Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A közpénzből masírozókkal fenyegettetik meg a közpénzt össze
  2018-03-01 16:08:40, csütörtök
 
   
 
A közpénzből masírozókkal fenyegettetik meg a közpénzt összeadókat?
2018. február 28. - 10:41
VéleményExkommunisták kommunista módszerekkel Fidesz-megrendelésre terrorizálják a nem orbánista választókat.A Fidesz és Orbán Viktor gyorsan megadta a választ, az előttük álló útelágazásnál melyik sárga ösvényt választják - hát nem azt, ami olyan változást hozna, amilyenre a választók Vásárhelyen szavaztak.

Először is, miniszterelnökük szerint háromszor annyit kell dolgozniuk, mint eddig - a kérdés az, vajon mit jelenthet ez:

háromszor annyi Soros-plakát meg Fidesz-reklám az utcákon? (a már kint lévő mennyiség is plakátvakságot fejlesztett ki az átlagmagyarban és úgy néz ki, a sorosozás sem jött be annyira, mint várták)
háromszor annyi migránsozás? (ideje álmigránsokat szerződtetni, de mintha ez sem jönne be)
háromszor annyi rasszizmus? (még magyarabb a magyar, előre tiszta, árja vér, nehogy már keveredjünk, a végén elveszítjük azt a homogenitásunkat, ami szinte teljesen megegyezik az osztrákokéval, a szlovákokéval meg a csehekével, genetikai térkép itt)
háromszor annyi kormánypárti hír a királyi tévében? (kizárt, hogy elférne)
háromszor annyi aktivistát az utcára (majd hívnak segítséget Erdélyből, csak ráér valaki)
háromszor annyi támogatás az álcivileknek, megvédjék a rendszert? (kaptak már az MVM-től félmilliárdot, az elég kéne, hogy legyen)
háromszor annyira kell mószerolni az ellenzéket? (itt még vannak tartalékok, egész biztos nem volt az összes ellenzéki politikus meg támogató megfenyegetve, listázva, lebizizva vagy megvásárolva, itt az idő a lyukak betömésére)
háromszor annyit lopni, mint eddig? (az elkövetkező hónapban ideje minden közbeszerzésben, értékhatár alatti beszerzésben, valamint uniós pályázatban kiállítani az előlegbekérőket meg teljesítés előtti részszámlákat, ami a zsebben, azt már nehéz visszakövetelni és az új szerződéseket is meg kell kötni még, jó nagy kötbérrel a megrendelő részéről felmondás esetére)

A fideszes sztahanovista mozgalom rajtpisztolya eldördült, a fődíjra meg már be is jelentkezett a Békemenetet szervező CÖF. Na, ők az az álcivil szervezet, akik közpénzből (mert mi másnak lehetne nevezni a költségvetésből meg az állami vállalatoktól kapott apanázst?) a rájuk nem szavazó közt félemlítik meg. És csak annyi a különbség az egykori munkásőrökhöz képest, hogy a tagok átlagéletkora jóval magasabb (a fiatalok kopaszok, kevesebben vannak, ám sokkal energikusabban védik a gazdájukat), valamint eddig még senki sem fegyverezte fel őket. Hogy március tizenötödikére kapnak-e szolgálati sípot, dobot meg nádihegedűt, esetleg a még a vaksi kategóriába el nem érkezettek csúzlit, paradicsomot, záptojást, miegyebet, azt még nem tudjuk, de annyi már biztos, az idősebb korosztályra tekintettel most nem a Hősök teréről indul a menet az Orbán-beszédre, hanem a Bem térről, ami mégis csak sokkal kisebb távolság és sokkal, de sokkal kevésbé strapás. A lengyel és erdélyi barátoknak viszont rossz hír, ha lesz békement, akkor rájuk már nincs szükség mint meghívott csápolókra, így az ide ingyenes budapesti teljes ellátásos kirándulás elmarad.

Lesz viszont generációs szakadék - míg a nagyi megy tüntetni Orbán mellett, bizony előfordulhat, hogy az unoka ugyanebben az időpontban éppen Orbán ellen fog tüntetni. És míg a nagyi azért cipel transzparenst meg buzizik fennhangon, hogy a hatalmon lévők továbbra is hatalmon maradjanak és nyugodtan lophassanak úgy, ahogy eddig, addig az unoka azért gyakorolja csoportosulási jogát mert reméli, a korrupciót intézményesítő banda távozása után valaki csak rendbe teszi az oktatást és nem kell külföldre mennie tanulni azért, hogy európai színvonalú képzésben legyen része.

