Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Valaki azonnal állítsa meg Ausztriát
  2018-03-06 20:04:59, kedd
 
  Valaki azonnal állítsa meg Ausztriát


Swan Edgar | Ma | 20:01

Szép estét! Itt a tavasz a kertek alatt. Mindjárt, kitartás. Ma is rengeteg izgalmas dolog történt, azt se tudom, mivel kezdjem. Például hazahozták Magyarország aranytartalékát. Ezentúl majd Matolcsy mester vigyáz rá, szóval az életben nem látjuk viszont. Igaz, én eddig se láttam. Egyébként azt mondta Matolcsy, hogy eszelősen jól teljesítünk (vagy ő, ez nem derült ki), úgyhogy 2050-re beérjük Ausztriát. Pát hónappal ezelőtt, amikor még nem teljesítettünk ennyire veszettül jól, akkor azt mondta, hogy 2030-ra érjük be. Tudtam én, hogy el van ez csellózva. Nem Brüsszelt kellett volna megállítani, hanem Ausztriát, mert egyre távolodik.

Dübörög a kampány. Annyira, hogy én már belesüketültem. Orbán Viktor konkrétan cigányzenére vonyított, Kósa Lajos Debrecenben egy klotyót ad át, Németh Szilárdnak pedig végleg elgurult a gyógyszere. Ő azzal riogatja a csepelieket, hogy Dr. Szabó Szabolcs és az ellenzéki pártok 15 000 migránst akarnak beköltöztetni Csepelre. Már nem is laktanyákba akarják költöztetni őket, hanem a csepeliek lakásaiba. Abból a 10 000 migránsból, akiket a Fidesz szerint jövőre az ENSZ a nyakunkba akar varrni, 15 000 egyenesen a csepeli családokhoz kerül.

Nem lehetne valamilyen ingyenes nyugtatót osztani arrafelé? Mert szerintem igény az lenne rá. Őszintén remélem, hogy Szilus maga marad ezekkel az eszement baromságaival és nincs olyan hülye Csepelen, aki egy ilyen hazug figurára szavazna.

A sok hülyeség mellett van egy érdekes, vagy fontos, vagy nem is tudom, milyen közlemény is:

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye

A Jobbik képviselőjelöltjei semmilyen más párt jelöltjének javára nem mondanak le jelöltségükről

Budapest 15-ös számú választókerületében, azaz a XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre vonatkozásában az a hazugság terjed, hogy hajlandó lennék visszalépni bárki javára. Ilyen kijelentést vagy csak célzást tőlem senki nem tud idézni.

Nem áll szándékomban az MSZP-DK jelöltjének javára történő visszalépés, mivel nekik és a Fidesznek köszönhető az, hogy hárommillió koldus országává tették hazánkat. A Jobbik választási programja 67 oldalon keresztül mutatja be, milyen konkrét lépésekkel kívánja Magyarországot a mostani leszakadóról felemelkedő pályára állítani. A párt kormányképességét bizonyítja az is, hogy mind a 106 egyéni választókerületben saját jelöltet állított.

Még egyszer, hogy minden hazug hírforrás propagandistája megértse: senki javára nem mondok le képviselőjelöltségemről.

Makai Tibor, a Jobbik XVIII. kerületi képviselőjelöltje
Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom (MTI-OS)

Igaz ugyan, hogy ezt már a hódmezővásárhelyi választás másnapján is kijelentették, de jó újra hallani. Saját erőből garantáltan nem jutnak pozícióhoz és a magam részéről nem annyira bánom ezt. Semennyi néppártosodási pávatánc nem tudja eltörölni a párt indulását. Azok a gyökerek változatlanok, szélsőségesnek meg pont elég a Fidesz, nincs szükség másikra. Szerintem legalábbis. A Fideszt mondjuk nem nagyon hozta lázba a dolog, továbbra is fejhangon visítanak, hogy a Jobbik összeborult a baloldallal. Értem én, hogy egyszámjegyű IQ-val igen nehéz új kunsztot tanulni, de legalább a választóik kedvéért megpróbálhatnák. Nem mondom, hogy így nem szórakoztató, mert az, csak némileg monoton.

Kispesten meg az van, hogy az önkormányzat egy szép nagy papírt ragaszt a Fidesz igen gagyi, kerítésátvágós plakátjára, a papírra az van írva, hogy náluk önkormányzati rendelet tiltja gyűlöletkeltő plakátok kihelyezését. Már sikoltozik is a kormánypárt. A nagyok, erősek, hősiesek, akik majd jól megvédenek minket mindenkitől. Mint az ovisok.

