Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Félanalfabéták zsibbasztják az ország agyát főműsoridőben
  2018-01-15 08:12:11, hétfő
 
  Félanalfabéták zsibbasztják az ország agyát főműsoridőben

Molnár Bálint | Január 14, Vasárnap | 8:10

Akkor hát jó reggelt, kedves olvasóim, ma is rámhasadt a hajnal. Pedig már tegnap megmondta egy jóindulatú internetfogyasztó, hogy kár volt felkelnem. Gondoltam, hogy ennek örömére bevetem az úgynevezett Lovasberény-stratégiát és meghosszabbítom magam szombatról vasárnapra. Ez a meghosszabbítósdi már másoknak is bejött, akkor nekem mi bajom lehet? Úgyhogy - oly nagyon sajnálom - a mai pirkadat és kivilágos kivirradt örömére is boldogítani fogok mindenkit, aki a francba kíván. Igaz, hogy az Úr megpihenésének napja van a keresztény kultúrkörben, a sötétség azonban egyáltalán nem pihen, kezdeni kell vele valamit.

Kezdjük is rögtön a közpénzből fideszes oligarchák kezébe került, magas színvonalú médiával. Itt van rögtön a véleményformálás alfája és omegája, a Tv2 nevű kanális, ahol megpróbáltak lejáratásáilag és fikázásilag megemlékezni arról, hogy a DK körmendi elnöke egy Facebook-posztban fejtette ki: ahhoz, hogy Körmend választókerületben ne a fideszes V. Németh Zsolt győzzön, ahhoz a Jobbik jelöltjére, Bana Tiborra kell szavazni. A péntek esti Tények Extrában a kormánypárti televízió kitett magáért:



Vé Németh Zsolt államtitkárból így lett Ötödik Németh Zsolt, de valahogy nekem nem sikerült virágos jókedvre derülni attól, hogy konkrétan félanalfabéták zsibbasztják az ország agyát főműsoridőben. Ha azonban a dolog ennél sokkal komolyabb és súlyosabb oldalát nézzük, akkor az is kiolvasható a történetből, hogy bár az MSZP és DK megállapodása szerint ez utóbbi párt indíthat jelöltet a Körmend-Vasvár-Szentgotthárd körzetben, a DK jelöltjét még annak helyi elnöke sem támogatja. Rossz hír, hogy a központi osztozkodásban az urak egyáltalán nem vették figyelembe (ha egyáltalán rendelkeznek helyismerettel) azt, hogy mi a helyzet vidéken, a jó hír viszont az, hogy a helyi politikusok józan esze talán felülírhatja majd ezeket a központi direktívákat annak érdekében, hogy a Fidesz ne nyerje túl magát. Meglátjuk, mindenesetre Vajna András alkalmazottai nyugodtan elmehetnének kapálni.

Miután még mindig nem sikerült teljesen felszámolni a nem kormánypárti médiát, kiderülhetett az is, hogy mekkorát alakított a Fidesz kaposvári országgyűlési képviselője, Gelencsér Attila jómunkásember a Párt legnagyobb dicsőségére. Kampányvideót forgatott ő a fideszes családtámogatási rendszer nagyszerűségéről, különös tekintettel a január elsejétől életbe lépő családokat érintő, megszámlálhatatlan kedevezményre. A hitelesség érdekében meglátogatta a három gyereket nevelő kaposvári Gáspár családot, ami kiváló alkalmat biztosított arra, hogy a képviselő úr sorolhassa a rengeteg jótéteményt, amit az államnak pártja ajándékba adott az érintetteknek. Aztán a spontaneitás és életszerűség által széttrancsírozott, de legalábbis szétfeszített videó legemelkedettebb pillanatában megszólal a családfő, a háromgyerekes apuka, aki nem tud elég hálás lenni ezért a rendszerért:

Ami az eszembe jut rögtön az elmúlt nyolc évben, 2010 óta, az a biztonság. Az a fajta biztonság, amivel a családteremtési programon belül mi is tudtunk könnyebben élni, könnyebben megélni.

Miután ITT megtekintettük a videót, ám mielőtt a meghatottságtól párássá válna a szemünk, tegyük hozzá azt, amit Gelencsér Attila sajnálatos módon elfelejtett megemlíteni a propaganda eme szép darabjával kapcsolatban: Gáspár András, a háromgyerekes, családjával együtt jólétben, bőségben tengődő példás családapa nem más, mint a Fidesz kaposvári szervezetének egyik alelnöke, aki a fideszes alelnökség mellett számos jól fizető állás boldog tulajdonosa is (via Kapos-T/Index) Királyság. Foglaljuk össze tehát: a fideszes képviselő a fideszes alelnök lakásábna forgatott propagandavideóval szemlélteti, hogy a fideszes kormányzásnak köszönhetően hasít az életszínvonal. Nem nehéz belátni, hogy emellett Németh Szilárd rezsicsökkentést magasztaló spontán videója - amelyben lerohant egy szerencsétlen, özvegy panellakót - a fasorban nincs e professzionális mestermű mellett. Amúgy Szilust jól eldugták mostanában, talán már egy hét is eltelt, vagy még több, mióta utoljára kitolták a mikrofonok elé mennydörögni. Lehet, hogy a stratégák belátták, ez is inkább visz, mint hoz, vagy ki tudja.