A kormány nyugdíjas hadserege mindenesetre kész felvállalni még a generációs szakadást is azokért, akik értük lopnak és nem ellenük, így aztán összefognak az összefogás ellen és mindazok ellen utcára vonulnak, akik igen elítélendő módon másképp gondolkodnak, mint ők. Azok ellen, akik utálják a korrupciót, a sötét városokat, a még több stadiont, a Várba költözést, a semmibe vezető kisvasutakat meg az aktív eutanáziára berendezkedett egészségügyet, hogy a birkaképzővé degradált oktatásról és az új burzsoázia rongyrázásáról már ne is beszéljünk. És konkrétan kik ők? Azok, akik összedobják a békemenetesek nyugdíját, nyugdíj-kiegészítését, rezsicsökkentését meg az Erzsébet-utalványukat. Mert bár lehet, hogy Orbán Viktor gálánsan megígéri, hogyan is fog nyugdíjat emelni, de hogy nem a saját vagy strómanjai zsebéből fizeti ki azt, az is biztos. Azok finanszírozzák a vajat az ő kenyerükre, akiknek esélyük sincs, hogy egyszer majd normális nyugdíjuk legyen (75 éves kor előtt), akik rettegnek, nehogy betegek legyenek, mert úgy eltávoznak egészségügyünk áldásos közreműködésének köszönhetően az élők világából, hogy alkalmuk sem lesz megismerni a saját unokáikat.

A békemenetes lovon fordítva ülés már megszokott, de azért egy demokráciában ritkán mennek el odáig kormánypárti sajtómunkások, hogy alapvető szabadságjoggal élni merést kvázi büntetendő cselekménynek állítanak be:

(...) olyan emaileket kapok, hogy tisztességes emberek a Belügyminisztériumban, akik ott voltak alkalmazva, azok fölállnak a munkahelyükről, mert két pofával a kantinban szidják a Fideszt, ott a Pintérnek a minisztériumában. Tehát itt, tényleg valamilyen radikális fordulatot kellene csinálni, mert az, hogy ezek az emberek, akik hatalmas pénzeket kapnak, az egész világon elterjesztik, hogy itt diktatúra van, és itt úgysem lehet győzni a választásokon, szóval itt, valamilyen módon ezen el kellene gondolkodni."(Lovas István)

A rendszerkritizáló, véleménynyilvánítási és szólásszabadságukat gyakorló közszolgák tényleg csak örülhetnek ott a minisztériumban, hogy az istenkáromlást már nem büntetik halállal, különben a CÖF nyilvánosan kövezné meg őket.

A békemenetes mozgósítást világvége hangulat is kíséri, a félelem, miszerint amit létrehoztak (?), azt meg kell védeni:

,,(...) létrejön egy ŐK és MI felállás. Ez merőben más helyzet. Ebben a felállásban mi most veszélyes helyzetbe kerültünk." (Bencsik András)

Szó se róla, elég nagy veszély az, ha elzárul az állami pénzcsap és senki sem fogja támogatni a CÖF-öt meg annak fő szervezőit, arra a gondolatra meg pláne kiverheti őket a hideg veríték, mi lesz ha csődbe megy a foglalkoztatójuk, le is csút, fel is csút? Ha már a kormánypárti tulajdonosnak nem lesz pénze őket etetni? A végén még vénségükre egy másik párthoz kell csapódniuk, hogy összejöjjön még egy-két félmilliárdos támogatás? Valamiből csak ki kell fizetni a békemenetre rávett nyugdíjasok útiköltségét, napi ellátását, extra tüzelőjét, vagy bármit, amit kérnek vagy elvárnak a megjelenésükért cserébe.

