Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tudjátok mit? Leszarom Gyurcsány számláját
  2018-02-06 11:06:08, kedd
 
   
  Tudjátok mit? Leszarom Gyurcsány számláját

Molnár Bálint | Február 5, Hétfő | 12:08

Ugye, azon senki nem lepődik meg, hogy Gyurcsány Ferenc gazdag ember, ezt mindig is tudtuk, hogy Gyurcsány Ferenc egy milliárdos. S az eleve egy furcsaság, hogy Magyarországon a baloldal vezére egy milliárdos

- így indul az az újabb politikatörténeti pillanat, amikor a megújult, csillogó-villogó Echo tévében a Bayer-show keretében Rogán Antal reagál az aranyszájú nemzeti szórakoztató művész azon felvetésére, hogy az Orbán Viktor titkos bankszámláinak létezésével és azok nyilvánosságra hozásával haknizó egykori miniszterelnökről kiderült, hogy valójában neki vannak titkos számlái.

Rogán Bűnöző Antal, a nép egyszerű parasztlegénye, Gucci-táskás helikoptercsászár, a kenőpénzes zacskók védőszentje, az áron alul kiárusított önkormányzati ingatlanok koronázatlan királya, a hazát letelepedési kötvényenként kiárusító a magyar adófizetőket letelepedési kötvényenként megkárosító erkölcsi vonatkoztatási pont, a kormányzati agymosó propaganda felelőse így folytatja:

Természetesen tarthatná idehaza is a vagyonát, de úgy tűnik, hogy ő ezt nem így gondolja, hanem a pénzének egy részét - egyébként párttársaihoz híven (bármit is jelentsen ez így - szerk.) Ausztriában tartja. Simon Gábornak is ott volt bankszámlája, Czeglédy úr is ott tartotta az aranyát (...) Hát ez, ahol a Gyurcsány Ferencé van, az Gyurcsány Ferenchez illik, mer' ugye ez a bank ez egy elitbank. Ez egy olyan hely, ahol nagyon gazdag emberek tartják a pénzüket, nem a nép bankja, hanem egy olyan bank, amelyik komoly embereknek nagy vagyonát kezeli. Nyilvánvalóan ez így van Gyurcsány Ferenccel és a családjával is. Csak azt gondolom, ha valaki Magyarországon közéleti szerepet vállal, és a pénzét külföldre viszi, akkor az a minimum, hogy egyébként erről a választókat tájékoztatnia kell. És Gyurcsány Ferenc ezt eltitkolta a vagyonnyilatkozatában, erről egy árva szót nem szólt, soha semmilyen formában.

Nem vagyok én Gyurcsány Ferencnek sem az édesanyja, rengeteg dolog van, amiben nem értek egyet vele, ámazonban ez nem gátolhat meg abban, hogy a Bayer-show február 4-én este éppen soros szemforgatásához hozzá tegyem, mivel kimaradt a nagy fennforgásban: Gyurcsány a lopott pénzből működő Magyar Idők lejárató cikke után világossá tette, hogy vagyona kifogásolt része kötvényekben és részvényekben egy tartós befektetési számlán van, amely szerepel a pénzügyi befektetések között a vagyonbevallásában, ott kellene kutakodni. Ráadásul időközben, a Bayer-show előtti napon vagyonvizsgálatot is kért maga ellen, hogy a propaganda megnyugodjon. A propaganda nem nyugodott meg.

Bayer: Látszólag egy kicsit elsiklunk e fölött a tény fölött (hogy Gyurcsány titkolózik a választói előtt, baszki - szerk.), miközben azér' ez súlyosabb ügy annál. Hát valami olyasmit mond a törvény, hogy ha valaki eltitkol a vagyonnyilatkozatából valamit, annak azér' vannak következményei, nem?
via Youtube/Echo Tv

Forrás: Youtube/Echo Tv

Rogán: Vannak bizony, ezér' nem leszek meglepődve, ha itt indul egy eljárás ebben az ügyben. Emlékszem, hogy minket minden esetben megtámadnak, akkor is, ha csak egy valamit (30 forintért - röhög Bayer) rosszul írunk bele bármilyen formában... az, hogy eltitkolt bankszámla, képzeld el ezen az oldalon milyen óriási perpatvar és patália lenne mindebből. Nyilvánvaló, hogy a törvényi következményeket itt is mérlegelni kell, és meg kell vizsgálni, mint minden egyes esetben. És ha most megnézzük a vagyonnyilatkozatokat, akkor a vagyonnyilatkozati időszakon túl vagyunk, ez a legsúlyosabb ügy: Gyurcsány Ferenc és az eltitkolt osztrák bankszámla, ami valószínűleg nem felel meg a törvényi előírásoknak, másik oldalról pedig fölveti azokat a kérdéseket, hogy ha már egyszer odavitte, mért nem tájékoztatta erről a közvéleményt, mér' akarta mindezt eltitkolni. És persze az is fölmerül, hogy egy volt miniszterelnök, aki országgyűlési képviselő, az mér' gondolja úgy, hogy a pénzét külföldre kell vinnie? Mér nem felel meg neki bármelyik magyar bank ugyanúgy, ahogy az a magyar emberek túlnyomó többségének?

