Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
DRÁGA MINISZTERELNÖK Úr! KEDVES VEZETŐM! MÉLYEN TISZTELT ORB
  2016-12-19 18:44:09, hétfő
 
  DRÁGA MINISZTERELNÖK ÚR! KEDVES VEZETŐM! MÉLYEN TISZTELT ORBÁN VIKTOR!
2016-12-18 01:30 » Puzsér » írás / 39 /


Először is szeretném leszögezni, milyen hihetetlenül nagyra tartom az országért végzett állhatatos munkáját. Megvédett bennünket a migránsoktól, a rezsidémonoktól, a Soros-ügynököktől, a megújuló energiától, a polgárosodástól, a jogállamtól, s még számos ismeretlen és ijesztő dologtól, ami Kádár elvtárs távozásával megváltozott az országban. Meghalt Kádár János, oda az igazság - mondogatta mindeddig a Nép, de végre újra biztonságban érezheti magát. Persze még távolról sem tökéletes minden, de legyünk őszinték, Miniszterelnök Úr: a szocializmusban sem volt. És miközben a Nyugat a Coca-Cola, a drogok és az ugynezvezett hatvannyolcas liberalizmus förtelmes mámorában fuldoklik, addig Magyarország végre újra erős bástya, ahol a jövőbe vetett töretlen bizalommal harcolunk a Békéért, a Nemzeti Együttműködés Rendszeréért, és Népünk Bölcs Tanítómesteréért, Orbán Viktorért.

Sajnos a Nép ellenségei még mindig túl nagy hatalommal bírnak a médiában: lépten-nyomon negatív irányba befolyásolják a közhangulatot, elhazudják az Ön kormányzásának fényes eredményeit, továbbá nemtelenül támadják családját és legszűkebb környezetét. Csodálkozva szemlélem, hogy az Ön lánya, veje és gázszerelője milyen türelemmel viselik a nemtelenebbnél nemtelenebb támadásokat. Tiszteletem Rogán, Habony és Vajna Uraknak, akiket szintén pellengérre igyekszik állítani az irígység és a kisszerűség. Az Ön Országában bárki tisztességgel boldogulhat, mindenki érdemei szerint érvényesül - ha valami, akkor ez vitathatatlan.

Ezért esedezem ezúton Önnél, hogy adjon nekem is egy kis szelet hatalmat, egy darabka birtokot. Úgy hiszem, hogy a kormányzati kommunikáció súlyos hibát követett el, amikor nem utasította vissza az ország oktatásáról lesújtó képet festő nemzetközi PISA-vizsgálat eredményeit. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma érvek nélkül, bénultan bólogatott a CIA-propagandára, az elferdített tényekre, a balliberális hangulatkeltők gátlástalan hazudozására. Talán azért, mert maguk is külföldi ügynökök, esetleg felvásárolta őket Soros, Simicska vagy a Jobbik. Jelentem: bennem megvan a szükséges erő, hogy a helyükre álljak, és magasba emeljem az Ön sárba ejtett zászlaját. Ön hívott el bennünket erre a harcra, s én itt állok, Vezérlő Tábornokom, és csak annyit kérek, bízzon bennem, én pedig Krisztus Urunk nevére esküszöm, hogy kitakarítom azt a szélsőbalos disznóólat, ami ma az oktatásért és a kultúráért felel. Tudom, hogy ahogy én, úgy Ön sem állhatja a fanatikusokat - ezúton biztosítom, hogy nem fog megremegni a kezem, ha kedvem támad a közösből lopni, ha barátaimat vagy családomat kívánom kiváltságos helyzetbe hozni. Nem hagyom, hogy nagy és közös célunk, a keresztény Magyarország megteremtése elterelje figyelmemet a legfrissebb Gucci- és Louis Vuitton-kollekciókról, a nagy tisztaságú kokainról és az azt jól kiegészítő, széles körben a pezsgő atyjának tartott Dom Perignonról, vagy épp a vonzó kolléganők csalogató testnyílásairól. Biztos vagyok abban, hogy képes leszek hangot találni minisztertársaimmal, és kutyaként bánni bármelyik alám beosztott senkiházival.