És ha már ilyen szépen bulvárba fullasztottam a jóreggelt, akkor említsük már meg azt is, hogy a Hír Tv ellátogatott a jásziványi kolbásztöltő versenyre, ahol Pócs János, a térség ura is természetesen jelen volt, tőle próbálták megtudni: jó vicc volt vagy nem volt jó vicc ez a disznóra tetovált sorosozás. Pócs képviselő úrnak ennyire futotta a kútfejéből:

Az rossz vicc, hogy önök itt vannak.

Tari András, Jászivány fideszes polgármestere, aki állítólag fotósként assisztált a decemberi ízléstelenséghez, szintén kussolt, mert ő nem akar élő-, vagy bio- vagy milyen díszlet lenni. Bármit is jelentsen ez, a tetoválást készítő erdélyi böllér, Péter András viszont elárulta, hogy nem akartak semmit üzenni Soros Györggyel kapcsolatban, és bármikor újra elkészítené a feliratot, ha a soros disznó kerülne elé. Erdélyben egyébként sem ismert a milliárdos. Na, jól van akkor. Megnyugodtunk. Egy percig sem gondoltuk komolyan, hogy bárki valaha felelősséget fog vállalni ezért az ordas gusztustalanságért.

A kicsinyesség, okádékság egy másik példája az (persze tudom, hogy a kultúrától nem vágja hanyatt magát a disznóvágás népe), hogy miután a könyvkiadók felvetették: a magyar költészet napja után három nappal, Esterházy Péter születésnapján (április 14-én) ünnepeljék a magyar próza napját, a kormány seggében tenyésző Írószövetség, a szintén kormány seggében tenyésző Magyar Művészeti Akadémival karöltve világossá tette: csak azért se. A magyar próza napja február 18-a, Jókai Mór születésének napja lesz. Én nem állítom, hogy Jókainak nincs ott a helye, ahol van, mert nyilván az egész életműve alap és referencia. De ez a múltba révedő köldöknézegetés annyira tipikus. Ahogyan nem akarnak tudomást szerezni azokról, akik nem az ő szekerüket tolták világ életükben. Ahogy beletörlik a lábukat a kortárs irodalom talán legkiemelkedőbb, világszínvonalú prózaírójába. Jó, akkor legyen Jókai, vele nem lehet mellényúlni.

Hát így történt, hogy kifutottam az időből és még így is sok minden kimaradt. Nem baj, mert hosszú még a nap. Kellemes szép havas vasárnapot mindenkinek! Majd még jelentkezünk.


https://kolozsvaros.com/rovidek/felanalfabetak-zsibbasztjak-az-orszag-agyat-fomus oridoben/


--------------------------------------------------------------------------------- ----------------


