Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Soha nem szakad már le az ég ettől az oltári cinizmustól?
  2018-02-03 08:33:31, szombat
 
  Soha nem szakad már le az ég ettől az oltári cinizmustól?
Molnár Bálint | Ma | 8:31

Kedveseim! Jó reggelt, szombat van, ez most már biztos, nem úgy mint akkor, amikor csütörtökön szerda volt. Jön a havazás, vagy már itt is van, de állítólag télen ez többé-kevésbé normálisnak számít, úgyhogy ne essünk kétségbe. Az sokkal kevésbé számít normálisnak, hogy e sorokat most éppen nem a szerkesztőben hányom fel a virtualitás falára, hanem egy Worban megnyitott fehér lapra, ugyanis a szerkesztőfelület úgy döntött, hogy nem enged be magába. Miután eddig már mindent, és annál kicsivel többet is megpróbáltam, hogy ez sikerüljön, és nem sikerült, franc se tudja, mi lesz a jóreggelt poszttal, és főleg mikor fog általatok is olvasható állapotba kerülni. Na, de rinyálás helyett inkább kortyolgatom a kávémat és összerakom nektek a fontosságokat.

Azt nem tudom, hogy most éppen hol tart kinek a lejáratása a kormánypárti médiában, de úgy tűnik, mintha Németh Szilus leszállt volna átmenetileg Szél Bernadettről (már nem szó szerint volt rajta, mert annak már tragikus vége lett volna), és Vona Gábor van terítéken. Akinek a Fidesz szerint most éppen azt kéne folyamatosan megmagyaráznia, mi a helyzet ezzel az allahozázssal és a keresztény Magyarország elárulásával.

Ezt onnan lehet tudni, hogy a Fidesz közölte az MTI-vel. Rögtön miután a Jobbik felszólította Orbánt, hogy ne ,,meneküljön ócska hazug plakátkampányok és gépi hangú telefonhívások mögé", hanem magyarázza el, miért folytat “három éve titokban bevándorláspárti politikát".

Ezzel szemben a Fidesz szerint akinek itt magyarázkodnia kell, az a reménytelen és kétségbeesett helyzetben lévő Jobbik, és nem pedig Orbán Viktor, akinek bevándorláspolitikája elég egyértelmű az egész világ számára. Az már egyszer biztos, baszki. Végül is, igen, éppen tegnap mesélte el a Budapesten Lázár Jánossal közösen sajtót tájékoztató Günther Oettinger, az EU közös költségvetéséért felelős uniós biztosa egy újságírói kérdésre, hogy:

Soros Györgyről, embercsempészetről és ilyenekről nem beszéltünk még Orbán Viktorral, vele a közös ügyeinkről, vagy esetleg a fociról és a magyar vörösborokról szoktunk szót váltani.

Ez nézetem szerint megint egy ékes magyarázata ugyanannak, ami normálisék számára már eddig is tiszta volt. Itthon sorosozik, telekúrja az országot a sorosozó, határlebontókat ábrázoló plakátokkal, hergel a Soros-tervvel, az egyszerűagyúakkal nemzeti konzultál a faszságokról, meg akarja állítani a Soros zsebében tenyésző Brüsszelt, aztán amikor odamegy az európaiak közé, sunyít, lapul, kussol, és szóba sem hozza az itthon jól bevált propagandát. Szerintem is így korrekt. Ez sehogy nem kapcsolódik ide, éppen tegnap este néztem újra az Ítélet Nürnbergben című kultuszfilmet. Hát mit is mondjak? A hátamon futkározó több tányér borsólevesnél szemléletesebben nem tudom kifejezni az érzéseimet. Mindenkinek ajánlom meg- és újranézésre.

Szóval visszatérve: itt mindenki másnak kell magyarázkodni, a Fidesznek sose, mert amit ők tesznek, az mindig magától értetődő. Csak azt nem értem, mi a fasznak aggódik az állampárt azért, hogy Vona korábban nemzeti radikalizmust ígért a választóinak, de a hatalomért és a pénzért eladta a pártja lelkét. És? Mikor lesz vége annak, hogy a Fidesz pénzzel és hatalommal vádol másokat? Annak soha. De az mikor következik be, hogy a zsibbadtra hülyült polgártárs - jól felfogott érdekében - megtanulja értelmezni azt, amit hall? Hogy amikor azt hallja, hogy a miniszterelnök veje szabálytalanul zsírosodott évekig, akkor ne az legyen az első gondolata, hogy de legalább nem Gyurcsány lopta el.

Egyébként Vona Gábor egészen jól és eredményesen használt (a napokban ázsiai kamuprofilok mögé bújt trollok által ellepett) Facebook-oldalán azt írja:

Hazudták már rólam, hogy Haynau-imádó vagyok, hogy homoszexuális orgiákra jártam, hogy török terrorista, hogy Soros-ügynök, Simicska-csicska lettem, hogy vadászom a nyugdíjasokra, most pedig, hogy lebontanám a kerítést és hogy Allahot dicsőítettem. (...) Milyen érdekes, hogy azt még soha nem hazudták rólam, hogy elloptam valamit.