Miniszterként első dolgom az lesz, hogy országos plakátkampány keretében ismertetem oktatási rendszerünk kimagasló eredményeit. Természetesen ezt is a Rogán Úr cége intézi majd. Rá fogok mutatni, hogy a romló szövegértési és természettudományos kompetenciák kifogástalanul illeszkednek abba a Nagy Tervbe, amit Ön Munka Alapú Társadalomnak nevez. Magyarországnak melósokra van szüksége: szorgos napszámosokra és jól terhelhető fizikai munkásokra. Pol Pot nagyszerű kísérlete, hogy Kambodzsát egyszer s mindenkorra megtisztítsa az értelmiségtől, a verítéket hírből sem ismerő polgárságtól sajnos sikertelen volt, mi azonban sokkal nagyobb türelemmel látunk hozzá. Nem perzseljük fel a városokat, nem hajtjuk az embereket az őserdőbe, hanem addig züllesztjük a gyerekeket, ameddig csak lehetséges. A tantermekben meggyűlöltetjük velük a tanulást, Vajna és Habony Urak pedig a kultúra és a tudás egykori helyét színültig töltik bulvárral. Nem szégyenkeznünk és sunnyognunk kell, mintha valami rosszat tennénk, hanem teljes erővel bele kell állnunk az Ön csodálatra méltó víziójába. Munkás-paraszt társadalmat építünk, az iskolákban nem önálló gondolkodásra, nem szabadságra vagy kreativitásra nevelünk, hanem mindig és csakis kéztördelő szolgaságra. A futószalag mellett ugyan mi szükség van műveltségre vagy kreativitásra? Semmi. A PISA-teszt nem azt mutatja, hogy az Ön központosítása és az ötvenes évek által ihletett tanterve sikertelen volna, hanem épp az ellenkezőjét: Magyarország Európában máris legelső, és az OECD országok közül is csak Brazília, Kolumbia meg az Emirátusok előznek meg bennünket - ez a hátrány pedig néhány év alatt ledolgozható. Nagyobb siker küszöbén állunk, mint az Európa-bajnokság vagy az olimpia előtt, miközben jól tudjuk, hogy azok is az Ön vezetői nagyságát és fejedelmi bőkezűségét dicsérik.

A problémákat sem áll szándékomban elhallgatni, hisz még mindig súlyos a lemaradásunk Tanzániához, Elefántcsontparthoz és Szudánhoz képest, amint azonban megkapom a miniszteri bársonyszéket, a plakátkampány utáni első dolgom az lesz, hogy egy új Klebelsberg-tervet jelentsek be, melynek keretében az ország tovább növeli majd a memoriterek számát és a napi tanóraterhelést. A tankötelezettséget tizenkét évre szállítjuk le, hogy akinek oktatási rendszerünk nem felel meg, az a munka világában találjon boldogulást. Elitünk gyermekeinek külföldi ösztöndíjakat hozunk létre, hisz bármilyen szép is a munkásember élete, lássuk be, Miniszterelnök Úr, hogy a magunk gyermekeinek mégsem ilyen sorsot szánunk. Sokkal fáradságosabb és hálátlanabb feladatra kell felkészítenünk őket: az Ön nagyszerű szabadságharcának folytatására, továbbá az offshore-cégeinkkel kapcsolatos fárasztó és lélekölő papírmunkára.

Az új Klebelsberg-terv legfontosabb célja, hogy 2022-re az oktatási intézmények számát megfelezzem, az oktatás költségvetési kiadásait pedig hetvenöt százalékkal csökkentsem - kivéve a Minisztériumét, ahol nagyívű terveink kidolgozásához és végrehajtásához jelentős létszám- és bérfejlesztésre lesz szükség. Tisztelettel vállalom, hogy négy év múlva olyan mennyiségű forrást szabadítok fel, amelyből a Miniszterelnök Úr minden nyugdíjasnak repülőjegyet és egy heti ciprusi üdülést ajándékozhat majd a Választásokat Megelőző Karácsony Áldott Ünnepén - így nem pusztán kultúra és öntudat nélküli generációkat lökök majd ki az iskolapadból, de a választások megnyeréséhez szükséges hárommillió nyugdíjas szavazatát is biztosítom.

Úgy hiszem, én vagyok a megfelelő ember az Ön számára. Értem Miniszterelnök Úr céljait, megvan bennem a kellő mértékű mohóság, gátlástalanság és feudális szolgaság, hogy a fentieket végrehajtsam, biztosíthatom továbbá a Miniszterelnök Urat, hogy minden adódó alkalommal a szükséges cinizmust tanúsítva mondom majd fel a Habony Úr kampányszlogenjeit. Jól tudom, Miniszterelnök Úr, hogy Önnek nincs rám szüksége, hisz sok hozzám hasonló ember veszi körül, én mégis töretlenül bizakodom, hogy a fent leírtak fényében megfontolja miniszteri kinevezésemet.

