Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Majd amikor Hollik közlegény kihúzza a fejét Matolcsy seggéb
  2016-12-14 18:30:00, szerda
 
 
H. Andrea 2016-12-14
Majd amikor Hollik közlegény kihúzza a fejét Matolcsy seggéből

mibol
Alighogy felócsudtunk Matolcsy Rómeó Gyuri két nappal ezelőtt prezentált átütő, az adventen és a karácsonyon átívelő, bejglivel körített szemforgató, lekezelő arroganciába fordult újságírók előli meneküléséből, az úgynevezett balliberális eltévelyedéssel aligha vádolható Mandiner - amelynek újságíróját a minap Kövér László oktatta móresre, amiért kérdezni merészelte a mindig morcos, frusztrált házmestert - a Fidesz-KDNP kommunikációs gépezet egyik világítótornyát kérdezte az ügyről.

Hollik Névtelen-Jelentéktelen Istvánról van szó, aki rögtön ahogy kihúzta a fejét az MNB elnökének hátsó feléből megállapította, hogy az RTL Klub inkorrekt módon repült rá - az újságírói kérdésekre a karácsony szentségével reagáló - Matolcsy lakásügyére. Mert az RTL Klub ártani akar a kormánypártnak. Főleg, hogy a dagadó férfiasságú jegybankelnöknek nincs is lakásügye, ő minden kérdésre válaszolt ezzel kapcsolatban, még a hivatalos lakcíme is nyilvános adat (hogy oda ne rohanjak, Hollik) és ,,ahhoz, hogy kihez ugrik fel egy pohár borra - aztán ásványvízre pontosított -, senkinek semmi köze".

Hollik István szervilis-szánalmas kommunikátort és Harrch-Semjén-klónt nem zavarták össze a tények, kötötte Matolcsy becsületét a karóhoz. Mivel nincs lakásügy, Matolcsynak nem volt mire válaszolnia (igaz, pár sorral korábban még az volt, hogy mindenre válaszolt a drága blöffcsászár). Tehát, ergo, következésképpen, akit nem győzött meg, hogy Matolcsy kenegeti a fekáliát saját bűzös közpénz-pozitív ügyletei körül, az - szemben a TV2-vel - politikai munkát végez. Mert a TV2 nem végez politikai munkát. Idézek, hogy hihetőbb legyen a tömény hazugságom (amivel szokás minket egyre gyakrabban megvádolni):

Mandiner: ... de nem az volt a kérdés Matolcsyhoz, hogy mi a hivatalos lakcíme, hanem hogy használja-e Patai lakását. Miért nem lehet erre egyenesen válaszolni?

Hollik: Nyilván lehet, de nem én határozom meg az MNB kommunikációs irányait; a jegybankelnök pedig, mondom még egyszer, elmagyarázta, miért ilyen válaszokat adott. Ezt be sem vágni az anyagba - ez súlyos elfogultságot mutat. Az RTL Klub egyértelműen politikai munkát végez: azért támadja Matolcsy Györgyöt, hogy a Fidesz-KDNP-nek ártson.

Mandiner: A TV2 talán nem politikai munkát végez - csak éppen a Fidesz-KDNP érdekében?

Hollik: Én azt tudom mondani, hogy nem.

Mandiner: Tényleg ezt tudja mondani?

Hollik: Azt nem állítom, hogy ne lenne kormánybarát a TV2 híradója. Az. Ahogy a Magyar Idők is. Van felvállalt értékrendjük, aszerint tudósítanak. Ezzel nincs baj. Azzal sincs, hogy az RTL Klub kormánykritikus. Azzal van, hogy ezt nem mondják ki. Hogy úgy tesznek, mintha objektívek lennének, miközben nyilvánvalóan nem azok.

Mandiner: Az MNB-alapítványokról a jegybank titkolózott, úgy kellett kiperelni, mire mennek közpénzek. Jutott belőlük Matolcsy barátnőjének is. Ha ezekre, vagy arra, hogy egy vezető bankár lakását használja-e a felügyelet elnöke, rákérdeznek, az karaktergyilkosság? Nem közérdek?

Ezért mondtam, hogy elfogadom a szerkesztői szabadságot, azt, hogy az RTL-nek más a fontos, mint az országnak. Elfogadom, hogy nem érdeklik őket az eredmények, az árstabilitás, a jó kamatpolitika és a többi. A választó el fogja dönteni, mi a fontos neki: az életét is érintő sikerek, vagy az ellenzék által napirendre tuszkolt ügyek. Azt viszont elvárnám, hogy ha már ilyen ügyekkel foglalkozik az RTL Klub, akkor legalább a tényeken ne ferdítsen - ne mondja el kétszer, hogy Matolcsy nem válaszolt a lakásügyes felvetésekre, ha egyszer a saját fülemmel hallottam, hogy válaszolt rájuk.