Remélem, hogy ezzel nem azt akarta mondani (már ez így ebben a formában másképp nem értelmezhető), hogy az egyéb rágalmakkal ellentétben lopás ügyében mindig az igazat mondták róla. Mondjuk, nem is érdekes, a magyar nyelv páratlanul szép és gazdag, rendeltetésszerű használata erősen javallott.

A Fidesz másik hisztérikus kirohanása - amin hátradőlve lehetne röhögni, ha itt bármi röhögséges volna - azzal kapcsolatos, hogy 2018-ban elképesztő állapotok uralkodnak az ország legnagyobb - az Alkotás úton található - mentőállomásán: koszos pókhálók a garázsban, autógumik mellett tárolt gyógyszerek és orvosi eszközök, a lerobbant mosogatóban fertőtlenített műszerek, a folyosón szanaszét heverő beteglapok. És ahol a mentősöknek kellene a munka után a garázst és a mentőautókat is takarítani, illetve az orvosi műszereket fertőtleníteni, de ehhez az Országos Mentőszolgálat nem biztosítja sem a tisztítószereket, sem a porszívókat. Miután az Index nyilvánosságra hozott ezzel kapcsolatos fotókat, az MSZP ennek apropóján pénteken egy többfunkciós porszívót és tisztítószereket vitt az Alkotás úti mentőállomásra. Az állampárt reakciója, miután az OMSZ nem volt hajlandó válaszolni a sajtó ama megkeresésére, hogy mennyire van rendben ez az egész. Mármint az, hogy a mentősöknek kell takarítani a garázst, mosni a ruháikat, kifesteni a pihenőszobáikat és közben tisztességgel végezni a munkájukat:

A szocialistáknak a bocsánatkérésüket kellett volna vinniük a mentőállomásra, mert ha rajtuk múlik, akkor a mentőellátás is összeomlott volna. A szocialisták sem mentőautók beszerzésével, sem a mentőállomások állapotával, sem a mentők bérével nem foglalkoztak. A Fidesz-KDNP kormányzása óta a mentőszolgálat történetének legnagyobb fejlesztése van folyamatban: 600 új mentőautót szereztek be, megújították a mentésirányítást és a mentőállomások felét, valamint béremelés indult a mentőorvosoknak és mentőápolóknak.

A büdös picsába, abba. Hogy soha nem szakad már le az ég ettől az oltári cinizmustól. Hogy 2018-ban, miután a szocialisták nyolc éve sehol nincsenek, még mindig 8-10-15 évvel ezelőtti szarságokra mutogatnak. Faszt érdekel, hogy mi volt 2002-ben, 2006-ban, vagy 2008-ban. Mi a magyarázat arra, hogy most ez van, ami? És ha ez van, ami, és fotók igazolják, tapasztalatokat igazolják, hogy ez van, hogy fér rá a pofájukra, hogy minden alkalommal felmondják a sikertörténetnek álcázott melldöngető dallamokat, amelyeknek a valósághoz semmi közük nincs.

Ja, amúgy arról hallottunk, hogy a gaz Brüsszel, amelyet már annyiszor megállítottak az elvtársak, elutasítja, hogy kevesebb családi pótlékot kapjanak az Ausztriában dolgozó magyarok? Nem, Orbán nem intézett el semmit. Ahol a járulékot fizeti valaki, ott jogosult az ellátásra - ezzel utasította el az Európai Bizottság szociális és munkaügyért felelős tagja az új bécsi kormánynak azt a javaslatát, hogy az Ausztriában dolgozó kelet-közép-európaiak saját országukban élő gyerekeinek alacsonyabb családi pótlékot biztosítsanak. Maryanne Thyssen budapesti tárgyalásait követően elmondta: ilyen típusú indexálás nem szerepel az Európai Bizottság javaslatai között sem.

Azoknak azonban csalódni kell, akik azt várják, hogy a brüsszeli testület közbelép, mielőtt az osztrákok csökkentik a magyar dolgozóknak kiutalt juttatást. ,,A jelenleg az osztrák parlament előtt levő javaslat elfogadása esetén megvizsgáljuk azt, és ha nem felel meg az uniós szabályoknak, annak megfelelően reagálunk" - mondta a hvg.hu kérdésére a főbiztos. Lefordítom: a tagállami, nemzeti szuverenitás már csak egy ilyen dolog. Attól függően finom, vagy nem finom, hogy éppen melyik oldalán állunk az egyenletnek. És nem mindig ugyanazon az oldalán állunk. Tehát lehet hőbörögni, hogy Brüsszel ne ugasson bele, ne szóljon bele, majd mi tudjuk, majd mi eldöntjük, ne kényszerítsenek rá semmire. Ez egy jó példa arra, hogy ez a leegyszerűsített, tuskó megközelítés mennyira hamis.

No, túlcsordult a jóreggelt és a lényegről még nem is beszéltem, de ez már így is marad. Bízom benne, hogy valamelyik önkéntes szerelőnk előkerült és ti is olvashatjátok azt, amit ide összegyűjtöttem nektek. Noha arról még nem szóltam egy szót se, hogy miközben rohadnak a mentőállomások, Rogánék mennyit költöttek sorosozásra, és mennyi pénzt kértek el, hogy elmondják, hány csilliárdból sorosoztak.