Állok Szíves Szolgálatára: Puzsér Róbert


http://szelsokozep.com/cikk/1027-draga-miniszterelnok-ur-kedves-vezetom-melyen-ti sztelt-orban-viktor
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: tanítómesteréért, tanóraterhelést, bérfejlesztésre, magyarországnak, meggyűlöltetjük, rezsidémonoktól, szocializmusban, testnyílásairól, végrehajtásához, polgárosodástól, felkészítenünk, szégyenkeznünk, hangulatkeltők, miniszterelnok, központosítása, miniszterelnök, nemtelenebbnél, kifogástalanul, minisztériumét, gátlástalanság, kidolgozásához, kormányzásának, plakátkampány, fáradságosabb, ösztöndíjakat, bársonyszéket, kreativitásra, napszámosokra, közhangulatot, befolyásolják, kollekciókról, fanatikusokat, vitathatatlan, minisztériuma, miniszterként, gondolkodásra, országért végzett, megújuló energiától, igazság –, ugynezvezett hatvannyolcas, jövőbe vetett, nemtelenebbnél nemtelenebb, darabka birtokot, kormányzati kommunikáció, ország oktatásáról, elferdített tényekre, balliberális hangulatkeltők, helyükre álljak, szélsőbalos disznóólat, kultúráért felel, fanatikusokat –, közösből lopni, DRÁGA MINISZTERELNÖK Úr, KEDVES VEZETŐM, MÉLYEN TISZTELT ORB, DRÁGA MINISZTERELNÖK ÚR, MÉLYEN TISZTELT ORBÁN VIKTOR, Meghalt Kádár János, Miniszterelnök Úr, Nemzeti Együttműködés Rendszeréért, Népünk Bölcs Tanítómesteréért, Orbán Viktorért, Tiszteletem Rogán, Vajna Uraknak, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Vezérlő Tábornokom, Krisztus Urunk, Louis Vuitton-kollekciókról, Rogán Úr, Nagy Tervbe, Munka Alapú Társadalomnak, Habony Urak, Magyarország Európában, Választásokat Megelőző Karácsony Áldott Ünnepén, Értem Miniszterelnök Úr, Miniszterelnök Urat, Habony Úr, Állok Szíves Szolgálatára, Puzsér Róbert,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Jó éjszakát  Devecsery László - Húsvét  Facebookon kaptam Krisztina b...  Játékos kis cicák  Jó éjszakát  Esti kép  virágvasárnap  Húsvéti üdvözlet !  Játékos kis cicák  Facebookon kaptam  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Nárcisz  Ratkós beszületései a szereplő...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Nem látom őket  Óraállítás  Minden kedves látogatómnak sze...  A nagyhét eseményei  Idővel az ember megérti, hogy ...  Nem hazudnak  Nem hazudnak  Esti kép  üdvözöllek!  Sárkány  Márciuzs 24.  Facebookon kaptam  Alvó cica  Alvó kutya  Facebookon kaptam  Nem hazudnak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó kutyák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy hét kihagyás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 26  Paul David Tripp Március 27  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Levél lány  Öröknek hinni . . .  Inkább ad  Esti kép  Szép álmokat!  Ratkós beszületései a szereplő...  Agárdi Gábor gondolata  Esti képek  Humor is meg nem is szerinted?  Boldogság  Facebookon kaptam  Rács mögé  Táplálékok a máj egészségének ...  Sok ember olyan,  J. Donald Walters  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A máj egészségét biztosító és ...  Leereszkedés és olvadás  Esti Ima !  Facebookon kaptam  Esti kép  Sonka vásár  Facebookon kaptam  Agárdi Gábor gondolata  Esti kép  Húsvéti üdvözlet !  Manna OWell tollából  Alvó baby  Odaadja  Szívet megérintő . . .  Öröknek hinni . . .  Paul David Tripp Március 27  Facebookon kaptam  Vérnyomáscsökkentés  A haj állapotának javítása egy...  Facebookon kaptam  Leereszkedés és olvadás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Alvó kutyák  Alvó cica  üdvözöllek!  Agárdi Gábor gondolata  Alvó kutya  Szívet megérintő . . . 
Bejegyzés Címkék
országért végzett, megújuló energiától, igazság &#8211, ugynezvezett hatvannyolcas, jövőbe vetett, nemtelenebbnél nemtelenebb, darabka birtokot, kormányzati kommunikáció, ország oktatásáról, elferdített tényekre, balliberális hangulatkeltők, helyükre álljak, szélsőbalos disznóólat, kultúráért felel, fanatikusokat &#8211, közösből lopni, keresztény Magyarország, legfrissebb Gucci-, nagy tisztaságú, pezsgő atyjának, vonzó kolléganők, romló szövegértési, verítéket hírből, tantermekben meggyűlöltetjük, tudás egykori, futószalag mellett, ötvenes évek, hátrány pedig, olimpia előtt, lemaradásunk Tanzániához, miniszteri bársonyszéket, plakátkampány utáni, ország tovább, memoriterek számát, napi tanóraterhelést, munkásember élete, magunk gyermekeinek, oktatási intézmények, oktatás költségvetési, heti ciprusi, választások megnyeréséhez, megfelelő ember, kellő mértékű, fentieket végrehajtsam, szükséges cinizmust, fent leírtak, tanítómesteréért, tanóraterhelést, bérfejlesztésre, magyarországnak, meggyűlöltetjük, rezsidémonoktól, szocializmusban, testnyílásairól, végrehajtásához, polgárosodástól, felkészítenünk, szégyenkeznünk, hangulatkeltők, miniszterelnok, központosítása, miniszterelnök, nemtelenebbnél, kifogástalanul, minisztériumét, gátlástalanság, kidolgozásához, kormányzásának, plakátkampány, fáradságosabb, ösztöndíjakat, bársonyszéket, kreativitásra, napszámosokra, közhangulatot, befolyásolják, kollekciókról, fanatikusokat, vitathatatlan, minisztériuma, miniszterként, gondolkodásra, tisztességgel, értelmiségtől, együttműködés, természetesen, társadalomnak, hatvannyolcas, megnyeréséhez, biztosíthatom, kinevezésemet, költségvetési, választásokat, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 179
  • e Hét: 2439
  • e Hónap: 19232
  • e Év: 152149
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.