Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kapjatok már agyatokhoz!
  2018-02-23 08:09:22, péntek
 
   
  Kapjatok már agyatokhoz!

Molnár Bálint | Ma | 8:05

Namostakkor - ErdősVirágul szólva - mondjátok meg, mi legyen? Bocs a bunkóságért, először is jó reggelt mindenkinek! Nem, nem azokat kérdezem, akik maguknál vannak szellemileg, és pontosan látják, mi folyik itt évek óta, hanem azokat, akik a gyászmenetes drótkerítésbe és a mártírok mártírjává avanzsált Fideszbe kapaszkodva óbégatnak, rettegnek és féltik a keresztény kultúrájukat. Gondoltam, hogy várok még vele, hátha leülepszik az információ, de most akkor megkérdezem: az mennyire van rendben az, hogy egy fővárosi kórházban az épület udvarán parkoló mobil CT-ben látják el a daganatos és más súlyos betegeket? Mármint abban az esetben, ha ilyenkor, az utolsókat egyre vadabbul nyögő télvíz idéjén egyáltalán sikerül felvinni őket a csúszós rámpán a kamion ajtajához. Mennyire van rendben az, hogy hóesésben hurcolásszák a betegeket azért, mert nem sikerült időben megoldani a pályáztatást, aminek eredményeképpen a jövőben egy új szolgáltató végzi a CT- és MR-vizsgálatokat? És az mennyire van kibaszottul rendben, hogy a tendert egy olyan cég nyerte meg, amelyiktől egészségügyi referenciát sem kértek? Elég kitapétázni a kamion ajtaját a rohadt Magyarország megújul logóval? Elég, hogy az egészségügyi referenciával nem rendelkező cég korábban a TEK-nek gyártott zubbonyt és derékszíjat? Mégis mi a tetves kurva életnek kell még mindig történnie ahhoz, hogy már ne legyen rendben mindez, hogy már ne lehessen minden aljasságra rávágni, hogy a reménytelen helyzetben lévő pártok, Soros, kerítés, migráns, hajrá, magyarok?

Tessék, egyelőre itt van a válasz mindenre, itt alant. Ha kiderül, hogy az elmúlt huszonkét évben sosem volt ennyire korrupt ez az ország, ha kiderül, hogy emberek kínok között halnak meg a sürgősségi osztályokon, ha kiderül, hogy a diákoknak elegük van abból a szellemi mészárlásból, amit az oktatási rendszer körül művel az állampárt, ha kiderül, hogy a választási kampányra előrehozott nagy dobra vert béremelésből 2 forint lett, ha bármi kiderül, akkor ez van.

A mániás tudatrepedés nekitámaszkodik egy széknek, beledől az auránkba, és a harcaival kábít. Semmi más nem számít, semmi másról nincs már elképzelése, semmi más nem érdekli, csak a háborús szükségállapot fenntartása, keresi a harcostársakat az elmebajához. Elrepült tehát a mai brüsszeli miniszterelnöki csúcsra, ahol többek közt Európa jövőjéről, költségvetéséről, az ide áramló pénzekről lesz szó, és az a baj, hogy előre borítékba lehet pakolni, hogy mivel fog hazajönni, ha esetleg nem az a döntés születik, hogy ezután is feltételek nélkül tolják idefele a zsetont. Ha a harácsolás és rendszerszintű korrupció kormányának óhaja szerint alakulnak a dolgok, akkor ő győztek, ha nem úgy alakulnak, akkor megtámadtak. Egyszerű ez. És zabálják a népek.

Mindazonáltal kisebb homokszem csúszott az agyatlan sorosozás gépezetébe, ez pedig Ausztrália külügyminiszterének tegnapi látogatásával kapcsolatos. Orbán tehát új harcostárssal büszkélkedik a migráció elleni küzdelemben. Julie Bishop ausztrál külügyminiszter a Szijjártoporzékkal közös sajtótájékoztatón az ausztrál kormány Sorossal, illetve a ,,Soros-tervvel" kapcsolatos álláspontját firtató - kérdésre ezt mondta:

Soros György nem került szóba a megbeszélésünk során, Ausztrália pedig nem szövetséges semmilyen, Soros Györggyel szembeni fellépésben.

