Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Orbán Viktor fejéből pattant ki az ötlet, hogy legyen 197 lő
  2016-12-17 16:44:18, szombat
 
   
  Ilyen az, amikor valaki valahogy kompenzálni akarja, hogy nem éri el a saját pöcsét.

- De jó az alakod!
- Köszi, minden nap lőtérre járok...

Graz SOS!!! Vagy az adag vagy a típus nem jó!
Ha még felfegyverezné a békemenetek szellemileg rokkant nyugdíjasait is, az nagyban növelné a biztonságérzetünket.

Ha csukott szemmel egy ujsag oldalara boksz 10x, akkor 9x hasznosabb dolgot talalsz el, amire penzt lehet kolteni. Meg a Blikkben is.

addig is azzal foglalkoznak nem az ezermilliárdokkal amik elrablásának manuális monoton rutinját a strómanjai által gyakorolja.
Annyian tódulnak majd, mint meccsre a stadionokba.

Ha meg nemteccik, akkor mind a 197 lőtér meg lesz hosszabbítva Bicskéig!
Oszt jónapot!


...ha pedig a 197 lőtér ellenére is túlsúlyos és beteges marad a magyar, akkor mindenkit kötelezni kell napi 1 órás sakkozásra NERileg. Elképesztő, hogy mindig van lejjebb és lejjebb. Nyilván szándékosan van ez igy , hogy folyamatosan elterelődjön a figyelem az általános ország fosztogatásról és a totális kudarcnak számitó gazdasági ámokfutásról. (Minden mutató szerint sereghajtók vagyunk már nem csak az EU-ban de régiós összehasonlitásokban is. Ez az elmúlt 6 év "eredménye"!)
Értem én hogy párthűség, meg "nincs jobb" meg "gyurcsány", de komolyan kérdem a még mindig a fideszrajongókat, hogy szerintetek meddig lehet feltétel nélkül mindent beszopni csak azért nert állitólag "nincs jobb", meg "azok is ezt csinálták"? (Ami mellesleg már kb 4 éve nem igy van, mert kb. 2012-ben túlszárnyalta a fidesz az összes korábbi kormányon lévő banda minden tolvaj és aljasság statisztikáját) .Csak az nem látja aki nem alarja, hogy ezek a "projektek" mind-mind arra kellenek, hogy újabb közpénz és EU milliárdokat szivattyúzzanak át a haveroknak. Kedves fidesz bértolnok aki ezt olvasod, vagy esetleg a még mindig rendületlenül hivő fidesz hivő honftársaim itt nem csak a lopás ténye a probléma, hanem az hogy a Ti gyerekeitek jövőjét is széthordják a barátaitok, nem csak azokét akik ezt folyamatosan szóvá teszik. Minden ellopott EU cent annak az esélyét csökkenti, hogy közelebb kerüljön az ország a nyugati szinvonalú jóléthez és szociális biztonsághoz, mert hogy ezek a pénzek ezt a célt kellene hogy szolgálják és nem pedig az Orbán dinasztia és oligarcha rendszer kiépitését. Érdemes lenne végiggondolni, hogy meddig lehet ezt a sok aljasságot életben tartani sőt tevőlegesen hozzájárulni. Egyszer vége lesz ennek is, és az Internet mindent megőriiz. Súlyos árat fognak azok fizetni akik nem fordulnak vissza erről az útról időben. A bérkommentelőknek baráti üzenet, hogy gondolkozzatok el ezen, minden egyes alkalommal amikor pártutasitás szerinti trollkodásba fogtok, mert tudjuk hogy, kik vagytok. Akik pedig csak meggyőződésből védik a védhetetlent, azoknak ideje lenne bevenni a piros kapszulát, aminek megrázó ugyan a hatása elismerem, de hosszú távon csak az lehet a megoldás...


