Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
eTETÉS
  2016-12-21 16:16:16, szerda
 
  016. december 20., kedd
ETETÉS

Magyarország erősödik, nem hiába vezeti az országot egy erőművész, legszebb reményeink szerint nem a szakadék felé, bár sokak szerint ez a parttalan optimizmus nem segíti elő a tisztánlátást.
Idáig csak jobban teljesítettünk, mondjuk a plakátokon nem fejezték be a mondatot, mely eredetileg így hangzott: Magyarország jobban teljesít, mint Banglades, de a mondat még így csonkán, mint ez a virágzó kis ország is lelkesítő volt, csak a nagy migráns-áradatban kissé feledésbe merült. Mondanivalója is megkopott, így aztán a Habony Művek nekiveselkedett és kreatív lett, mint a róka a libaól ajtajában, szórja a kukoricát a sok baromfinak, hadd zabálják, ha már hinni akarnak.
Az új plakátok arról okosítják fel a népet, hogy Magyarország erősödik, ennek pedig - lássuk be - hírértéke van, hiszen idáig az egész világ úgy tudta, hogy a seggünk kilóg a gatyából.
De lám, most, hogy végre levettek a bóvlilistáról, és ismét érdemes, csak nem ajánlatos befektetni nálunk, most azonnal kiderült, hogy erősödünk, lenyomjuk Chuck Norrist, és ezentúl mi sem hordunk karórát, mi mondjuk meg, hogy mikor mennyi is az idő.
Erősödünk, sőt, már erősek is vagyunk, mint a borecet, ennek bizonyítására pedig "Magyarország erősödik" plakátokba öltöztetjük az országot,Battonyától Nemesmedvesig, a plakáton a Fidesz-szavazó látható, csak a gyerek kevés, de még nem késő.


Büszkék vagyunk.
Ingyenes étkezés 318 ezer gyermeknek - nem semmi, még akkor sem, ha a plakát szövege kicsit hazudós, akkor sem.
Mint tudjuk, ingyenleves nincs, ugyanígy nincs ingyenes étkezés sem, azt bizony ki kell fizetni valakinek, és abban te hóttbiztos lehetsz, hogy nem Viktor és tettestársai állják a cechet - nem hülye ő, hanem miniszterelnök!
Hanem akkor ki?
Hát te, kedves olvasóm, bizony te fizetsz, mint a katonatiszt.
Igaz, ezt nem veszed észre, mert a pénzt előbb kiveszik a pénztárcádból, mint hogy beleérkezett volna, de ettől még te fizeted, mint ahogy a stadionoktól Orbán újévi malacáig mindent.
Ez a legjobb buli, kifizetteted a szomszédoddal a medencefűtéssel felturbózott gázszámládat, majd adsz neki két tuskót - fűtsél vele, te tuskó.
Ami a pénzedből visszakerül hozzád, az mind-mind kegyosztás keretében történik: legyél hálás, hogy a Nemzet Atyja gondolt rád, és megállta, hogy ezeket a juttatásokat ne lopja el, vagy ne lopassa el valamelyik pereputtyával.
Azért csodálkoznék rajta, ha az iskolai ebédet Felcsúton nem Mészáros Lőrinc valamelyik cége főzné...


Ami ebben vérfagyasztó az nem az "ingyenebéd" ténye, hanem az, hogy ma, Magyarországon háromszázezer gyermek szorul rá arra, hogy szüleik helyett az állam adjon nekik enni.
Hihetetlenül magas ez a szám és hihetetlenül nagy a nyomor, ha már ezek is elszánták magukat erre az akcióra, hiszen önzésben és harácsolásban verhetetlenek.
Ez a sok kisgyerek megkapja az egészséges ételeket, nincsenek túletetve, hiszen az iskolai étkeztetés nem hizlalda, kalóriából sincs túl sok az ételekben, hiszen egészséges táplálkozáshoz szoktatjuk őket, sok zöldség, kevés zsír, aztán menjenek haza a fűtetlen lakásba, ettől lesznek egészségesek.
Ha nagyon kopog már a szemük, nézzenek az égre, láthatnak még libát is, könnyebb lesz elképzelni a libasültet, de képzeljenek ám hozzá vöröskáposztát is!
Végtére is Ceaușescu is harcolt a lakások egészségtelen túlfűtése ellen, mi sem maradhatunk le az egészségtudatos életvitel terén.
Ha eljön a hétvége, vége van a dínom-dánomnak, akkor kezdődik ugyanis a kísérlet, - tud-e egy kisgyerek evés nélkül élni?
Sajnos, nagy a gyanúm, hogy némelyikük úgy jár majd, mint a cigány lova, amelyik már majdnem leszokott az evésről, de a cél elérése előtt egy perccel égnek dobta a patáit.
Hétvégén - péntek estétől-hétfő reggelig - nincs étkeztetés, helyette éhezés a program.
Nem is kívánok én mást, csak azt, Nagyurunk unokája éljen olyan körülmények között csak egy évig, mint ezek a gyerekek.