Bayer: És akkor lekerekítvén a témát, bár várom, hogy lesz ennek folytatása és következménye... most így felhívnám a figyelmét a 444-HVG-Index konglomerátumnak, hogy üljenek egy kicsit le, és gondolják végig, hogy ha Orbán Viktor eltitkolt 180 milliós bécsi bankszámlája került volna elő, akkor most 0-24-be' erről írogatnának cikkeket, a Gyurcsányéról még egy büdös sort nem láttam.

Rogán: Ezt hívják kettős mércének. Ez se újdonság.

Bayer: Igen, csak hát akkor gyerekek, hajrá!

A kedélyeskedő, barátilag bilaterális felszopás ebben a mederben folytatódott tovább a köpönyegforgató baloldali ellenzék mocskolásával, Brüsszellel, és a Soros-tervvel, a szokásos érdektelen, hazug, unalomig ismert, szétcsócsált, igazságot legfeljebb foltokban tartalmazó szólamok formájában; akinek van gusztusa hozzá, nézze végig. Nekem bőven elég volt ennyi is, és csak azért pakoltam ide ezt a mizériát, mert egyrészt várhatóan a fideszes választási kampány egyik fő csapásvonalával állunk szemben, másrészt meg minden szava és mondata arany ennek a bagázsnak.

Ha nem három napja kerültek volna nyilvánosságra újabb bizonyítékok azzal kapcsolatban, hogy Rogán és cinkosai a nemzet kifosztásában miként hajtották végre a bűncselekmény-gyanús (hivatali visszaélés) letelepedési kötvényes üzletet, amely ráadásul komoly nemzetbiztonsági kockázatot is jelent Magyarország számára; ha nem lenne világos, hogy a normál kötvénypiaci finanszírozáshoz képest a kiugróan magas kamat, amit az állampapírok után fizettek, mintegy 20 milliárd forintos kárt okozott az országnak, miközben a Kajmán-szigetektől a Brit Virgin-szigetekig szanaszét bejegyzett offshore-cégek négy év alatt 155 milliárd forintot kaszáltak Rogán Bűnöző Antal ötletén, akkor is joggal foroghatna a gyomrunk azon, amit Bayer alákérdezése nyomán itt előadott.

Hát van annál szebb, mint amikor az állami költségvetést megcsapoló, közpénzekkel visszaélő, kezdettől fogva agyontitkolt, baráti offshore-lovagokat helyzetbe hozó, bűncselekménnyel határos, nemzetbiztonságilag kockázatokat hordozó üzlet felelőse bárkinek a szemére hányja, hogy hol tartja a magánvagyonát (!!!!), amit nem úgy keresett meg, hogy világéletében a parlamentben ült?

30 forint, mi, Bayer? Hát persze, hogy nem az eltulajdonított közpénzmilliárdokért, hanem 30 forintért szokott a sötét oldal patáliát csapni. Nem azért, mert nyolcadik éve vagytok hatalmon és nyolcadik éve vinnyogtok, mintha ti lennétek elnyomva. Tehát ha jól értjük, akkor most az lesz, hogy a következő két hónapban nem az lesz a közbeszéd tárgya, hogyan engedtetek be az országba 20 ezer gazdag idegent, akiket a magyarok meglopása árán juttattatok európai egzisztenciához, hanem az, hogy Gyurcsány Ausztriában tartja a vagyonát?

Tudjátok mit? Leszarom! Ennél egy fokkal jobban érdekelnének azok a valóban súlyos ügyek, amelyek Bayer kereszteslovag, egyáltalán nem önkéntes kormányfelszopó műsoraiból rendszeresen kimaradnak.

Hogyan lett a tisztességes, plebejus miniszterelnök egész famíliája közpénzmilliárdos úgy, hogy neki egyedül lóg ki a segge a gatyából a 993 ezres megtakarításával?

Miért költ rongyrázó Rogán Antal rendszeresen többet, mint amit közpénzfizetése lehetővé tehetne számára?

Hogy lehet, hogy Gyurcsány eltitkolt 150 milliós magánvagyona (nem titkolta el egyébként) nagyobb közérdeklésre tart számot, mint az, hogy Rogán Antal hogyan károsította meg az országot súlyos milliárdokkal?

