Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Egy nyugdíjas nyílt válaszlevele Orbán Viktornak: Ön és korm
  2018-02-03 09:05:58, szombat
 
  Egy nyugdíjas nyílt válaszlevele Orbán Viktornak: Ön és kormánya csak veszélyt hoz ránk

Városi Kurír
február 1, 2018 19:25



Orbán beveszi Bécset! - demonstratíve vonat másodosztályán utazik
Fotó: OV facebook


Egy kedves idős hölgy, cseppet sem kedves levélben válaszolt Orbán Viktor miniszterelnöknek, akit ő nem hajlandó - mint írja - így szólítani. Tény, ami tény, ez a levél valószínűleg nem jelenik majd meg sem Orbán, sem fanjai oldalán.
Tisztelt Honfitársam!
Ön is ezzel kezdte levelét így azt hiszem ez elég jó megszólítás Önnek is. Bár én mélyen szégyellem, hogy Ön a hazám miniszterelnöke ezért nem is szólítom így. Nem tudom, hogy milyen törvények alapján vette a bátorságot hogy név és cím szerint írjon nekem. Tudomásom szerint szigorú szabályok alapján lehet csak egy állampolgárnak ki adni az adatait elérhetőségét. Ön ezt a szabályt nemes egyszerűséggel semmibe vette. Mérges is vagyok nem kicsit! Nem vagyok én bűnöző, hogy lekéresse az adataimat - erre Ön nem kapott felhatalmazást, a jog nem is engedné - bár értem én Önök semmibe veszik a jogszabályokat 🙁 Miből gondolja, hogy nem követem, követjük nyomon mi is történik kis hazánkban? Bár sikeresen megakadályozták, hogy láthassuk mi folyik a Parlamentben - pedig látja az érdekelt sokat segített 4 évenként a szavazásban - figyeltem, hogy az a képviselő aki az én és a környezetem érdekeit kellett volna, hogy képviselje éppen mit csinál - gyakran volt, hogy éppen aludt vagy be sem ment a munkahelyére. Próbáltam volna én ezt megtenni anno mikor dolgoztam. Úgy rúgtak volna ki fegyelmivel mint a huzat.
De térjünk vissza a levelére, ha már írt
Tudja a nyugdíjas nem hülye úgy általában simán érti mi is történik körülötte. Ha esetleg még se akkor tájékozódik. Na nem csak az Önök által megvásárolt médiákból - időm van így bizony nézem ám a többi médiát s nem csak a magyarokat -. Döbbenettel nézem viszont ezt a sorosozást milliárdokért. Ön és kormánya engem szándékosan becsap! Ijesztget, idegesítene ha hagynám. Egy szó sem igaz abból, hogy Soros György lebontaná a kerítést, betelepítene ide Afrikai és Közel-Keleti migránsokat. Viszont nagyon haragszom én ismeretlenül is Soros Györgyre tudja miért mert pénzt adott maguknak ahhoz, hogy tanuljanak. De nem kérte vissza mert méltatlanná váltak arra támogatásra amit kaptak ahhoz a diplomához amijük van. Ne akarjon se engem se az országot képviselni. Ön még magát se tudja!
Szégyent hoz ránk, magyarokra. Néztem a hátizsákos utazását. Miért nem szólt, hogy nem telik bőröndre? Kiürítettem volna az enyémet. Tudja abba van összekészítve a motyóm ha kórházba vinnének mert az én koromba ez már sajnos így természetes. Esküszöm kirámoltam volna belőle és kölcsönadom. Az legalább rendesen néz ki. Bár lehet bántom feleslegesen és sürgősen a sportpályáról ugrott fel a vonatra és utazott ki Bécsbe. Ha nem így volt akkor csomagolhatott volna a felesége valami tisztességes szütyőbe. Tudja Kádár János is sokat utazott vonaton sohasem tette közszemlére mibe is van a motyója. Nem is voltunk rá kíváncsiak. Viszont arra miről tárgyalt és hol, kivel arra igen.Aztán jöttek sorba az új államfők, miniszterelnökök utaztak ide-oda ahova éppen kellett.
