Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A deviáns lett a normális, és megtanultunk ezzel együtt élni
  2018-01-22 17:14:38, hétfő
 
  A deviáns lett a normális, és megtanultunk ezzel együtt élni. Hát ez a tragédia
Molnár Bálint | Ma | 8:07

Csodaszép hideg téli napot, hétfőt, hetet kívánok minden kedves olvasónknak! Meg azoknak az önkéntes rezsimrajongóknak (a szaporodó trollokra gondolok) is, akik pont ugyanazt csinálják, mint a gazdáik: idejönnek, nem érvelnek, nem érdekli őket, amit leírtál, hanem minősítenek, csicskáznak, sorosoznak, gyurcsányoznak, eszdéeszeznek, kommunistáznak és nem értik, hogy a véleményszabadság nem pont erről szól. Aztán amikor a legocsmányabb személyeskedés után letiltod őket, visszamásznak valami hasonlóan kamu profillal és kezdik onnan, ahol abbahagyták. Igaz, hogy a hétfő reggel felmentő körülmény, de nem fogom fel - és ez már így is marad -, hogy fajult idáig ez az egész. Hogy akkor is köpködnek, amikor azt magyarázod nekik, hogy nem 10 évvel ezelőtt élünk, hanem most, tehát szimplán azért, mert akkor is voltak, akik hülyének nézték őket, nem válik igazzá, hogy ezután bármikor bárki hülyének nézheti. Ha a múltban valakik meglopták, az nem jogosít fel valaki másokat arra, hogy a jelenben meglopják. Ezerszeres nagyságrendben. Hogy ha valakik hazudtak nekik, az nem jelenti azt, hogy most is kötelességük eltűrni, hogy belehazudjanak az arcukba. Nem, nem értem. Elnézést kérek, időről időre előjön ez az értetlenség belőlem, pedig a válasz sokkal egyszerűbb, mint amennyire számomra felfoghatatlan.

Itt van például a legaktuálisabb átverés, ami nem ingatta meg kicsit sem a vakhit betonoszlopait. Miközben a salakmédia, azaz lejáratógépezet egyik része az LMP társelnökeivel van elfoglalva, úgy értem Szél Bernadett nemzetbiztonságilag veszélyes szakértő-jelöltjével (a MigSzol világossá tette, hogy a Némethszilárdok vádjai hamisak) és Hadházy Ákos Simicska Lajossal történt titkos, hétvégi egyeztetésével, miközben a salakmédia, azaz a lejáratógépezet másik része próbálja Simicska Lajosra kenni Orbán vejének mocskos ügyleteit, sajtóértesülések szerint egészen pontosan 43,7 millió euró, azaz több mint 13 milliárd forint uniós támogatás megvonását javasolja az OLAF, az Európai Unió csalás elleni hivatala a miniszterelnöki vej, Tiborcz István egykori érdekeltsége, az Elios Innovatív Energetikai Zrt. látványos közpénzes tarolása kapcsán. A bűnlajstrom csinos: összeférhetetlenség, közbeszerzési szabálytalanságok, eljárási manipulációk és csalás gyanúja. Legalább ennyire súlyos, hogy kormányközeli források úgy tudják: az OLAF-ot vezető Nicholas John Ilett által még karácsony előtt ellenjegyzett dokumentumok rég megérkeztek a Miniszterelnökségre. Remélem, senkit nem kell emlékeztetnem arra, hogy Lázár János kancelláriaminiszter sűrű csúsztatások kíséretében annak ellenére sem hajlandó beszámolni a megállapításokról, hogy ezt már megtehette volna. És sőt, kötelessége lett volna megtenni, hát hiszen az átláthatóság kormányával állunk szemben. Ha a miniszterelnök vejének mocskos ügyleteit el lehet sikálni, akkor milyen jogkövető magatartást lehet elvárni az állampolgároktól és milyen alapon? Azt hiszem, a legtragikusabb ebben nyolc éve tartó rémálomban az, hogy belekerültünk egy lefele mutató erkölcsi spirálba, és már nincsenek szilárd alapvetések és olyan természetesnek számító morális minimumok, amelyek jeleznék, hogy mennyire el vagyunk tévedve. A deviáns lett a normális, és megtanultunk ezzel együtt élni.

