Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Orbánt meghívta Azerbajdzsánba a „közeli barátja”
  2018-02-18 19:25:15, vasárnap
 
  Orbánt meghívta Azerbajdzsánba a ,,közeli barátja", Ilham Aliyev elnök

Herczeg Márk UTAZÁS február 17., szombat 17:47 172 906

Az MTI-t, a kormany.hu-t és még Orbán Viktor Facebook-oldalát is megelőzte az azerbajdzsáni állami média, ami beszámolt arról, hogy Orbán Viktor miniszterelnök Budapesten tárgyalt Ali Ahmadovval, Azerbajdzsán miniszterelnök-helyettesével, a kormányzó Új Azerbajdzsán Párt ügyvezető titkárával.


Szombati hír az azeri news.az-n Orbán Viktor és Azerbajdzsán miniszterelnök-helyettesének tárgyalásáról.Fotó: news.az
A news.az szerint Ali Ahmadov Ilham Aliyev azeri elnök üdvözletét küldte Orbánnak, és az államfő nevében meghívta egy azerbajdzsáni látogatásra a magyar miniszterelnököt.

A cikk szerint Orbán azt mondta, Ilham Aliyev elnököt közeli barátnak tartja, és az államfő magyarországi látogatása fontos szerepet játszott a két ország közötti bilaterális kapcsolatok fejlesztésében.

Orbán és Ahmadov több közös ügyet is megvitatott, és ,,aláhúzták, hogy az Új Azerbajdzsán Párt és a Fidesz közötti kölcsönös kapcsolat és a szoros együttműködés fejlesztése pozitív hatással lesz a két ország és nép baráti kapcsolataira" - áll a cikkben.

Ali Ahmadov tájékoztatta Orbánt az április 11-i azerbajdzsáni elnökválasztásról is, és a cikk szerint a magyar miniszterelnök kifejezte a bizalmát, hogy az április 8-i magyarországi országgyűlési választások és a három nappal későbbi azerbajdzsáni elnökválasztás sikeres lesz, és Orbán úgy hiszi, hogy a két ország közötti bilaterális kapcsolatok a választás után tovább erősödnek. (Az azeri ellenzék a múlt héten jelentette be, hogy bojkottálja az elnökválasztást, aminek a dátumát Aliyev hirtelen fél évvel előbbre hozta.)

A kapcsolatok már most sem rosszak, amit jól mutat, hogy amikor tavaly novemberben Orbán Brüsszelbe ment, az első róla kiadott fotón az azeri elnökkel beszélgetett, de egyébként a feleségeik is jóban vannak.


Fotó: Frederic Sierakowki / AFP
Főleg a baltás gyilkos elengedése után erősödtek meg a magyar-azeri kapcsolatok, és ebben talán az éppen akkoriban Magyarországra is érkező azeri dollármilliók is szerepet játszhattak, de erről biztosat nem fogunk tudni, hiszen Polt Péter legfőbb ügyész mindenkit megnyugtatott, hogy nem indul nyomozás az ügyben, a Fidesz pedig az Európai Parlamentben próbálta leszavazni az ügyet. Szijjártó szerint sumák, aki az azeri pénzt összeköti a baltás gyilkossal.




https://444.hu/2018/02/17/orbant-meghivta-azerbajdzsanba-a-kozeli-baratja-ilham-a liyev-elnok



--------------------------------------------------------------------------------- ------



