Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hisztizik a Fidesz
  2018-01-25 20:24:22, csütörtök
 
  Hisztizik a Fidesz

Sarkadi Zsolt
vélemény
ma 11:41


Heló, az megvan, hogy lassan 8 éve szinte totális hatalommal irányítja a Fidesz ezt az országot? Az megvan, hogy akármi jut is Orbán Viktor eszébe, azt a fideszes hatalmi gépezet simán lenyomja a magyar emberek torkán? Így volt ez a vasárnapi boltbezárással is, amit tényleg SENKI nem akart ebben az országban, a támogatói is csak úgy támogatták, hogy nekik végül is mindegy.

Mégis lett vasárnapi boltzár.

Lett trafikmutyi, lett új választási törvény, lesz atomerőmű-építés a Roszatommal, lesz kínai gyorsvasút, több tízmilliárd forint közpénz megy propagandára, épülnek a stadionok, és szinte minden úgy történik, ahogyan a Fidesz vezetése akarja.

Ehhez képest csütörtökön a nemzetbiztonsági bizottság ülésén mégis a fideszesek viselkedtek sértődött, hisztiző kisgyerekként. A bizottság fideszes és KDNP-s tagjai Németh Szilárd Fidesz-alelnök vezetésével egyszerűen kivonultak a parlament legfontosabb bizottságának üléséről, mert nem akartak Sorosról beszélni, ha Szél Bernadett is a teremben van.

Ezt ízlelgessük kicsit: a fideszesek kivonulnak egy olyan bizottságból, ahol az övéké a többség, csak mert benn ül egy ember, aki nekik nem szimpatikus.

Fotó: Botos Tamás

Mindezt az a párt csinálja, amelyik évek óta arról beszél, hogy a nyugati liberálisok milyen bénák, mert nem akarnak vitatkozni, csak hisztiznek, bezzeg a Fidesz és a magyar kormány bizony szembeszáll a politikai korrektséggel, és kíméletlenül kimondja az igazságot. Ez a párt csütörtökön arra sem volt hajlandó, hogy észérvekkel vitába szálljon Szél Bernadettel, és megindokolja miért tartják nemzetbiztonsági kockázatnak a képviselő jelenlétét.

Szél jelenléte természetesen nem nemzetbiztonsági kockázat, ezt az Alkotmányvédelmi Hivatalnak kell eldöntenie, akik át is világították a képviselőt, és nem találtak kockázatot. De ez Németh Szilárdnak nem elég, ő még a saját kormánya által irányított hivatalnál is jobban tudja, ki nemzetbiztonsági kockázat és ki nem az, és ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy ő akarja, inkább duzzogva visszamegy az irodájába, szabotálva ezzel a parlament legjelentősebb bizottságának munkáját.

Az már az olimpiai pályázat hirtelen visszavonásakor is kiderült, hogy a Fidesz és a kormány már nem is akar érdemben vitatkozni senkivel, tulajdonképpen képtelenné váltak arra, hogy észérvekkel megindokolják, mit miért csinálnak, és megvédjék az álláspontjukat olyan kérdésekkel szemben is, amit nem ők tesznek fel saját maguknak.

Mikor a Fidesz legutóbb kivonulgatott a parlamentből, azt azért tették, mert azt gondolták, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az őszödi beszéd után vállalhatatlanná vált. Abban az időben a Fidesz ellenzékben volt, a kivonulásuk nem veszélyeztette a parlamenti munkát, hiszen nem tette működésképtelenné az Országgyűlést. A kivonulásnak üzenetértéke volt, és ezzel az üzenettel sokan egyet is értettek akkoriban.

Amit viszont most csinálnak, az a magyar demokrácia történetében példátlan.

Soha nem volt még olyan, hogy a parlamenti többség szabotálja a parlamenti munkát azért, mert a dolgok nem 100, hanem csak 98 százalékban alakulnak úgy, ahogyan ők akarják.

De itt tart most a Fidesz, itt tart most Magyarország.


https://444.hu/2018/01/25/hisztizik-a-fidesz


--------------------------------------------------------------------------------- --------------


A Jobbik a legnagyobb támogatottságú ellenzéki párt. Sokáig az volt a közvélekedés, hogy a legaktívabb támogatói táborral.
A Fidesz letesztelte a Jobbik támogatóinak aktiviását. Gyakorlatilag kifosztotta a Jobbik kasszáját, és várta a reakciót.
A reakció elmaradt.
Azóta tudja a Fidesz, hogy bármit megtehet, nem lesz semmiféle megmozdulás.
Tudja a Fidesz, hogy bármit megtehet, a társadalom csöndben, vagy nagyon halk morgás mellett, tudomásul veszi.
A Fidesz a Manyup ügy óta tudja, hogy bármit megtehet.

