Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Rettegjetek csak, mi meg majd lopunk tovább
  2018-02-25 19:04:45, vasárnap
 
   
  Rettegjetek csak, mi meg majd lopunk tovább
Molnár Bálint | Ma | 8:02

Hellobello, emberek! Az Úr megpihenésének napján jelentkezem, ami - kereszténység ide vagy oda, höhh - azzal jár, hogy földhözragadt választásokat is tartanak. Még tartanak, úgy értem. Nem hiszem, hogy van ma fontosabb esemény annál, ami Hódmezővásárhelyen történni fog.

Zárójel: a kormány jól tartott kifizetőhelyein futószalagon kutatják a közvéleményt, és azt sulykolják néhány naponta ötvenszer, hogy gyakorlatilag felesleges itt bárki másra szavazni (csakaFidesz!), hiszen immár kőbe lehet vésni, hogy senkinek semmi esélye. A legújabb véres számok szerint például állítólag másfélszer többen szimpatizálnak a kormánypártokkal (a teljes felnőtt népesség körében 40 százalék), mint az ellenzékkel együtt. Ez itt például a Mráz-féle Nézőpont Intézet legfrissebb, a Magyar Idők számára készült kutatásának tanulsága, amelynek részleteit szombaton közölték az MTI-vel. Nehogy elfelejtsem: ez az a neves tudományos műhely, amelynek egyik munkatársa a minap azt találta mondani - a Tiborcz nevű pereputtyra éppen rápörkölődő bűnszövetkezetben elkövetett csalás részleteinek megállíthatatlan szivárgása közben -, hogy Orbán Viktor azért szakított Simicska Lajossal ama bizonyos G-napont, mert rájött, hogy a legokosabb Lajos korrupt. Jól van akkor. És ötös is volt a lottón. Na, még ez is.


Szóval Hódmezővásárhely. Senki nem mondhatja, hogy Lázár János nem állt bele szügyig Hegedűs kolléga kampányába, mert de. Nem is csoda, hiszen itt az ő bőrére megy a játék. Szerintem sokkal inkább, mint a fideszes jelöltére. Szerintem ennek az ocsmány kampánynak nem az a legnagyobb tanulsága, hogy a teljhatalom birtokosai az utóbbi hetekben milyen látványosan ígérgettek és nyomták a pénzt a településre (5,2 milliárd forintból újulhat meg a hódmezővásárhelyi laktanya 2020-ig; Balog és Lázár átadta a 3,243 milliárd forintból megújult hódmezővásárhelyi és makói kórházat, stb.), talán nem is az egyház nyílt kampánya Márki-Zay Péter ellen, de még csak nem is az állampárt ócska lejáratási kísérletei. Ebben az egész méltatlan, undorító kontextusban az ocsmánynál is ocsmányabb az, ahogyan egy bevallottan ex-fideszes, jobboldali, konzervatív értékeket valló emberbe álltak bele. Az, hogy egy ilyen embert mocskoltak be Soros-bérencezéssel, a mindenkori ellenzéknek szánt ragacsos, bűzös hazugságokkal és címkékkel. Igen, a legnagyobb tanulság az, hogy a legyőzés, megtaposás, rágalmazás nagymesterei egy kiábrándult fideszes embert hurcoltak meg. Ez pedig újra megmagyarázza, miért nem egy pártról beszélünk, hanem egy szekta jelleget hordozó maffiaszervezetről. Amelyet nem lehet bírálni, kritizálni, nem lehet kiábrándulni belőle, mert annak eltaposás a vége. Úgyhogy egyetértek Márki-Zay Péter jobboldali-keresztény-konzervatív értékeket valló jelölttel:

ha csak 49 százalékot szereznénk, az is győzelem, mert a Fidesz a 49 százaléktól is fél.

Bár sokak szerint elképzelhetetlen a Fidesz ellenjelöltjének győzelme, az egészen biztos, hogy ennek a választásnak a kimenetele hatással lesz arra, ami április 8-án várható.

