Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Néhány ezer bűnöző befogadása elenyésző hibaszázalék? Akkor
  2018-01-27 20:04:28, szombat
 
  Néhány ezer bűnöző befogadása elenyésző hibaszázalék? Akkor jó
Molnár Bálint | Ma | 8:02

Akkor mondom, mi van: szombat reggel. Ha ez nem zsiráf, vagy orrszarvú, akkor mongúz lesz. Jóreggelt mindenkinek, aki felébredt már és éppen ráér. Kávé mellett, vagy kávé helyett rengeteg jó hír szakadt a nyakunkba a hétvége örömére, meg azért is, mert itt folyamatosan és állandó jelleggel csak jobbnál jobb dolgok történnek.

Az alábbi felvételen látható affektált ripacskodás és nyökögésekkel teletűzdelt pojácáskodás már megint és újra eszünkbe juttatja, milyen emberi minőségek trágyázzák szorgosan lefele a magyar ugart. Pökhendiség, arrogancia, megélhetésileg ipari hazudozás, a valóság rögeszmés tagadása. Deutsch Ennyikebulika Tamás két whisky között üzent minden jót Lajosnak (az esetlen megfogalmazást most hagyjuk), és magyarázkodott azzal kapcsolatban, hogy ő mit szavazott meg és mit nem szavazott meg Brüsszelben, és az miért nem mond ellent a kormányzati kommunikációnak. Ő a nőket védi, a nők mellett áll ki, és ez mindig így lesz. Úgyhogy hagyjuk már ezt a gyerekes piszkálódást. A nőügyekkel nem foglalkozó Orbánnak, az isztambuli egyezeményről hallani sem akaró macsóknak magyarázd ezt, Tamás! Ők elhiszik. Ja, és ne színészkedj, kurvára nem áll jól, és átlátszó is, mint a friss takony.


https://www.facebook.com/hirtv/videos/1791252837559938/

Mondjuk ez a pár perces abszurd komédia legalább annyival túlmutat Kósa Édesanyámnemstróman Lajos tárca nélküli nyekergésén, hogy Lajossal szemben, Tamás legalább nem szólította fel a Hír Tv operatőrét, hogy tegye le a kamerát. A legokosabb Lajos azonban már itt tart: le kell tenni a kamerát, ha kínos ügyet feszeget a riporter. Márpedig a nyugdíjasok megmentője, a nyugdíjasszövetkezet nevű korrupcióban tocsogó üzlet szellemi atyja kínos helyzetbe került (majd Poltpeti elsikálja): Hadházy Ákos, az LMP társelnöke hivatali vesztegetés és költségvetési csalás gyanújával tett feljelentést a miniszter feleségének cégügye miatt. Porkoláb Gyöngyi ugyanis 6 millió forintért vásárolt meg Fiák Istvántól egy céget, 139 milliós eszközállománnyl és 30 milliós tartozással. Az ellenzéki politikus szerint azért kerül szóba a korrupció gyanúja, mert az ügylet után (vagyis miután az országgyűlési képviselő családja százmilliós ajándékot kapott egy vállalkozótól), az illető képviselő, azaz Kósa Lajos olyan törvénytervezetet terjesztett be, amely jól jött a cég eladójának. Hajrá, Lajos, ne add fel!

Nehogy elfelejtődjön: tegnap a hős kocafocista, a sajtó kérdései elől gyáván menekülő boldogkarácsonyozási szaktekintély azt mondta, Soros olyan lett, mint egy migráns, azaz minden határt átlépett (höhö, kurva vicces). Engem Sorosnál azonban sokkal jobban aggaszt például, hogy az egyszerűsített honosítási eljárással bűnözőket és terroristákat juttatott magyar állampolgársághoz a nemzeti kormány és tette lehetővé számukra a szabad mozgást az Európai Unióban. Lényegében szóra sem érdemes, még az 1300 oltalmazotthoz képest is picsa tétel (ja, nem): 5-6 ezer posztszovjet nehézfiúról beszélünk - terroristák, kábítószerkereskedők, pénzbehajtók vagy éppen lányfuttatók -, akik ellenőrzés nélkül lettek magyar állampolgárok. A Hír TV Célpont című műsora járt utána annak, hogy a magyarok és egész Európa védelmezői szájhősei hogyan szabadították rá a nemzetbizontsági kockázatot saját hazájukra és az Európai Unióra. A Putyinisztánban/a szovjet utódállamokban ellehetetlenült bűnözők Ukrajnában 15 ezer euróért eredeti születési anyakönyvi kivonatot tudtak vásárolni, ennek alapján új papírokat kaptak az illetékes ukrán hatóságtól, általában olyan névvel, amely magyar felmenőkre utalt. Innen már csak egy lépés volt magyar állampolgárságot igényelni. A rendszer kurvajól működött: a magyar állami szervek a nemzetbiztonsági átvilágítás során az ukrán hatóságokat nem keresték meg, ezért nyilván nem derülhetett ki, hogy az igénylők személyazonossága hamis: nem jártak iskolába, nem szereztek jogosítványt, nem voltak katonák és nem fizettek adót, azaz nincs múltjuk. A csattanó azonban a honosítási, nemzetegyesítési főheccmájsztertől érkezett, akit a Célpont megkeresett az ügyben: külön Semjén Zsolt szerint az egymillió új magyar állampolgárhoz képest az 5-6 ezer bűnöző befogadása csak elenyésző hibaszázalék. Világos? Veszélyes bűnözőkről beszélünk, ezek meg bagatellizálnak. Többezer maffiózó nem tétel, egy afgán származású tisztességes magyar állampolgár nemzetbiztonsági kockázat. Rohadjak meg, ha van még egy ilyen ország.

