Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Állítsuk meg Sorost, mert Brüsszel már megállt
  2018-01-20 21:33:00, szombat
 
  Állítsuk meg Sorost, mert Brüsszel már megállt


Swan Edgar | Január 19, Péntek | 20:20

Szép és jó estét! Úgy döntöttem, hogy összefoglaló helyett megpróbálom megfejteni fideszék legfrissebb és szerintem bátran közveszélyesnek nevezhető agyabuggyanását. Igen, Soros.

Eddig ugye az volt, hogy a Fidesz - szerintem el is felejthetjük, hogy van kormánya az országnak, mert nincs - Brüsszelt akarta veszettül megállítani. Miután Brüsszel a megállítás előtt, közben és azt követően is stabilan állt egy helyben - ugyanis a városok nem szoktak mászkálni, legfeljebb egy brutálisabb földrengés hatására, de akkor sem jutnak el Lovasberényig -, most új ötlettel állt elő a Fidesz. Jelen agyállásuk szerint Soros Györgyöt akarják megállítani. De nagyon.

Az kétségtelen, hogy Soros jóval mozgékonyabb, mint Brüsszel, vagy Nagytarcsa, de nem értem ezt az elhivatottságot, amivel feszt meg kell valakit állítani. Lehetséges, hogy valamelyik fideszes nagyágyú keresztgyereke közlekedési rendőrnek készült, de hülye volt hozzá és most keresztapu felvette az ötletelő-teamba?

Tehát megállítják Sorost. Rendben. Célszerű lenne lekötözni egy székre, akkor nem lenne annyira virgonc, de az is egy módszer, hogy akkor majd most jól megfejik az általa - vagy vélhetőleg, de legalább a Fidesz szerint általa - működtetett szervezeteket. Mert ha ezek a szervezetek befizetik a fideszkasszába a bevételük 25 százalékát, attól úgy ledermed Soros György, mint a sicc. Sóbálvánnyá válik és ott fog állni Brüsszel és Felcsút között még ezerötszáz év múlva is.

Ezeket a szervezeteket azért kell fideszileg megkopasztani, mert az illegális migrációt támogatják. Ha azonban befizetik mondjuk Mészáros Lőrinc kalandparkjának a pénztáránál (vagy gyakorlatilag bárhol az országban, úgyis egy helyre megy) a bevételük negyedét, akkor már nyugodtan szervezhetik az illegális migrációt, az senkit sem fog zavarni. Jól értem?

Magyarország bevándorláspolitikája változatlan: bevándorlókat nem fogadunk, migránsokat nem engedünk be, és senkit sem telepítünk be Magyarországra semmilyen kvóta alapján.

Akikről most beszélünk, - az 1300 ember - azok illedelmesen megálltak az országhatárnál, kopogtattak, odamentek a határátkelőhelyhez, és ők azt mondták, hogy védelemre szorulnak.

Küldd tovább!

A küldd tovább nem a kedves olvasóknak szól, hanem így van a Fidesz oldalán, onnan másoltam ide. Szerintem amúgy a szövegíró szájából Feud könyökölhetett ki, mert ugye mit csinált a Fidesz a menekültválság kellős közepén, amikor tényleg voltak itt menekültek és migránsok? Hát persze! Továbbküldte őket. Ausztriába és Németországba. Csoportos utazást is szerveztek nekik, külön buszokkal.

De most nézzük a szöveg többi részét. Jöttek ezek a kedves népek valahonnan. Kopogtak a kerítésen és kérték szépen, hogy védjük meg őket. Ők nem bevándorlók, nem migránsok, hanem kopogószellemek. Mert menekült csak az lehet, akire a Fidesz azt mondja, hogy lehet. Más nem. Akkor sem, ha az életéért fut és jóformán azt sem tudja, hol van. Akkor sem, ha ő is illedelmesen kopogott, csak éppen nem a magyar kerítésen, hanem egy másik országban. Akkor sem, ha bizonyítani tudja, hogy az életét menti és akkor sem, ha nincs is keze, amivel kopoghatna, mert leszakította egy gránát. Na, ezeket nem engedi be a Fidesz, mert van neki miheztartása. A kvótaelosztás egyébként nem azt jelenti, hogy be kell engedni bármennyit is ezekből az emberekből, hanem azt jelenti, hogy el kell bírálni közel 1300 ember kérelmét és ha van közöttük olyan, aki jogosan kér védelmet, azt be kell fogadni átmenetileg.

De nem, a Fidesz kitalált egy jobb módszert. Ők majd eldöntik, ki a valóban menekült - az egyik érv ellenük éppen az volt, hogy senki sem menekült, mert aki eljutott Magyarországig, az már átkelt egy csomó biztonságos országon, tehát máris migráns, de ugye aki illedelmesen kopog a hét nyelven beszélő kerítésen, már az is átkelt azokon az országokon, ha csak nem az égből pottyantak oda - és a menekült az, akire a Fidesz azt mondja. Na, azokat be is fogadja a Fidesz, de senkinek sem mondja meg, hogy hol vannak, mert az veszélyes lehet a menekültekre nézve. Lehet, hogy az őcsényi atyafiaktól félti a Fidesz a menekültjeit? Csak keresztül ne essenek a szintén titokban ide menekített 1000 kopt családon, vagy a Rogán-vízumos pénzes migránsokon.