Az megvolt, hogy a nagy fennforgásban és kampányolásban egy pécsi fideszes aktivista elhagyta a pártközpontban kiadott érvelési kiskátéját? Vicces pedig. Vagy inkább nagyon szomorúságos. Szóval a szerencsétlen ember elhagyta a fecnijét, amire fel voltak írva az ,,érvek", hogy ,,miért kell április 8-án a Fideszre szavazni". Aszongyák a habonyista fekete kampány kútfejei:

Egy napon évtizedek múlhatnak; Ha Brüsszel vagy az ellenzék beengedné a bevándorlókat, akkor a gazdasági növekedést a migránsokra kellene fordítani. Ha Magyarország bevándorlóország lesz, akkor nem lesznek új munkahelyek, nem lesznek béremelések, nem lesz nyugdíjemelés, de nagyobb családtámogatások sem.

Ez még a folytatjuknál is gyengébb eresztés. Ennyi maradt a fegyvertárban, tényleg csak ennyi maradt. Ha nem ránk szavaztok, nem lesz nyugdíjemelés, baszki. Rettegjetek, féljetek, fossatok, mi meg majd lopunk tovább.

És azt hallottuk már, hogy Lázár János - akinek ma nagy napja lesz - feljelenti a HírTV-t meg az Indexet? Jó. Miért? A HírTV pénteki Célpont című adásában a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választással kapcsolatban elhangzott és az Index által is híresztelt, a minisztert érintő rágalmak miatt.

A HírTv Célpont című műsorának pénteki adásában, és ezt követően az Indexen is hazug és aljas rágalmak hangzottak el, illetve jelentek meg, amelyek szerint a Csongrád megyei Fidesz és Lázár János személyesen alkut kötött volna büntetőeljárás hatálya alatt álló romákkal a cigány szavazatok megszerzéséért

- ez áll a Miniszterelnökség Sajtóirodájának közleményében. A Fidesz és Lázár János aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, jelentős érdeksérelmet okozva elkövetett rágalmazás bűncselekménye miatt azonnal feljelentést tesz. Haladéktalanul személyiségi jogi pert is indítanak a teljességgel megalapozatlan, valótlan és súlyosan sértő tényállításokkal szemben, és kérni fogják a bíróságtól, hogy a rágalmak valótlanságának megállapítása mellett kötelezzék a hazugságokat közlő sajtószerveket megfelelő elégtételadásra és nyilvános bocsánatkérésre, tiltsák el őket hazugságaik terjesztésétől, valamint milliós nagyságrendű sérelemdíj iránti igényüknek is érvényt fogunk szerezni. Helyes. Vegyük tudomásul: megalapozatlanul, valótlanul, sértő módon hazudozni, rágalmazni csak a Fidesznek és revolvermédiájának van joga. Ja, és a milliók is kellenek az elvtársaknak, természetesen. Nem kell ehhez nagy ész, de azért elmondom: ha megnyerik a választást, sem Index, sem HírTV nem lesz.

Egyébiránt a világszínvonalú magyar egészségügy állapotát tükröző sátoraljaújhelyi helyzetnek a legalja nem az, hogy a személyi feltételek hiánya (nincs orvos, basszátok meg) miatt szünetel a betegellátás a csecsemő és gyermekosztályán, valamint az ambuláns gyermekszakrendelésen. Különben is azóta kiderült, hogy a kórház szerint néhány napon belül, várhatóan jövő héten újra lesz ellátás. Hanem az, hogy az utolsó orvos felmondását a patológiai és kórszövettani osztályt vezető főorvos úgy kommentálta a kórház közösségi oldalán:

Migráncshiszti!

Tudniillik a gyerekosztályon több külföldi származású orvos is dolgozott, a megbízott osztályvezető dr. Abdul Gafor Faris volt. Vagyis a patológus nagy magyar doktor szerint migráncs volt, a felmondása pedig hisztinek minősül. Pedig mekkora hősiesség lett volna maradni. Beszarás. Lassan világossá válik, hogy többek miért rohad ez az egész rendszer. Mert az ilyen szittya főorvosok nem azért pofáznak, hogy milyen állapotok uralkodnak az egészségügyben, hanem migránsozással vannak elfoglalva. Szégyen, rohadt nagy szégyen.