Ahol egyébként a kormány szavát cipelő, már többször hazugságon kapott, de annál arrogánsabb Kovács Desikerült? Zoltán, saját kimagyarásázügyi blogján védi foggal és körömmel a Financial Times ellenében a fényességes tudatrepedést. Kovács nem bírta ki, úgyhogy miután a főnöke nem volt hajlandó szóbaállni a lappal, amelyik terjedelmes portrét készített róla, utólag a kormányszóhurcoló mossa Orbán és pereputtya szennyesét. Nem hiszem, hogy lenne annyi pénz, amiért én erre az ocsmány szarlapátolásra kapható lennék, de Kovácsnak nem gond. Akit érdekel hosszasan a vinnyogása, az olvassa el, de nem nehéz kitalálni a lényeget: az FT hazudott, elhallgatott, faszságokat írt. Ezzel szemben Orbán története egy igazi magyar patriótáé, aki hisz a magyar emberekben, és Magyarország nemzeti érdekeiért harcol. Jajó, akkor én kérek elnézést.

Mészáros Lölö és a 3 milliárdos luxus-magánrepülő története megvan? Nem baj, nem fontos, a csilliárdos össszeharácsolt vagyon mellett kit érdekel, hogy erre is telik és fussa? Akiket kellene, hogy érdekeljen, amúgy is tapsolva örülnek, hogy legalább nem Gyurcsány lopta el, és amúgy is mindenkinek telne rá, ha nem inná el. Na, ugye.

Miközben a mai nappal együtt 5 napja maradt Balognak, hogy reagáljon valamit a diákok 12 pontos követelésére, van itt ez a sztori, amelyik az egyik diáktüntetésen felszólaló srác számítógépének lefoglalásáról szól. Meg a lakájmédia hőbörgéséről, hogy má' megin' rábasztak a ballibsik: R. Zsigmondot nem azért basztatja a rendőrség, mert részt vett a tüntetésen, hanem egy októberi graffitizés miatt. Úgyhogy, höhö ugye, hogy demokrácia van itt, az aktivista gyerek pedig rohadjon is meg, amikor megfélemlítésről beszél. Nekem van azért vagy két kérdésem itt és most: a rendőrség első körben azt válaszolta a nem fideszes sajtónak, hogy bűncselekménnyel kapcsolatos nyomozásról van szó, ezért nem szolgálhatnak részletekkel. Aztán egy óra múlva a PestiSrácok nevű izé megírta, hogy höhö, lukra futottak a ballibsik, mert csak egy piti graffitizésről van szó. A lakájmédia részére hogyan adott ki a rendőrség olyan információt, amit a nem lakájmédiától megtagadott? Kettő: ha már azt is lehet tudni, hogy a graffitizés során 135 277 forintos kár keletkezett, ami nem esik bűncselekmény kategóriába, csak szabálysértésnek számít, akkor mi a faszért vittek el számítógépet? Mi köze van a festékszórózásnak a házkutatáshoz? Jajó, hagyjuk is inkább, nincs több kérdésem. Gulyás Mártonék rabosítása óta már csak a hülyének vannak itt kérdései.

Szerintem szép ez így, ahogy van. De legalább érkezik az újabb paráztató levél az alufóliasisakosoktól, nemsokára landolni fog a postaládában. Tehát miközben bűnözőket szabadítanak ellenőrizetlenül az országra, megy tovább a vergődés, hogy bezzeg Soros milliókat akar betelepíteni a Közel-Keletről és Afrikából, ezt pedig nem lehet hagyni, itt az idő, csak a Fidesz.

