Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Félanalfabéták zsibbasztják az ország agyát főműsoridőben
  2018-01-15 08:12:11, hétfő
 
   
  Félanalfabéták zsibbasztják az ország agyát főműsoridőben

Molnár Bálint | Január 14, Vasárnap | 8:10

Akkor hát jó reggelt, kedves olvasóim, ma is rámhasadt a hajnal. Pedig már tegnap megmondta egy jóindulatú internetfogyasztó, hogy kár volt felkelnem. Gondoltam, hogy ennek örömére bevetem az úgynevezett Lovasberény-stratégiát és meghosszabbítom magam szombatról vasárnapra. Ez a meghosszabbítósdi már másoknak is bejött, akkor nekem mi bajom lehet? Úgyhogy - oly nagyon sajnálom - a mai pirkadat és kivilágos kivirradt örömére is boldogítani fogok mindenkit, aki a francba kíván. Igaz, hogy az Úr megpihenésének napja van a keresztény kultúrkörben, a sötétség azonban egyáltalán nem pihen, kezdeni kell vele valamit.

Kezdjük is rögtön a közpénzből fideszes oligarchák kezébe került, magas színvonalú médiával. Itt van rögtön a véleményformálás alfája és omegája, a Tv2 nevű kanális, ahol megpróbáltak lejáratásáilag és fikázásilag megemlékezni arról, hogy a DK körmendi elnöke egy Facebook-posztban fejtette ki: ahhoz, hogy Körmend választókerületben ne a fideszes V. Németh Zsolt győzzön, ahhoz a Jobbik jelöltjére, Bana Tiborra kell szavazni. A péntek esti Tények Extrában a kormánypárti televízió kitett magáért:Vé Németh Zsolt államtitkárból így lett Ötödik Németh Zsolt, de valahogy nekem nem sikerült virágos jókedvre derülni attól, hogy konkrétan félanalfabéták zsibbasztják az ország agyát főműsoridőben. Ha azonban a dolog ennél sokkal komolyabb és súlyosabb oldalát nézzük, akkor az is kiolvasható a történetből, hogy bár az MSZP és DK megállapodása szerint ez utóbbi párt indíthat jelöltet a Körmend-Vasvár-Szentgotthárd körzetben, a DK jelöltjét még annak helyi elnöke sem támogatja. Rossz hír, hogy a központi osztozkodásban az urak egyáltalán nem vették figyelembe (ha egyáltalán rendelkeznek helyismerettel) azt, hogy mi a helyzet vidéken, a jó hír viszont az, hogy a helyi politikusok józan esze talán felülírhatja majd ezeket a központi direktívákat annak érdekében, hogy a Fidesz ne nyerje túl magát. Meglátjuk, mindenesetre Vajna András alkalmazottai nyugodtan elmehetnének kapálni.

Miután még mindig nem sikerült teljesen felszámolni a nem kormánypárti médiát, kiderülhetett az is, hogy mekkorát alakított a Fidesz kaposvári országgyűlési képviselője, Gelencsér Attila jómunkásember a Párt legnagyobb dicsőségére. Kampányvideót forgatott ő a fideszes családtámogatási rendszer nagyszerűségéről, különös tekintettel a január elsejétől életbe lépő családokat érintő, megszámlálhatatlan kedevezményre. A hitelesség érdekében meglátogatta a három gyereket nevelő kaposvári Gáspár családot, ami kiváló alkalmat biztosított arra, hogy a képviselő úr sorolhassa a rengeteg jótéteményt, amit az államnak pártja ajándékba adott az érintetteknek. Aztán a spontaneitás és életszerűség által széttrancsírozott, de legalábbis szétfeszített videó legemelkedettebb pillanatában megszólal a családfő, a háromgyerekes apuka, aki nem tud elég hálás lenni ezért a rendszerért:

Ami az eszembe jut rögtön az elmúlt nyolc évben, 2010 óta, az a biztonság. Az a fajta biztonság, amivel a családteremtési programon belül mi is tudtunk könnyebben élni, könnyebben megélni.