Senki sem poénkodott az utazásaival
Nem mentek hátizsákosan. Jól öltözötten, kulturáltan képviselték hazánkat a világban. Nem gyűrött öltönyben és főleg nem zsebre dugott kézzel! képzelje ez teljesen pártfüggetlenül tették. adtak a megjelenésükre, megtisztelték vendéglátójukat. Sohasem kellett hírek nélkül maradnunk az elmúlt évtizedekben. Ma az a divat Ön nem hajlandó válaszolni az újságírók kérdéseire. Tudja miért dolgoznak az újságírók? Elmondom. Azért, hogy nekünk, ,,pór népnek" felvilágosításokat szerezzenek és azt megosszák velünk. Már többször írtam nincs itt háború hála Istennek mi magyarok nem harcolunk senkivel. Önnek is le kéne állnia erről a szélmalom harcról. Bele fog fáradni fiam! Aztán hadd nyugtassam már meg.
Magyarország magyar marad!
Senki se akarja átnevezni. Viszont ha kis hazánkért harcolni kéne ez a nép egyként fogja megvédeni. Mint ahogy azt történelmünkben mindig is tettük. Mi nem szoktunk megfutamodni. Tehát nyugodjon meg Magyarországért majd kiállunk mi állampolgárok mert Ön és kormánya csak veszélyt hoz ránk. Azt a rengeteg pénzt amit elherdálnak hülyeségekre, emberek rémisztgetésére, levelezésre jobb lenne ha a szegényekre, egészségügyre, bérekre, nyugdíjakra és nem utolsósorban munkahelyek teremtésére fordítanák. Nem herdálnák el üres stadionokra, külföldi sportlétesítményekre, külföldi óvodák, bölcsődék építésére. Nem vásárolnák meg a határon túl élő magyarok szavazatát horrorisztikus nyugdíjakkal. Mi nálunk sajnos akik itt dolgoztunk és adóztunk a töredéke a nyugdíjunk annak az összegnek amit külföldre juttatnak egy olyan szerződés értelmében ami már jogilag nem is létezhetne.
Hiszen nincs Szovjetunió! Nem vették még észre? Pedig ideje lenne.
Képzelje itthon is kellenének modern óvodák, bölcsődék, hogy a kismamák vissza tudjanak menni dolgozni, hogy fejlődhessen az ország. Javulhasson a XXI. századi szintnek megfelelően minden. Ne legyen falu és város között akkora különbség, hogy kihalt falvaink maradjanak mert elmenekül onnan aki még képes rá mert semmi infrastruktúra nincs. Ne kelljen bezárni kis üzleteket falun - nem minden falu Felcsút ugye. Legyen elég már a nagyzolásból és lopásokból és akkor telik majd tisztességes nyugdíjra tisztességes bérekre és senki sem akarja majd kis hazánkat elhagyni és megélhetési menekült lenni. Ne egy 86 éves öreg emberrel rémisztgessen egy országot nem Soros György itt a veszély. Ha azt hiszi ő képes lenne lebontani a határzárat és betelepíteni ide milliókat akkor Ön egy másik világban él.
Az utolsó mondatával viszont egyetértek!
,,Itt az idő. Álljunk ki Magyarországért!" Hozzáteszem, mi, normálisan gondolkozó állampolgárok, akiknek felelőssége, hogy áprilisban milyen jövőre szavazunk! Én nem akarok több ilyen levelet kapni sem Öntől sem majd a következő miniszterelnöktől. Nem akarom, hogy ijesztgessenek, hazudjanak nekem és Hazám lakosságának! Nyugalomba szeretném leélni még itt az életemet, hogy majd ha eljön az ideje itt is nyugodhassam.
Önnek erre nem sok esélye lesz mert egyszer eljön majd a számonkérés ideje!
Emlékezzen egy idős asszony szavaira.



Magyarország 2018. február 1.