Rendesen fejleszti a vezér a közép-ázsiai kapcsolatokat. Nagyon helyes. Rákosi elvtárs nem volt ilyen előrelátó, kevés barátja volt a diktátor kollégák között. Volt is gond, amikor futni kellett, nem válogathatott. Haláláig egy lepukkant putriban ábrándozott a hazatérésről.
Az azeri baltás kiadatása után Magyarországon titokzatosan landoló 9 millió azeri USA dollár is bizonyára segített a barátság elmélyítésében, nem csak a lelki-hasonlóság.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: miniszterelnököt, elnökválasztást, elmélyítésében, miniszterelnök, azerbajdzsanba, magyarországra, azerbajdzsánba, magyarországon, elnökválasztás, fejlesztésében, tárgyalásáról, országgyűlési, azerbajdzsáni, helyettesével, magyarországi, helyettesének, válogathatott, megnyugtatott, dollármilliók, együttműködés, kapcsolatokat, kapcsolataira, parlamentben, azerbajdzsán, titokzatosan, hazatérésről, tájékoztatta, beszélgetett, bilaterális, látogatásra, ábrándozott, fejlesztése, választások, megvitatott, kapcsolatok, bojkottálja, azerbajdzsáni állami, azeri news, államfő nevében, azerbajdzsáni látogatásra, magyar miniszterelnököt, cikk szerint, államfő magyarországi, szoros együttműködés, április 11-i, magyar miniszterelnök, három nappal, választás után, azeri ellenzék, múlt héten, dátumát Aliyev, első róla, Ilham Aliyev, Herczeg Márk UTAZÁS, Orbán Viktor Facebook-oldalát, Orbán Viktor, Azerbajdzsán Párt, Ahmadov Ilham Aliyev, Orbán Brüsszelbe, Frederic Sierakowki, Polt Péter, Európai Parlamentben,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Amikor még rangja volt...  Isteni zsebkendők  Fújjad márciusi szél . . .  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akinek vaj van a fején...  Amikor 5 éves voltam,  Meghitt estéken . . .  Akinek vaj van a fején...  Március 15 emlékére virágba bo...  Facebookon kaptam  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Nem kell ide békemenet  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Az agyat és a csontokat is erő...  Szép estét kedves látogatóimna...  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az élet  Akinek vaj van a fején...  Facebookon kaptam  Kokárda  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Könnyáztatta asszonysorsok  Törött csészék  Facebookon kaptam  Szent Pio atya!  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Isteni zsebkendők  Csörög a telefonom  Síró nő  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Kokárda  Szép Álmokat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csörög a telefonom  Esti kép  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Imádkozás Krisztus értelméért  Facebookon kaptam  Az élet  Mély, puha álom - sárga féltés  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Jó éjszakát  Egyet értesz?  Magyarország ilyen hely.  A csonk és a facsemete  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Por  Fújjad márciusi szél . . .  Facebookon kaptam  Magyarország ilyen hely.  Magyarország ilyen hely.  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Por  Facebookon kaptam  mindent a népért...  A nemzet csak akkor...  Facebookon kaptam  Rochefoucauld - a bölcs  Nyíljatok meg  Facebookon kaptam  Mi a különbség  1848. március 15-én  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Március  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Nyíljatok meg  Por  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Müller Péter tollából  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Jóga férfiaknak  Facebookon kaptam  Nem mindegy  Nagy László - Szerelem emléke  Rochefoucauld - a bölcs  Ibolya  Tanuljuk meg tisztelni más ors... 
Bejegyzés Címkék
azerbajdzsáni állami, azeri news, államfő nevében, azerbajdzsáni látogatásra, magyar miniszterelnököt, cikk szerint, államfő magyarországi, szoros együttműködés, április 11-i, magyar miniszterelnök, három nappal, választás után, azeri ellenzék, múlt héten, dátumát Aliyev, első róla, azeri elnökkel, baltás gyilkos, magyar-azeri kapcsolatok, éppen akkoriban, azeri pénzt, baltás gyilkossal, közép-ázsiai kapcsolatokat, diktátor kollégák, lepukkant putriban, azeri baltás, barátság elmélyítésében, miniszterelnököt, elnökválasztást, elmélyítésében, miniszterelnök, azerbajdzsanba, magyarországra, azerbajdzsánba, magyarországon, elnökválasztás, fejlesztésében, tárgyalásáról, országgyűlési, azerbajdzsáni, helyettesével, magyarországi, helyettesének, válogathatott, megnyugtatott, dollármilliók, együttműködés, kapcsolatokat, kapcsolataira, parlamentben, azerbajdzsán, titokzatosan, hazatérésről, tájékoztatta, beszélgetett, bilaterális, látogatásra, ábrándozott, fejlesztése, választások, megvitatott, kapcsolatok, bojkottálja, novemberben, játszhattak, ahmadovval, leszavazni, üdvözletét, elengedése, látogatása, hasonlóság, sierakowki, feleségeik, brüsszelbe, budapesten, titkárával, jelentette, gyilkossal, beszámolt, előrelátó, kölcsönös, összeköti, kiadatása, aláhúzták, erősödtek, választás, kormányzó, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 71
  • e Hét: 1729
  • e Hónap: 18522
  • e Év: 151439
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.