Az egyértelmű, hogy néhány éven belül már a kutya nem fog emlékezni arra, ki a franc is volt az a Hollik, ezért nyilván nem az ő személye itt a lényeg. Azért - kényszerűségből a jelenben élve - megjegyezném, hogy ezen emberi tartás nélküli papagájok vergődései által termelt energiából lazán fűteni lehetne a sajnálatos módon közpénzcsilliárdokból fűtött felcsúti gyepet, az egészen biztos. Hogy Matolcsyra ezzel szemben emlékezni fog mindenki, az nem annyira a gazdasági eredményeinek lesz köszönhető, mint annak a mérhetetlen pusztításnak és fennhéjázó, pökhendi korruptságnak, amellyel ez az ember százmilliárdok fölött uralkodva hülyének nézi a nyilvánosságot (ITT, ITT és ITT is erről írtunk).

Ha el is tekintünk attól, hogy jelen állás szerint a TV2 sorra bukja a helyreigazítási pereket, hogy már Vona Gábor homoszexualitásának hazug bizonygatásán is túl vannak, hogy sorban gyilkolták le Juhász Péter, Pukli István, Spéder Zoltán karakterét, hogy tudományos magyarázatnak álcázott sima aljassággal próbálják Gyurcsányt valahogy közös nevezőre hozni a Jobbik elnökével és démonizálni őket, hogy penetráns szakmaiatlansággal földbe döngölték a hajléktalanokat, hogy a hvg.hu újságírójának lejáratását oly módon lőtték mellé, hogy belekevertek egy azonos nevű civilt, szóval ha mindezektől el tudunk tekinteni, Hollik István kommunikációs trágyaeltakarító fenti eszmefuttatására érdemes két szót pazarolni.

Egy nagyon fontos dologra világít rá ugynis ez az újabb megrökönyödésre számot tartó frontális, ellentmondásoktól hemzsegő hazugság. Miközben a Habony-Vajna (újabban Mészáros) művek az összes bekebelezett, földbe döngölt médiafelületen összehangolt bulvárszennybe oltott lejáratókampányt folytat, miközben az állampárt politikusainak zöme, élén a királlyal csak előre megbeszélt kérdésekre hajlandó válaszolni, miközben a kormánykritikus újságírók munkáját ellehetetlenítik, azon sír a szájuk, hogy őket támadja egy még meg nem vásárolt kereskedelmi csatorna. Amely ilyen értelemben ellátja a lakájmédiává süllyesztett közpénznyelő köztévé feladatait, és tájékoztat a kormány elhallgatott, hírhamisított korrupciós ügyeiről.

Amellett, hogy Matolcsynak még egyszer sem sikerült érdemben válaszolnia a kínos ügyeire, a Népszabadságot pontosan azután tették tönkre egy éjszaka alatt, miután a jegybank elnökének közpénzekkel és összeférhetetlenségi kérdésekkel kapcsolatos machinációit firtatta, miután Matolcsy a szokásos blöff mantrázásával hárít minden közérdeklődésre számot tartó kérdést, a legfontosabb mégsem ez. Hanem az, hogy meg vannak győződve róla, hiszik és vallják, hogy közügyekben, közpénzből élő köztisztviselőiket nem lehet zaklatni, felelősségre vonni és a politikai ellenfelek vegytiszta besározása önmagában elegendő egy újabb mandátum behúzásához.

Ezzel szemben - bár valószínűleg meglesz még az a mandátum -, az elszabadult állampárt legnagyobb ellenségei mégsem azok, akiknek a skalpjait hangyaszorgalommal hurcolják körbe a közpénzzel vastagon kitömött, felvállalt értékrendet képviselő médiájukban. Majd amikor Hollik közlegény kihúzza a fejét az MNB-elnök seggéből, megérti, hogy a hozzá hasonló kritikátlan, önálló véleményt megfogalmazni képtelen, gyáva, szervilis, pecsovics senkik ássák a teljhatalom sírját. Mert egészséges önkontroll-önreflexió nélkül, pusztán a Matolcsyk becsületének falon túli védelmezésével ez a rendszer összeomlásra van ítélve. Lehet, hogy utóbb, mint előbb, de elkerülhetetlenül. Vona buzisága vagy Juhász Péter mibű albérlete nem menti fel Matolcsyt és a komplett maffiakormányt a sorozatos pusztítások alól.