******************************Orbán Viktor fejéből pattant ki az ötlet, hogy legyen 197 lőtér Magyarországon, ahol bárki kedvére lövöldözhet

anarki ÉLETMÓD december 16., péntek 18:06


Ha valami úgy hiányzik ennek az országnak, mint egy falat kenyér, az 197 darab lőtér, ahol bárki kedvére lövöldözhet.A valós, és lássuk be, teljesen jogos lövöldözési igény kielégítésére némi meglepetésre maga a magyar kormány vállalkozott: Lázár János miniszterelnök-miniszter szerdai sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy a kormány országos lőtérfejlesztési programot indít, amelynek keretében a következő három évben 197 lőteret hoz létre Magyarországon, összesen 27 milliárd forintból, vagyis egy lőtérre átlagosan 137 millió forintnyi közpénz jut.
A félreértés elkerülése végett: nem katonai lőterekről van szó, hanem olyan létesítményekről, ahová bárki bemehet lövöldözni, és amelyekből egyébként már most is van néhány tucatnyi az országban.
A Shooting Press néhány éve összesen 25 magyarországi lőteret sorolt fel a sarlóspusztai koronglőtértől a Waffenorg Kiképzési és Oktatási Bt. Kab-hegyi lőteréig.
Ezek a létesítmények a leggyakrabban sportegyesületként, esetleg ,,kiképzési központként" üzemelnek, és óránként néhány ezer-tízezer forintért, illetve 60-80 ezer forintos éves bérlet fejében biztosítanak önfeledt lövöldözési lehetőséget a legváltozatosabb fegyverekkel, amelyek között van forgótáras és automata pisztoly, sörétes puska és számszeríj is, nem beszélve az olyan, a lehető leghatékonyabb emberirtásra kifejlesztett assault weaponökről, mint az amerikai M16-os vagy a szovjet-orosz AK-47-es.
A lőterek weboldalai szinte egytől egyig felhívják a figyelmet arra, hogy szigorúan szakmai érdeklődők érdeklődésére tartanak számot, és aki nem szakmai érdeklődő, az be se lépjen az oldalukra.

Csak és kizárólag szakmai látogatóknak
Ha viszont egyszer valaki belép, sportérték ide, szakmai érdeklődés oda, gyakran olyan szöveg fogadja, mintha a Rambón meg Bruce Willisen szocializálódott, kiskamaszlelkű párbajhősök lennének a fő célcsoport. Mint ahogy feltehetően az is.
,,A híres-hírhedt .45 ACP lőszer »kirántja« az ellenséget a csizmájából, ezzel a pisztollyal ennek a lőszernek a hatalmas impulzusát is megtapasztalhatjuk. Remélhetőleg a fegyver megfelelő oldaláról. :-)" - írja például a Nagytétényi úti Gepárd lőtér a Glock 21-esről; a 0.22-es Smith and Wesson revolvert pedig azzal ajánlja, hogy ,,Ezzel az amerikai forgópisztollyal kipróbálhatjátok, milyen érzés westernhősnek lenni."

