Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Valószínűleg mindannyian jobban jártunk volna, ha otthon mar
  2018-02-04 10:06:47, vasárnap
 
   
  Valószínűleg mindannyian jobban jártunk volna, ha otthon maradsz és segítesz mosni a feleségednekMolnár Bálint | Ma | 10:02


Van nekem egy pompás javaslatom. Beszéljük meg a köpönyegforgató pávatáncos, nemzetvédő végvári hős és közismerten igazmondó juhász egyik legnagyobb horderejű átverését. Nem könnyű, hiszen majdnem minden mozdulata stratégiai átverés ennek a remek embernek. Aki volt már minden, ami politikai-ideológiai értelemben lehet valaki. Bármennyire nehéz, most próbáljunk eltekinteni ettől az örökkévalóságnak tűnő elbeszélő jelentől, amiben harmadik éve folyik az agymosás migrációról, Brüsszelről, Sorosról, határkerítésről, háborúról és a mindmeghalunk elkerülhetetlenségéről, ami csak azért nem következett még be, mert az ország miniszterelnökét Orbán Viktornak hívják.

Nem könnyű visszaemlékezni még a múlt heti gyalázatokra se, pedig az sem volt olyan régen, amikor a szent tudathasadás, a mindent és mindennek az ellenkezőjét azonos, látványos meggyőződéssel állító, a nemzeti érdekeket minden esetben a pereputtya érdekei elé helyező (ja, nem, fordítva) miniszterelnök reggeltől estig harcolt a gaz multinacionális cégekkel, a globalista karvalytőkével, a magyar embereket kiszipolyozó idegenszívű, profitorientált nemzetközi vállalkozásokkal. Biztosan emlékszünk, miképpen ócsárolta az extra-proftiban dúskáló haza ellenségeit, akiknek móresre tanítását zászlajára tűzte, midőn félkézzel hazaküldte az IMF-et.

Ehhez képest kiderült - mint ahogyan a migrációval kapcsolatban is kiderült -, hogy a szájhősség és a verbális toporzékolás mögött mindennek az ellenkezője történik. E konkrét köpönyegforgatás bizonyítékát a Hír Tv Célpont című műsorának oknyomozása szállította, amelyből világosan látszik: a szájkaraté, a cirkusz egy dolog, a valóság meg egy tök más dolog.

Miközben a kormány feltűrt ingujjal harcol a multik ellen, valójában olyan közpénzesőt szabadított rájuk, aminek egyetlen másik - nem mellesleg mai napig idegenszívűnek és hazaárulónak bélyegzett - kormány sem érhetett volna a nyomába, ha akar sem. A migránssimogatókat köpködő, közben a normalitást eltitkoló (értsd: menekülteket az ország kötelezettségeinek megfelelően befogadó), a multik ellen szabadságharcot hirdető Orbán Viktor a multisimogatás atyaúristenévé vált úgy, hogy csak úgy hasít őkelme.

A Célpont információi szerint a korábban gyűlölt multikkal és más nagyvállalatokkal - a nyilvánosan elérhető 85-nél jelentősen számosabb - összesen több mint 200 stratégiai megállapodást kötött a kormány. Ezek tartalmát viszont teljes titok fedi, sőt: az is titok, hogy pontosan kikkel kötettek ezek a szerződések.

A munkahelyteremtés jegyében 188 milliárd 992 millió forinttal, tehát alig fölfogható mennyiségű pénzzel támogatta a nagyvállalatokat a kormány. Orbán Viktor kormánya az ország legdrágább munkahelyeit hozta létre. Közpénzből. A Célpont által megkérdezett újságíró szerint, ha a KSH átlagbérével számolunk, akkor a támogatott cégeknek 4-12 évre előre kifizette a kormány a munkások bérét. De saját kitűzött céljától, az egymillió új munkahelytől még nyolc év kormányzás után is messze jár az Orbán-kabinet.

A Célpont azt is összesítette, hogy az első ötven nagyvállalat, amelyik stratégiai szövetséget kötött a kormánnyal, hány embernek adott munkát a szerződéskötés évében, és mekkora létszámmal működik most. Az 50-ből 17 cégnél csökkent a létszám jelentősen. A leépítések bajnoka a Tesco, ahol ma csaknem hatezer fővel dolgoznak kevesebben, a dobogó második fokán pedig a Magyar Telekom áll, ahol 4471 fős létszámcsökkenéssel. A bronzérmes Samsungnál 916-al csökkent a létszám négy év alatt.