A végére tartogattam azt a hírt, ami Orbán dicsőséges brüsszeli szereplése után nyilvánosságra került, miszerint Emmanuel Macron francia államfő egy sajtótájékozatón kiröhögte Magyarországot. Ugyanis Magyarország az egyetlen uniós tagállam, amelynek konzultációból élő nemzeti kormánya nem fog részt venni a francia elnök európai konzultációjában. Macron még a választási kampányában megígérte, hogy szorosabbra fűzi a kapcsolatot az európai nép és az európai politika között, ezért konzultációt indít, ahol mindenki elmondhatná a véleményét Európa jövőjéről. Nos, szerintem Macron nem Magyarországot röhögte ki, legfeljebb a magyar kormányt, bár röhögésre semmi ok. Ide teszem Szijjártó röffentését, amiből világossá válik, mennyire szar a helyzetünk. A párhuzamos, elszigetelődő, korrupt univerzum ezt üzente: ha van kormány Európában, amely büszke lehet arra, hogy kikéri az emberek véleményét, akkor az a magyar kormány. A francia államfő által felvázolt konzultációról nem lehet tudni semmi konkrétat, hogy milyen formában valósul meg, milyen kérdésekkel és hogyan.

Az nagyon helyes, ha Emmanuel Macron kikéri a francia emberek véleményét, tegye meg, a magyar emberek véleményét mi eddig is kikértük, és ezután is ki fogjuk kérni.

Erre már nem tudok, mit mondani, úgyhogy felfüggesztem a jóreggelt posztot, gyertek később is, csapjunk bele!