M16-os gépkarabély, magas sportértékkel.
,,Ez az a fegyver, amit legalább egyszer ki kell próbálni. De vigyázat! Függőséget is okozhat! - írja a fóti Magnum Lövészeti Komplexum oldala a lőtéren rendszeresített M16-os gépkarabélyról. - Ugyanis aki a kezébe fogta igen nehezen válik meg tőle. Az M 16-os alapfegyver .223 kaliberben méltán szerzett hírnevet magának, valamint klónjai ( M 15... ) a világ számos pontján teljesítenek példásan."
Sportos nemzet vagyunk, mégis túlsúlyosak, betegesek, tehát lőtér
Tény, hogy aki életében akár egyetlen pálcikát is eltalált a céllövöldében, jól tudja, hogy milyen kielégítő érzés példásan teljesítő fegyverekkel lövöldözni, és hogy ennek micsoda sportértéke van. De hogy jönnek vajon az üzleti alapon működő vállalkozások mellé a közpénzből létrehozott lőterek?
Újabb meglepetés: az ötlet nem mástól származik, mint Orbán Viktortól, aki idén májusban Dunaújvárosban jelentette be, hogy lőtereket akar az egész országba, sőt az egész ország minden egyes járásába.
A miniszterelnök tavasszal amellett, hogy az összes megyei jogú városba 50 méteres uszodát ígért, közölte: rövid távú terve az, hogy
mind a 175 járásban legyen lőtér, vívóterem és lovas központ.
Orbán akkor mindezt azzal indokolta, hogy ugyan sportos nemzet vagyunk, mégis túlsúlyosak, betegesek - szerinte erre lenne megoldás a rengeteg, közpénzből épített lőtér. Orbán ötlete nem sokkal később váratlan támogatóra lelt: maga a honvédelmi miniszter, Simicskó István állt ki a merész terv mellett.
A fekete lőpor bűvöletében
Simicskó július végén a sarlóspusztai lőtérkomplexumban közölte: ,,A Magyar Honvédség tízéves (2016-2026 közötti időszakra vonatkozó) fejlesztési tervének markáns eleme a társadalom felé történő nyitás. Ez leginkább
az önkéntes tartalékos rendszeren keresztül valósítható meg,
ennek egyik alapja pedig a lőkészség elsajátítása."
A kormany.hu-nak az eseményről készült, A fekete lőpor bűvöletében című beszámolója szerint a miniszter elmondta: ,,A cél olyan lőterek létrehozása, ahol a fiatalok biztonságos körülmények között megszerezhetik a szükséges tudást. Egy lőtérfejlesztési programot szeretnénk elindítani, egyeztetve a sportlövők szövetségével. Remélem, hogy a kormány hamarosan rábólint erre a törekvésre, és ilyen módon a sportlövészet tovább erősödhet, fejlődhet Magyarországon."

