Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A felkapaszkodott dzsentrik gyülekezete nem tűri, hogy a pór
  2018-01-18 20:36:51, csütörtök
 
  Ez az, ami a normális országokban, nem történhet meg következmények nélkül! Magyarországon, ahol a bugyuták gyülekezete él, viszont eltűrik az emberek, és újraválasszák zsarnokaikat! Sőt! Előtte sok százezren kezet csókolnak a Főméltóságú Vezérnek, ha már a seggéhez, csak hosszú sorban állás után férhetnének hozzá!




A felkapaszkodott dzsentrik gyülekezete nem tűri, hogy a pórnép belehugyozzon a nemzeti luxusmedencéjükbe

H. A. | Ma | 12:02

Mondhatnám, vagyis hazudhatnám, hogy meglepődtem, megrökönyödtem, kiakadtam és nem hiszem el. De sajnos nem így történt. Már kiakadni sem tudok azon, hogy a szocialista luxuskormányzást meghekkelő NER-elvtársak mekkora nagy bulibárók. ITT remekül dokumentálva van minden, ezért nem fogom részletezni, az utókor pedig úgyse hiszi majd el. Ha még egyáltalán lesz utókor.

Csak röviden: adott a főváros I. kerülete, ahol Nagy Gábor Tamás, fideszes polgármester az úr. Ez az a kerület, ahol a jól bevált rogáni modell alapján a kiskirály saját hatáskörben szórja ki titokban, fillérekért, piaci ár alatt a budavári önkormányzati ingatlanokat az igazán fontos nagyembereknek. Ebben a kerületben a fideszes polgármester beteljesítette a jövő ígéretét. 2010-ben egy pátosszal teljes beszédben harangozta be, hogy a kerület leendő legnagyobb, egyben legmodernebb létesítményének az Oxygen Wellness uszodájának köszönhetően ,,megoldódik a kerületi kisiskolások úszásoktatása".

Ma ezzel szemben ott tart a történet, hogy a budavári diákok sportolására szolgáló tanmedence helyett az Oxygen Wellnessben a kormánypárt politikai és gazdasági köre áztatja a seggét. Aranyáron. Az mégsem lehet, hogy a prolikölykök megzavarják a drága napijeggyel érkező NER-burzsujok relaxációját.
Középen, az elmosódott fejű Nagy Gábor Tamás, az I. kerület fideszes polgármestere (Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt)

Középen az elmosódott fejű Nagy Gábor Tamás, az I. kerület fideszes polgármestere (Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt)

Nyilván senki nem gondolhatta komolyan, hogy Nagy Gábor Tamás 2018-ban hajlandó lesz felvállalni évekkel ezelőtt tett nyilatkozatait. Dehogy. A polgármester úr ma már visszautasítja, hogy ő több esetben azt állította volna: a fitnessközpont a kerületi ,,diákok és a tömegsport ügyét" szolgálja majd. Az sem zavarja, hogy ígéretei önkormányzati beszámolókban fellelhető, nyilvános eseményeken hangzottak el. Mindenki érje be azzal, ami jár neki:

Az Oxygen Wellness központ úszómedencéjét a kerületi iskolások több mint két évig használhatták tanóra keretein belüli úszásra. Az iskolák és az úszóoktatók kérésére a diákok oktatása egyszerűbb és könnyebben szervezhető helyszínre tevődött át. Ez mind a gyerekeknek, mind az iskoláknak és az oktatóknak is jobban megfelelt.

Vagyis az alapvető jóérzést és a tényeket magasról lehányva NGT azt állítja, hogy a diákoknak és a tanároknak is könnyebb, ha pár perces séta helyett átbuszoznak egy másik kerületbe. Ez azért van így minden bizonnyal, mert az I. kerület vezetésének kiemelt célja a gyerekek egészséges életmódra nevelése. Nagyon is jól értjük.

Sőt, még arra is emlékszünk, hogy 2013-ban egy hétéves, egy agydaganat következtében félig lebénult kisfiút tiltottak ki a fideszes NER-elvtársak számára megfizethető, következésképpen leginkább általuk frekventált helyről. Az Egyenlő Bánásmód Hatóság által időközben elmeszelt Oxygen Wellness tudniillik úgy módosította a házirendjét, hogy a speciális igényű és speciális ellátást, illetve felügyeletet igénylő gyermekek oda ne tehessék be a lábukat. Képzeljük már el, ahogy Rogánné áztatja magát a jóban és egy figyelemzavaros, hiperaktív gyerek megzavarja őnagyságát abban, hogy kedvére élvezhesse a sötétített üvegfallal, design csempével, visszafogott LED-világítással körbedúcolt luxust.

