Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mi a probléma?
  2018-02-24 13:15:38, szombat
 
  Nyugoggyá le Peti vitéz! Már el is kezdték a tengerünk partját lekeríteni és kisajátítani a "naaaagy" vezíred disznógázszerelője és a saját lábon állás fénysugara, akik ugye jelenleg a nemstóman fázisban vannak.





Mi a probléma?

Forgács Erzsébet | Február 23, Péntek | 19:58

Szép estét! Aki elkezdte elpakolni a télikabátot, az máris pakolja vissza, mert jön a nagyon hideg. De szerencsére a kormány résen van.

Vörös kód riasztást adott ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára szombat déltől a várható extrém hideg miatt.
Czibere Károly pénteken, budapesti sajtótájékoztatón elmondta: a vörös kód eljárásrendje szerint a hajléktalanokat segítő szervezetek mellett szükség esetén a bentlakásos intézményeknek is meg kell nyitniuk kapuikat a rászorulók előtt.
Az államtitkár hozzátette: a potenciális befogadó intézmények, a diszpécserközpontok és az utcai szociális munkások is felkészültek a riasztással járó feladatokra.
Czibere Károly arra kéri a lakosságot, hogy a következő napokban fokozottan figyeljenek oda az utcán kihűléssel fenyegetett és az otthonukban egyedül élő idős emberekre egyaránt, és szükség esetén hívjanak nekik segítséget. A diszpécserszolgálat telefonszámai megtalálhatók a diszpecserportal.hu oldalon - tette hozzá.
A riasztás a mostani meteorológiai előrejelzések alapján várhatóan egy hétig lesz érvényben. (MTI)

De nem csak kerítésen belül vagyunk biztonságban, hanem:

Az Európai Unió tengeri határát ugyanúgy meg kell védeni, mint ahogy Magyarország is képes volt arra, hogy megvédje az EU külső, szárazföldi határát - mondta el telefonon az MTI-nek Máltáról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. (MTI)

Komolyan, ezért hazatelefonált Máltáról. Jól van, Peti! Nyugodjál meg, megvédjük a tengeri határokat, csak ne húzd fel magad. Mire hazajössz, meg lesz védve az összes. Komolyan.

Tanulmányozni kell azon német javaslatokat, amelyek értelmében az uniós támogatások elosztásában a szolidaritási és a jogállamisági elvek betartásának is tükröződnie kellene - közölte Mark Rutte holland kormányfő pénteken Brüsszelben az uniós vezetők csúcstalálkozójának kezdete előtt.

Rutte elmondta, lát előnyöket a nemrég bemutatott javaslatban, de alaposan meg kell vizsgálni a kérdést.
Hozzátette, kormánya elsősorban az alapján osztaná el a strukturális alapokból származó pénzeket, hogy a támogatásokkal elérhetőek-e a szükséges változások, a kívánt célok.
A német álláspont szerint a strukturális támogatások elosztási szempontjaiban annak is tükröződnie kellene a jövőben, hogy egyes tagországok mennyire veszik ki a részüket a menekültválság közös kezeléséből. (MTI)

Lefordítom. Jó lesz, ha nem ugrál a mi kicsi focistánk, mert az ország fog ráfaragni a bohóckodásra.

Pedig kicsi focista ugrál. Már megint megpróbál lejmolni az Uniótól.

Eljött az ideje, hogy érdemi tárgyalások kezdődjenek a határvédelemre fordított pénzekről, ugyanis Magyarország több mint egymilliárd eurót költött az európai határok megvédésére. Ezzel “nemcsak magunkat, hanem Európát is védjük" - mondta a Brüsszelben a Facebookra feltöltött videoüzenetében Orbán Viktor miniszterelnök pénteken. (MTI)

Egyrészt ugye nem az Unió kérte a kerítést. Másrészt mi a jó büdös franc került egymilliárd euróba? Ezt is Lölö építette és Tiborcz világítja be, vagy miből adódik ez az eszelős összeg? Ennyiből az ország minden lakóházát, vagy akár lakóját is körbe lehetne tekerni csirkehálóval. Háromszor. Ha jól számolok, ez minden egyes magyar embernek (annak is, aki tegnap született és annak is, aki 100 évvel ezelőtt) legalább 32 000 forintjába került. Az egy négytagú családnak 128 000 forintot jelent. Több hónapig tudnának ételt vásárolni ennyi pénzből a családok.

Gátlástalanul visszaél a joggal az MSZP és a DK politikusa - reagálás Czeglédy Csaba jelöltségére

Felháborító, hogy gátlástalanul visszaél a joggal az MSZP és a DK politikusa. A 6 milliárd forintos áfacsalás miatt előzetesben ülő Czeglédy Csaba azért jelölteti magát a választáson, mert a mentelmi jog által akar kiszabadulni az előzetesből, így akarja megúszni a börtönt, sőt minden bizonnyal el akar szökni. Ez Gyurcsány és az egész baloldal korrupciós ügye, Czeglédy Csaba és bűnszervezete ugyanis nekik végzett piszkos munkát, és az általa elnyelt milliárdok a DK-hoz és az MSZP-hez vándorolhattak. Czeglédy Csabáért tehát Gyurcsány Ferenc és a szocialisták felelősek, akik a mai napig falaznak neki és valószínűleg még az ajánlásgyűjtésben is segítették, mert így akarják menteni a saját bőrüket egy több milliárdos korrupciós ügyben.