A legtöbb stratégiai partneri megállapodásban persze nem is vállalták a cégek, hogy munkahelyeket teremtenek. És a kormány sem vállalt ezekben semmit. A Transparency International magyarországi vezetője szerint ezek a megállapodások csak kommunikációs célt szolgáltak és átláthatatlanná tették a kormány és a magánszféra viszonyát.Ha én kérdezem, hogy mi a franc értelme van gazdag cégeket közpénzzel kitömni, akkor persze én vagyok a hazaáruló, de ha mondjuk a balliberális hazaárulással egyáltalán nem meggyanúsítható Bod Péter Ákos kérdezi, akkor sem gondolkodik el rajta az egyszerűagyú?

Ha én kérdezem, hogy mi értelme van a multik elleni szemfényvesztő szabadságharc hátterében titkos alkukat kötni és határokon, kormányzati ciklusokon átívelően hazudozni, akkor megint én támadom a kormányt, igaz? Igaz.

Ha én kérdezem, hogy miért kell a munka után lopni fáradt magyar ember hátán fát hasítva közpénzzel tömni bárkit is, akkor engem Soros György pénzel, hogy támadjam a kormányt? Persze. Pedig csak egyszerűen nem értem, hogy miért kell folyamatosan átbaszni az embereket. Határon innen és túl.

Annak fényében különösen nem értem, amit Orbán Viktor egyéb életveszélyes összeesküvés-elméletek társaságában alig több mint fél évvel ezelőtt előadott a nemzetpolitikai köldöknézés bölcsőjében, a tusványosi nyári szabadegyetemen:

A kormány egyetlenegy dolgot tehet: megpróbál családbarát környezetet kialakítani. (...) Sokaknak feltűnhetett, hogy Magyarországon éppen az erős Magyarország céljának jegyében rengeteg pénzt költünk a családok támogatására. Adódik a kérdés, hogy honnan van ez a pénz, és az igazság úgy áll, tisztelt Hölgyeim és Uraim, hogy ezt a pénzt a multiktól vesszük el. Ha nem lenne szerénytelen, akkor azt is mondhatnám, hogy a multiktól veszem el, mert az elején rajtam kívül nem sok híve volt ennek a remek mozdulatnak, tehát elvesszük különböző különadók formájában a nemzetközi cégek profitjából azt az összeget, amelyet odaadunk a gyermekeket nevelő családoknak. (...) Ez megközelíti az 500 milliárd forintot évente. Majd utána fogjuk, és ezt a pénz 272 milliárd forint összegben, családi adókedvezmény formájában odaadjuk a dolgozó embereknek, akik közben gyereket is nevelnek. (...) Így jön ki az a demográfiai politika, családtámogatási politika, amiről beszélek. Lényegében ennek a forrásai nem álltak rendelkezésre.

Hát ha csak így nem, drága barátom az egyenes gerincben és a családbarátságban! És akkor az egyes szám első személyről egy szót sem ejtettem. Zavarbaejtő ez az egész, és azért, hogy újfent teljes pompájában lássuk azt, akivel dolgunk van, e majdnem friss, 2017-es ócska zsibbasztóduma mellé rakjuk oda, mivel házaltál 2014 tavaszán, amikor egy újabb mandátumra kértél felhatalmazást:

Ne engedjük, hogy Magyarországon teret nyerjenek azok a gondolatok, amelyek mindenfajta megkülönböztetés nélkül a külföldiek és a külföldi beruházók ellen emelik fel a szavukat. Aki ezt teszi, az árt a hazájának, árt a városának. (...) nagy nemzetközi cégek magyarországi befektetései nélkül nem boldogul a gazdaság, nem lesznek munkahelyek, sem gazdasági növekedés.

Akkor éppen egy új multinacionális pelenkagyárat (Procter & Gamble) avattál, akkor éppen az volt a lemez, hogy szeressük a multikat, és milyen jó lenne, ha a drága magyar emberek, amikor április 6-án elmennek szavazni, megadnák a kellő súlyt a munkahelyteremtés kérdésének, ne kerüljön ismét abba a helyzetbe az ország, amikor munka helyett segélyből akartak és tudtak megélni százezrek. Ha a munkaalapú gazdaság mellett döntünk közösen, akkor Magyarország szép jövő előtt áll. A szép jövőből az lett, hogy a drága magyar emberek pénzét odaadtad a multiknak, nem hogy elvettél tőlük, de évekre előre kifizetted a futószalag mellett gürcölők éhbérét a mindenki más pénzéből. Mert te egy ilyen következetes, derék, egyenes ember vagy. 2014. március 11-én ezt mondtad te a száddal:

Szeretnék személyesen is köszönetet mondani a Procter & Gamble-nek, a feleségemmel közösen. Mert ha mind az öt gyereket vászonpelenkával kellett volna útjára indítani, akkor lehet, hogy én ma nem állnék itt, hanem otthon segítenék mosni a feleségemnek.