A Fidesz közleménye

A kispesti szocialista polgármester visszaél a hatalmával

Felháborító, hogy a kispesti szocialista polgármester leragasztja a Soros plakátokat, ezzel egyértelműen visszaél a hatalmával. A szocialisták azzal, hogy a Soros-tervről szóló tájékoztatást meg akarják akadályozni, ismét egyértelművé tették, hogy eszük ágában sincs megállítani a bevándorlást és a hazánkra is veszélyt jelentő Soros-tervet. A szocialisták a napokban el is szólták magukat: nem csak a kerítést bontanák le, hanem a migránsokat is betelepítenék, ezért nem akarnak április 8-ig válaszolni arra, hogy végrehajtják-e a kvótát.

Fidesz Kispesti Szervezete (MTI-OS)

Ne ríjál, kismókus. Nem bánt senki. Mi pedig pihenjünk rá erre a sok ökörségre, nehogy elkapjon valami kórság ebben a vérzivataros időben. Jó éjt mindenkinek.

https://kolozsvaros.com/rovidek/valaki-azonnal-allitsa-meg-ausztriat/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megpróbálhatnák, aranytartalékát, magyarországért, propagandistája, pestszentlőrinc, néppártosodási, belesüketültem, szélsőségesnek, teljesítettünk, vonatkozásában, jelöltségükről, magyarországot, kerítésátvágós, tájékoztatást, változatlanok, kijelentették, baromságaival, beköltöztetni, betelepítenék, önkormányzati, pestszentimre, gyűlöletkeltő, vérzivataros, végrehajtják, polgármester, szórakoztató, kihelyezését, egyszámjegyű, önkormányzat, magyarország, bevándorlást, szocialisták, cigányzenére, egyértelművé, egyértelműen, szándékomban, kertek alatt, ellenzéki pártok, csepeliek lakásaiba, nyakunkba akar, csepeli családokhoz, eszement baromságaival, ilyen hazug, mostani leszakadóról, párt kormányképességét, hódmezővásárhelyi választás, magam részéről, párt indulását, gyökerek változatlanok, választóik kedvéért, szép nagy, kispesti szocialista, Swan Edgar, Orbán Viktor, Kósa Lajos Debrecenben, Németh Szilárdnak, Szabó Szabolcs, Jobbik Magyarországért Mozgalom, Makai Tibor, Jobbik XVIII, Fidesz Kispesti Szervezete,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Esti kép  Julian Brass gondolata  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Irgalom és ítélet  Png kislány  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Egy hatékony szolga  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Png cica  George Byron - Ahogy itt jár -...  Png kislány  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Paul David Tripp Április 19  Próbálj meg ...  Szívem  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png ház  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Szép estét kedves látogatóimna...  Akarat  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Julian Brass gondolata  Őrizkednünk kell...  Idő  Leonardo da Vinci gondolata  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Irgalom és ítélet  Fehér virág  Tavaszi kép  Png férfi  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Esti kép  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Szép estét kedves látogatóimna...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Adakozás  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Jó éjszakát  Png virág  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Szívem  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Png cica  Bounty krémes  Facebookon kaptam Krisztinától  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok 
Bejegyzés Címkék
kertek alatt, ellenzéki pártok, csepeliek lakásaiba, nyakunkba akar, csepeli családokhoz, eszement baromságaival, ilyen hazug, mostani leszakadóról, párt kormányképességét, hódmezővásárhelyi választás, magam részéről, párt indulását, gyökerek változatlanok, választóik kedvéért, szép nagy, kispesti szocialista, szocialisták azzal, kerítést bontanák, vérzivataros időben, megpróbálhatnák, aranytartalékát, magyarországért, propagandistája, pestszentlőrinc, néppártosodási, belesüketültem, szélsőségesnek, teljesítettünk, vonatkozásában, jelöltségükről, magyarországot, kerítésátvágós, tájékoztatást, változatlanok, kijelentették, baromságaival, beköltöztetni, betelepítenék, önkormányzati, pestszentimre, gyűlöletkeltő, vérzivataros, végrehajtják, polgármester, szórakoztató, kihelyezését, egyszámjegyű, önkormányzat, magyarország, bevándorlást, szocialisták, cigányzenére, egyértelművé, egyértelműen, szándékomban, leszakadóról, hárommillió, felemelkedő, visszalépés, debrecenben, laktanyákba, jelöltjének, visszalépni, kijelentést, megállítani, csepelieket, költöztetni, garantáltan, összeborult, baloldallal, leragasztja, szocialista, mindenkitől, akadályozni, kolozsvaros, mindenkinek, családokhoz, migránsokat, kormánypárt, felháborító, teljesítünk, plakátjára, hazahozták, közleménye, pozícióhoz, szilárdnak, lépésekkel, hatalmával, migránsból, bizonyítja, sikoltozik, plakátokat, valamilyen, köszönhető, legalábbis, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 817
  • e Hét: 6549
  • e Hónap: 17660
  • e Év: 171156
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.