Teccik érteni, kedves Soros-fóbiás hívek? A kormány azt zabáltatja veletek, hogy nagy erőkkel keresik a szövetségeseket a migrációt támogató ,,Soros-tervvel" szemben, aztán amikor a potenciális szövetségesekkel egy asztalhoz ülnek, akkor szóba sem hozzák Sorost, meg a tervét, mert pontosan tudják, hogy kiröhögnék őket. Ezért az ökörségért mindenhol, mindenki körberöhögné őket. Ez kizárólag a ti hülyítéssel, butítással egybekötött szórakoztatásotokra van kitalálva. Mert ennyire néznek gyengeelméjűnek benneteket. Hát franc tudja, én a helyetekben most már komolyan elgondolkodnék ezen. Szerintem nem vagytok gyengeelméjűek, úgyhogy kapjatok már agyatokhoz, még mindig van egy kis idő erre.

Erről jut eszembe, Kocsis Nembuzeráns Máté egyelőre a VIII. kerület polgármestereként diktálja a tempót a Soros-tervvel kapcsolatban, mert az fél egészség, ha addig sem komoly dolgokkal foglalkozik az önkormányzat. A csávó ott tart a csúcsra járatott elmebajban, hogy a VIII. kerület testületi ülésén, ahol a nem létező Soros-terv volt a téma, a Soros-terv nem létezésének hangot adó (miszerint ócska figyelemelterelés az egész, ahelyett, hogy az egészségügyről lenne szó) egyik - meg nem nevezett - ellenzéki képviselőnek beletolta az arcába, hogy nem normális. Mert aki azt mondja, hogy a Fidesz vagy kifejezetten őmiatta halnak meg emberek a kórházban, ,,az nem normális". Úgyhogy ez a derék ifjú titán közölte az illető ellenzéki képviselővel, hogy átfogó pszichológiai elemzést készíttetett róla, amit majd alkalomadtán négyszemközt oda is ad neki.

Én készíttettem önről egy pszichológiai átfogó elemzést, és ezt csak önnek majd oda fogom adni. Figyelembe vettük egyébként a Facebook-bejegyzéseit, az írásmintáját, a felszólalásait, a hanghordozását, sok mindent, olvassa majd el, fantasztikus. Segítőleg adom majd oda.

Nekem ez elég hátborzongatónak tűnik, de biztosan én vagyok a hülye. Pedig eléggé úgy fest, hogy új szintet lépett a sarokba szorított patkány effektus szerint túlélésért küzdő állampárt. Most már ott tartanak, hogy nem normális az, aki azt állítja, hogy az egészségügyben uralkodó állapotokat kurvára nem lehet már bezzeggyurcsányékra fogni, mert ez a Fidesz sara. Eddig Soros embere/ügynöke/megvásárolt szócsöve volt bárki, aki bírált, most már nem normális, úgyhogy megfigyelés alá veszik és sunyin pszichológiai elemzéseket készíttetnek róluk. Jó tudni ezt is.

Csak halkan mondom, hogy közben Kalocsán (ez az egyik olyan település, ahol Tiborcz és az Elios garázdálkodhatott) a közgyűlés fideszes többsége leváltotta a jogi bizottság éléről és visszahívta a közbeszerzési bizottságból azt az ellenzéki képviselőt, aki a nyilvánosság elé tárta az Elios-botrány helyi fejleményeit. Arra kurvára nincs válasza a fideszes többségnek, hogy miért kellett bankkölcsönt is vállalniuk ahhoz, hogy a miniszterelnök vejével mindenáron leszerződjenek, az viszont tény, hogy Angeli Gabriellát a munkahelyéről is kirúgták. Úgy, hogy még egy évig érvényes munkaszerződése van. A görénységnek nincs felső határa: a Kalocsa Kulturális Központ és Könyvtár részeként működő Ökopont Irodájának vezetőjét azért rúgják ki, mert posztját átszervezésre hivatkozva április elsejével megszüntetik. Faszt: azért rúgják ki, mert megbolygatta az állampárt mocskos ügyeit, úgyhogy bosszút álltak rajta. Szerintetek mennyi idő kell majd ezt az országot talpra állítani ebből a fertőből? Hmmm?

És végül, hogy ne sikkadjon el ez se: az egyébként is milliárdos Schmidt Mária sem tud félreállni a közpénz útjából. A Figyelőt kiadó NER-ideológus tulajdonában lévő K4A Lapkiadó Kft. hirdetési bevételeinek hetven százaléka jött tavaly az államtól. Az 1,1 milliárd teljes reklámbevételből 734 millió volt állami pénz. Úgy, hogy nem állnak rendelkezésre hivatalos olvasottsági adatok, így az állami cégek úgy hagynak egy csomó pénzt a lap kiadójánál, hogy nem tudhatják, hogy a reklámjaik pontenciálisan hány embert érnek el. És kurvára nem is érdekli őket, csak zsírosodjanak a lojális szarlapátolók. Habony, Mészáros dettó.