https://kolozsvaros.com/rovidek/rettegjetek-csak-mi-meg-majd-lopunk-tovabb/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kormánypártokkal, tényállításokkal, megállíthatatlan, konzultációjában, sátoraljaújhelyi, bevándorlóország, sajtótájékozatón, elképzelhetetlen, ellenjelöltjének, gyermekosztályán, megalapozatlanul, hódmezővásárhely, világszínvonalú, bocsánatkérésre, gyerekosztályon, valótlanságának, elégtételadásra, sajtóirodájának, kifizetőhelyein, nyilvánosságra, magyarországot, terjesztésétől, konzultációból, sajtószerveket, megszerzéséért, megpihenésének, egészségügyben, pártközpontban, kampányolásban, migráncshiszti, konzultációról, megalapozatlan, migránsozással, bűncselekménye, haladéktalanul, szimpatizálnak, legújabb véres, teljes felnőtt, ellenzékkel együtt, legokosabb Lajos, fideszes jelöltére, ocsmány kampánynak, teljhatalom birtokosai, utóbbi hetekben, hódmezővásárhelyi laktanya, egyház nyílt, állampárt ócska, egész méltatlan, bevallottan ex-fideszes, ilyen embert, mindenkori ellenzéknek, legnagyobb tanulság, Molnár Bálint, Mráz-féle Nézőpont Intézet, Magyar Idők, Orbán Viktor, Simicska Lajossal, Szóval Hódmezővásárhely, Lázár János, Márki-Zay Péter, HírTv Célpont, Miniszterelnökség Sajtóirodájának, Abdul Gafor Faris, Emmanuel Macron, Ugyanis Magyarország,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.28. 10:31 Észak-Macedónia rendkívüli intézkedéseket vezetett be a magas légszennyezet...
01.28. 10:31 Koronavírus - A gyógyászati eszközök hiánya nehézséget jelent a járvány ell...
01.28. 10:31 Új járásbíróság épülhet Tatán
01.28. 10:21 Şaizeci de imigranţi au încercat să treacă cu forţa la punctul de trecere f...
01.28. 10:11 Tokió 2020 - Kvalifikációs ABC: egy fix csapat, további négy még versenyben
01.28. 10:11 Netanjahu visszavonta a parlamenthez benyújtott mentelmi jogi kérelmét
01.28. 10:11 Spanyolországban 13,78 százalékra csökkent a munkanélküliség 2019-ben
01.28. 09:51 Szabó István Zárójelentés című filmje hamarosan a mozikban
01.28. 09:31 Australian Open - Fajta nyolcaddöntős a junioroknál
01.28. 09:21 BUX: 43 944,85 pont, +0,04 százalék a nyitáskor
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Sarah bíboros: " Esteledik, a...  Jézus gif  Harmónia......  Irgalmas Jézus  Facebookon kaptam  Betty Boop  Hihetetlen erő van az imádkozó...  Az átjárónál  Szèp estét kedves látogat...  Kávézó nők  3. évközi hét hétfő 01.27.  Szókratész bölcsessége - A hár...  Ami még van  Szép téli napokat!  Hóesés  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Körte balerina  A jóság - hit - és a szeretet ...  Facebookon kaptam  Dália  Az élet 7 szabálya.......  Biztonsági tippek zöldségekhez...  Téli este  Időseknek........  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robert Burns - Shelah ONeil  Eszter babák  Facebookon kaptam  Merici Szent Angéla szűz 01.27  Időseknek........  A jóság - hit - és a szeretet ...  Betty Boop  Férfi kézilabda E.B. 2020  Facebookon kaptam  Akire büszkék lehetnénk - Kéts...  Körte balerina  Őrangyal a hídnál  Ne csak mondjam...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázattal és imával építjük a ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Virágok pohárban  Könyörgő  Téli kép  Facebookon kaptam  Hasznosság  Mögötted az évek száma  Holnap munka......  Nyugodalmas jó éjszakát kíváno...  Facebookon kaptam  Időseknek........  Facebookon kaptam  Van-e ír...?  Téli kép  Az egyensúly a kulcs mindenben...  Férfi vízilabda E.B. 2020 - B...  3. évközi hét hétfő 01.27.  Téli örömök  Alvó baby  Facebookon kaptam  Várakozzunk Istenre  Merici Szent Angéla szűz 01.27  Sárga rózsák  Szőke Tisza egykoron......  Ideje továbblépni! Ami a múlt...  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Rövid pályás gyors korcsolya 2...  Retro csillár  Harmónia......  Téli kép  Facebookon kaptam  A munka jutalma  Téli kép  Robert Burns - Shelah ONeil  A munka jutalma  Ami még van  Ó jaj, az asszony döngöl  Vándorkereskedő  Tél  Kétségbeesés  3. évközi hét hétfő 01.27.  Rövid pályás gyors korcsolya 2...  Rózsaszín rózsa  Egy Mauchline-i kópé sírfelir...  Krisztus jár előttem - hazafel...  Fehér cica  Betty Boop  Restaurátorra van szükséged...  Facebookon kaptam  Bekső Univerzum - Kétszázhatva...  Várakozzunk Istenre  Facebookon kaptam  Retro könyves szekrény  Virágok pohárban  Facebookon kaptam  Hóesés 
Bejegyzés Címkék
legújabb véres, teljes felnőtt, ellenzékkel együtt, legokosabb Lajos, fideszes jelöltére, ocsmány kampánynak, teljhatalom birtokosai, utóbbi hetekben, hódmezővásárhelyi laktanya, egyház nyílt, állampárt ócska, egész méltatlan, bevallottan ex-fideszes, ilyen embert, mindenkori ellenzéknek, legnagyobb tanulság, kiábrándult fideszes, pártról beszélünk, szekta jelleget, egészen biztos, kimenetele hatással, nagy fennforgásban, pécsi fideszes, pártközpontban kiadott, szerencsétlen ember, habonyista fekete, napon évtizedek, ellenzék beengedné, gazdasági növekedést, migránsokra kellene, hódmezővásárhelyi időközi, minisztert érintő, cigány szavazatok, teljességgel megalapozatlan, rágalmak valótlanságának, hazugságokat közlő, világszínvonalú magyar, személyi feltételek, kórház szerint, utolsó orvos, kórház közösségi, gyerekosztályon több, megbízott osztályvezető, patológus nagy, felmondása pedig, egész rendszer, ilyen szittya, végére tartogattam, sajtótájékozatón kiröhögte, egyetlen uniós, francia elnök, választási kampányában, európai politika, véleményét Európa, magyar kormányt, emberek véleményét, francia államfő, nagyon helyes, francia emberek, magyar emberek, jóreggelt posztot, kormánypártokkal, tényállításokkal, megállíthatatlan, konzultációjában, sátoraljaújhelyi, bevándorlóország, sajtótájékozatón, elképzelhetetlen, ellenjelöltjének, gyermekosztályán, megalapozatlanul, hódmezővásárhely, világszínvonalú, bocsánatkérésre, gyerekosztályon, valótlanságának, elégtételadásra, sajtóirodájának, kifizetőhelyein, nyilvánosságra, magyarországot, terjesztésétől, konzultációból, sajtószerveket, megszerzéséért, megpihenésének, egészségügyben, pártközpontban, kampányolásban, migráncshiszti, konzultációról, megalapozatlan, migránsozással, bűncselekménye, haladéktalanul, szimpatizálnak, büntetőeljárás, kórszövettani, természetesen, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 556
  • e Hét: 5686
  • e Hónap: 97852
  • e Év: 97852
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.