Miután ITT megtekintettük a videót, ám mielőtt a meghatottságtól párássá válna a szemünk, tegyük hozzá azt, amit Gelencsér Attila sajnálatos módon elfelejtett megemlíteni a propaganda eme szép darabjával kapcsolatban: Gáspár András, a háromgyerekes, családjával együtt jólétben, bőségben tengődő példás családapa nem más, mint a Fidesz kaposvári szervezetének egyik alelnöke, aki a fideszes alelnökség mellett számos jól fizető állás boldog tulajdonosa is (via Kapos-T/Index) Királyság. Foglaljuk össze tehát: a fideszes képviselő a fideszes alelnök lakásábna forgatott propagandavideóval szemlélteti, hogy a fideszes kormányzásnak köszönhetően hasít az életszínvonal. Nem nehéz belátni, hogy emellett Németh Szilárd rezsicsökkentést magasztaló spontán videója - amelyben lerohant egy szerencsétlen, özvegy panellakót - a fasorban nincs e professzionális mestermű mellett. Amúgy Szilust jól eldugták mostanában, talán már egy hét is eltelt, vagy még több, mióta utoljára kitolták a mikrofonok elé mennydörögni. Lehet, hogy a stratégák belátták, ez is inkább visz, mint hoz, vagy ki tudja.

És ha már ilyen szépen bulvárba fullasztottam a jóreggelt, akkor említsük már meg azt is, hogy a Hír Tv ellátogatott a jásziványi kolbásztöltő versenyre, ahol Pócs János, a térség ura is természetesen jelen volt, tőle próbálták megtudni: jó vicc volt vagy nem volt jó vicc ez a disznóra tetovált sorosozás. Pócs képviselő úrnak ennyire futotta a kútfejéből:

Az rossz vicc, hogy önök itt vannak.

Tari András, Jászivány fideszes polgármestere, aki állítólag fotósként assisztált a decemberi ízléstelenséghez, szintén kussolt, mert ő nem akar élő-, vagy bio- vagy milyen díszlet lenni. Bármit is jelentsen ez, a tetoválást készítő erdélyi böllér, Péter András viszont elárulta, hogy nem akartak semmit üzenni Soros Györggyel kapcsolatban, és bármikor újra elkészítené a feliratot, ha a soros disznó kerülne elé. Erdélyben egyébként sem ismert a milliárdos. Na, jól van akkor. Megnyugodtunk. Egy percig sem gondoltuk komolyan, hogy bárki valaha felelősséget fog vállalni ezért az ordas gusztustalanságért.

A kicsinyesség, okádékság egy másik példája az (persze tudom, hogy a kultúrától nem vágja hanyatt magát a disznóvágás népe), hogy miután a könyvkiadók felvetették: a magyar költészet napja után három nappal, Esterházy Péter születésnapján (április 14-én) ünnepeljék a magyar próza napját, a kormány seggében tenyésző Írószövetség, a szintén kormány seggében tenyésző Magyar Művészeti Akadémival karöltve világossá tette: csak azért se. A magyar próza napja február 18-a, Jókai Mór születésének napja lesz. Én nem állítom, hogy Jókainak nincs ott a helye, ahol van, mert nyilván az egész életműve alap és referencia. De ez a múltba révedő köldöknézegetés annyira tipikus. Ahogyan nem akarnak tudomást szerezni azokról, akik nem az ő szekerüket tolták világ életükben. Ahogy beletörlik a lábukat a kortárs irodalom talán legkiemelkedőbb, világszínvonalú prózaírójába. Jó, akkor legyen Jókai, vele nem lehet mellényúlni.

Hát így történt, hogy kifutottam az időből és még így is sok minden kimaradt. Nem baj, mert hosszú még a nap. Kellemes szép havas vasárnapot mindenkinek! Majd még jelentkezünk.


https://kolozsvaros.com/rovidek/felanalfabetak-zsibbasztjak-az-orszag-agyat-fomus oridoben/


--------------------------------------------------------------------------------- ----------------