Nem baj, szép napot, szép telet, bízom benne, hogy később találkozunk!


https://kolozsvaros.com/rovidek/soha-nem-szakad-mar-le-az-eg-ettol-az-oltari-cini zmustol/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: leegyszerűsített, tisztítószereket, sikertörténetnek, mentésirányítást, szemléletesebben, bevándorláspárti, rendeltetésszerű, költségvetéséért, határlebontókat, tapasztalatokat, plakátkampányok, kényszerítsenek, pihenőszobáikat, összegyűjtöttem, szocialistáknak, mentőorvosoknak, mentőállomásra, mentőállomások, fertőtlenített, mentőszolgálat, telefonhívások, nyilvánosságra, miniszterelnök, szabálytalanul, fertőtleníteni, mentőállomásán, megmagyaráznia, mentőápolóknak, magyarázkodnia, radikalizmust, magyarázkodni, fontosságokat, megvizsgáljuk, homoszexuális, szerkesztőben, vörösborokról, oltári cinizmustól, sokkal kevésbé, szerkesztőben hányom, virtualitás falára, jóreggelt poszttal, kormánypárti médiában, helyzet ezzel, keresztény Magyarország, egész világ, újságírói kérdésre, közös ügyeinkről, magyar vörösborokról, ékes magyarázata, egyszerűagyúakkal nemzeti, európaiak közé, hátamon futkározó, Molnár Bálint, Németh Szilus, Szél Bernadettről, Vona Gábor, Orbán Viktor, Budapesten Lázár Jánossal, Günther Oettinger, Soros Györgyről, Orbán Viktorral, Ítélet Nürnbergben, Egyébként Vona Gábor, Országos Mentőszolgálat, Európai Bizottság, Maryanne Thyssen,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Őrizkednünk kell...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Nem méltó hozzád  Örülök, hogy látlak!  Fehér virág  Szívem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Alvó cicák  Fehér virág  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Idő  Kellemes délutánt kívánok  Popper Péter szavai  Jó éjszakát  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Szép napot kívánok  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Mi lenne ha  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Még csak most kezdődik a nap  Akarat  Mi lenne ha  Nagyi telefonál  Szabolcska Mihály – Ákác...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Mindig jusson idő nevetni  Szívem tiéd  Nagyi telefonál  Png nő  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Reménység és erő Krisztustól e...  Az engedelmesség miért nem vál...  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Png rózsa csokor  Szívem  Őrizkednünk kell...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Fekete István - Akác  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Szívem tiéd  Fekete-erdő desszert  Garai Gábor - Takarítás  Sokan azt tartják  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Örülök, hogy látlak!  Png virág  Alázat  Nem számIt  Alázat  Ne kapaszkodj magasabbra,  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Adakozás  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  George Gordon Lord Byron: Inez...  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
oltári cinizmustól, sokkal kevésbé, szerkesztőben hányom, virtualitás falára, jóreggelt poszttal, kormánypárti médiában, helyzet ezzel, keresztény Magyarország, egész világ, újságírói kérdésre, közös ügyeinkről, magyar vörösborokról, ékes magyarázata, egyszerűagyúakkal nemzeti, európaiak közé, hátamon futkározó, mindig magától, fasznak aggódik, állampárt azért, pénzért eladta, pártja lelkét, mikor következik, zsibbadtra hülyült, miniszterelnök veje, első gondolata, napokban ázsiai, formában másképp, egyéb rágalmakkal, igazat mondták, magyar nyelv, ország legnagyobb, lerobbant mosogatóban, folyosón szanaszét, mentősöknek kellene, munka után, orvosi műszereket, többfunkciós porszívót, állampárt reakciója, mentősöknek kell, bocsánatkérésüket kellett, mentőállomások állapotával, mentők bérével, mentőszolgálat történetének, mentőállomások felét, büdös picsába, szocialisták nyolc, magyarázat arra, sikertörténetnek álcázott, valósághoz semmi, járulékot fizeti, ellátásra &#8211, brüsszeli testület, osztrákok csökkentik, magyar dolgozóknak, osztrák parlament, uniós szabályoknak, ilyen dolog, oldalán állunk, leegyszerűsített, tisztítószereket, sikertörténetnek, mentésirányítást, szemléletesebben, bevándorláspárti, rendeltetésszerű, költségvetéséért, határlebontókat, tapasztalatokat, plakátkampányok, kényszerítsenek, pihenőszobáikat, összegyűjtöttem, szocialistáknak, mentőorvosoknak, mentőállomásra, mentőállomások, fertőtlenített, mentőszolgálat, telefonhívások, nyilvánosságra, miniszterelnök, szabálytalanul, fertőtleníteni, mentőállomásán, megmagyaráznia, mentőápolóknak, magyarázkodnia, radikalizmust, magyarázkodni, fontosságokat, megvizsgáljuk, homoszexuális, szerkesztőben, vörösborokról, tisztességgel, megállítottak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4535
  • e Hét: 10267
  • e Hónap: 21378
  • e Év: 174874
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.