Lassan írom:
MAGYARORSZÁGON
DIKTATÚRA
ÉPÜL.
Az állam irányítása egy személy kezében összpontosul, ő dönt minden jelentős - és nem jelentős - kérdésben. Nélküle mozdulni sem mernek a csicskák. Hatóságokat és médiát bunkósbotnak használva nyírnak ki mindenkit, aki nem ennek az egy személynek tetszően táncol. Ezen személy hívei irányítják az összes állami szervet, médiát és hatóságot. (Egyelőre a bíróság üdítő kivétel, legalábbis részben.) Ez a személy dönt az egész országot érintő kérdésekben egyedül, és tetszik vagy sem, keresztülviszi az akaratát, mert itt senkinek nem lehet akarata rajta kívül.
És ez az ember véleményem szerint igen komoly mentális zavarokkal küzd. Meg lehet nézni az ország állapotát, híven tükrözi a "miniszterelnök" elmeállapotát.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nemzetbiztonsági, vállalhatatlanná, alkotmányvédelmi, visszavonásakor, veszélyeztette, támogatottságú, álláspontjukat, boltbezárással, tulajdonképpen, magyarországon, keresztülviszi, legjelentősebb, miniszterelnök, gyakorlatilag, kivonulgatott, bizottságának, országgyűlést, kisgyerekként, korrektséggel, természetesen, megindokolják, elmeállapotát, bunkósbotnak, legfontosabb, összpontosul, üzenetértéke, propagandára, kivonulásnak, parlamentből, világították, történetében, megindokolja, közvélekedés, kíméletlenül, támogatóinak, magyarország, fideszes hatalmi, magyar emberek, vasárnapi boltbezárással, nemzetbiztonsági bizottság, fideszesek viselkedtek, bizottság fideszes, parlament legfontosabb, fideszesek kivonulnak, olyan bizottságból, nyugati liberálisok, magyar kormány, politikai korrektséggel, párt csütörtökön, képviselő jelenlétét, saját kormánya, parlament legjelentősebb, Sarkadi Zsolt, Orbán Viktor, Németh Szilárd Fidesz-alelnök, Szél Bernadett, Botos Tamás, Szél Bernadettel, Alkotmányvédelmi Hivatalnak, Németh Szilárdnak, Gyurcsány Ferenc,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A boldog családok mind hasonló...  Png nő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam Krisztinától  Leonardo da Vinci gondolata  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam Krisztinától  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Png virág  Nem tudhatod  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Leonardo da Vinci gondolata  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Erdőn  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lóhere  Nevem  Png kutya  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Akarat  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Akarat  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Elköszönt  Facebookon kaptam  Erdőn  Facebookon kaptam  Png fotel  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Png csokor  Facebookon kaptam Krisztinától  Sokan azt tartják  Kövesd a cowboyt!  Sose bánj semmit  Varga János Veniam - Fontos sz...  Fekete István - Akác  Nem tudhatod  Erdőn  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Png kislány  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Png nő  Alázat  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Png fotel  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Adakozás  George Byron - Ahogy itt jár -... 
Bejegyzés Címkék
fideszes hatalmi, magyar emberek, vasárnapi boltbezárással, nemzetbiztonsági bizottság, fideszesek viselkedtek, bizottság fideszes, parlament legfontosabb, fideszesek kivonulnak, olyan bizottságból, nyugati liberálisok, magyar kormány, politikai korrektséggel, párt csütörtökön, képviselő jelenlétét, saját kormánya, parlament legjelentősebb, olimpiai pályázat, álláspontjukat olyan, őszödi beszéd, parlamenti munkát, kivonulásnak üzenetértéke, üzenettel sokan, parlamenti többség, legnagyobb támogatottságú, legaktívabb támogatói, reakció elmaradt, társadalom csöndben, állam irányítása, személy kezében, összes állami, bíróság üdítő, személy dönt, egész országot, ember véleményem, ország állapotát, nemzetbiztonsági, vállalhatatlanná, alkotmányvédelmi, visszavonásakor, veszélyeztette, támogatottságú, álláspontjukat, boltbezárással, tulajdonképpen, magyarországon, keresztülviszi, legjelentősebb, miniszterelnök, gyakorlatilag, kivonulgatott, bizottságának, országgyűlést, kisgyerekként, korrektséggel, természetesen, megindokolják, elmeállapotát, bunkósbotnak, legfontosabb, összpontosul, üzenetértéke, propagandára, kivonulásnak, parlamentből, világították, történetében, megindokolja, közvélekedés, kíméletlenül, támogatóinak, magyarország, bizottságból, liberálisok, roszatommal, ellenzékben, észérvekkel, kérdésekkel, kivonulásuk, kifosztotta, hatóságokat, megmozdulás, tízmilliárd, kérdésekben, letesztelte, szembeszáll, szimpatikus, trafikmutyi, csütörtökön, ízlelgessük, kockázatnak, vezetésével, legaktívabb, bernadettel, százalékban, viselkedtek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 650
  • e Hét: 2137
  • e Hónap: 13248
  • e Év: 166744
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.