A aztán itt van ez az alamizsnálkodás.
Leszámítva azt, hogy aki rászorul. az nem engedheti meg magának a büszkeség luxusát, de ez az egész valami végtelenül megalázó és embertelen.
Ne az állam adjon enni a gyerekemnek, hanem teremtsen olyan feltételeket, hogy én tudjak enni adni nekik, mint ahogy ez szokásban volt errefelé vagy fél évszázadon keresztül.
És bár a különféle karitatív szervezetek munkája áldásos és nélkülözhetetlen, azt azért lássuk be, hogy talán nem az a legerkölcsösebb és legtisztább megoldás, ha az országot magánbirtokukká tevő rablóbanda vezérei döntik el, hogy a gyereked éhenhal vagy túlélheti-e a telet.
Azzal is dicsekednek, hogy nő a családok adókedvezménye, havi harmincezer forinttal.
A családi pótlék nem nő, azt ugyanis mindenki megkapná, a szegények is, azoknak meg nem adunk semmit, hiszen akkor tovább húznák, így meg majdcsak elviszi őket valami betegség, a gyógyszer hiánya vagy a hideg, a stressz, a kilátástalanság.
A családok adókedvezménye ebben a gazdasági helyzetben erkölcstelen, mert a gazdagokat támogatja, miközben emberek milliói élnek munkalehetőség nélkül, egyik napról a másikra, rabszolgaként éhbéren.
lehetne ezt szebben is csinálni, de nem ezekkel az országvesztőkkel.


A gyerekekből akkor lesznek értékes tagjai a társadalomnak, ha pici koruktól kezdve megkapják a táplálékot - valóságosan és szellemi téren egyaránt.
Ha egy kisgyerek nem kap megfelelő ételeket, fehérjéket, akkor visszamarad a fejlődésben.
Az agya is.
Lehet, éppen ez a cél.
Közben az ország krémje már olyan, mint egy mangalica-konda.
Nagy baj lesz még ebből, már az is nagy baj, hogy vannak, akik a plakátokra írt jelszavakat elhiszik.
Sajnos, nem csak a gazdagok...



http://www.pupublogja.hu/2016/12/etetes.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: országvesztőkkel, nélkülözhetetlen, magánbirtokukká, medencefűtéssel, nekiveselkedett, kilátástalanság, alamizsnálkodás, legerkölcsösebb, egészségtudatos, táplálkozáshoz, munkalehetőség, adókedvezménye, teljesítettünk, magyarországon, vöröskáposztát, miniszterelnök, társadalomnak, pereputtyával, tisztánlátást, háromszázezer, egészségtelen, mondanivalója, szomszédoddal, pénztárcádból, nemesmedvesig, verhetetlenek, bizonyítására, bóvlilistáról, harácsolásban, rabszolgaként, tettestársai, csodálkoznék, magyarország, stadionoktól, hihetetlenül, feltételeket, szakadék felé, parttalan optimizmus, nagy migráns-áradatban, libaól ajtajában, egész világ, seggünk kilóg, gyerek kevés, plakát szövege, pénzt előbb, stadionoktól Orbán, legjobb buli, medencefűtéssel felturbózott, pénzedből visszakerül, mind-mind kegyosztás, iskolai ebédet, állam adjon, Habony Művek, Chuck Norrist, Battonyától Nemesmedvesig, Nemzet Atyja, Mészáros Lőrinc,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Tanácsok egy pszichológustól  Erdei gyöngyvirág  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  James Allen  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  különleges  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  Baranyi Ferenc - N i n c s  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Megígért békesség  Szabó T. Anna - Pitypang  James Allen  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Minden tavaszból őrizz..  Nagy és kis csodák  Azért kaptad  Borzasztó  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam Krisztina b...  Borzasztó  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Vannak emberek  Jan Twardowski - Siessünk  Különleges  Tavaszi este  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Szép estét kedves látogatóimn...  Szép álmokat!  Jó nap volt  Pitypang szökőkút  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  James Allen  Magamnak  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Borzasztó  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Egyszerű  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Sík Sándor - Ha jő a perc  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Magamnak  Különleges  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép estét  Vidámság  Jánosházy György: Fogd a kezem  Egy tavasz  Egyszerű  Facebookon kaptam  Alvó cicák  A sorsod  Szívek  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  Magamnak 
Bejegyzés Címkék
szakadék felé, parttalan optimizmus, nagy migráns-áradatban, libaól ajtajában, egész világ, seggünk kilóg, gyerek kevés, plakát szövege, pénzt előbb, stadionoktól Orbán, legjobb buli, medencefűtéssel felturbózott, pénzedből visszakerül, mind-mind kegyosztás, iskolai ebédet, állam adjon, egészséges ételeket, iskolai étkeztetés, fűtetlen lakásba, lakások egészségtelen, egészségtudatos életvitel, kisgyerek evés, cigány lova, perccel égnek, büszkeség luxusát, egész valami, különféle karitatív, országot magánbirtokukká, gyereked éhenhal, családok adókedvezménye, családi pótlék, gyógyszer hiánya, gazdasági helyzetben, gazdagokat támogatja, gyerekekből akkor, ország krémje, országvesztőkkel, nélkülözhetetlen, magánbirtokukká, medencefűtéssel, nekiveselkedett, kilátástalanság, alamizsnálkodás, legerkölcsösebb, egészségtudatos, táplálkozáshoz, munkalehetőség, adókedvezménye, teljesítettünk, magyarországon, vöröskáposztát, miniszterelnök, társadalomnak, pereputtyával, tisztánlátást, háromszázezer, egészségtelen, mondanivalója, szomszédoddal, pénztárcádból, nemesmedvesig, verhetetlenek, bizonyítására, bóvlilistáról, harácsolásban, rabszolgaként, tettestársai, csodálkoznék, magyarország, stadionoktól, hihetetlenül, feltételeket, beleérkezett, egészségesek, vérfagyasztó, gázszámládat, juttatásokat, erkölcstelen, felturbózott, kifizetteted, visszakerül, dicsekednek, katonatiszt, visszamarad, szervezetek, jelszavakat, harmincezer, legtisztább, fejlődésben, gyerekemnek, körülmények, képzeljenek, maradhatunk, valóságosan, gyerekekből, öltöztetjük, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 283
  • e Hét: 4047
  • e Hónap: 7792
  • e Év: 161288
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.