Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A közmunkás nem ember, hát dögöljön meg!
  2018-01-10 19:03:00, szerda
 
 
A közmunkás nem ember, hát dögöljön meg!
2018.01.09. 17:35

Nem emelik a közmunka bérét! Pont.

Ugyan miért kellene? A közmunkás csak átnevezett segélyes, nincs státusza, nincs joga, nincs jövője, nincs élete. Nagy tudású kormánypárti megmondóemberek már kihozták a közmunka világából, és a bele kényszerített százezrek mindennapi túléléséből maguk számára a legfontosabbat, a valóság meghamisítását.

Voltak ők már minden a kormány számára, legfőképpen teher mert nem tudtak velük mit kezdeni miután megalkották az emberi megalázás ezen intézményét. De ebből is igyekeztek a maguk számára a lehető legjobbat kihozni a Fidesz kormány gátlástalan döntéshozói, a közmunkába kényszerítettek nyomorúságát a maguk javára fordítva kihasználni a közmunkába kényszerítettek kilátástalanságát. Lett belőlük rendes munkavállaló a statisztika szerint, akire pont nem vonatkozik az általuk megalkotott új munka törvénykönyve. Csak lógtak a levegőbe a közmunkások, támaszkodtak a gereblyére, kaparták a falevelet naphosszat, és lehajtott fejjel vették tudomásul a rájuk kényszerített szerepet.

Röhögve beszéltek róluk a kormány több olyan senkiházi politikusai, akik maguk naponta többet kerestek az adófizetők jóvoltából, és a maguk számára megszavazott törvény által közmunkás általuk megállapított havi bérénél.

Meg lehet élni havi negyvenhétezerből!

Ugye ismerős. Meg a kecske, és a gomba is. A közmunkás meg csak nézett maga elé, és igyekezett nem éhen fagyni. Ereje máshoz nem volt, akarata még korábban vitte volna tovább, de a kormány gondosan bezárta előtte a kaput, még szüksége volt rá, a kilátástalanságára, a kiszolgáltatottságára, az egyre mélyebbre süllyedő szegénységére. Ebből tudott magának szavazatot csinálni. Ezt tudta a helyi kiskirály, vagy honi kormánypárti polgi a maga hasznára kihasználva szinte ingyen dolgoztatni.

A kormány minimálbért adókötelessé tette. És erre büszke is! Ezzel növelte a maga bevételét, ezért mond naponta hálát Mészáros Lőrinc ,meg a többi közpénznyelő Orbán bérenc. A kormány a minimálbért évente emelte, tök nem érdekelte a munkáltató honnan teremti elő ennek a megemelkedett adóját. Minden bért emelt a kormány, a közmunkásét már régen nem. Annak ugyan minek? Az már csak viszi a pénzt, most munkaerő hiány van, oldja meg a közmunkás a túlélését abból amit elé löknek a nemzet urai. Eddig is elvolt abból a kis lóvéből amit rá kellett költeni, és eddig legalább szépen hozott a róla szóló minden hazugság az ország jobban teljesítő meséjéhez.

A közmunka hetedik évében már számtalanszor el lett mondva milyen igazságtalan is a kormány által megalkotott rendszer, és ezen belül a közmunka maga a reménytelenség. A társadalom azonban csak lehajtotta a fejét ha szóba került a közmunka, és benne élők sorsa. Mondjuk a társadalom is tök meg volt szívatva a saját területén, pont a közmunkát igyekezett elkerülni, a bele kerültet csak sajnálni tudta. A maga sorsával volt elfoglalva, a sajnálat meg nem volt megoldás a közmunkás számára mikor éppen éhen fagyott. Hát jól megvoltak egymás nélkül. A társadalom nagy része el volt magával, a közmunkás meg megoldotta valahogy.

A Fidesz pedig elégedetten dörzsölte a markát. A közmunka ma már nem látszik akkora igazságtalanságnak amelybe pár száz ezer ember bele lett kényszerítve, az egészségügyben naponta halnak meg emberek, vagy vakaróznak a rühtől, az oktatásban megizzadt gyerekek honvédelmi akciótervre készülnek az életet jobbá tevő tudás megszerzése helyett. Ha a kormánynak marad pénze a nyugdíjasoknak oda lökött Bözsi utalvány után, akkor abból határon túli egyházakat, focicsapatokat támogat a hazai seggnyalók után százmilliárdos nagyságrendben. Mégy egyszer, száz milliárd jó magyar forint, ami a költségvetésben maradt az év végén.

Azért ha lehetne is a közmunkás életét jobbá tenni, akkor azt sem magától akarná a kormány és Orbán Viktor. Nem is teszi az jobbá a saját életén kívül csak a neki tetsző kevés kiválasztott jó létét a többség adójának a nem megfelelő szétosztásával. A többséget átveri, kihasználja, nemlétező fenyegetés elleni képzelt harccal a gyűlöletét, félelmét fokozza a jobb élet reménye helyett. Mert neki ez az érdeke, ezzel akar a hatalomban maradni.