Najól van akkor, búcsúzom. Elég volt egyelőre belőlem, fusson ki merre lát szerintem is.

https://kolozsvaros.com/rovidek/nehany-ezer-bunozo-befogadasa-elenyeszo-hibaszaza lek-akkor-jo/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: állampolgárságot, kimagyarásázügyi, megfélemlítésről, ellenőrizetlenül, nemzetbizontsági, szabálysértésnek, eszközállománnyl, bűncselekménnyel, nemzetegyesítési, nemzetbiztonsági, szarlapátolásra, bagatellizálnak, kommunikációnak, össszeharácsolt, putyinisztánban, ellehetetlenült, állampolgárhoz, egyszerűsített, megfogalmazást, diáktüntetésen, megélhetésileg, graffitizésről, oltalmazotthoz, lefoglalásáról, magyarázkodott, utódállamokban, számítógépének, ennyikebulika, bűncselekmény, házkutatáshoz, egyezeményről, nyökögésekkel, költségvetési, elfelejtődjön, állampolgárok, szabadították, hétvége örömére, alábbi felvételen, magyar ugart, valóság rögeszmés, esetlen megfogalmazást, kormányzati kommunikációnak, nőket védi, gyerekes piszkálódást, isztambuli egyezeményről, friss takony, legokosabb Lajos, nyugdíjasok megmentője, miniszter feleségének, ellenzéki politikus, korrupció gyanúja, ügylet után, Molnár Bálint, Deutsch Ennyikebulika Tamás, Kósa Édesanyámnemstróman Lajos, Hadházy Ákos, Porkoláb Gyöngyi, Fiák Istvántól, Kósa Lajos, Engem Sorosnál, Európai Unióban, Európai Unióra, Semjén Zsolt, Kovács Desikerült, Financial Times, Mészáros Lölö, Gulyás Mártonék,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csend  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Ismeretlen: Ikarusz monda  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Az ember emlékekből áll  Töröld le  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  A sorsod  Jan Twardowski - Siessünk  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Esterházy Péterre emlékezünk  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Jan Twardowski - Siessünk  Pitypang szökőkút  Szép álmokat!  Önmaga ellenére  Anyák napjára  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Horváth Szilvia tollából  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Egy barátság története  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Vidámság  Facebookon kaptam  Különleges  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Somlyó Zoltán - Orgonával  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Magamnak  40 felett  Szabó T. Anna - Pitypang  Segíts neki dicsérni Téged  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  József Attila - Kopogtatás nél...  39 ígéret  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Szép estét kedves látogatóimn...  Paul David Tripp Április 12  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Pitypang szökőkút  Hogyan válunk hűségesekké? 
Bejegyzés Címkék
hétvége örömére, alábbi felvételen, magyar ugart, valóság rögeszmés, esetlen megfogalmazást, kormányzati kommunikációnak, nőket védi, gyerekes piszkálódást, isztambuli egyezeményről, friss takony, legokosabb Lajos, nyugdíjasok megmentője, miniszter feleségének, ellenzéki politikus, korrupció gyanúja, ügylet után, országgyűlési képviselő, illető képviselő, sajtó kérdései, egyszerűsített honosítási, nemzeti kormány, szabad mozgást, 1300 oltalmazotthoz, nemzetbizontsági kockázatot, szovjet utódállamokban, illetékes ukrán, lépés volt, rendszer kurvajól, magyar állami, nemzetbiztonsági átvilágítás, ukrán hatóságokat, igénylők személyazonossága, csattanó azonban, afgán származású, ilyen ország, kormány szavát, fényességes tudatrepedést, kormányszóhurcoló mossa, ocsmány szarlapátolásra, igazi magyar, magyar emberekben, csilliárdos össszeharácsolt, egyik diáktüntetésen, lakájmédia hőbörgéséről, októberi graffitizés, aktivista gyerek, rendőrség első, piti graffitizésről, lakájmédia részére, rendőrség olyan, graffitizés során, faszért vittek, hülyének vannak, újabb paráztató, állampolgárságot, kimagyarásázügyi, megfélemlítésről, ellenőrizetlenül, nemzetbizontsági, szabálysértésnek, eszközállománnyl, bűncselekménnyel, nemzetegyesítési, nemzetbiztonsági, szarlapátolásra, bagatellizálnak, kommunikációnak, össszeharácsolt, putyinisztánban, ellehetetlenült, állampolgárhoz, egyszerűsített, megfogalmazást, diáktüntetésen, megélhetésileg, graffitizésről, oltalmazotthoz, lefoglalásáról, magyarázkodott, utódállamokban, számítógépének, ennyikebulika, bűncselekmény, házkutatáshoz, egyezeményről, nyökögésekkel, költségvetési, elfelejtődjön, állampolgárok, szabadították, országgyűlési, terroristákat, szaktekintély, szolgálhatnak, tudatrepedést, vállalkozótól, lakájmédiától, betelepíteni, tisztességes, lányfuttatók, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1513
  • e Hét: 5277
  • e Hónap: 9022
  • e Év: 162518
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.