Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ennyire futotta a demokratikus teljhatalomból
  2018-02-04 09:59:09, vasárnap
 
  Ennyire futotta a demokratikus teljhatalomból

Molnár Bálint | Ma | 8:02

Jóreggelt, drága emberek! Már tényleg alig kell párat aludni, és április lesz. Amit én például azért várok szívrepesve, mert abban bízom, hogy - bármi történik is - annyi egetverő, hazug, ostoba, primitív, gyengeelméjűekre kalibrált szólamot már nem fogok hallani, olvasni, tapasztalni, mint amit mostanában egységnyi idő alatt az államnak pártja beleokád a pofánkba. Amit tegnap Hidvgéhi művelt (ő volt az ügyeletes megmondó), köbre emelve a mostanában elszaporodott, kamuprofilokkal nyomuló önkéntes trollok számával, világosan látszik, hogy a hátra lévő két hónapban ember legyen a talpán, aki bírja a gyűrödést és április 9-én arra ébred, hogy még mindig nem kattant be.

Ímhol egy példa a kiszámítható, rezzenéstelen pofájú fideszes cinizmusra: tegnap nyilvánosságra került Kövér László egy zárt körben elhangzott, a fideszes választási reformra vonatkozó megállapítása (a házmester szerint bűvészkedtek a választókörzetek megrajzolásával, ami annyit jelent, hogy önkényesen, saját hatáskörben, teljhatalmukat bevetve rajzolták meg a választókörzetek határait, hogy egy vérfideszes polgár szavazata, külön a Kövér László szavazata többet érjen, mint a nem vérfideszes szavazóké). Azt írtuk tegnap kínunkban, hogy az ügyeletes kommunikátor ezt fogja kinyögni magából:

a reménytelen helyzetben lévő ellenzék elkeseredett valósághamisításával állunk a szemben, ugyanis Kövér elvtárs márpedig soha nem mondott ilyet.

Tévedtünk. Hidvgéhi Balázs így fogalmazott arra nézvést, hogy Kövérnek eljárt a szája:

az ezzel kapcsolatos ellenzéki vádaskodás nem más, mint reménytelen helyzetben lévő pártok egy újabb akciója.

Akkor jól van. És természetesen abból sem igaz semmi, hogy kórházi vezetőknek utasítást adtak ki, miszerint hetente legalább két pozitív hírt ki kellene adniuk: Hidvéghi semmi ilyen utasításról nem tud. Ugyanakkor szerinte a magyar egészségügyben folyamatosak a fejlesztések, növekednek a bérek, és lépésről lépésre haladva Magyarország ebben is jobban teljesít.

Szerencsére az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) is a helyén volt, ennek a nemzeti izének is nagy rutinja van abban, hogyan kell zsigerből tagadni, a tagadást cáfolatnak nevezni és nem törődni a valósággal. Biztosan emlékszünk még, hogy január elején Krámli Kinga énekesnő egy Facebook-posztban számolt be arról, hogy elviselhetetlen fájdalmai ellenére, a kibebaszott várólisták miatt mintegy 4,5 év múlva kerülhet sor az endometriózis-műtétjére. A fent emlgetett nemzeti izé csuklóból tagadott, elutasított, felháborodott, majd közleményt adott ki, miszerint nem kell senkinek két hónapnál tovább várnia erre a beavatkozásra, úgyhogy álhír, álhír, álhír. Aztán hogy és hogy nem, a Semmelweis Egyetemen vizsgálat indult annak tisztázásra, hogy az intézmény nőgyógyászati klinikáján hogyan fordulhat elő, hogy több éves várakozásra ítélnek súlyos fájdalommal élő endometriózisos betegeket. Nem sokkal később nyilvánosságra került a vonatkozó várólista, és mi derült ki? A sor végén állók három és fél év múlva feküdhetnek kés alá. Vagyis a nemzeti izé hazudott, a probléma létezik.

A kormányzati lakájmédián (amelyik arról ismerszik meg, hogy semennyire nem számol be már arról, ami naponta történik az országban, ahol soha nem lehet olvasni egyetlen sort se Mészáros, Tiborcz, Vajna és egyéb nagypályás korrupt strómanok ügyködéseiről, de az egészségügy állapotát is csak a propaganda szuperlatívuszainak oldaláról hajlandó megközelíteni) ezúttal is körbehullámzott a fekália. A közpénzzel kitömött oldalak egymástól vették át az okosságokat, miszerint a fent említett nemzeti izé kénytelen volt reagálni az álhíreket terjesztő ellenzéki propagandára. A nemzeti izé közölte, hogy semmilyen utasítás nincs érvényben arra vonatkozóan, hogy heti két pozitív hírt kell a kórházaknak a médiában közölnie, ugyanakkor minden, az egészségügyi ellátás területén keletkező fejlesztést és eredményt örömmel osztanak meg a lakossággal. Hozzátették:

A Népszava az egészségügyben dolgozók valós eredményeit támadja nemtelenül. Láthatóan a kampányban a Népszava bármilyen álhírt és hazugságot képes leírni.