Rosta Ágnes


https://varosikurir.hu/15712-2/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: miniszterelnökök, miniszterelnöke, magyarországért, történelmünkben, vendéglátójukat, megakadályozták, pártfüggetlenül, rémisztgetésére, állampolgárnak, csomagolhatott, infrastruktúra, egyszerűséggel, felhatalmazást, megjelenésükre, jogszabályokat, ijesztgessenek, horrorisztikus, másodosztályán, állampolgárok, összekészítve, demonstratíve, rémisztgessen, sportpályáról, elérhetőségét, egészségügyre, megtisztelték, milliárdokért, tisztességes, betelepíteni, megfutamodni, magyarország, munkahelyére, valószínűleg, ismeretlenül, nagyzolásból, hülyeségekre, nyugdíjas nyílt, kedves idős, levél valószínűleg, hazám miniszterelnöke, bátorságot hogy, adatait elérhetőségét, szabályt nemes, adataimat –, jogszabályokat 🙁, érdekelt sokat, szavazásban –, környezetem érdekeit, többi médiát, magyarokat –, sorosozást milliárdokért, diplomához amijük, Orbán Viktornak, Városi Kurír, Orbán Viktor, Tisztelt Honfitársam, Soros György, Soros Györgyre, Tudja Kádár János, Rosta Ágnes,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kellemes délutánt kívánok  A boldog családok mind hasonló...  Radikális szeretet  Mindig jusson idő nevetni  Png fotel  Idő  Png nő  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Zilahy Lajos gondolata  Kellemes délutánt kívánok  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Alázat  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Szép estét kedves látogatóimna...  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Örülök, hogy látlak!  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Egy bizonyos határt  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Szép estét kedves látogatóimna...  Png kislány  Bounty krémes  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  képre írva  Próbálj meg ...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Paul David Tripp Április 19  210 éve született a SZÓZAT meg...  Hogy lehet megtartani  Egy lelki imádság  Png cica  Png kutya  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Akarat  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Adakozás  Kaffka_Margit  Reménység és erő Krisztustól e...  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Erdőn  Próbálj meg ...  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png cica  Paul David Tripp Április 20  Png rózsa csokor  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Akarat  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Albert Einstein gondolata  Mindig jusson idő nevetni  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Próbálj meg ...  Idő  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata 
Bejegyzés Címkék
nyugdíjas nyílt, kedves idős, levél valószínűleg, hazám miniszterelnöke, bátorságot hogy, adatait elérhetőségét, szabályt nemes, adataimat &#8211, jogszabályokat &#128577, érdekelt sokat, szavazásban &#8211, környezetem érdekeit, többi médiát, magyarokat &#8211, sorosozást milliárdokért, diplomához amijük, országot képviselni, hátizsákos utazását, legalább rendesen, sportpályáról ugrott, felesége valami, elmúlt évtizedekben, újságírók kérdéseire, szélmalom harcról, rengeteg pénzt, nyugdíjunk annak, összegnek amit, olyan szerződés, kismamák vissza, másik világban, utolsó mondatával, következő miniszterelnöktől, számonkérés ideje, idős asszony, miniszterelnökök, miniszterelnöke, magyarországért, történelmünkben, vendéglátójukat, megakadályozták, pártfüggetlenül, rémisztgetésére, állampolgárnak, csomagolhatott, infrastruktúra, egyszerűséggel, felhatalmazást, megjelenésükre, jogszabályokat, ijesztgessenek, horrorisztikus, másodosztályán, állampolgárok, összekészítve, demonstratíve, rémisztgessen, sportpályáról, elérhetőségét, egészségügyre, megtisztelték, milliárdokért, tisztességes, betelepíteni, megfutamodni, magyarország, munkahelyére, valószínűleg, ismeretlenül, nagyzolásból, hülyeségekre, utolsósorban, évtizedekben, parlamentben, betelepítene, válaszlevele, nyugodhassam, fejlődhessen, feleslegesen, lakosságának, hátizsákosan, nyugdíjakkal, teremtésére, munkahelyek, fegyelmivel, stadionokra, szovjetunió, elherdálnak, támogatásra, megvásárolt, szerezzenek, szavazásban, méltatlanná, környezetem, varosikurir, képviselték, kulturáltan, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1371
  • e Hét: 4473
  • e Hónap: 15584
  • e Év: 169080
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.