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség (MTI)

Mi a probléma? A Fidesz ezt csinálja évek óta és milyen jól bejött nekik. Ilyenkor azt kell mondani, hogy amennyiben törvénytelenséget tapasztal a Fidesz, kutya kötelessége jelenteni a megfelelő hatóságnak. Vagy esetleg azt, hogy áldott adventet. Lesz otthon bejgli? Akkor jó. Menjünk aludni.

https://kolozsvaros.com/rovidek/mi-a-problema/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: minisztériumának, diszpecserportal, hajléktalanokat, külügyminiszter, videoüzenetében, támogatásokkal, határvédelemre, vándorolhattak, menekültválság, miniszterelnök, szempontjaiban, intézményeknek, hazatelefonált, felzárkózásért, megtalálhatók, telefonszámai, meteorológiai, gátlástalanul, szolidaritási, előrejelzések, tanulmányozni, bűnszervezete, csirkehálóval, jogállamisági, eljárásrendje, kiszabadulni, szocialisták, jelöltségére, magyarország, felkészültek, valószínűleg, külgazdasági, strukturális, kisajátítani, betartásának, javaslatokat, tengerünk partját, saját lábon, nemstóman fázisban, máris pakolja, nagyon hideg, kormány résen, várható extrém, hajléktalanokat segítő, bentlakásos intézményeknek, rászorulók előtt, államtitkár hozzátette, potenciális befogadó, utcai szociális, riasztással járó, következő napokban, utcán kihűléssel, Forgács Erzsébet, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Czibere Károly, Európai Unió, MTI-nek Máltáról Szijjártó Péter, Mark Rutte, Orbán Viktor, Czeglédy Csaba, Czeglédy Csabáért, Gyurcsány Ferenc, Magyar Polgári Szövetség,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Makszim Gorkij gondolata  Png kislány  Png nő  Egy maradéktalanul uralt világ  Régi emberek, akikre máig büsz...  Png csokor  s immár én is felragyogva, ért...  Png nő  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Alázat  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Szívem  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Szép estét  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Leonardo da Vinci gondolata  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Nem méltó hozzád  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Alvó cicák  Makszim Gorkij gondolata  Minden harmadik...  Reggel van  Ne kapaszkodj magasabbra,  Mai harmónia kártyám  Akik bántanak téged  Varga János Veniam - Fontos sz...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Png csokor  képre írva  Ne kapaszkodj magasabbra,  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Png lepke  Szívem tiéd  Nevem  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Akarat  Mai harmónia kártyám  Png virág  Kellemes délutánt kívánok  Akarat  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Szívem  Leonardo da Vinci gondolata  Png kutya  Nevem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Őrizkednünk kell...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Png csokor  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Png virág  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png cica  Bounty krémes  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Alvó cicák  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Png cica  Csak a fogyatkozás látható  A Megváltó szolgálatában  Egy maradéktalanul uralt világ  Alázat  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Szép estét kedves látogatóimna...  Kerüld el az evangélium örömén...  Esti kép 
Bejegyzés Címkék
tengerünk partját, saját lábon, nemstóman fázisban, máris pakolja, nagyon hideg, kormány résen, várható extrém, hajléktalanokat segítő, bentlakásos intézményeknek, rászorulók előtt, államtitkár hozzátette, potenciális befogadó, utcai szociális, riasztással járó, következő napokban, utcán kihűléssel, otthonukban egyedül, mostani meteorológiai, hétig lesz, tengeri határokat, uniós támogatások, jogállamisági elvek, uniós vezetők, nemrég bemutatott, alapján osztaná, strukturális alapokból, támogatásokkal elérhetőek-e, szükséges változások, kívánt célok, német álláspont, strukturális támogatások, menekültválság közös, határvédelemre fordított, európai határok, eszelős összeg, ország minden, egész baloldal, általa elnyelt, szocialisták felelősek, saját bőrüket, több milliárdos, megfelelő hatóságnak, minisztériumának, diszpecserportal, hajléktalanokat, külügyminiszter, videoüzenetében, támogatásokkal, határvédelemre, vándorolhattak, menekültválság, miniszterelnök, szempontjaiban, intézményeknek, hazatelefonált, felzárkózásért, megtalálhatók, telefonszámai, meteorológiai, gátlástalanul, szolidaritási, előrejelzések, tanulmányozni, bűnszervezete, csirkehálóval, jogállamisági, eljárásrendje, kiszabadulni, szocialisták, jelöltségére, magyarország, felkészültek, valószínűleg, külgazdasági, strukturális, kisajátítani, betartásának, javaslatokat, elosztásában, bohóckodásra, államtitkára, biztonságban, szervezetek, bentlakásos, megvédésére, javaslatban, tükröződnie, felháborító, támogatások, kezdődjenek, tárgyalások, államtitkár, brüsszelben, potenciális, fenyegetett, figyeljenek, tagországok, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 188
  • e Hét: 10455
  • e Hónap: 21566
  • e Év: 175062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.