Kerek? Már megint az van, hogy az újságírók támadják az egészségügy dolgozókat. Semmi más, csak a rohadt, mocsok, árokásó, társadalmi csoportokat egymás torkának ugrasztó kommunikációs bűvészkedés, a felelősséget nem vállalás, a háborúzás, a valóság tagadása és hátha kihúzzuk áprilisig, mert csak áprilisig kell kihúzni, aztán megint jó lesz négy évig. Közben pusztul minden, de nem számít, csak nehogy a jobban teljesítésra árnyék vetüljön és elbizonytalanodjon az egyszerűagyú kisember.

Itt van még egy minimum elgondolkodtató hír, ami arról szól, hogy a legkisebb fizetés csaknem tizedével alacsonyabb Romániában, mint Magyarországon, mégis majdnem tizedével többet ér; vagyis hiába alacsonyabb, a vásárlóereje nagyobb. A Fidesz értelmezése szerint ez azt jelenti, hogy egy szinten van a régió. Ugyanaz a Hidvéghi, aki tegnap egész nap szolgálatban volt, azt állította:

a magyar minimálbér gyakorlatilag egy szinten van a szomszédainkéval, ,,egészen minimális eltérések létezhetnek", ez függhet régióktól és gazdasági teljesítménytől is.

A GKI Gazdaságkutató szerint ez az adat kurvára nem azt jelenti, amit Hidvéghi állít. A helyzet az, hogy a minimálbér vásárlóerejét tekintve a románok konkrétan néhány hónapja beelőzték a magyarokat. Molnár László, a GKI Zrt. vezérigazgatója úgy vélte, ha az Eurostat adatait nézzük, akkor mind a lakossági fogyasztásban, mind a jövedelmekben szépen lassan az utolsó helyre csúszunk vissza a régióban. Már a románokkal versenyzünk, de szépen lassan a bolgárok is megelőznek bennünket.

Na, drága véreim! Ez ám az igazi teljesítmény. A rendszerváltás idején Magyarország olyan brutális előnnyel rendelkezett Romániával szemben (gazdaságilag, társadalmilag, és minden elképzelhető értelemben), hogy ez az előny az akkori vélemények szerint is behozhatatlannak tűnt. Közel három évtized alatt kiderült, hogy ma már annak is örülni kellene, hogy Magyarország egy szinten van Romániával. Vagyis ez azt jelenti, hogy sikerült évtizedeket elkótyavetyélni, hogy az országba beáramlott felfoghatatlan mennyiségű uniós forrás dacára Magyarország maga alá szart. Mert azok, akik az ország helyzetének javítására, a gazdaság fellendítésére kaptak felhatalmazást, semmi mással nem foglalkoztak, mint hogy a fejlődés eszközét saját meggazdagodásuk és hatalomban maradásuk céljává tették. Ellopni, amit el lehet, ami mozdítható.

Ezért kell álhírezni, ezért kell megint plakátokon, szórólapokon, telefonon keresztül hergelni, ezért kell csatasorba állítani a szolgamédiát, ezért kell újabb és újabb ellenségeket találni (Brüsszel, migránsok, Soros, civilek, ENSZ) ezért kell krumplit, tojást és tűzifát osztogatni a választási kampány hevében. Ezért. Mert ennyire futotta a demokratikus teljhatalomból. Hogy Mészáros csilliárdos lett, a kórházban meg patkányok potyognak a mennyezetből. Ja, nem. Ellenzéki propaganda és álhírek.

Nem tudom, meddig lehet ezt még csinálni, de bele sem akarok gondolni. Viszont van egy igazán örömhírem: országjárásba kezdett az Echo Tv Sajtóklub című műsora. Bayer Zsolt és csapata hét gyönyörű várost látogat meg a következő hetekben, hogy Önökkel együtt elemezze Magyarország és a nagyvilág híreit - ezt olvastam én az előbb, és nem hallgathatom el. Ha valami még hiányzott, szerintem ez. A véresszájú nemzet aranytolla és szerény intellektusú zenekara, amint Orbán és a közpénz iránti szeretet jegyében végighaknizzák az országot, hogy elmagyarázzák, amit a büdös ballibsik nem értenek.