Mivel kedvelem a keretes szerkezetet, és mivel nem tudom megunni, hát tessék, muzsika! Szép napot mindenkinek, később jövünk!


És ne feledjétek: ma 17.30, Deák tér!


"Ne kényszerüljünk külföldre" - pénteken ismét utcára vonulnak a diákok
Eduline

Eduline

2018.02.22., 12:00 Frissítve: 2018.02.22., 07:07 1

Pénteken a diákok az "oktatási rendszerváltásért" vonulnak az utcákra, eddig több ezren jelezték az esemény Facebook-oldalán a részvételüket.
Forrás: Eduline

Február 23-án, pénteken 17:30-tól tüntetést tartanak az oktatási rendszerváltásért, a Deák Ferenc térről indulva közösen a Parlament elé vonulnak majd. "Ez az utolsó reményünk arra, hogy korszerű oktatásban tanulhassunk, hogy normális körülmények között dolgozhassunk itthon, és ne kényszerüljünk külföldre egy élhetőbb jövőkép reményében" - írta korábban közleményében a Független Diákparlament.

Február 23-ra azért szerveznek újabb tüntetést a diákok, mert szerintük "kiderült, Orbán Viktor fél a fiatal demokratáktól, megtagadta fiatalkori önmagát és nem mer kiállni nyilvános vitára az oktatási rendszer problémáit saját bőrükön tapasztaló diákokkal". A diákszervezet nyilvános vitát szervezett volna az oktatás problémáiról, a miniszterelnök azonban nem reagált a meghívásra.

Közben a héten több vidéki városban is, többek között Kecskeméten és Nyíregyházán is diákfórumot szervezett a Független Diákparlament.

