Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ezt az óévértékelőt biztosan nem olvassák be a közszolgálati
  2017-12-31 11:24:21, vasárnap
 
 
Ezt az óévértékelőt biztosan nem olvassák be a közszolgálati televízióban!



Kemény szavakkal osztotta ki Orbán Viktor miniszterelnököt a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje, Bencsik János.

A politikus a Facebook-oldalán írt arról, hogy az óév végén az ember számba veszi a mögötte hagyott esztendőt, elgondolkodik, fogadalmakat tesz, s mivel Orbán Viktor rég elvesztette az önreflexió képességét, Bencsik János segítene neki megvonni 2017 mérlegét.

A jelen és az elmúlt nyolc év ismertetésén túl a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje kitért a jövőre is.

Bencsik János szerint ugyanis az a korszak, amely Orbán Viktor nevéhez fűződik, a rendszerváltás elsikkasztásának korszakaként fog bevonulni a történelemkönyvekbe, és Orbán fényképe fog díszelegni mellette:

"nem a fiatal, szovjetek kivonulását követelő lánglelkű forradalmáré, hanem a lelátóról szotyizó pocakos, arrogáns önkényúré, aki népének valódi szabadságot adhatott volna, de inkább egy kényelmes börtönt épített helyette".

A jobbikos szerint az fog a legjobban fájni a jelenlegi kormányfőnek, hogy a történelemkönyvekben nem Európa megmentőjeként szerepel majd, hanem így:

,,Orbán Viktor: a 21. század reménysége volt, a 20. század utolsó önkényura lett."

Olvassa el a teljes bejegyzést:

Bencsik János
21 órája ·

Egyre kevesebb tiszteletre méltó miniszterelnök úr!

Az óév végén az ember számba veszi a mögötte hagyott esztendőt, elgondolkodik, fogadalmakat tesz. Mivel rég elvesztette az önreflexió képességét, engedje meg, hogy segítsek megvonni 2017 mérlegét.

Ön strómanjai révén minden korábbinál gátlástalanabbul lopta szét a nemzeti vagyont, kedvenc gázszerelője Mark Zuckerberget megszégyenítő iramban gazdagodott, a lánya 370 millió forintos budai villába költözhetett. Ön az ügyészséget pórázon rángatva tusolta el az utóbbi évek legnagyobb korrupciós botrányát jelentő azeri kenőpénzek feltárását, az Állami Számvevőszéket pedig arra a dicstelen szerepre kárhoztatta, hogy már a látszatra sem adva megpróbálja betiltani a legnagyobb ellenzéki pártot. Talán mindennél jobban szemlélteti az ön embertelen rendszerét, hogy még az év utolsó napjaiban is képes volt 37 milliárd forintot átcsoportosítani stadionépítésre, ezzel szemben oktatási és egészségügyi célokra mindössze plusz 8,9 milliárd forint jutott.

Az MSZP-t beépített ügynökei révén leszalámizta, ebben hathatós segítségére volt a beígért elszámoltatást megúszó Gyurcsány Ferenc is, aki úgy lehet 2017-ben magyar országgyűlési képviselő, hogy több mint egy éve nem jár be a Parlamentbe, de havi fizetését az Önök jóvoltából felveheti. Az egyedüliként talpon maradt Jobbik elnökét, Vona Gábort az év elején cukizták, buzizták, zsúrpubizták. Miután rájöttek, hogy a karaktergyilkos kampány csak plusz szavazatokat hoz a pártnak, médiahiénái 180 fokos fordulatot véve nekiálltak évekkel ezelőtti, lejárt szavatosságú történekkel rasszistának beállítani a Jobbikot, méghozzá olyan hévvel, hogy azzal másik kedvenc kirakatellenzéki politikusa, Fodor Gábor is alig tudta tartani a tempót.

Miniszterelnök úr!

Ön egy méltóságát vesztett, korlátlan hatalmában megrészegült, beszámíthatatlan vezetője lett az országnak, aki veszélyt jelent megszerzett javainkra, közös értékeinkre és gyermekeink jövőjére. Ön Soros György kitartottjából lett Putyin csicskája, egy olyan ember, aki Magyarország korábbi egyoldalú euro-atlanti függését nem lazította, hanem lecserélte egy ázsiai modellre, ahol lassan már a jogállamiság látszatára sem kell adni. Ön Brüsszel szidása közben zokszó nélkül elveszi az Unió pénzét, amiből ahelyett hogy oktatást, egészségügyet és 21. századi munkahelyeket teremtene, strómanjain keresztül az utolsó centig ellopja, és klientúrát épít az országon élősködő tehetségtelen, lefelé taposó, fölfelé nyaló új földesurakból.

