Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Cinikus hazudozás Orbán beszéde
  2018-02-19 20:24:50, hétfő
 
   
  Cinikus hazudozás Orbán beszéde

Írta: Amerikai Népszava - 2018-02-183
Miközben az Európai Unió Csalás Elleni Hivatala (OLAF) kész vádiratot nyíjtott át Orbán vejének csalásáról, a lánya családjába került lopott milliárdokról, Orbánnak volt képe azt mondani “évértékelő" beszédében, hogy “Magyarország olyan hely, ahol a kemény munkát megjutalmazzák, ahol aki többet dolgozik, többet is visz haza". Fatolvaj veje mit dolgozott többet, hogy 13 milliárdot vitt haza? “Mészáros Lőrinc" milyen munkából gazdagodik?

Orbán azt mondta, “nekünk magyaroknak akkor van jövőnk, ha magyarok maradunk, ápoljuk a magyar nyelvet, megvédjük keresztény és magyar kultúránkat, megőrizzük a függetlenséget és a magyar szabadságot", mondja az az ember, aki keresztény egyházak tucatjaitól vette el az egyházi státuszt, pártkatonákkal lepte el a kultúrális életet, Kósa Lajossal és Németh Szilárddal ápolja a magyar nyelvet, eladta az oroszoknka az ország függetlenségét és felszámolta a az egyéni és polgári szabadságjogokat.Nagy igazságot mondott, hogy “a családok a rezsivel nem a multik profitját fizetik", mert a szabad versenyt és a szabad piacot felszámolta, az energiaszektor egyre nagyobb része a strómanjai kezébe kerül, és a családok az Orbán-maffia profitját fizetik. Arcátlanságára mi sem jellemzőbb, minthogy a sajtószabadság felszámolásáról, a szabad sajtó elfoglalásáról azt mondja, hogy “nemzeti tulajdonba került a magyar médiumok több mint fele". Orbán a strómanjait és az oligarcháit azonosítja a “nemzettel".

Mindez azért vészjósló, mert ha ez a hazugság (sajtószabadság felszámolása egyenlő a sajtó “nemzeti kézbe" vételével) megszilárdul a közbeszédben, akkor a maradék szabad és független sajtó bekebelezése, megszállása nem más lesz, mint “nemzeti tulajdonba vétel". A “nemzeti tulajdonba vétel" alatt azt kell érteni, hogy az Orbán-rezsim kiterjeszti hatalmát a sajtó azon részére is, amelyet jelenleg még nem a propagandaközpontból szerkesztenek.

A szabadság felszámolásának másik része, amely dicsekedésének tárgya, hogy “nemzeti kézben van a bankrendszer több mint 50 százaléka", ami megakadályozza, hogy a rendszer kliensein kívül bárki forráshoz jusson. Azt mondja Orbán, hogy “a magyar bankrendszer és magyar médiumok nélkül nincs nemzeti függetlenség", amely valójában azt jelenti, hogy a szabadság megszűnik, mindent a kezében tart, és mindent Orbán irányít. A “nemzeti" szót nemcsak kisajátította, hanem egy bűnszervezet szabadság elleni támadására használja fel.

Trumptól vette az új jelszót, “nekünk Magyarország az első", ami a hozzájuk hasonló demagóg populista hazugsága, és ezalatt mindig saját magukat kell érteni, Magyarország velük azonos. A szlogen helyesen így hangzik: “Nekünk a saját hatalmunk és a zsebünk az első". Orbán arra büszke, “hírünk, ismertségünk, befolyásunk nagyobb, mint azt az ország mérete vagy gazdasági súlyunk indokolná". Ez valójában azt jelenti, hogy Orbán rendszere veszély az egész világra. Ezt nevezi ő a “hírünknek". Soha még Magyarországnak ilyen rossz híre nem volt a világban.