Naponta egyre szilárdabb az a felismerés, miszerint az egész, határokon átívelő magyar nemzet jobban járt volna, ha otthon maradsz és segítesz mosni a feleségednek. Ahelyett, hogy a csillagok állása és pillanatnyi érdekeid függvényében hol ezt, hol azt hazudd bele az éppen aktuális hallgatóság arcába. Én ezt az elvtelenséget, ezt a köpönyegforgatást soha a büdös életben nem fogom megérteni. Nem is lehet, erre aligha létezik magyarázat.

https://kolozsvaros.com/2018/02/04/valoszinuleg-mindannyian-jobban-jartunk-volna- ha-otthon-maradsz-es-segitesz-mosni-a-felesegednek/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: köpönyegforgatás, nagyvállalatokat, családtámogatási, megkülönböztetés, miniszterelnökét, vászonpelenkával, vállalkozásokkal, örökkévalóságnak, multinacionális, átláthatatlanná, köpönyegforgató, megállapodásban, nemzetpolitikai, határkerítésről, meggyanúsítható, szabadságharcot, visszaemlékezni, profitorientált, szabadegyetemen, szemfényvesztő, megállapodások, zsibbasztóduma, felhatalmazást, magyarországon, meggyőződéssel, idegenszívűnek, karvalytőkével, atyaúristenévé, szerződéskötés, miniszterelnök, multisimogatás, adókedvezmény, szabadságharc, mindmeghalunk, kommunikációs, hazaárulással, pompás javaslatom, köpönyegforgató pávatáncos, remek embernek, örökkévalóságnak tűnő, agymosás migrációról, ország miniszterelnökét, múlt heti, szent tudathasadás, ellenkezőjét azonos, nemzeti érdekeket, pereputtya érdekei, globalista karvalytőkével, magyar embereket, extra-proftiban dúskáló, migrációval kapcsolatban, verbális toporzékolás, Molnár Bálint, Orbán Viktornak, Orbán Viktor, Magyar Telekom, Transparency International, Péter Ákos, Soros György,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
02.17. 11:22 Három magyar birkózó három érmet nyert a kubai kötöttfogású versenyen
02.17. 11:21 A munkaerőpiaci reformprogramról tanácskoztak Veszprémben
02.17. 11:11 Férfi kosárlabda Eb-selejtező - Ivkovics: mindkét februári meccsen nyerni a...
02.17. 11:11 Több mint száz nemzetközi esemény az idei hazai sportnaptárban
02.17. 11:01 Két kilónyi amfetamint szállított autójában egy férfi Vas megyében
02.17. 11:01 Évértékelő - Dömötör Csaba: éles a választóvonal a klímavédelemről való gon...
02.17. 10:31 Koronavírus - Peking a március elejére tervezett parlamenti ülésszak elhala...
02.17. 10:21 Szíria - Tömegsírra bukkantak Kelet-Gútánál
02.17. 10:01 Újra használható a viharban megrongálódott sportcsarnok Törökszentmiklóson
02.17. 10:01 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Sors, életfeladat, személyiség...  Harmónia......  Este a mellkasán megpihenni, s...  Virágos  Minyon tánc  Himnusza az Égi Jegyesről - va...  Facebookon kaptam Krisztina...  Eucharisztia - a szeretet és é...  Jó reggelt  Este a mellkasán megpihenni, s...  Vizsgázom  Zarándoklat Pio atya szentély...  Tulipánok  Minden embernek, így a magyarn...  Káprázik a szeme  Anyanyelvem, te édes mostoha, ...  Anya vagyok, neked ember, nő, ...  Parlament este  Festmény: Zsólyominé Kiss Mári...  Petőfi Sándor - Pacsirtaszót H...  Facebookon kaptam  Minden bajra két orvosság van  Egyik legnehezebb harc  Névnapomra  Jó reggelt  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Png virág  Aranyosi Ervin: Köszönet anyám...  KIállítás  Bánki Éva – Madárcsapda  A fatimai jóslatok - vallásos ...  Tanmese  Facebookon kaptam  Bernadett megtalálta az elvesz...  Három meccs, ötmillió forint: ...  Facebookon kaptam  Parlament este  Goethe : Új szerelem, új élet  Van értelme a misének áldozás ...  