Hát igen!Mikor Novák Katalin államtitkár asszony műörömtől sugárzó arccal sorolja a 2018 évi gyermek és családtámogatási rendszer adományait,arról sem ő ,sem más fideszes tájékoztató genya, egy kurva kibaszott szót sem, szól,hogy ezeket a családok többsége a fideszes nyaloncok többségén kivül igénybevenni nem tudja,sem a családtámogatást,sem az adójóváirást,mert nincs sem állás,sem jövedelem!!!Sirva tallóznak a családok többsége a fideszes CSOK, a többségi nyomorban élő családok számára a feltételek miatt is egyszerűen elérhetetlen!!!!Ez a magyar valóság,és aki ennek ellenére lelkendezve sorol bármit is az megérdemelné hogy ilyenkor a hazudozásai miatt szemen köpjék!Aljadék fideszes hazugok,eddig migránsoztak,de csak kibökték utólag hogy 1200 migránst titokban már ők betelepitettek!Akkor mi a faszt sorosoznak,a letelepedési kötvényesekről már nem is beszélek!!!Ez az Orbán féle pávatánc,hazudozunk éjjel,nappal és mindig,közben dől a lé a zsebbe!Hogy másnak semmi sem jut,az őket aztán nem, érdekli!Annyi szolidaritás,és jó érzés van a Fidesz kormányba,hogy egy varangyosbékába is több van,az országos nyomorhelyzet,az egészségügy,stb iránt!Biztos a szociktól tanulták,hiszen Pócs János is MSZMP tag volt például!Tovább is van!Mondjam még???Azt hiszem nem kell, mert a kormány hazugsághadjárata az égig kiált!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: családtámogatási, nagyszerűségéről, rezsicsökkentést, családtámogatást, legemelkedettebb, ízléstelenséghez, véleményformálás, családteremtési, köldöknézegetés, professzionális, varangyosbékába, meghosszabbítom, meghatottságtól, legkiemelkedőbb, világszínvonalú, megpihenésének, megtekintettük, felanalfabetak, államtitkárból, kötvényesekről, betelepitettek, lejáratásáilag, félanalfabéták, osztozkodásban, születésnapján, helyismerettel, természetesen, szerencsétlen, háromgyerekes, szervezetének, érintetteknek, főműsoridőben, megnyugodtunk, kedevezményre, kormányzásnak, polgármestere, ország agyát, jóindulatú internetfogyasztó, francba kíván, keresztény kultúrkörben, sötétség azonban, közpénzből fideszes, véleményformálás alfája, péntek esti, kormánypárti televízió, dolog ennél, központi osztozkodásban, urak egyáltalán, helyzet vidéken, helyi politikusok, központi direktívákat, fideszes családtámogatási, Molnár Bálint, Németh Zsolt, Bana Tiborra, Tények Extrában, Ötödik Németh Zsolt, Vajna András, Gelencsér Attila, Miután ITT, Gáspár András, Németh Szilárd, Amúgy Szilust, Pócs János, Tari András, Péter András, Soros Györggyel, Esterházy Péter, Magyar Művészeti Akadémival, Jókai Mór, Mikor Novák Katalin,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.18. 10:31 Cser Ágnes: igazságtalan és etikátlan az orvoskamara javaslata, amely szeri...
01.18. 10:31 Századvég: a magyarok kétharmada igazságtalannak tartja a százmilliós gyöng...
01.18. 10:31 Befejeződött a csabai szélmalom felújítása
01.18. 10:21 Eplényi síaréna: a speciális mikroklíma miatt havas egész télen Olaszfalu
01.18. 10:21 Illegális bevándorlás - Gumicsónakkal próbált Magyarországra jutni öt szír ...
01.18. 10:01 Szakértő: a válság előtti szinthez közelít az autókereslet
01.18. 09:41 A Dunából mentettek ki egy nőt a fővárosban
01.18. 09:41 Miniszterelnökség: emeli a kormányhivatali dolgozók bérét a kormány
01.18. 08:40 KPMG: a McDonalds 5 év alatt 153,4 milliárd forinttal emelte a magyar GDP-t