Szerinte ez elsősorban annak köszönhető, hogy a Fidesz-KDNP Magyarországon “nyolc éve szünetelteti a politikai korrektséget, süllyesztőbe került az euroblabla, a liberális szépelgés, a korrekt semmit mondás, a szájkosarat visszaküldtük Brüsszelnek, a pórázt pedig az IMF-nek". Ezt a gyalázatot nyíltan meri hirdetni egy európai uniós miniszterelnök, gyalázva azt a politikai korrektséget, amelynek lényege az emberi méltóság tiszteletben tartása, minden kisebbség jogainak tiszteletben tartása, a zsidó-keresztény kultúra gyakorlati alkalmazása.

A politikai korrektséget a populista fasiszták és nácik számolják fel, lépik át a korrekt beszéd határait, amelyek megkövetelik az igazmondást, a más ember tiszteletét. Erre büszke Orbán, hogy ezt maga mögött hagyva szabadon hazudhat minden csatornán és plakáton, átlépheti a törvényesség, a személyiségi jogok határait, rasszista, kirekesztő propagandát terjeszthet, vallási alapon megkülönböztethet bárkit.

Orbán változatlanul “kereszténységnek" nevezi a fasizmust, és mint egyetlen reményt állítja Európa elé. Ismerjük ezt az állami “kereszténységet", amelynek képviselői lopnak, csalnak és hazudnak, nyomorgatják az árvát, beteget és özvegyet, a keresztény lózungot pedig mások kirekesztésére és hatalmuk megtartására használják. A liberális Európa áll a legközelebb a kereszténységhez, amely elválasztja az államot az egyháztól, szabadságot biztosít az egyházak működéséhez, és az emberek szabad választására bízza a világnézeti és erkölcsi kérdéseket. Ez a búza és a konkoly példázatának, Jézus tanításának követése.

Orbán, akárcsak minden fasiszta, az emberek félelmére játszik. Összes hazugsága közül talán a legnagyobb, hogy 2020-ig 60 millió muszlim bevándorló érkezik Európába. Ez akkor is fizikai képtelenség, ha így lenne. 2010 és 2013 között évi 1,4 millióan vándoroltak be az Európai Unióba. 2015-ben a legtöbb menekültet befogadó Németország 800 ezer menekült kérelmére számított év végéig. Ez csúcsidő volt. Orbán most évi 30 millióval fenyeget.

Orbán szerint Nyugat-Európa bevándorlóövezetté, kevert népességű világgá vált, és Közép-Európától különböző, merőben új fejlődési jövő felé halad. Ez az ember most fedezte fel azt, hogy Európa kevert népességű, ahogy mindig is az volt, később a gyarmatokról jöttek nagy számban bevándorlók, akik állampolgárságot kaptak. Az egész európai történelem erről szól, beleértve Magyarországot is, ahol nincs tiszta magyar népesség, a honfoglalók sem voltak azok. Utána német, török, orosz megszállások, különféle betelepítések voltak.

Orbán odáig jutott, hogy Nyugatról jön a veszély, a demokratikus jogállamok fenyegetik Magyarországot. Azok az országok, ahol vallásszabadság van, a keresztény kultúrát pedig az inkvizícióba torkolló állami “kereszténységtől" védték meg. A gyűlölet és a gyűlölet nem keresztény kultúra. Felvilágosodást gyalázza ez az ember, a feudális középkort magasztalja, a sötétséget, a babonát, a vallási gyűlöletet. De még ezen is túltesz, amikor már “Soros-féle embertípus" kitenyésztéséről beszél.

Azt mondja: “Onnan nézve, mi, bennszülöttek, akiknek van saját hazájuk, saját kultúrájuk, saját vallásuk, mi a Soros-félék nézőpontjából reménytelen, átformálhatatlan egyedek vagyunk". Ez nyílt antiszemita és náci szöveg, a sorosozással együtt félreismerhetetlen zsidózás. Ezek jól ismert antiszemita vádak, hogy a zsidók hazátlanok, hitetlenek, vallásuk hamis, akik a “keresztényeket" támadják, identitásukat el akarják venni, hogy elvegyék a hazájukat.