Ha pedig arra gondolunk, hogy a most éppen buzgó fideszes, békemenetet gründoló sajtómunkások egykor, a pártállam idején mivel keresték kenyerüket és milyen dicső karriert mondhatnak magukénak, akkor érdemes Schmidt Mária szavaira figyelni:

,,Kiismertük őket, kitanultuk, tehát könnyen felismerjük azokat a gyakorlatokat és módszereket, amelyeket a kommunisták tökélyre fejlesztettek és amelyeknek egyetlen célja volt a totális hatalom megragadása és megtartása, a mindenkori ellenfél megbélyegzése, és kiiktatása révén. (...) Ennek legfontosabb eszközei közé tartozott a nyelv kisajátítása, a szavak jelentésének meglopása, megváltoztatása, a hagyományos identitások tűzzel-vassal történő üldözése, a valóság partvonalra szorítása, ideológiájuk egyeduralmának biztosítása, az ő egyetlen igazságuk szajkózása. (...) A kommunisták féltek a nemzettől, a magyar nemzet a kommunistáktól." (index.hu)

Most tényleg a kommunistákról beszélt, vagy az egykori kommunistákról, akik ma már a Fidesz szekerét tolják? És vajon ha a békemenetesek félnek a nemzettől, akkor a nemzet is fél a békemenetesektől? A történelem már többször választ adott arra, mi lesz a korrupt, netalán autokrata kormány mellett nagy tömegjelenteket rendezőkkel - és ez a vég ritkán dicsőséges.

Aki meg úgy gondolja, szeretne már végre a békéért menetelni, de nem azért a békéért, amiért a CÖF, akkor választhat magának másik békemenetet a Magyar Kétfarkú Kutya Párt szervezésében, csak arra figyeljen, ne a Bem térre, hanem a Blaha Lujza térre menjen.

