összenyomta, bevándorlás, föderalista, szijjártóra, jelenthetem, képviseljen, lendülettel, bálványához, legfrissebb, zsákutcának, konvertálni, politikusok, helyeznének, integrációt, kapcsolatok, kétballábas, gyermekkori, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 471
  • e Hét: 6223
  • e Hónap: 9968
  • e Év: 163464
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.