Miután évek óta mossák az agyunkat a migránshisztijükkel, és arra kényszerítenek, vetkőzzünk ki minden emberi mivoltunkból ahhoz, hogy igaz magyarok legyünk a szemükben, miután kormányprogrammá avanzsált az, hogy főműsoridőben hergelnek, uszítanak embertársaink ellen, nem csak az derült ki, hogy közben ők titokban befogadtak egy kisebb felcsútnyi embert (olyanokat akik ellen bármiféle agressziót legitimként értékelt a korrupt miniszterek elnöke), most újabb ordas hazugságra derült fény. Az állampárt arról is elfelejtette tájékoztatni a konzultációval zsibbasztott híveit, hogy 2016 augusztusa óta Budapesten már lakhatási program is van menekültek számára. Vagyis a fővárosi önkormányzat hajléktalanellátó szervezete 2016 óta nyújt támogatást a befogadottaknak. Úgy, ahogyan az normális lenne egy normális országban. Az van, hogy az Európai Bizottság (mocskos bürokraták) által létrehozott Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap forrásaira - a 2014-2020-as időszakban 9,9 milliárd forint - sikeresen pályázott a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei (BMSZKI), amely a fővárosi önkormányzat hajléktalanellátó szervezete.

Mindeközben Kövér László házmester a magyar kultúra napja alkalmából haknizott Dunaszerdahelyen (ki más lenne alkalmasabb a magyar kultúráról pofázni határól innen és túl, mint a tapló, aki a Fidesz politikai ellenfeleit még emberszámba sem hajlandó venni), és túlcsordult belőle a pátosz, a nagyotmondási semmitmondási kényszer és víziói voltak neki arról, hogy sokan másokkal szemben a magyarság, a mindig támadott, sors keze és a történelem viharai által vert, elnyomott magyarság mégiscsak a megmaradás nemzete. A burkolt migránsozás is belefért, adjunk hálát, amiért nem kezdett el kommunistázni is ugyanazzal a lendülettel:

A történelmi időkben előttünk járt 33 magyar nemzedék áldozatos teljesítménye arra kötelez mindnyájunkat, mai magyarokat, hogy senki által ne hagyjuk megszüntetni sem keresztény hitünket, sem anyanyelvünk szavainak értékét és értelmét, sem az észjárásunkat, sem a lelkiségünket, a kultúránkat, mert akkor a Kárpát-medencében elvész a magyar élet. (MTI)

Hogy ezeknek soha egy pozitív öndefiníciós kísérletük nincs, hogy ezek állandóan csak harcolni képesek, az állandó fenyegetettség és végveszély démonaival kapcsolatban képesek reflektálni az identitásukra és a kultúrájukra, az valami egészen elképesztő.

Mindezzel párhuzamosan Erdő Péter bíboros az üldözött keresztényekért mondott imát az ökumenikus imahét megnyitóján vasárnap este a budapesti Szent István-bazilikában. Ami tök jó, tényleg, szerintem is rendkívül fontos, hogy az üldözött keresztények hazatérhessenek az otthonaikba, és tényleg összetartozunk mi az üldözött keresztényekkel. De az elmúlt évek fényében mégis hogy kell az érteni, hogy

(...) a szeretet pedig nem csupán érzelem, hanem “cselekvő segítség fakad belőle".

(...) “tegyünk meg minden tőlünk telhetőt", hogy “ne tűnjön el a kereszténység éppen a Közel-Keletről, ahol született, ahonnan az örömhír elindult az egész világba".

(...) minden bajba jutott embernek segíteni kell, hiszen egymással találkozva magával Jézussal találkozunk, aki azt várja, “hogy olyan szeretettel legyünk mindenki iránt, amilyennel neki tartozunk".

(...) nagyon szegény az élete annak, aki “csak a saját pillanatában él", “csak a saját napi feladataiban merül el, saját életkorának és élethelyzetének szemszögéből nézi a világot". Mert így nem látja az emberi élet teljességét, azt a teljességet, “amit majd az utolsó napon mérlegre tesznek". (MTI)

Vajon Erdő Péternek milyen fogalma lehet arról, hány ember él ebben az országban, akinek csak a pillanat van, a túlélés van, akinek nincs holnap, csak az, hogy ma vajon lesz mit az asztalra tennie a gyerekeinek? Mikor döbbent rá Erdő Péter, aki maga is szerepet vállalt a kormány propagandahadjáratában, hogy minden bajba jutott embernek segíteni kell? Tudja-e vajon Erdő Péter hány bajba jutott ember él ebben az országban, akiért ő soha nem mond imát? Nem, sajnos nem tudok mit kezdeni ezzel a végtelen cinizmussal. Sajnálom.