Simicskó hadügyminiszter a fekete lőpor bűvöletében. Fotó: Tóth László / kormany.hu
Mit ad isten, fél évvel a miniszterelnöki és hadügyminiszteri szándéknyilatkozat után, de még az év vége előtt a kormány hirtelen talált 200 milliárd elkölthető adófizetői forintot, és ezen a listán már szerepel a 197 lőtér (illetve lövészklub) 27 milliárdért, ami egyébként azt jelenti, hogy nemhogy minden járásba jut egy lőtér, de lesz, ahová több is.
És bár Orbán annak idején kifejezetten a sport címkével próbálta eladni a kormányzati lőtérfejlesztési programot, Simicskó nyilatkozata egyértelműen arra utal, hogy az állami, civil használatú lőterek létrehozásával a kormány valamiféle paralmilitáris előképzésben kívánja részesíteni a civil lakosságot, esetleg a lövészklubok létrehozásával a rossz emlékű, 1990-ben megszüntetett MHSZ mintájára akarja megvalósítani a civilek katonai felkészítését, a honvédség keretein kívül.
Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke szerint a kormányzati lőterek létrehozásával ,,a Fidesz militarizálni akarja a magyar társadalmat", miközben ,,Magyarországon nincs átfogó kultúrája a fegyverhasználatnak és a fegyverviselésnek, mint például Amerikában, de nem is kell meghonosítani ezt a kultúrát, hanem békét kell teremteni a magyar társadalomnak."
A miniszterelnökségtől megkérdeztük, pontosan mi a kormány célja a lőterekkel, hogyan tervezi a létrehozásukat és az üzemeltetésüket, készült-e bármilyen háttértanulmány vagy egyéb dokumentum a kormányzati lőtérfejlesztési programról, és az megismerhető-e, de egyelőre nem válaszoltak.http://444.hu/2016/12/16/orban-viktor-fejebol-pattant-ki-az-otlet-hogy-legyen-197 -loter-magyarorszagon-ahol-barki-kedvere-lovoldozhet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: fideszrajongókat, legváltozatosabb, forgópisztollyal, hadügyminiszteri, kipróbálhatjátok, lőtérfejlesztési, szocializálódott, létesítményekről, miniszterelnöki, rendszeresített, szivattyúzzanak, hadügyminiszter, üzemeltetésüket, háttértanulmány, létrehozásával, paralmilitáris, statisztikáját, fosztogatásról, gépkarabélyról, magyarországon, létrehozásukat, kiskamaszlelkű, meggyőződésből, megszerezhetik, gondolkozzatok, leghatékonyabb, magyarorszagon, koronglőtértől, miniszterelnök, felfegyverezné, dunaújvárosban, végiggondolni, rendületlenül, sarlóspusztai, szövetségével, vállalkozások, saját pöcsét, adag vagy, békemenetek szellemileg, nagyban növelné, ujsag oldalara, ezermilliárdokkal amik, strómanjai által, általános ország, totális kudarcnak, összes korábbi, lopás ténye, esélyét csökkenti, nyugati szinvonalú, célt kellene, útról időben, bérkommentelőknek baráti, Orbán Viktor, Graz SOS, Lázár János, Shooting Press, Waffenorg Kiképzési, Oktatási Bt, Bruce Willisen, Magnum Lövészeti Komplexum, Orbán Viktortól, Simicskó István, Magyar Honvédség, Tóth László, Szigetvári Viktor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.04. 19:32 Halálos baleset történt Galgamácsánál
04.04. 19:12 Koronavírus - BKK: péntek óta megfelelő szintű a járatok kihasználtsága
04.04. 18:32 Koronavírus - Közgyűlési "koalíciós" kerületi polgármesterek együttműködést...
04.04. 18:12 Tokió 2020 - A kajak-kenusok igyekeznek kihasználni a halasztással keletkez...
04.04. 18:02 Koronavírus - A spanyol kormány a szükségállapot újabb meghosszabbítását ke...
04.04. 18:02 Koronavírus - Fidesz: az ellenzék javaslatai hiteltelenek
04.04. 17:42 Koronavírus - Hleb: soha ennyien nem voltak kíváncsiak a fehérorosz labdarú...
04.04. 17:32 Felére apadt a szörfszövetség elnöksége
04.04. 17:22 Coronavirus - Ungaria înfiinţează un fond pentru lupta împotriva epidemiei ...