https://civilhetes.net/a-kozpenzbol-masirozokkal-fenyegettetik-meg-a-kozpenzt-oss zeadokat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: közreműködésének, homogenitásunkat, foglalkoztatójuk, minisztériumában, miniszterelnökük, békemenetesektől, szabadságjoggal, közbeszerzésben, visszakövetelni, költségvetésből, előlegbekérőket, tömegjelenteket, minisztériumban, megjelenésükért, megváltoztatása, tizenötödikére, energikusabban, átlagmagyarban, plakátvakságot, csoportosulási, kommunistákról, munkahelyükről, kommunistáktól, egyeduralmának, egészségügyünk, rongyrázásáról, istenkáromlást, finanszírozzák, intézményesítő, berendezkedett, választásokon, vállalatoktól, békemenetesek, szervezésében, útelágazásnál, osztrákokéval, közpénzből masírozókkal, közpénzt összeadókat, előttük álló, választók Vásárhelyen, végén elveszítjük, királyi tévében, elég kéne, összes ellenzéki, lyukak betömésére, elkövetkező hónapban, megrendelő részéről, fideszes sztahanovista, állami vállalatoktól, egykori munkásőrökhöz, tagok átlagéletkora, fiatalok kopaszok, Orbán Viktor, Lovas István, Bencsik András, Schmidt Mária, Magyar Kétfarkú Kutya Párt, Blaha Lujza,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.26. 23:49 Dézsi Csaba András: kemény kampányon vagyunk túl
01.26. 22:29 Vízilabda Eb - A játékosok elérték a kitűzött célt
01.26. 22:09 Dézsi Csaba András (Fidesz-KDNP) nyerte meg a győri polgármester-választást...
01.26. 21:59 Vízilabda Eb - Märcz Tamás: leírhatatlan érzés hazai környezetben nyerni
01.26. 21:49 Helikopter balesetben életét vesztette Kobe Bryant
01.26. 21:49 Dézsi Csaba András (Fidesz-KDNP) nyerte meg a győri polgármester-választást
01.26. 21:29 Újraválasztották a korábbi polgármestert a Nógrád megyei Bokor községben
01.26. 21:29 Koronavírus - A Vuhanban élő olaszok elutasították a hazaszállítást
01.26. 21:19 Koronavírus - Franciaország a hét közepén hazaszállítja a Vuhanban rekedt á...
01.26. 21:19 Koronavírus - Az Egyesült Államokban azonosították a negyedik megbetegedést
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Robert Burns: Falusi randevú  Orchídeák  Tudnod kell!  Png kutya  II. János Pál pápa: Mosolyod  Bandzsi  Orchidea  Körte balerina  2020 Dávid naptár időjárás elő...  Png kutya dobozban  Dália csokor  Pihenő kutya  Krisztus párti emberhalász  2020 Dávid naptár időjárás elő...  Havas rózsa  Téli kép  Facebookon kaptam  Téli kép  Bandzsi  Nem lehetsz mindig győztes , C...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kisfiú  Facebookon kaptam  Virágos csendéletek  Kellemes délutánt kívánok  Néhány gondolat Isten igéjének...  Évközi 3. vasárnap 01.26 Csíks...  Rózsaszín rózsa  Téli kép  Kislány téli öltözékben  Emlékezet  Várnunk kell őt  Kutya hóban  Ó jaj, az asszony döngöl  Kellemes kávézást!  Posertube  Téli naplemente  Kislány téli öltözékben  A vidám özvegyember  Hűség  Halhatatlan boldog percek . . ...  Sárga rózsák  Téli kép  Robert Burns: Falusi randevú  Orchidea  Gyimóthy Gábor: NYELVLECKE  A szeretet nem szűnik meg soha...  Png kutya dobozban  Táncos gifek  Png kutya  A nagy leszámolás (1972) - tel...  Weöres Sándor: Öregek - Kodál...  Angyal hóesésben  Betty Boop  Epekövesség megelőzése  Friss kenyér  Nyelvében él a Nemzet  Téli kép  Téli naplemente  Kislány téli öltözékben  Kislány téli öltözékben  Téli kép  Pihenő kutya  Kellemes pihenést  Aranyosi Ervin: Megértő szeret...  Néha a legnehezebb  Angyal hóesésben  Kislány téli öltözékben  Betty Boop  Orchidea  Téli kép  Kellemes pihenést  Amíg nem érted  Téli kép  Facebookon kaptam  Ha csak ülsz és figyelsz, észr...  Kutya széken  Lila virág  Téli kép  Retro csillár  A 10 legjobb lúgosító étel  Téli kép  Rózsaszín rózsa  Robert Burns: Falusi randevú  Kislányok téli öltözékben  Facebookon kaptam  Az ördög elvitte a fináncot  Agresszív virág  Restaurátorra van szükséged...  Kellemes teázást  Kislányok téli öltözékben  Hosszú Katinka érem gyűjtése a...  Vörös rózsa  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  A nagy leszámolás (1972) - tel...  Milia ellen  Reményik Sándor: A lélek él  Vihar közeledik 
Bejegyzés Címkék
közpénzből masírozókkal, közpénzt összeadókat, előttük álló, választók Vásárhelyen, végén elveszítjük, királyi tévében, elég kéne, összes ellenzéki, lyukak betömésére, elkövetkező hónapban, megrendelő részéről, fideszes sztahanovista, állami vállalatoktól, egykori munkásőrökhöz, tagok átlagéletkora, fiatalok kopaszok, vaksi kategóriába, idősebb korosztályra, nagyi megy, unoka ugyanebben, időpontban éppen, nagyi azért, hatalmon lévők, unoka azért, korrupciót intézményesítő, kormány nyugdíjas, generációs szakadást, összefogás ellen, sötét városokat, semmibe vezető, aktív eutanáziára, birkaképzővé degradált, békemenetesek nyugdíját, saját vagy, élők világából, saját unokáikat, békemenetes lovon, demokráciában ritkán, kantinban szidják, egész világon, békemenetes mozgósítást, állami pénzcsap, hideg veríték, kormánypárti tulajdonosnak, másik párthoz, békemenetre rávett, megjelenésükért cserébe, most éppen, pártállam idején, kommunisták tökélyre, totális hatalom, mindenkori ellenfél, nyelv kisajátítása, szavak jelentésének, hagyományos identitások, valóság partvonalra, kommunisták féltek, magyar nemzet, kommunistákról beszélt, egykori kommunistákról, békemenetesek félnek, békéért menetelni, közreműködésének, homogenitásunkat, foglalkoztatójuk, minisztériumában, miniszterelnökük, békemenetesektől, szabadságjoggal, közbeszerzésben, visszakövetelni, költségvetésből, előlegbekérőket, tömegjelenteket, minisztériumban, megjelenésükért, megváltoztatása, tizenötödikére, energikusabban, átlagmagyarban, plakátvakságot, csoportosulási, kommunistákról, munkahelyükről, kommunistáktól, egyeduralmának, egészségügyünk, rongyrázásáról, istenkáromlást, finanszírozzák, intézményesítő, berendezkedett, választásokon, vállalatoktól, békemenetesek, szervezésében, útelágazásnál, osztrákokéval, fejlesztettek, megrendelésre, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 168
  • e Hét: 2364
  • e Hónap: 94530
  • e Év: 94530
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.