Abba már nem megyek bele, hogy Bayer mit művelt tegnap esti showműsorában, mert tényleg sok lenne, ellenben elbúcsúzom egy jó kis migránssimogató muzsikával, mert ami jó, az jó. Eredményes hetet mindenkinek, mi is onnan olytatjuk, ahol abbahagytuk.



https://kolozsvaros.com/rovidek/a-devians-lett-a-normalis-es-megtanultunk-ezzel-e gyutt-elni-hat-ez-a-tragedia/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kormányprogrammá, állampolgároktól, sajtóértesülések, dunaszerdahelyen, némethszilárdok, keresztényekért, lejáratógépezet, keresztényekkel, migránssimogató, hazatérhessenek, miniszterelnöki, befogadottaknak, élethelyzetének, belehazudjanak, személyeskedés, fenyegetettség, gyurcsányoznak, természetesnek, legtragikusabb, kényszerítenek, kommunistáznak, miniszterelnök, nagyságrendben, összetartozunk, legaktuálisabb, társelnökeivel, felfoghatatlan, egyeztetésével, konzultációval, betonoszlopait, nagyotmondási, eszdéeszeznek, semmitmondási, közbeszerzési, észjárásunkat, belekerültünk, deviáns lett, önkéntes rezsimrajongóknak, szaporodó trollokra, legocsmányabb személyeskedés, hétfő reggel, múltban valakik, jelenben meglopják, értetlenség belőlem, válasz sokkal, legaktuálisabb átverés, vakhit betonoszlopait, lejáratógépezet másik, bűnlajstrom csinos, átláthatóság kormányával, miniszterelnök vejének, legtragikusabb ebben, Molnár Bálint, Szél Bernadett, Hadházy Ákos Simicska Lajossal, Simicska Lajosra, Európai Unió, Tiborcz István, Elios Innovatív Energetikai Zrt, Nicholas John Ilett, Lázár János, Európai Bizottság, Integrációs Alap, Budapesti Módszertani Szociális Központ, Mindeközben Kövér László, Erdő Péter, Szent István-bazilikában, Vajon Erdő Péternek,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alvó cicák  Png ház  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  A kételkedés kezelése  Rátalálsz  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Őrizkednünk kell...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Sose bánj semmit  Örülök, hogy látlak!  Png virág  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  210 éve született a SZÓZAT meg...  Bertolt Brecht -től idézet  Paul David Tripp Április 20  A sors  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Segítsük barátainkat, hogy meg...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  képre írva  Szép estét kedves látogatóimna...  Örülök, hogy látlak!  Nem tudhatod  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kislány  Hazára minden embernek szükség...  Nagyi telefonál  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png cica  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Png virág  Elköszönt  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Lóhere  Nem tudhatod  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Az engedelmesség miért nem vál...  Ágai Ágnes – Csendélet  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Akarat  Sose bánj semmit  Png férfi  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Png lepke  George Byron - Ahogy itt jár -...  Png kutya  Png csokor  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Németh László tollából  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Nem számIt  Hogy lehet megtartani  Adakozás  Popper Péter szavai  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Adakozás  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó éjszakát  Tóth Ágnes - Szervusz pad 
Bejegyzés Címkék
deviáns lett, önkéntes rezsimrajongóknak, szaporodó trollokra, legocsmányabb személyeskedés, hétfő reggel, múltban valakik, jelenben meglopják, értetlenség belőlem, válasz sokkal, legaktuálisabb átverés, vakhit betonoszlopait, lejáratógépezet másik, bűnlajstrom csinos, átláthatóság kormányával, miniszterelnök vejének, legtragikusabb ebben, lefele mutató, kisebb felcsútnyi, korrupt miniszterek, állampárt arról, konzultációval zsibbasztott, fővárosi önkormányzat, normális lenne, normális országban, magyar kultúra, magyar kultúráról, nagyotmondási semmitmondási, mindig támadott, történelem viharai, megmaradás nemzete, burkolt migránsozás, történelmi időkben, magyar élet, pozitív öndefiníciós, állandó fenyegetettség, valami egészen, üldözött keresztényekért, ökumenikus imahét, budapesti Szent, üldözött keresztények, üldözött keresztényekkel, elmúlt évek, szeretet pedig, kereszténység éppen, örömhír elindult, egész világba&#8221, élete annak, saját pillanatában, saját napi, emberi élet, utolsó napon, asztalra tennie, végtelen cinizmussal, kormányprogrammá, állampolgároktól, sajtóértesülések, dunaszerdahelyen, némethszilárdok, keresztényekért, lejáratógépezet, keresztényekkel, migránssimogató, hazatérhessenek, miniszterelnöki, befogadottaknak, élethelyzetének, belehazudjanak, személyeskedés, fenyegetettség, gyurcsányoznak, természetesnek, legtragikusabb, kényszerítenek, kommunistáznak, miniszterelnök, nagyságrendben, összetartozunk, legaktuálisabb, társelnökeivel, felfoghatatlan, egyeztetésével, konzultációval, betonoszlopait, nagyotmondási, eszdéeszeznek, semmitmondási, közbeszerzési, észjárásunkat, belekerültünk, mindnyájunkat, lelkiségünket, showműsorában, visszamásznak, kommunistázni, teljesítménye, embertársaink, kereszténység, legocsmányabb, emlékeztetnem, főműsoridőben, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4157
  • e Hét: 9889
  • e Hónap: 21000
  • e Év: 174496
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.