01.18. 07:04 Brexit - Fényjátékokat, alkalmi érmét tervez a brit kormány a kilépés napjá...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Egész testeddel kövesd a jót!  Háború  Köszöntelek nálam!  Facebookon kaptam  Havas fenyő  Halál  Férfi vízilabda E.B. mérkőzése...  Jó reggelt, szép napot kívánok...  Halál  A kézmosás jelentősége  Oszd meg mindened . . .  Facebookon kaptam  Migrén ellen  Rózsaszín rózsa  Férfi kézilabda E.B. 2020 Janu...  Háború  Nasi délutánra  Png virág  Halál  Szeretet  Gyulladáscsökkentő gyógynövény...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zenerózsa  Urunk megkeresztelkedése "A" é...  Fájdalmas sóhajok a hómezőn  Szép estét  Háború  André Rieu - My Way (Live at R...  Szèp napot kívánok  Szülinapra  Facebookon kaptam  Halál  Téli kép  Szép estét  Aranymise és Szent Kristóf-búc...  Téli kép  Png cica  Téli kép  Kutya és cica kávézik  Téli este  Téli este  Hamarosan hidegfront jön és ...  A nagyberényi smaragdfák  Png rózsa csokor  Járomba hajtott fejjel lehetet...  Vízcseppes rózsa  A szív változásai 50 éves kor ...  Naplemente  Férfi vízilabda E.B. mérkőzése...  Téli este  Facebookon kaptam  Férfi vízilabda E.B. mérkőzése...  Téli este  Téli kép  Mi lenne ha?  Halál  Alvó cica  Esti ima  Facebookon kaptam  Weöres Sándor: A társ  Aranymise és Szent Kristóf-búc...  Facebookon kaptam  Alvó baby  A vihar  Húsvétig tart a karácsony! ...  Szép estét, jó éjt!  Facebookon kaptam  Lufi  Png nő  Én is ott leszek  Húsvétig tart a karácsony! ...  Most hálát adok  Jó reggelt, szép napot kívánok...  Halál  Nő svájci sapkában  Legyen békesség!  Nő téli öltözékben  Útravaló – 2020. január ...  Én is ott leszek  A hormonális egyensúlyhiány je...  Téli este  Téli kép  Halál  Nő rózsával  M. Laurens MIÉRT HAGYTUK?  Téli kép  Valahol Tetőled távol...  Kutya és cica kávézik  Nő svájci sapkában  Háború  Háború  Gyulladáscsökkentő gyógynövény...  Bon bon  Pár könyvtáramat töröltem  Tények a csontritkulásról: a k...  Facebookon kaptam  Isten hangja megköveteli a lél...  Pár könyvtáramat töröltem  Wieslawa Dudkowiak - ACCORDION... 
Bejegyzés Címkék
ország agyát, jóindulatú internetfogyasztó, francba kíván, keresztény kultúrkörben, sötétség azonban, közpénzből fideszes, véleményformálás alfája, péntek esti, kormánypárti televízió, dolog ennél, központi osztozkodásban, urak egyáltalán, helyzet vidéken, helyi politikusok, központi direktívákat, fideszes családtámogatási, január elsejétől, hitelesség érdekében, három gyereket, rengeteg jótéteményt, államnak pártja, háromgyerekes apuka, elmúlt nyolc, családteremtési programon, meghatottságtól párássá, fideszes alelnökség, fideszes képviselő, fideszes alelnök, fideszes kormányzásnak, fasorban nincs, stratégák belátták, jásziványi kolbásztöltő, disznóra tetovált, rossz vicc, decemberi ízléstelenséghez, tetoválást készítő, soros disznó, másik példája, disznóvágás népe, könyvkiadók felvetették, magyar költészet, magyar próza, kormány seggében, szintén kormány, egész életműve, múltba révedő, kortárs irodalom, kurva kibaszott, családok többsége, fideszes nyaloncok, fideszes CSOK, többségi nyomorban, feltételek miatt, magyar valóság, megérdemelné hogy, hazudozásai miatt, faszt sorosoznak, letelepedési kötvényesekről, őket aztán, országos nyomorhelyzet, szociktól tanulták, kormány hazugsághadjárata, égig kiált, családtámogatási, nagyszerűségéről, rezsicsökkentést, családtámogatást, legemelkedettebb, ízléstelenséghez, véleményformálás, családteremtési, köldöknézegetés, professzionális, varangyosbékába, meghosszabbítom, meghatottságtól, legkiemelkedőbb, világszínvonalú, megpihenésének, megtekintettük, felanalfabetak, államtitkárból, kötvényesekről, betelepitettek, lejáratásáilag, félanalfabéták, osztozkodásban, születésnapján, helyismerettel, természetesen, szerencsétlen, háromgyerekes, szervezetének, érintetteknek, főműsoridőben, megnyugodtunk, kedevezményre, kormányzásnak, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1293
  • e Hét: 19537
  • e Hónap: 57676
  • e Év: 57676
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.