Én nem tudom, hogy milyen világ az, ahol a közvagyon hasznosításának ilyen nyilvánvalóan gyalázatos módja ellen sem rebbennek a szemek. Nem tudom, mert ez nem az első, nem a tizedik és nem is a századik. Vagyis tulajdonképpen illene pontosan tudnom: ameddig van zsíros kenyér, amit még nem csavartak ki a kezéből, addig a mindenkinél okosabb, értékesebb, keresztényebb, családbarátabb jó magyar ember tudomásul veszi.

Hogy ez van.

Hogy a közpénzből épült, elvileg közérdeket szolgálni hivatott tanuszoda helyett burzsujék kényeztetésére alkalmas központot varázsoltak.

Hogy a hülyegyerek keljen csak fel korábban és buszozzon át a másik kerületbe, ahelyett, hogy elsétálna az 5-10 percre lévő uszodáig.

Hogy az elvileg a kerület polgárainak egészségmegőrzését szolgáló közpénzből épült komplexum haszonélvezői kizárólag azok lettek, akik meg tudják fizetni a 10 ezer forintos belépőt.

Azt sem tudom, hogy Soros Olaf vajon mit szólna ehhez a sztorihoz, de azért annak mindenképpen van valami tragikus bája, hogy a 300 forintos vizitdíj és a párszáz forintos internetadó népe ilyen ostobán-büszkén tűri az újabb és újabb családbarát pofonokat. Mert az soha nem megmagyarázható, hogy az ember, aki saját magát le is szarja, hagyja is megalázni, a gyerekéért miért nem borítja lángba (szimbolikusan, nyilván!) ezt az országot.

Nem érthető, nem felfogható. Hogy az uniós támogatásból épült fizetős játszótér története a kutyát nem érdekelte, akit meg igen, az tapsikolt neki. Hogy a milliárdos tao-pénzből, tehetséges gyerekek számára épült kollégiumból miként lett wellness hotel, szintén nem érte el az ingerküszöböt. Hogy az uszoda és wellness centrum, aminek elvileg a kisiskolások úszásoktatásának biztosítását, illetve a széles néptömegek sportolási, egészségmegőrzési igényét kellene kielégítenie, a NER luxuscelebjeinek exkluzív helyévé avanzsált, szintén nem üti át az apátia betonfalait.

Hát akkor ez van. Meg Kerényi Imre fideszes potentántok leszármazottai számára tervezett (át)nevelő és túlélőtáborának hagymáza. Ami annyira bizarr, hogy már-már azt gondolom, trollkodás az egész. Egyszerűen nem vagyok hajlandó elhinni, hogy van ilyen. Ennyire nyilvánvalóan tényleg nem lehet szívatni a széles néptömegeket. Vagy várjunk csak... Attól tartok, hogy ez az exluzív családbarát kereszténység - ami egyszer majd tankönyvek lapjain fog visszaköszönni, mint egy ország történelmének legsötétebb korszaka - nagyon is valós. A magát arisztokráciának képzelő felkapaszkodott dzsentrik gyülekezete nem tűri, hogy a pórnép belehugyozzon a nemzeti luxusmedencéjükbe. Ők nem vegyülnek a salakkal, ezt kéretik tudomásul venni. Ami nekik jár, az nem jár a sokaknak.

Ezek után félve és halkan kérdezem: holnap a diákok se iskolába, se uszodába nem mennek, viszont tüntetni fognak; vajon hányan lesznek, akik kiállnak mellettük és nem hagyják megint magukra őket?