Sajnálom, ha nem sikerült feldobni a reggelt, de majd később hátha ez változik. Csókpuszipacsi, vidám vasárnapot


https://kolozsvaros.com/rovidek/ennyire-futotta-a-demokratikus-teljhatalombol/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: választókörzetek, gyengeelméjűekre, behozhatatlannak, szomszédainkéval, elkótyavetyélni, meggazdagodásuk, körbehullámzott, elgondolkodtató, kamuprofilokkal, megrajzolásával, endometriózisos, teljesítménytől, vezérigazgatója, elviselhetetlen, egészségügyben, teljhatalomból, nyilvánosságra, felhatalmazást, rendszerváltás, felfoghatatlan, gazdaságkutató, magyarországon, fellendítésére, teljhatalmukat, teljhatalombol, végighaknizzák, csókpuszipacsi, megközelíteni, megállapítása, társadalmilag, nőgyógyászati, endometriózis, gyakorlatilag, elszaporodott, beavatkozásra, felháborodott, demokratikus teljhatalomból, államnak pártja, ügyeletes megmondó, mostanában elszaporodott, hátra lévő, zárt körben, fideszes választási, házmester szerint, választókörzetek megrajzolásával, választókörzetek határait, vérfideszes polgár, ügyeletes kommunikátor, reménytelen helyzetben, ezzel kapcsolatos, újabb akciója, magyar egészségügyben, Molnár Bálint, Kövér László, Hidvgéhi Balázs, Állami Egészségügyi Ellátó Központ, Krámli Kinga, Semmelweis Egyetemen, Molnár László, Hogy Mészáros, Echo Tv Sajtóklub, Bayer Zsolt,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Töröld le  Minden tavaszból őrizz..  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  40 felett  Facebookon kaptam  Kertem  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam Krisztinától  Töröld le  Szép estét kedves látogatóimn...  Magamnak  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Gebhardt Nóra versei II.  Minden tavaszból őrizz..  Esterházy Péterre emlékezünk  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  Van néhány kérdés, amin gondol...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Tanmese  Zilahy Lajos mondta  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Otthon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Van néhány kérdés, amin gondol...  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Egyszerű  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Ma van a magyar költészet napj...  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Walter Chrysler mondta  IGEN így  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Szívek  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Müller Péter tollából  A Magyar Költészet napja alkal...  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  képre írva  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Vito Giaquinto gondolata  Vannak emberek  Alvó cicák  Spenót fasírttal  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Tanmese  Paul David Tripp Április 12  Esterházy Péterre emlékezünk  Szép estét kedves látogatóimn...  Márai Sándor tollából  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  A Magyar Költészet napja alkal...  Hogyan válunk hűségesekké?  Eduardo Sacheri gondolata  Emlékezz  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
demokratikus teljhatalomból, államnak pártja, ügyeletes megmondó, mostanában elszaporodott, hátra lévő, zárt körben, fideszes választási, házmester szerint, választókörzetek megrajzolásával, választókörzetek határait, vérfideszes polgár, ügyeletes kommunikátor, reménytelen helyzetben, ezzel kapcsolatos, újabb akciója, magyar egészségügyben, helyén volt, nemzeti izének, tagadást cáfolatnak, kibebaszott várólisták, fent emlgetett, intézmény nőgyógyászati, vonatkozó várólista, probléma létezik, kormányzati lakájmédián, egészségügy állapotát, közpénzzel kitömött, fent említett, álhíreket terjesztő, médiában közölnie, egészségügyi ellátás, egészségügyben dolgozók, újságírók támadják, egészségügy dolgozókat, valóság tagadása, jobban teljesítésra, egyszerűagyú kisember, minimum elgondolkodtató, legkisebb fizetés, vásárlóereje nagyobb, magyar minimálbér, adat kurvára, minimálbér vásárlóerejét, románok konkrétan, lakossági fogyasztásban, jövedelmekben szépen, utolsó helyre, románokkal versenyzünk, igazi teljesítmény, rendszerváltás idején, akkori vélemények, országba beáramlott, ország helyzetének, gazdaság fellendítésére, fejlődés eszközét, választási kampány, igazán örömhírem, következő hetekben, nagyvilág híreit, véresszájú nemzet, közpénz iránti, büdös ballibsik, választókörzetek, gyengeelméjűekre, behozhatatlannak, szomszédainkéval, elkótyavetyélni, meggazdagodásuk, körbehullámzott, elgondolkodtató, kamuprofilokkal, megrajzolásával, endometriózisos, teljesítménytől, vezérigazgatója, elviselhetetlen, egészségügyben, teljhatalomból, nyilvánosságra, felhatalmazást, rendszerváltás, felfoghatatlan, gazdaságkutató, magyarországon, fellendítésére, teljhatalmukat, teljhatalombol, végighaknizzák, csókpuszipacsi, megközelíteni, megállapítása, társadalmilag, nőgyógyászati, endometriózis, gyakorlatilag, elszaporodott, beavatkozásra, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 320
  • e Hét: 6072
  • e Hónap: 9817
  • e Év: 163313
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.