http://eduline.hu/kozoktatas/2018/2/22/diaktuntetes_2018_WG40VR


https://kolozsvaros.com/rovidek/kapjatok-mar-agyatokhoz/


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: költségvetéséről, hátborzongatónak, reklámbevételből, szövetségesekkel, nekitámaszkodik, szövetségeseket, munkaszerződése, külügyminiszter, gyengeelméjűnek, eredményeképpen, miniszterelnöki, elgondolkodnék, szükségállapot, harcostársakat, rendszerszintű, miniszterelnök, megbeszélésünk, leszerződjenek, gyengeelméjűek, felszólalásait, hanghordozását, kényszerüljünk, egészségügyben, pontenciálisan, egészségügyről, harcostárssal, közleményében, vizsgálatokat, dolgozhassunk, látogatásával, diákszervezet, diákparlament, demokratáktól, szarlapátolók, zsírosodjanak, pszichológiai, gyászmenetes drótkerítésbe, mártírok mártírjává, keresztény kultúrájukat, fővárosi kórházban, épület udvarán, utolsókat egyre, csúszós rámpán, kamion ajtajához, betegeket azért, kamion ajtaját, rohadt Magyarország, egészségügyi referenciával, tetves kurva, reménytelen helyzetben, válasz mindenre, elmúlt huszonkét, Molnár Bálint, Julie Bishop, Soros György, Soros Györggyel, Kocsis Nembuzeráns Máté, Eddig Soros, Angeli Gabriellát, Kalocsa Kulturális Központ, Ökopont Irodájának, Schmidt Mária, Lapkiadó Kft, Deák Ferenc, Független Diákparlament, Orbán Viktor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Ha igazán belelátnánk a másik ...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Az élethez bátorság kell.....  Png csokor  Facebookon kaptam  Padlizsánkrémrecept Hozzávaló...  Tavaszi kép  Kereszt  Kereszt  Elkiabáltam  3,5 millió beoltottnál nyitha...  Szükségszerű  Ha igazán belelátnánk a másik ...  Várják a túristákat......  Kereszthalál  Facebookon kaptam  Jézus  A vashiányos vérszegénység ot...  Aratás  Edinburgh hercege és II. Erzs...  Az élethez bátorság kell.....  Elizabeth Barrett Browning ver...  Idézet Petőfi Sándortól  A boldogság olyan, mint a tava...  Astra Zeneca és a vérrögösödés  Facebookon kaptam  Kereszt  Kék fluoritkristály  Kereszt  Idézet Petőfi Sándortól  Kórusban  Png virág  Edinburgh hercege és II. Erzs...  Gondolkodó  Ma találkoztam valakivel,  Png rózsa csokor  Jézushoz hozd a búd, mert Ő me...  Szép kristály  Facebookon kaptam  Pasi típusok  Mesés pillanat.....  Galambom  Szép kristály  Az aktív szén szerepe a szépsé...  Az élet rövid, élj!  Tulipànok  Facebookon kaptam  Megfontolandó : Buddha tanítás...  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Vágyakozás  Facebookon kaptam  Tsavorit kristály  Szép estét  Az élethez bátorság kell.....  Png kislány  Facebookon kaptam Krisztinától  Helyettesítés  Elvetettség és szenvedés  Kék fluoritkristály  Lehetetlen  Lámpa  Jézus  Ábrándozás.....  Facebookon kaptam  Kellemes napot kívánok  Hosszú időn át volt jégmentes ...  Szép kristály  A boldogság olyan, mint a tava...  Tulipànok  Jó éjszakát!  Png nő  Tavaszi kép  Április 16 Magyarországon 2001...  Aranyosi Ervintől idézet  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Szükségszerű  Tüneményes baby  Facebookon kaptam  "A vendégek miatt..."  Sóhegyek Iránban  Szép estét, jó éjszakát ! .......  Amíg az ember táncol  Hosszú időn át volt jégmentes ...  Facebookon kaptam  Pihenő  Tulipànok  Szép estét, jó éjszakát ! .......  "A vendégek miatt..."  Kereszt  Szép estét, jó éjszakát ! .......  Megfontolandó : Buddha tanítás...  Vágyakozás  Köszönöm a látogatást  Png kislány  Facebookon kaptam  Az aktív szén szerepe a szépsé...  Kereszt 
Bejegyzés Címkék
gyászmenetes drótkerítésbe, mártírok mártírjává, keresztény kultúrájukat, fővárosi kórházban, épület udvarán, utolsókat egyre, csúszós rámpán, kamion ajtajához, betegeket azért, kamion ajtaját, rohadt Magyarország, egészségügyi referenciával, tetves kurva, reménytelen helyzetben, válasz mindenre, elmúlt huszonkét, sürgősségi osztályokon, diákoknak elegük, szellemi mészárlásból, oktatási rendszer, választási kampányra, mániás tudatrepedés, harcaival kábít, háborús szükségállapot, agyatlan sorosozás, migráció elleni, ausztrál kormány, megbeszélésünk során, migrációt támogató, potenciális szövetségesekkel, asztalhoz ülnek, ökörségért mindenhol, helyetekben most, csúcsra járatott, egészségügyről lenne, derék ifjú, illető ellenzéki, pszichológiai átfogó, sarokba szorított, egészségügyben uralkodó, egyik olyan, közgyűlés fideszes, jogi bizottság, közbeszerzési bizottságból, ellenzéki képviselőt, fideszes többségnek, miniszterelnök vejével, viszont tény, évig érvényes, görénységnek nincs, állampárt mocskos, országot talpra, közpénz útjából, állami cégek, csomó pénzt, reklámjaik pontenciálisan, lojális szarlapátolók, keretes szerkezetet, esemény Facebook-oldalán, oktatási rendszerváltásért, utolsó reményünk, élhetőbb jövőkép, fiatal demokratáktól, diákszervezet nyilvános, oktatás problémáiról, miniszterelnök azonban, héten több, költségvetéséről, hátborzongatónak, reklámbevételből, szövetségesekkel, nekitámaszkodik, szövetségeseket, munkaszerződése, külügyminiszter, gyengeelméjűnek, eredményeképpen, miniszterelnöki, elgondolkodnék, szükségállapot, harcostársakat, rendszerszintű, miniszterelnök, megbeszélésünk, leszerződjenek, gyengeelméjűek, felszólalásait, hanghordozását, kényszerüljünk, egészségügyben, pontenciálisan, egészségügyről, harcostárssal, közleményében, vizsgálatokat, dolgozhassunk, látogatásával, diákszervezet, diákparlament, , ,
2021.03 2021. április 2021.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 2 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 460
  • e Hét: 5157
  • e Hónap: 9815
  • e Év: 185177
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.