Dobozban  Szerencséd és az őrangyalvonal  Zarándoklat Pio atya szentély...  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Szép estét  Esti kép  Ferenc pápa: Vállaljuk Jézus ú...  Szex után  Png nő  Rózsás csokor  Anya vagyok, neked ember, nő, ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Van értelme a misének áldozás ...  Goethe : A kedves közelléte  Esti kép  Az apró örömöt keresni kell &#...  Tulipánok  Dr. Gyökössy Endre : Boldogok  Öröm  Azért ezt a nagy Szentséget  Esti kép  Jó reggelt  Facebookon kaptam  Kovács Sándor - A borozóban K...  Február 21-én az anyanyelv nem...  Facebookon kaptam  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Hidd el minden szép, a maga mó...  Rajzos virágok  Facebookon kaptam  Virágba borult a Holt-tenger k...  Köszönöm  Vándor  Halló Február!  Akik egymást szeretik, azok a ...  Egy halk futam egy ócska zongo...  Ferenc pápa katekézise: A szel...  A szép ékszer, öltöztet  Szép kislány  Csaba testvér toborzója a Pass...  Kellemes délutánt kívánok  Betty Boop  Facebookon kaptam  Kislány madárral  Jó éjszakát  Tiszta ezüst színű tó felett ...  Facebookon kaptam  A tél nem tart örökké  Káprázik a szeme  Köszönöm, édes anyanyelvem, Te...  Ejnye  Facebookon kaptam Krisztina...  Facebookon kaptam  Makray János festmények:  Öröm  Szerencséd és az őrangyalvonal  Ha szeretsz valakit, nem csak ...  Kert esőben  Szép francia kép  Szép estét 
Bejegyzés Címkék
pompás javaslatom, köpönyegforgató pávatáncos, remek embernek, örökkévalóságnak tűnő, agymosás migrációról, ország miniszterelnökét, múlt heti, szent tudathasadás, ellenkezőjét azonos, nemzeti érdekeket, pereputtya érdekei, globalista karvalytőkével, magyar embereket, extra-proftiban dúskáló, migrációval kapcsolatban, verbális toporzékolás, ellenkezője történik, kormány feltűrt, multik ellen, normalitást eltitkoló, multisimogatás atyaúristenévé, korábban gyűlölt, nyilvánosan elérhető, munkahelyteremtés jegyében, ország legdrágább, támogatott cégeknek, munkások bérét, első ötven, szerződéskötés évében, létszám jelentősen, leépítések bajnoka, dobogó második, bronzérmes Samsungnál, létszám négy, legtöbb stratégiai, megállapodások csak, magánszféra viszonyát, franc értelme, balliberális hazaárulással, multik elleni, munka után, nemzetpolitikai köldöknézés, tusványosi nyári, kormány egyetlenegy, erős Magyarország, családok támogatására, multiktól vesszük, multiktól veszem, elején rajtam, remek mozdulatnak, nemzetközi cégek, gyermekeket nevelő, dolgozó embereknek, egyenes gerincben, egyes szám, újabb mandátumra, külföldi beruházók, drága magyar, kellő súlyt, munkahelyteremtés kérdésének, munkaalapú gazdaság, szép jövőből, futószalag mellett, ilyen következetes, feleségemmel közösen, csillagok állása, éppen aktuális, köpönyegforgatást soha, büdös életben, köpönyegforgatás, nagyvállalatokat, családtámogatási, megkülönböztetés, miniszterelnökét, vászonpelenkával, vállalkozásokkal, örökkévalóságnak, multinacionális, átláthatatlanná, köpönyegforgató, megállapodásban, nemzetpolitikai, határkerítésről, meggyanúsítható, szabadságharcot, visszaemlékezni, profitorientált, szabadegyetemen, szemfényvesztő, megállapodások, zsibbasztóduma, felhatalmazást, magyarországon, meggyőződéssel, idegenszívűnek, karvalytőkével, atyaúristenévé, szerződéskötés, miniszterelnök, , ,
2020.01 2020. Február 2020.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1209
  • e Hét: 20456
  • e Hónap: 59549
  • e Év: 161903
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.