Soros Györgynek van hazája. Ha van “Soros-féle embertípus", akkor az antifasiszta az. A sötétség, a kizsákmányolás, az elnyomás, a diszkrimináció ellensége, a szabadság barátja, az Orbánhoz hasonló maffózó, hazug fasiszták ellenfele. A felvilágosodás, az emberi jogok és az emberi méltóság, a demokrácia és a joguralom híve. Ezek Orbán gyűlölt ellenségei.

Kijelentette, “nem fogjuk tétlenül nézni, hogy vannak, akik a Soros-terv végrehajtásán mesterkednek, és ha kell, egyre erősebb jogi fegyvereket vetünk majd be". Ez azt jelenti, hogy erre a hazugságra, a nem létező “Soros-tervre" hivatkozva felszámolják a civileket, a rezsim kontrolljától független szervezeteket, jogvédőket.

Orbán első lépésként hivatkozott a Stop Soros (“SS") törvénycsomagra, hogy a menekültek segítését nemzetbiztonsági engedélyhez kötik, a “migránsbarát" nem-kormányzati szervezeteknek (NGO) szánt külföldi támogatás egy részét átirányítják a határvédelemre, teljes pénzügyi átvilágítást rendelnek el, s akik nem hagynak fel a “veszélyes terveikkel", azokat egyszerűen kitiltják, “legyenek bármilyen hatalmasok, vagy gazdagok".