https://kolozsvaros.com/2016/12/14/majd-amikor-hollik-kozlegeny-kihuzza-a-fejet-m atolcsy-seggebol/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: ellehetetlenítik, következésképpen, jegybankelnöknek, lejáratókampányt, trágyaeltakarító, eszmefuttatására, kényszerűségből, alapítványokról, eltévelyedéssel, kormánykritikus, közérdeklődésre, hajléktalanokat, megrökönyödésre, helyreigazítási, világítótornyát, megállapította, százmilliárdok, nyilvánosságot, bulvárszennybe, maffiakormányt, védelmezésével, népszabadságot, médiafelületen, politikusainak, kormánypártnak, kamatpolitika, megfogalmazni, eredményeinek, jelentéktelen, mantrázásával, kommunikátort, magyarázatnak, bizonygatásán, nyilvánvalóan, elfogultságot, meneküléséből, fejét Matolcsy, karácsonyon átívelő, úgynevezett balliberális, minap Kövér, mindig morcos, újságírói kérdésekre, karácsony szentségével, dagadó férfiasságú, hivatalos lakcíme, pohár borra, drága blöffcsászár, fekáliát saját, tömény hazugságom, kérdés Matolcsyhoz, jegybankelnök pedig, anyagba –, Matolcsy Rómeó Gyuri, Kövér László, Hollik Névtelen-Jelentéktelen Istvánról, Hollik István, Matolcsy Györgyöt, Magyar Idők, Hogy Matolcsyra, Vona Gábor, Juhász Péter, Pukli István, Spéder Zoltán,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Esti képek  Benedek Elek - Virágvasárnap  Facebookon kaptam  Kékfestőről pár szóban  Graffiti bölcsesség  Könyvek  A haj állapotának javítása egy...  Facebookon kaptam  képre írva  Szeretettel !  Manna OWell tollából  Virág lány  Haja van  Ha nyitott vagy  A pálma a győzelem és a diadal...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Haja van  Alvó baby  Jó éjszakát  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Nagyhétfő:  Facebookon kaptam  Virágos mező  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Virágvasárnap a húsvét előtti  képre írva  A Víz Világnapja.  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Virágos mező  Virágvasárnap: az élet és a re...  A máj egészségének javítása te...  A nagyhét eseményei  Karinthy Frigyes: Almafa  Öreg nő sóhajt  Egy imádság Ágoston Vallomások...  A Víz Világnapja.  Virág vasárnap  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  J. Donald Walters  Tedd őt foglyul, Uram  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  képre írva  Szép álmokat!  Nagyhétfő:  Nárcisz  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Sárkány  Virágvasárnap: az élet és a re...  Esti kép  Facebookon kaptam  Szép estét  Sir Andrew Lloyd Webber  Facebookon kaptam  Karinthy Frigyes: Almafa  Humor is meg nem is szerinted?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sárkány  Isten . . .  Facebookon kaptam  Nagyhétfő:  Ködvirágok  Facebookon kaptam  Figyeld meg az "én"-t  Facebookon kaptam  Holdszivárvány és Szent Elmo t...  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  A jó kedv a világon  képre írva  Öröknek hinni . . .  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  A pálma a győzelem és a diadal...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Talppontok közérthetően  Nagyhétfő:  Tibeti harangvirág  Virágvasárnap a húsvét előtti  Esti kép  Apu  Paul David Tripp Március 27  Görgess  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
fejét Matolcsy, karácsonyon átívelő, úgynevezett balliberális, minap Kövér, mindig morcos, újságírói kérdésekre, karácsony szentségével, dagadó férfiasságú, hivatalos lakcíme, pohár borra, drága blöffcsászár, fekáliát saját, tömény hazugságom, kérdés Matolcsyhoz, jegybankelnök pedig, anyagba &#8211, jegybank titkolózott, vezető bankár, felügyelet elnöke, szerkesztői szabadságot, fontos neki, ellenzék által, lakásügyes felvetésekre, saját fülemmel, jelenben élve, sajnálatos módon, egészen biztos, gazdasági eredményeinek, mérhetetlen pusztításnak, ember százmilliárdok, helyreigazítási pereket, azonos nevű, nagyon fontos, újabb megrökönyödésre, összes bekebelezett, állampárt politikusainak, királlyal csak, kormánykritikus újságírók, lakájmédiává süllyesztett, kormány elhallgatott, kínos ügyeire, éjszaka alatt, jegybank elnökének, szokásos blöff, legfontosabb mégsem, politikai ellenfelek, újabb mandátum, elszabadult állampárt, közpénzzel vastagon, hozzá hasonló, teljhatalom sírját, rendszer összeomlásra, komplett maffiakormányt, sorozatos pusztítások, ellehetetlenítik, következésképpen, jegybankelnöknek, lejáratókampányt, trágyaeltakarító, eszmefuttatására, kényszerűségből, alapítványokról, eltévelyedéssel, kormánykritikus, közérdeklődésre, hajléktalanokat, megrökönyödésre, helyreigazítási, világítótornyát, megállapította, százmilliárdok, nyilvánosságot, bulvárszennybe, maffiakormányt, védelmezésével, népszabadságot, médiafelületen, politikusainak, kormánypártnak, kamatpolitika, megfogalmazni, eredményeinek, jelentéktelen, mantrázásával, kommunikátort, magyarázatnak, bizonygatásán, nyilvánvalóan, elfogultságot, meneküléséből, jegybankelnök, kommunikációs, korruptságnak, újságírójának, hírhamisított, blöffcsászár, elhallgatott, közpénznyelő, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 477
  • e Hét: 2135
  • e Hónap: 18928
  • e Év: 151845
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.