04.04. 17:02 Koronavírus - Egy nap alatt több mint hétszázzal emelkedett a brit halálos ...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Gyász  Fürdőző kutyák  Maradj otthon  Png nő  Naponta 13 órától 14 óráig Sze...  Facebookon kaptam  Sokan szeretnék a világot megv...  Migrén ellen  Facebookon kaptam  Szèp estét kedves látogat...  Facebookon kaptam  Narancssárga rózsák  Keresztút és szentmise Csíksom...  Virág csészében  Hat nővér hunyt el egy olasz k...  Virágos csendélet  Avilai Szent Teréz is megtapas...  Rúzsa Magdi - Most élsz (Marad...  Szèp estét kedves látogat...  A gyógyulás zsoltára  Mi az igazi szabadság? 04.02  Hogyan és mire használhatjuk a...  A rettegett carpalis alagút sz...  Facebookon kaptam Cs ildikótól  Húsvéti képeslapjaim  Facebookon kaptam Krisztina ba...  Nagyanyó gitárral  Bach: Máté passió  Húsvéti képeslapjaim  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Valami pozitív  Facebookon kaptam  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Facebookon kaptam  Rendkívüli nagyböjti triduum H...  Ibolya csokor  Mi az igazi szabadság? 04.02  3. Hittanóra Csaba testvérrel ...  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Facebookon kaptam  Kapcsolódjunk be, imádkozzuk e...  Az ujjfájdalom okai  Ami ma mellbe vágott  Facebookon kaptam  Fürdőző kutyák  Kozmopolita himnusz Mindenhat...  Kapcsolódjunk be, imádkozzuk e...  623 főre nőtt a beazonosított ...  Színes tulipánok  Sokan szeretnék a világot megv...  Sexy nő  Facebookon kaptam  Jézus, aki szenvedett Poncius ...  Szentmise közvetítés nagyböjt ...  Vízcseppes virágok  Facebookon kaptam  Ibolya csokor  Színes tulipánok  Tulipánok  Színes tulipánok  623 főre nőtt a beazonosított ...  Szentmise 04. 02. Veszprém  Nagyböjt a mi ítéletünk ideje ...  Facebookon kaptam  Jó reggelt  Várakozás  Szentmise közvetítés nagyböjt ...  Sokan szeretnék a világot megv...  Szèp estét kedves látogat...  ÁPRILIS – SZENT GYÖRGY H...  Facebookon kaptam  Anyám mosolya  Orchidea  Png virág  Várakozás  Facebookon kaptam  Gerberák  Lila rózsa  Mi az igazi szabadság? 04.02  Kapcsolódjunk be, imádkozzuk e...  Gerberák  Szentmise közvetítés péntek es...  Húsvéti képeslapjaim  Facebookon kaptam  Ibolya csokor  Fáradtság elleni gyógynövények  71. Szülinap :) ISTEN ÉLTESSEN...  Nagyheti és húsvéti élő liturg...  A rettegett carpalis alagút sz...  71. Szülinap :) ISTEN ÉLTESSEN...  Tavaszi kép  5. Titkok, melyeket nem vihete...  Szentmise a Szent István-bazil...  Fertőzéstől való félelmeket ki...  Ibolya csokor  Fáradtság elleni gyógynövények  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Sárga tulipánok  Png nő 
Bejegyzés Címkék
saját pöcsét, adag vagy, békemenetek szellemileg, nagyban növelné, ujsag oldalara, ezermilliárdokkal amik, strómanjai által, általános ország, totális kudarcnak, összes korábbi, lopás ténye, esélyét csökkenti, nyugati szinvonalú, célt kellene, útról időben, bérkommentelőknek baráti, piros kapszulát, hatása elismerem, falat kenyér, magyar kormány, kormány országos, következő három, lőtérre átlagosan, félreértés elkerülése, sarlóspusztai koronglőtértől, legváltozatosabb fegyverekkel, lehető leghatékonyabb, amerikai M16-os, szovjet-orosz AK-47-es, lőterek weboldalai, figyelmet arra, pisztollyal ennek, hatalmas impulzusát, fegyver megfelelő, amerikai forgópisztollyal, fóti Magnum, lőtéren rendszeresített, kezébe fogta, világ számos, üzleti alapon, közpénzből létrehozott, egész országba, egész ország, miniszterelnök tavasszal, összes megyei, honvédelmi miniszter, merész terv, fekete lőpor, sarlóspusztai lőtérkomplexumban, társadalom felé, önkéntes tartalékos, lőkészség elsajátítása, eseményről készült, miniszter elmondta, fiatalok biztonságos, szükséges tudást, lőtérfejlesztési programot, sportlövők szövetségével, kormány hamarosan, sportlövészet tovább, kormány hirtelen, sport címkével, kormányzati lőtérfejlesztési, kormány valamiféle, civil lakosságot, lövészklubok létrehozásával, rossz emlékű, civilek katonai, honvédség keretein, kormányzati lőterek, magyar társadalmat&#8221, magyar társadalomnak, kormány célja, fideszrajongókat, legváltozatosabb, forgópisztollyal, hadügyminiszteri, kipróbálhatjátok, lőtérfejlesztési, szocializálódott, létesítményekről, miniszterelnöki, rendszeresített, szivattyúzzanak, hadügyminiszter, üzemeltetésüket, háttértanulmány, létrehozásával, paralmilitáris, statisztikáját, fosztogatásról, gépkarabélyról, magyarországon, létrehozásukat, kiskamaszlelkű, meggyőződésből, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1652
  • e Hét: 11878
  • e Hónap: 6802
  • e Év: 237820
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.