Ön az állampárti időkből visszahozta a teljes véleménydiktatúrát, a paranoiás, állandó ellenségkép-gyártást, a dilettáns gazdaságpolitikát és a kontraszelektált, önálló gondolkodásra képtelen pártbizalmi szisztémát. Ezt a rendszert akár új Kádár-korszaknak is lehetne nevezni, ha éppenséggel nem hiányozna belőle mindaz, amit a szüleink generációja a Kádár-korszakban pozitívan élt meg: az olcsó lakhatást, az erős szociális ellátórendszert, a kiszámíthatóságot, a megélhetés biztonságát. Az ön rezsimje a 20. század politikai torzszülöttje, amely egybegyúrta a ,,boldog békeévek" uram-bátyám rendszerét, a Horthy-korszak szociális érzéketlenségét, a Rákosi-éra osztályharcos gyűlöletpropagandáját, Kádár egypártrendszerét és a 90-es évek vadkapitalista rablógazdaságát. Az ön rendszere szemben áll mindazzal, amit egy normális értékrendű ember ma a politikától elvár, ezért megérett a pusztulásra.

Ön személyesen felelős a rendszerváltás második elsikkasztásáért, az oktatás és az egészségügy szétveréséért, több százezer devizahiteles család kifosztásáért és közel egymillió honfitársunk elüldözéséért. Önből hiányzik a tisztesség szikrája is, és saját beteg lelkét vetíti ki ellenfeleire, egymás ellen hergelve azokat, akiknek együtt kéne munkálkodniuk ennek az országnak az újjáépítésén: nyugdíjast a fiatallal, budapestit a vidékivel, szakmunkást az értelmiségivel, külhoni magyart a külföldivel, jobboldalit a baloldalival.

Ön már nem akar építeni, csak a romboláshoz ért.

Önben nincs alázat, képtelen a szolgálatra. Az ön számára mi csak alattvalók vagyunk, akiken uralkodni kell és lehet. Önnek kétharmados felhatalmazással történelmi esélye lett volna a magyar emberek bizalmából és segítségével újjáépíteni ezt az országot, ehelyett törvényesítette a lopást, és állami szinten, hideg profizmussal, a legalsó szintekig ellenőrizve valósítja meg mindazt, amire a magyar emberek 2010-ben azt mondták: ebből elég volt! Nyolc év kormányzás után az Ön eredménye, hogy az Eurostat adatai szerint minden harmadik magyar ember súlyos nélkülözésben él.

De hogy ne csak vissza, hanem előre is tekintsünk: 2018-ban be fog bizonyosodni, hogy az ön királysága pünkösdi királyság. Most még sziklaszilárdnak tűnik, de kártyavárként fog összeomlani, és maga alá fogja temetni mindazokat, akik ennek az aljas rendszernek a kiépítésében és működtetésében részt vettek. Pontosan úgy, ahogy az a történelem során minduntalan előfordul a hatalmi arroganciából és cinizmusból maguk köré falat emelő önkényurak esetében.

Önnek hamarosan el kell számolnia, és el is lesz számoltatva az elmúlt nyolc év összes bűnéért. Az ítéletet a magyar emberek fogják kimondani ön felett, és nem lesz olyan gyors helikopter, amin el tud majd menekülni.

A korszak pedig, amely az ön nevéhez fűződik, a rendszerváltás elsikkasztásának korszakaként fog bevonulni a történelemkönyvekbe, és az ön fényképe fog díszelegni mellette. Nem a fiatal, szovjetek kivonulását követelő lánglelkű forradalmáré, hanem a lelátóról szotyizó pocakos, arrogáns önkényúré, aki népének valódi szabadságot adhatott volna, de inkább egy kényelmes börtönt épített helyette.

És ez fog a legjobban fájni önnek. Hogy a történelemkönyvekben nem Európa megmentőjeként szerepel majd, hanem így:

,,Orbán Viktor: a 21. század reménysége volt, a 20. század utolsó önkényura lett."

https://www.facebook.com/bencsikjanos1985/posts/1375055515937223




https://alfahir.hu/2017/12/31/bencsik_janos_orban_viktor_evertekelo_jobbik_fidesz _2018_as_valasztasok


--------------------------------------------------------------------------------- --------------


"a fiatal, szovjetek kivonulását követelő lánglelkű forradalmár"

Hagyni kellene már a büdös francba ezt a kamu dumát. Ez a figura akkor is a háttérhatalmak színjátékának az egyik statisztája volt és most is az. Soros a színigazgató, ez meg egy mellékszereplő. Akkori szolgálataiért most kaszálhatja be a "júdáspénzt".