Mi a helyzet a tao-pénzek útjával bírósági ítélet ellenére is hosszú ideig titkolózó Mészáros közszereplő csilliárdos vagyonával, kismillió vállalkozásával?

Miért nem esik soha egy büdös szó sem arról, hogy Tiborcz István kizárólag azért milliárdosodott meg szintén bűncselekmény-gyanús úton-módon, mert a miniszterelnök veje?

Miért titkolóznak kormányzatilag az országot hosszú évekre eladósító paksi szerződéssel kapcsolatban?

A kérdéseket reggelig tudnám sorolni, és soha nem érnék a végére. Úgyhogy majd amikor ezekre a kérdésekre a nyolcadik éve kormánypozícióból pofázó Rogán Antalnak élő adásban sikerül válaszolnia, mert előzőleg Bayer Zsolt ezeket a kérdéseket feltette neki, akkor feltétlenül lehet majd kettős mércézni és hőbörögni.

Addig is szögezzük le a Bayerek által hülyére vett polgárok kedvéért: mindenki ott tartja a pénzét, vagyonát ahol akarja, olyan formában, ahogy akarja, feltéve, hogy azt tisztességesen, és nem az adófizetők hátán évtizedekig élősködve, hazudozva, lopva, csalva szerezte meg. Gazdagnak lenni nem bűn, a vagyont külföldön tartani nem bűn. Feltéve, ha a fenti szempontok érvényesülnek azzal a vagyonnal kapcsolatban. Úgy vélem, beteg világ az, ahol az üzletasszony felesége szoknyája mögé bújó, hazug, korrupt, velejéig romlott propagandagyáros tart erkölcsi előadást arról, hogy mihez van joga és milyen kötelességei vannak egy közéleti szereplőnek.

Rogán, ti se 30 forinton fogtok eltaknyolni, nyugodj meg! És Bayernek is szóljál, hogy ő is nyugodjon meg. Jobban járunk mind.
https://kolozsvaros.com/2018/02/05/tudjatok-mit-leszarom-gyurcsany-szamlajat/---------------------------------------------------------

Pár észrevétel:
1. Végignéztem jó pár vagyonnyilatkozatot, sehol nem találtam bank megjelölést, csak annyit, hogy ennyi vagy annyi megtakarítás, ennyi vagy annyi fennálló hitel. 2. A Raiffeisen osztrák bank. Ha ott van pénzem, akkor külföldi bankban van?
3. Honnan tud mindenről a vagyonnyilatkozat leadásának pillanatában a Magyar Idők?
4. Ha már ennyire tájékozott a Magyar Idők, akkor miért nem néznek utána, mi a különbség a "számlakövetelés" és az "értékpapír letéti számla" között?
5. Minek nevezzük azt, aki cégét Szlovákiába viszi, és szlovák rendszámú terepjáróval furikázik?