https://kolozsvaros.com/2018/01/18/a-felkapaszkodott-dzsentrik-gyulekezete-nem-tu ri-hogy-a-pornep-belehugyozzon-a-nemzeti-luxusmedencejukbe/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: arisztokráciának, következésképpen, luxuskormányzást, luxuscelebjeinek, úszásoktatásának, létesítményének, figyelemzavaros, túlélőtáborának, felkapaszkodott, megmagyarázható, hasznosításának, következmények, úszómedencéjét, magyarországon, beteljesítette, megrökönyödtem, tulajdonképpen, családbarátabb, kényeztetésére, fitnessközpont, nagyembereknek, leszármazottai, visszaköszönni, visszautasítja, nyilatkozatait, polgármestere, nyilvánvalóan, keresztényebb, önkormányzati, történelmének, belehugyozzon, kereszténység, úszásoktatása, következtében, használhatták, ingerküszöböt, normális országokban, bugyuták gyülekezete, felkapaszkodott dzsentrik, pórnép belehugyozzon, nemzeti luxusmedencéjükbe, szocialista luxuskormányzást, utókor pedig, kiskirály saját, budavári önkormányzati, igazán fontos, fideszes polgármester, jövő ígéretét, pátosszal teljes, kerület leendő, kerületi kisiskolások, budavári diákok, Főméltóságú Vezérnek, Nagy Gábor Tamás, Oxygen Wellness, Oxygen Wellnessben, Szigetváry Zsolt, Egyenlő Bánásmód Hatóság, Soros Olaf, Kerényi Imre,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Az időszakos böjt és a vérnyom...  Inkább ad  Paul David Tripp Március 27  Facebookon kaptam  képre írva  Nagyhétfő:  Facebookon kaptam  Aki belekortyol  Szép estét kedves látogatóimna...  Mire jók ?  Inkább ad  Facebookon kaptam  Minden kedves látogatómnak sze...  Facebookon kaptam  Szép estét  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Nárcisz  Facebookon kaptam  Kövesd a vezetőt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  Ha nyitott vagy  A haj állapotának javítása egy...  Facebookon kaptam  Ne hagyd  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Alvó cica  Az idegen országok éghajlata  Facebookon kaptam  A haj állapotának javítása egy...  Maci az északi fény alatt  Facebookon kaptam  Inkább ad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sir Andrew Lloyd Webber  Benedek Elek - Virágvasárnap  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  képre írva  Az út  Facebookon kaptam  képre írva  Sonka vásár  Facebookon kaptam  Sok ember olyan,  Haja van  Facebookon kaptam  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Jó éjszakát  Apu  Szép estét  A csend aranyat ért  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  képre írva  Facebookon kaptam  Devecsery László - Húsvét  Leereszkedés és olvadás  Egy hét kihagyás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A csend aranyat ért  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Facebookon kaptam  2004-es kivégzés után  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Heltai Jenő: Március  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  A máj egészségének javítása te...  Alvó cica  képre írva  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  A nagyhét eseményei  képre írva  Facebookon kaptam  Agárdi Gábor gondolata  Alvó kutya  A pálma a győzelem és a diadal...  Jó éjszakát  Várnai Zseni - Éveim  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Alvó baby  képre írva  Egy hét kihagyás  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Itt most virá...  Kosztolányi Dezső: A komédiás ... 
Bejegyzés Címkék
normális országokban, bugyuták gyülekezete, felkapaszkodott dzsentrik, pórnép belehugyozzon, nemzeti luxusmedencéjükbe, szocialista luxuskormányzást, utókor pedig, kiskirály saját, budavári önkormányzati, igazán fontos, fideszes polgármester, jövő ígéretét, pátosszal teljes, kerület leendő, kerületi kisiskolások, budavári diákok, kormánypárt politikai, mégsem lehet, prolikölykök megzavarják, drága napijeggyel, elmosódott fejű, kerületi &#8222, tömegsport ügyét&#8221, kerületi iskolások, úszóoktatók kérésére, diákok oktatása, alapvető jóérzést, tényeket magasról, másik kerületbe, gyerekek egészséges, agydaganat következtében, fideszes NER-elvtársak, speciális igényű, sötétített üvegfallal, közvagyon hasznosításának, mindenkinél okosabb, közpénzből épült, hülyegyerek keljen, 5-10 percre, kerület polgárainak, párszáz forintos, gyerekéért miért, uniós támogatásból, tapsikolt neki, milliárdos tao-pénzből, kisiskolások úszásoktatásának, széles néptömegek, apátia betonfalait, széles néptömegeket, exluzív családbarát, ország történelmének, magát arisztokráciának, arisztokráciának, következésképpen, luxuskormányzást, luxuscelebjeinek, úszásoktatásának, létesítményének, figyelemzavaros, túlélőtáborának, felkapaszkodott, megmagyarázható, hasznosításának, következmények, úszómedencéjét, magyarországon, beteljesítette, megrökönyödtem, tulajdonképpen, családbarátabb, kényeztetésére, fitnessközpont, nagyembereknek, leszármazottai, visszaköszönni, visszautasítja, nyilatkozatait, polgármestere, nyilvánvalóan, keresztényebb, önkormányzati, történelmének, belehugyozzon, kereszténység, úszásoktatása, következtében, használhatták, ingerküszöböt, szimbolikusan, haszonélvezői, újraválasszák, beszámolókban, felügyeletet, prolikölykök, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 453
  • e Hét: 2713
  • e Hónap: 19506
  • e Év: 152423
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.