A döntéshozóknak egyszer jó lenne szembe nézni a döntéseik következményeivel. Mondjuk azonos számú közmunkás közé kimenne Orbán Viktor az általa hozott törvények megszavazóival, és egy egész műszakot eltöltene velük. Orbán Viktornál lenne az alaptörvény, a megfelelő jogszabály, a habonyi magyarázat, a közmunkásnál meg a kapa. A melósnál a puszta keze, a rokkantnál a mankója. A betegnél a szenvedése, a tanárnál a tudás átadása iránti akarat, a tanulónál a fejlődés utáni vágy. Na az lenne a valódi konzultáció. Utána jobb lenne az élet.


http://banditapolitika.blog.hu/2018/01/09/a_kozmunkas_nem_ember_hat_dogoljon_meg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kényszerítettek, költségvetésben, megmondóemberek, banditapolitika, megszavazóival, nagyságrendben, focicsapatokat, nyugdíjasoknak, legfontosabbat, döntéshozóknak, reménytelenség, meghamisítását, szétosztásával, százmilliárdos, egészségügyben, számtalanszor, megemelkedett, megállapított, szegénységére, törvénykönyve, kényszerített, kényszerítve, igazságtalan, kormánypárti, kiválasztott, támaszkodtak, nyomorúságát, közmunkásnál, adókötelessé, munkavállaló, közpénznyelő, megszavazott, döntéshozói, gátlástalan, megalkotott, statisztika, közmunka bérét, közmunkás csak, közmunka világából, bele kényszerített, valóság meghamisítását, kormány számára, emberi megalázás, maguk számára, lehető legjobbat, közmunkába kényszerítettek, maguk javára, statisztika szerint, általuk megalkotott, falevelet naphosszat, rájuk kényszerített, kormány több, Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor, Orbán Viktornál,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Mindig jusson idő nevetni  Png kislány  Ágai Ágnes – Csendélet  Akarat  Szívem tiéd  Facebookon kaptam Annuska bar...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Png lepke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Az engedelmesség miért nem vál...  Adakozás  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Alázat  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Nem számIt  Nagyon különös  Akarat  Facebookon kaptam Annuska bar...  Mi lenne ha  Mindig jusson idő nevetni  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Tavaszi kép  Rátalálsz  Png csokor  Png cica  Akarat  A boldog családok mind hasonló...  Egy bizonyos határt  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Alázat  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Akarat  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Fekete-erdő desszert  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Örülök, hogy látlak!  A sors  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Png virág  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Png csokor  Örülök, hogy látlak!  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  A sors  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Akarat  Nem méltó hozzád  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nem méltó hozzád  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Hiányzik  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Png kislány  Mi lenne ha  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Elköszönt  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód... 
Bejegyzés Címkék
közmunka bérét, közmunkás csak, közmunka világából, bele kényszerített, valóság meghamisítását, kormány számára, emberi megalázás, maguk számára, lehető legjobbat, közmunkába kényszerítettek, maguk javára, statisztika szerint, általuk megalkotott, falevelet naphosszat, rájuk kényszerített, kormány több, adófizetők jóvoltából, kormány gondosan, egyre mélyebbre, helyi kiskirály, maga hasznára, kormány minimálbért, maga bevételét, többi közpénznyelő, minimálbért évente, munkáltató honnan, megemelkedett adóját, túlélését abból, nemzet urai, róla szóló, ország jobban, közmunka hetedik, kormány által, közmunka maga, társadalom azonban, saját területén, közmunkát igyekezett, bele kerültet, maga sorsával, közmunkás számára, társadalom nagy, egészségügyben naponta, oktatásban megizzadt, életet jobbá, kormánynak marad, hazai seggnyalók, közmunkás életét, saját életén, neki tetsző, többség adójának, többséget átveri, jobb élet, hatalomban maradni, döntéshozóknak egyszer, döntéseik következményeivel, általa hozott, egész műszakot, megfelelő jogszabály, habonyi magyarázat, puszta keze, tudás átadása, fejlődés utáni, valódi konzultáció, kényszerítettek, költségvetésben, megmondóemberek, banditapolitika, megszavazóival, nagyságrendben, focicsapatokat, nyugdíjasoknak, legfontosabbat, döntéshozóknak, reménytelenség, meghamisítását, szétosztásával, százmilliárdos, egészségügyben, számtalanszor, megemelkedett, megállapított, szegénységére, törvénykönyve, kényszerített, kényszerítve, igazságtalan, kormánypárti, kiválasztott, támaszkodtak, nyomorúságát, közmunkásnál, adókötelessé, munkavállaló, közpénznyelő, megszavazott, döntéshozói, gátlástalan, megalkotott, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3364
  • e Hét: 9096
  • e Hónap: 20207
  • e Év: 173703
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.