Amit másokon számonkérnek nagy érzékenységgel, az náluk a normális üzemmód évtizedek óta.
Boldog Karácsonyt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megtakarításával, bűncselekménnyel, propagandagyáros, finanszírozáshoz, következményeket, konglomerátumnak, nemzetbiztonsági, szemforgatásához, közpénzfizetése, eltulajdonított, kormányfelszopó, egzisztenciához, köpönyegforgató, csapásvonalával, számlakövetelés, milliárdosodott, vállalkozásával, kormányzatilag, magyarországon, bankszámláinak, parasztlegénye, miniszterelnök, kereszteslovag, érzékenységgel, tisztességesen, nyilvánosságra, vonatkoztatási, következményei, költségvetést, kötvényenként, önkormányzati, következménye, tájékoztatnia, bűncselekmény, részvényekben, természetesen, baloldal vezére, aranyszájú nemzeti, kenőpénzes zacskók, áron alul, hazát letelepedési, magyar adófizetőket, kormányzati agymosó, részét –, olyan hely, olyan bank, pénzét külföldre, választókat tájékoztatnia, árva szót, nagy fennforgásban, lopott pénzből, tartós befektetési, Leszarom Gyurcsány, Molnár Bálint, Gyurcsány Ferenc, Rogán Antal, Orbán Viktor, Rogán Bűnöző Antal, Simon Gábornak, Gyurcsány Ferencé, Gyurcsány Ferenchez, Gyurcsány Ferenccel, Gyurcsány Ferencnek, Magyar Idők, Echo Tv, Brit Virgin-szigetekig, Gyurcsány Ausztriában, Tiborcz István, Rogán Antalnak, Bayer Zsolt, Boldog Karácsonyt,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Erzsébet és Fülöp.......  Facebookon kaptam  Imádság  Április 11  Facebookon kaptam  8053 az új fertőzött, elhunyt ...  Galagonya tea  Facebookon kaptam  Pásztortáska gyógyhatásai  Tavaszi kép  Kellemes kávézást  Szép estét kedves látogatóimna...  Áldott - békés Vasárnapot kívá...  Png cica  Rózsa kosár  Még él... Annyira szeretném ha...  Facebookon kaptam  Fluorit  Isten miért rendel el próbákat...  József Attila - Altató  Mert mint leszáll az eső És a ...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Baryt és dolomitkristály  Rózsakvarc kristály  Tavaszi kép  Még él... Annyira szeretném ha...  Facebookon kaptam Krisztinától  Png kislány  Ünnepeljük a magyar költészete...  Pilinszky János költő  Erzsébet és Fülöp.......  Nagy László - Ki viszi át a Sz...  Png virágok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hála  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Arany tó az égen  József Attila  Diólevél és a magasvérnyomás  Költészet, az élet örök művész...  Kellemes délutáni pihenést  Ozmium  Hashajtók a konyhából és a kam...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Levél József Attilához /Mentov...  Tóth Árpád költő  Png virágok  A KÖLTÉSZET NAPJÁRA! Hegedüs G...  Dóró Sándor: Van úgy "Van úgy,...  Dóró Sándor: Van úgy "Van úgy,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rajzos nő  Eltelt idők mögött, csak az em...  Kellemes délutáni pihenést  A KÖLTÉSZET NAPJÁRA! Hegedüs G...  Hála  Tulipán csokor  Jó éjszakát!  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós költő  Szép estét kedves látogatóimna...  Költészet napja ápr.11  A csalán gyógyhatásairól  Facebookon kaptam  Ametiszt kristály  Facebookon kaptam  8053 az új fertőzött, elhunyt ...  Millei Lajos költő, író  Hallgatás  Ady Endre  Ady Endre - Héja - Nász Az Av...  Pásztortáska gyógyhatásai  Galagonya tea  Szép napot és hetet kívánok  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  125 éve szereztük meg az első ...  Facebookon kaptam  Gyurkovics Tibor fogalmazza me...  Facebookon kaptam  Pásztortáska gyógyhatásai  Imádság  Hála  Imádság  Harmónia......  Facebookon kaptam  Itt vagyok most, jó Uram  Harmónia......  Itt vagyok most, jó Uram  Zsoltárok  Pilinszky János költő  Facebookon kaptam  Szagosmüge és a vese 
Bejegyzés Címkék
baloldal vezére, aranyszájú nemzeti, kenőpénzes zacskók, áron alul, hazát letelepedési, magyar adófizetőket, kormányzati agymosó, részét &#8211, olyan hely, olyan bank, pénzét külföldre, választókat tájékoztatnia, árva szót, nagy fennforgásban, lopott pénzből, tartós befektetési, pénzügyi befektetések, propaganda megnyugodjon, kicsit elsiklunk, tény fölött, választói előtt, eljárás ebben, oldalon milyen, törvényi következményeket, eltitkolt osztrák, törvényi előírásoknak, volt miniszterelnök, 444-HVG-Index konglomerátumnak, büdös sort, mederben folytatódott, köpönyegforgató baloldali, szokásos érdektelen, fideszes választási, nemzet kifosztásában, normál kötvénypiaci, kiugróan magas, állampapírok után, gyomrunk azon, állami költségvetést, szemére hányja, sötét oldal, közbeszéd tárgya, magyarok meglopása, fokkal jobban, valóban súlyos, országot súlyos, tao-pénzek útjával, miniszterelnök veje, országot hosszú, kérdéseket reggelig, kérdéseket feltette, adófizetők hátán, vagyont külföldön, fenti szempontok, vagyonnal kapcsolatban, üzletasszony felesége, közéleti szereplőnek, vagyonnyilatkozat leadásának, normális üzemmód, megtakarításával, bűncselekménnyel, propagandagyáros, finanszírozáshoz, következményeket, konglomerátumnak, nemzetbiztonsági, szemforgatásához, közpénzfizetése, eltulajdonított, kormányfelszopó, egzisztenciához, köpönyegforgató, csapásvonalával, számlakövetelés, milliárdosodott, vállalkozásával, kormányzatilag, magyarországon, bankszámláinak, parasztlegénye, miniszterelnök, kereszteslovag, érzékenységgel, tisztességesen, nyilvánosságra, vonatkoztatási, következményei, költségvetést, kötvényenként, önkormányzati, következménye, tájékoztatnia, bűncselekmény, részvényekben, természetesen, nyilvánvalóan, , ,
2021.03 2021. április 2021.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 2 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 328
  • e Hét: 1315
  • e Hónap: 5973
  • e Év: 181335
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.