Hát igen!Mikor Novák Katalin államtitkár asszony műörömtől sugárzó arccal sorolja a 2018 évi gyermek és családtámogatási rendszer adományait,arról sem ő ,sem más fideszes tájékoztató genya, egy kurva kibaszott szót sem, szól,hogy ezeket a családok többsége a fideszes nyaloncok többségén kivül igénybevenni nem tudja,sem a családtámogatást,sem az adójóváirást,mert nincs sem állás,sem jövedelem!!!Sirva tallóznak a családok többsége a fideszes CSOK, a többségi nyomorban élő családok számára a feltételek miatt is egyszerűen elérhetetlen!!!!Ez a magyar valóság,és aki ennek ellenére lelkendezve sorol bármit is az megérdemelné hogy ilyenkor a hazudozásai miatt szemen köpjék!Aljadék fideszes hazugok,eddig migránsoztak,de csak kibökték utólag hogy 1200 migránst titokban már ők betelepitettek!Akkor mi a faszt sorosoznak,a letelepedési kötvényesekről már nem is beszélek!!!Ez az Orbán féle pávatánc,hazudozunk éjjel,nappal és mindig,közben dől a lé a zsebbe!Hogy másnak semmi sem jut,az őket aztán nem, érdekli!Annyi szolidaritás,és jó érzés van a Fidesz kormányba,hogy egy varangyosbékába is több van,az országos nyomorhelyzet,az egészségügy,stb iránt!Biztos a szociktól tanulták,hiszen Pócs János is MSZMP tag volt például!Tovább is van!Mondjam még???Azt hiszem nem kell, mert a kormány hazugsághadjárata az égig kiált!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: családtámogatási, nagyszerűségéről, rezsicsökkentést, családtámogatást, legemelkedettebb, ízléstelenséghez, véleményformálás, családteremtési, köldöknézegetés, professzionális, varangyosbékába, meghosszabbítom, meghatottságtól, legkiemelkedőbb, világszínvonalú, megpihenésének, megtekintettük, felanalfabetak, államtitkárból, kötvényesekről, betelepitettek, lejáratásáilag, félanalfabéták, osztozkodásban, születésnapján, helyismerettel, természetesen, szerencsétlen, háromgyerekes, szervezetének, érintetteknek, főműsoridőben, megnyugodtunk, kedevezményre, kormányzásnak, polgármestere, ország agyát, jóindulatú internetfogyasztó, francba kíván, keresztény kultúrkörben, sötétség azonban, közpénzből fideszes, véleményformálás alfája, péntek esti, kormánypárti televízió, dolog ennél, központi osztozkodásban, urak egyáltalán, helyzet vidéken, helyi politikusok, központi direktívákat, fideszes családtámogatási, Molnár Bálint, Németh Zsolt, Bana Tiborra, Tények Extrában, Ötödik Németh Zsolt, Vajna András, Gelencsér Attila, Miután ITT, Gáspár András, Németh Szilárd, Amúgy Szilust, Pócs János, Tari András, Péter András, Soros Györggyel, Esterházy Péter, Magyar Művészeti Akadémival, Jókai Mór, Mikor Novák Katalin,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Akarat  Fehér virág  Png férfi  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Png telefon  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Mi lenne ha  Örülök, hogy látlak!  Alázat  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Alázat  Reggel van  Idő  Sose bánj semmit  Kaffka_Margit  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kislány  A Megváltó szolgálatában  Alázat  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Adakozás  Jónás Tamás – Végtelen b...  Nagyi telefonál  Őrizkednünk kell...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Jó éjszakát  Szép estét  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Png férfi  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Kövesd a cowboyt!  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Az engedelmesség miért nem vál...  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Egy bizonyos határt  Neked tudnod kell  Paul David Tripp Április 19  képre írva  Szép estét kedves látogatóimna...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Idő  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Png virág  Szép estét kedves látogatóimna...  Alázat  Facebookon kaptam  Lóhere  Szabolcska Mihály – Ákác...  Alvó cicák  Minden harmadik...  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sors  Facebookon kaptam  Png férfi  Facebookon kaptam  Lóhere  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Akarat 
Bejegyzés Címkék
ország agyát, jóindulatú internetfogyasztó, francba kíván, keresztény kultúrkörben, sötétség azonban, közpénzből fideszes, véleményformálás alfája, péntek esti, kormánypárti televízió, dolog ennél, központi osztozkodásban, urak egyáltalán, helyzet vidéken, helyi politikusok, központi direktívákat, fideszes családtámogatási, január elsejétől, hitelesség érdekében, három gyereket, rengeteg jótéteményt, államnak pártja, háromgyerekes apuka, elmúlt nyolc, családteremtési programon, meghatottságtól párássá, fideszes alelnökség, fideszes képviselő, fideszes alelnök, fideszes kormányzásnak, fasorban nincs, stratégák belátták, jásziványi kolbásztöltő, disznóra tetovált, rossz vicc, decemberi ízléstelenséghez, tetoválást készítő, soros disznó, másik példája, disznóvágás népe, könyvkiadók felvetették, magyar költészet, magyar próza, kormány seggében, szintén kormány, egész életműve, múltba révedő, kortárs irodalom, kurva kibaszott, családok többsége, fideszes nyaloncok, fideszes CSOK, többségi nyomorban, feltételek miatt, magyar valóság, megérdemelné hogy, hazudozásai miatt, faszt sorosoznak, letelepedési kötvényesekről, őket aztán, országos nyomorhelyzet, szociktól tanulták, kormány hazugsághadjárata, égig kiált, családtámogatási, nagyszerűségéről, rezsicsökkentést, családtámogatást, legemelkedettebb, ízléstelenséghez, véleményformálás, családteremtési, köldöknézegetés, professzionális, varangyosbékába, meghosszabbítom, meghatottságtól, legkiemelkedőbb, világszínvonalú, megpihenésének, megtekintettük, felanalfabetak, államtitkárból, kötvényesekről, betelepitettek, lejáratásáilag, félanalfabéták, osztozkodásban, születésnapján, helyismerettel, természetesen, szerencsétlen, háromgyerekes, szervezetének, érintetteknek, főműsoridőben, megnyugodtunk, kedevezményre, kormányzásnak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4157
  • e Hét: 9889
  • e Hónap: 21000
  • e Év: 174496
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.