Zömítsek: migrációt szervezni, migránsokat segíteni illegális, kivéve, ha fizetnek érte a Fidesznek, mert akkor legális lesz. Menekült pedig csak az lehet, akire a Fidesz azt mondja, hogy az, de azokat dugdosni kell, mert veszélyben vannak Magyarországon. Ahová menekültek. Jó. Menjünk aludni.

https://kolozsvaros.com/rovidek/allitsuk-meg-sorost-mert-brusszel-mar-megallt/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kopogószellemek, közveszélyesnek, elhivatottságot, agyabuggyanását, kalandparkjának, magyarországig, könyökölhetett, keresztgyereke, országhatárnál, menekültválság, fideszkasszába, magyarországon, magyarországra, megkopasztani, szervezeteket, lovasberényig, kvótaelosztás, gyakorlatilag, bevándorlókat, németországba, szervezhetik, felejthetjük, menekültekre, illedelmesen, továbbküldte, menekültjeit, magyarország, leszakította, miheztartása, mozgékonyabb, összefoglaló, változatlan, működtetett, migránsokat, szervezetek, brutálisabb, megállítás előtt, helyben –, brutálisabb földrengés, általa –, szervezetek befizetik, szervezeteket azért, illegális migrációt, helyre megy, bevételük negyedét, 1300 ember, küldd tovább, kedves olvasóknak, szövegíró szájából, menekültválság kellős, szöveg többi, kedves népek, Swan Edgar, Miután Brüsszel, Soros Györgyöt, Soros György, Mészáros Lőrinc,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Egy gondolat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Paul David Tripp Április 14  Szép álmokat!  Vidámság  Walter Chrysler mondta  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  képre írva  Van néhány kérdés, amin gondol...  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Bornyi Veronika haiku verse  39 ígéret  Mindent de mindent visszakap  ajándék, mellyel meglepem  Szép álmokat!  Reményik Sándor: Pierrot &...  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Sík Sándor - Ha jő a perc  Esterházy Péterre emlékezünk  Az ember emlékekből áll  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Somlyó Zoltán - Orgonával  Egy gondolat  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Robin Wight pitypang szobra  Jó éjszakát  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Hamvas Béla  Egy gondolat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam  Szép estét  Szép estét kedves látogatóimna...  Megígért békesség  Egy párkányon  Tanmese  Tanácsok egy pszichológustól  Walter Chrysler mondta  40 felett  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Otthon  James Allen  Ismeretlen: Ikarusz monda  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Sík Sándor - Ha jő a perc  Az ember emlékekből áll  Szeretem ujjad karcsuságait,  Szép estét kedves látogatóimna...  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Andrássy Réka - A bolond Böske  Hogyan válunk hűségesekké?  IGEN így  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Nevelőszülőkhöz adták,  Jó éjszakát  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Alvó kislány  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
megállítás előtt, helyben &#8211, brutálisabb földrengés, általa &#8211, szervezetek befizetik, szervezeteket azért, illegális migrációt, helyre megy, bevételük negyedét, 1300 ember, küldd tovább, kedves olvasóknak, szövegíró szájából, menekültválság kellős, szöveg többi, kedves népek, magyar kerítésen, másik országban, életét menti, kvótaelosztás egyébként, jobb módszert, valóban menekült, csomó biztonságos, égből pottyantak, veszélyes lehet, menekültekre nézve, őcsényi atyafiaktól, szintén titokban, kopogószellemek, közveszélyesnek, elhivatottságot, agyabuggyanását, kalandparkjának, magyarországig, könyökölhetett, keresztgyereke, országhatárnál, menekültválság, fideszkasszába, magyarországon, magyarországra, megkopasztani, szervezeteket, lovasberényig, kvótaelosztás, gyakorlatilag, bevándorlókat, németországba, szervezhetik, felejthetjük, menekültekre, illedelmesen, továbbküldte, menekültjeit, magyarország, leszakította, miheztartása, mozgékonyabb, összefoglaló, változatlan, működtetett, migránsokat, szervezetek, brutálisabb, sóbálvánnyá, biztonságos, kolozsvaros, megállítani, megpróbálom, bevándorlók, közlekedési, kopogtattak, bizonyítani, kétségtelen, legfrissebb, pénztáránál, átmenetileg, atyafiaktól, megállítják, migránsokon, agyállásuk, bármennyit, vélhetőleg, menekültek, ausztriába, veszélyben, telepítünk, keresztapu, kopoghatna, valamelyik, olvasóknak, szerveztek, fideszileg, menekített, lehetséges, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 628
  • e Hét: 2550
  • e Hónap: 6295
  • e Év: 159791
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.