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: átcsoportosítani, elsikkasztásáért, sziklaszilárdnak, miniszterelnököt, kirakatellenzéki, felhatalmazással, elsikkasztásának, gátlástalanabbul, beszámíthatatlan, kontraszelektált, ellátórendszert, karaktergyilkos, rablógazdaságát, törvényesítette, stadionépítésre, érzéketlenségét, működtetésében, rendszerváltás, megmentőjeként, vadkapitalista, háttérhatalmak, értelmiségivel, miniszterelnök, mellékszereplő, kitartottjából, számvevőszéket, elszámoltatást, szolgálataiért, arroganciából, kifosztásáért, elüldözéséért, munkálkodniuk, országgyűlési, nélkülözésben, kártyavárként, devizahiteles, óévértékelőt biztosan, közszolgálati televízióban, ember számba, mögötte hagyott, önreflexió képességét, elmúlt nyolc, rendszerváltás elsikkasztásának, lelátóról szotyizó, kényelmes börtönt, jobbikos szerint, legjobban fájni, jelenlegi kormányfőnek, teljes bejegyzést, nemzeti vagyont, ügyészséget pórázon, utóbbi évek, Orbán Viktor, Bencsik János, Mark Zuckerberget, Állami Számvevőszéket, Gyurcsány Ferenc, Vona Gábort, Fodor Gábor, Soros György,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Mindent de mindent visszakap  James Allen  Facebookon kaptam  Vidámság  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  Emlékezz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Spenót fasírttal  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Paul David Tripp Április 15  James Allen  Borzasztó  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Nagy és kis csodák  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam Krisztinától  Tavaszi este  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Otthon  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Csend  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Jan Twardowski - Siessünk  A Magyar Költészet napja alkal...  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Dóró Sándor: Embernek maradni  Szép estét kedves látogatóimn...  Megígért békesség  Facebookon kaptam Krisztinától  A felvilágosodás...  Zilahy Lajos mondta  Szép estét kedves látogatóimn...  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Egy gondolat  Nem kell hozzá fürdőruhás  A pitypang legendája  Kertem  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Szabó T. Anna - Pitypang  Paul David Tripp Április 12  40 felett  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Facebookon kaptam Krisztinától  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Jó éjszakát  Jó éjszakát  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  képre írva  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Tanmese  Erdei gyöngyvirág  Szép estét  Anyák napjára 
Bejegyzés Címkék
óévértékelőt biztosan, közszolgálati televízióban, ember számba, mögötte hagyott, önreflexió képességét, elmúlt nyolc, rendszerváltás elsikkasztásának, lelátóról szotyizó, kényelmes börtönt, jobbikos szerint, legjobban fájni, jelenlegi kormányfőnek, teljes bejegyzést, nemzeti vagyont, ügyészséget pórázon, utóbbi évek, dicstelen szerepre, legnagyobb ellenzéki, beígért elszámoltatást, egyedüliként talpon, karaktergyilkos kampány, méltóságát vesztett, olyan ember, ázsiai modellre, jogállamiság látszatára, utolsó centig, országon élősködő, állampárti időkből, dilettáns gazdaságpolitikát, rendszert akár, szüleink generációja, olcsó lakhatást, erős szociális, megélhetés biztonságát, 90-es évek, normális értékrendű, politikától elvár, rendszerváltás második, egészségügy szétveréséért, tisztesség szikrája, magyar emberek, legalsó szintekig, aljas rendszernek, hatalmi arroganciából, korszak pedig, büdös francba, kamu dumát, figura akkor, háttérhatalmak színjátékának, egyik statisztája, átcsoportosítani, elsikkasztásáért, sziklaszilárdnak, miniszterelnököt, kirakatellenzéki, felhatalmazással, elsikkasztásának, gátlástalanabbul, beszámíthatatlan, kontraszelektált, ellátórendszert, karaktergyilkos, rablógazdaságát, törvényesítette, stadionépítésre, érzéketlenségét, működtetésében, rendszerváltás, megmentőjeként, vadkapitalista, háttérhatalmak, értelmiségivel, miniszterelnök, mellékszereplő, kitartottjából, számvevőszéket, elszámoltatást, szolgálataiért, arroganciából, kifosztásáért, elüldözéséért, munkálkodniuk, országgyűlési, nélkülözésben, kártyavárként, devizahiteles, szétveréséért, elgondolkodik, közszolgálati, egészségügyet, osztályharcos, színjátékának, megszégyenítő, munkahelyeket, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1988
  • e Hét: 5752
  • e Hónap: 9497
  • e Év: 162993
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.