Ez azt jelenti, hogy készen állnak Soros György Magyarországról való kiutasítására, és ezt majd a legalkalmasabb pillanatban vetik be, amikor a menekültellenes propaganda csúcsra jár. Egyszerűen undorító hallgatni és olvasni ennek a hazudozó embernek a szövegeit az ENSZ-be, mindenhova befészkelődött Soros-ügynökökről. Az egész liberális demokratikus világ, ahova Magyarország az előző diktatúra után vágyott, ahova szeret utazni, kirándulni, ahol a magyarok jelentős része dolgozik, ahonnan eltartja a családját, “Soros ügynök lett. A zsidó világ-összeesküvés most a bevándorlással fenyeget. Hitler nyalogatná a tíz ujját.https://nepszava.us/cinikus-hazudozas-orban-beszede/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kereszténységtől, nemzetbiztonsági, kereszténységhez, szabadságjogokat, kereszténységnek, állampolgárságot, átformálhatatlan, kitenyésztéséről, magyarországnak, vallásszabadság, törvénycsomagra, felszámolásának, magyarországról, menekültellenes, kereszténységet, felszámolásáról, felvilágosodást, befészkelődött, legalkalmasabb, sajtószabadság, energiaszektor, elfoglalásáról, dicsekedésének, megjutalmazzák, magyarországon, miniszterelnök, diszkrimináció, pártkatonákkal, függetlenséget, megakadályozza, kirekesztésére, felvilágosodás, magyarországot, függetlenségét, bevándorlással, kizsákmányolás, lánya családjába, kemény munkát, magyar nyelvet, magyar szabadságot”, egyházi státuszt, kultúrális életet, ország függetlenségét, multik profitját, szabad versenyt, szabad piacot, energiaszektor egyre, strómanjai kezébe, sajtószabadság felszámolásáról, szabad sajtó, magyar médiumok, oligarcháit azonosítja, Amerikai Népszava, Európai Unió Csalás Elleni Hivatala, Mészáros Lőrinc”, Kósa Lajossal, Németh Szilárddal, Fidesz-KDNP Magyarországon, Európai Unióba, Soros Györgynek, Ezek Orbán, Stop Soros, Soros György Magyarországról,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
10.14. 23:22 Lengyel választások - A végeredmény szerint is alsóházi többséget szerzett ...
10.14. 23:12 Először kaptak ki a magyarok a vegyescsapatok curling-világbajnokságán
10.14. 21:42 Meghalt egy motoros Piliscsabán
10.14. 21:12 Török offenzíva - Amerikai és szíriai hivatali partnerével tárgyalt az oros...
10.14. 21:12 Semjén Zsolt: az unióban Magyarország költi a legtöbb pénzt templomok megúj...
10.14. 21:02 Új vezérigazgató az Appeninn Holding élén
10.14. 20:53 Fedeles fogathajtó vk - Lyonban, Stuttgartban, Budapesten és Londonban indu...
10.14. 20:52 Önkormányzat 2019 - Alapjogokért Központ: a Fidesz-KDNP továbbra is a leger...
10.14. 20:52 A Masterplast közgyűlése jóváhagyta a 6 milliárdos kötvénykibocsátást
10.14. 20:42 Au fost evaluate proiectele pentru programul de dezvoltare economică destin...
Tudjátok ?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
Kívánhatok kellemes ünnepeket?
még több kérdés
Blog Címkék
Vidám, szép napot, kék virágok...    Szabadítás        Követ adsz?  Retro kályha        Szép estét          Facebookon kaptam    Szép új hetet  Rózsa csokor bögrében            Retro varrógép  Facebookon kaptam    Régi kulcsok    Őszi kép        Facebookon kaptam  Követ adsz?  Kellemes teázást    Őszi kép  Rózsák zongorán    Security  Vetített képes előadás Rieger ...        Facebookon kaptam  Sárga rózsák  Őszi kép    Béka  Facebookon kaptam    Őszi kép  Béka  Őszi csendélet      Kellemes kávézást!  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Vidám, szép napot      Régi kulcsok    Kislány cicát itat    Pihenő kutya  Rózsaszín rózsák          Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Retro kályha    Facebookon kaptam      Őszi kép  Keresztség és szent élet      Facebookon kaptam    Kellemes kávézást  Kellemes kikapcsolódást    Önkormányzati választás 2019 o...  Kellemes délutáni időtöltést        Facebookon kaptam    Kellemes hétfő reggelt      Szép napot 
Bejegyzés Címkék
lánya családjába, kemény munkát, magyar nyelvet, magyar szabadságot&#8221, egyházi státuszt, kultúrális életet, ország függetlenségét, multik profitját, szabad versenyt, szabad piacot, energiaszektor egyre, strómanjai kezébe, sajtószabadság felszámolásáról, szabad sajtó, magyar médiumok, oligarcháit azonosítja, sajtó &#8220, maradék szabad, sajtó azon, szabadság felszámolásának, bankrendszer több, rendszer kliensein, magyar bankrendszer, szabadság megszűnik, kezében tart, bűnszervezet szabadság, hozzájuk hasonló, szlogen helyesen, saját hatalmunk, ország mérete, egész világra, politikai korrektséget, liberális szépelgés, korrekt semmit, szájkosarat visszaküldtük, pórázt pedig, gyalázatot nyíltan, európai uniós, emberi méltóság, zsidó-keresztény kultúra, populista fasiszták, korrekt beszéd, személyiségi jogok, állami &#8220, keresztény lózungot, liberális Európa, egyházak működéséhez, emberek szabad, konkoly példázatának, emberek félelmére, legtöbb menekültet, ember most, gyarmatokról jöttek, egész európai, demokratikus jogállamok, keresztény kultúrát, inkvizícióba torkolló, feudális középkort, vallási gyűlöletet, sorosozással együtt, zsidók hazátlanok, diszkrimináció ellensége, szabadság barátja, emberi jogok, joguralom híve, rezsim kontrolljától, menekültek segítését, részét átirányítják, legalkalmasabb pillanatban, menekültellenes propaganda, hazudozó embernek, egész liberális, előző diktatúra, magyarok jelentős, bevándorlással fenyeget, kereszténységtől, nemzetbiztonsági, kereszténységhez, szabadságjogokat, kereszténységnek, állampolgárságot, átformálhatatlan, kitenyésztéséről, magyarországnak, vallásszabadság, törvénycsomagra, felszámolásának, magyarországról, menekültellenes, kereszténységet, felszámolásáról, felvilágosodást, befészkelődött, legalkalmasabb, sajtószabadság, energiaszektor, elfoglalásáról, dicsekedésének, megjutalmazzák, magyarországon, miniszterelnök, , ,
2019.09 2019. Október 2019.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 3057
  • e Hónap: 20610
  • e Év: 377899
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.