Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Minden olyan kormány megbukott, amelyik szügyig összefonódot
  2018-03-07 15:26:26, szerda
 
  Minden olyan kormány megbukott, amelyik szügyig összefonódott a szervezett bűnözéssel
Molnár Bálint | Ma | 11:35

Vasárnap óta leesett pofával figyelem, hogy Robert (V4) Fico, szlovák miniszterelnök milyen hibátlanul okádja ki magából Orbán Viktor oly jól ismert sorosozó mantráit ahelyett, hogy a február végén brutálisan meggyilkolt tényfeltáró újságíró ügyéből legalább megkísérelt volna érdemi következtetéseket levonni.

Mint tudjuk, a 27 éves Jan Kuciak politikusokkal szoros kapcsolatot ápoló üzletemberek ügyeivel, adócsalásokkal, és alvilági üzelmek feltárásával foglalkozott. Sőt, egy olyan korrupciós ügy feltárásán dolgozott éppen, amelynek nyomai az olasz maffiától Robert Fico pártjáig, a Smer-ig és a miniszterelnök egyik korábbi tanácsadójáig vezettek.

Mint tudjuk, Fico orbáni lendülettel szállt bele Andrej Kiska államfőbe, aki vasárnap arra figyelmeztette, ebben a feszült politikai helyzetben, a több tízezres utcai megmozdulások árnyékában az egyetlen demokratikus megoldás az előrehozott választások kiírása lenne. Ehhez képest Orbán V4-es cimborája a legócskább fideszes hagyományok szellemében szállt bele az államelnökbe, aki mögött Soros Györgyöt vélte fölfedezni, aki - Fico szerint - rajta keresztül kívánja destabilizálni az országot. Orbán elvtársa az összeesküvés-elméletek gyártásában azt firtatta, hogy Andrej Kiska tavaly szeptemberben miért találkozott négyszemközt Sorossal New Yorkban, és azt követelte az államfőtől, hogy adjon magyarázatot a találkozóra. Lemondás? Előrehozott választások? Lófaszt.

Nos, ebben a kontextusban értelmezzük az alábbi hírt, amelyet legnagyobb megrökönyödésemre az MTI hozott le:

A Fico-kormány gyakorlatilag megbukott, hiszen kiderült, hogy éveken át egy maffiaállamot építettek - mondta Menyhárt József, a Magyar Közösség Pártjának (MKP) elnöke szerda reggel az M1 aktuális csatornán. A szlovákiai magyar párt vezetőjét az újságíró-gyilkosságról kérdezték, amikor elmondta, az ügy arra hívja fel a figyelmet, a szólásszabadság is veszélyben van az országban. Hozzátette, ezt érzékeli a szlovák közvélemény is, hiszen tízezrek mentek az utcára, s a héten újabb tüntetések lesznek.

Tehát mondhatni, hogy a Fico-kormány eddig jól muzsikált, és jól adta el magát nyugat felé is (...), de a mostani helyzet azt mutatja, hogy ez a kormány leszerepelt és az előrehozott választásoknak az esélye fennáll

- fogalmazott az MKP elnöke. Hozzátette, már nem elegendő a belügyminiszter távozását kérni, az egész kormánynak mennie kell, mert a mostani helyzet a 90-es éveket idézi, amikor az állam és a szervezett bűnözés összefonódott.


Hogy miket beszél a Fidesz-KDNP szlovákiai magyar partnerszervezetének elnöke? Hogy veszélyben a szólásszabadság, hogy Orbán V4-es bűntársa a maffiaállam építésében megbukott? Ezek szerint Menyhárt József gyomra sem vette be Fico sorosozását, amely sorosozástól a szlovák kormányfő azt reméli, hogy megoldja azt a súlyos válsághelyzetet, amelybe kormánya beletenyerelt, és amiben kötésig, szügyig benne áll? Nagyon úgy néz ki.

Ez pedig azért hírértékű, mert tavaly áprilisban, amikor a fenti fotográfia készült, Orbán Viktor azt állította: fontos, hogy a Kárpát-medencében élő magyar közösségek politikai szervezeteivel és a magyar pártokkal meglegyen a megfelelő kapcsolatrendszer. A Fidesz-KDNP szlovákiai, felvidéki partnerszervezete pedig az MKP: ez így volt, így van és így is lesz.

Vagyis jelen állás szerint, miközben a Fidesz honi propagandacsövei azon verik a nyálukat, hogy nem lesz előrehozott választás Szlovákiában, hiába szeretné a Sorossal találkozgató államfő, a Fidesz-KDNP mindenkori felvidéki magyar partnerszervezete - az ordas sorosozás ellenében - úgy gondolja, hogy Szlovákiában megbukott a szánalmasan sorosozó Robert Fico kormányfő és bandája.

Hogy mit akarok ezzel mondani? Csak annyit, hogy talán van még némi remény arra, hogy nem hülyült el totálisan a Kárpát-medencei magyarság. Annak dacára sem, hogy a határokon átívelő agymosás, az elmebeteg sorosozás, a határon túli magyarok kilóra felvásárlása már rengeteg kárt okozott. Nem mindenki egységesen kretén, ellenben - Menyhárt Józseffel egyetértve - egy olyan kormány mindenképpen megbukott, amelyik szügyig összefonódott a szervezett bűnözéssel, amely éveken át maffiaállamot épített.


https://kolozsvaros.com/rovidek/minden-olyan-kormany-megbukott-amelyik-szugyig-os szefonodott-a-szervezett-bunozessel/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: propagandacsövei, szólásszabadság, válsághelyzetet, belügyminiszter, választásoknak, szervezeteivel, miniszterelnök, adócsalásokkal, politikusokkal, figyelmeztette, destabilizálni, szeptemberben, maffiaállamot, beletenyerelt, összefonódott, megmozdulások, gyakorlatilag, tanácsadójáig, gyilkosságról, osszefonodott, foglalkozott, mindenképpen, találkozgató, feltárásával, magyarázatot, államelnökbe, üzletemberek, sorosozástól, felvásárlása, négyszemközt, összeesküvés, szlovákiában, kontextusban, demokratikus, maffiaállam, kapcsolatot, szervezett bűnözéssel, február végén, olyan korrupciós, olasz maffiától, miniszterelnök egyik, feszült politikai, több tízezres, egyetlen demokratikus, előrehozott választások, legócskább fideszes, kontextusban értelmezzük, alábbi hírt, maffiaállamot építettek, szlovákiai magyar, szlovák közvélemény, héten újabb, Molnár Bálint, Orbán Viktor, Robert Fico, Andrej Kiska, Orbán V4-es, Soros Györgyöt, Sorossal New Yorkban, Menyhárt József, Magyar Közösség Pártjának, Menyhárt Józseffel,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  képre írva  Rátalálsz  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Alázat  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Még csak most kezdődik a nap  Kellemes délutánt kívánok  Szívem  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Mi lenne ha  Egy lelki imádság  Akarat  A jó emberek mindig szépek mar...  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Akarat  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Fekete-erdő desszert  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Leonardo da Vinci gondolata  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Nagyon különös  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Krisztinától  Sose bánj semmit  Régi emberek, akikre máig büsz...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Erdőn  Akarat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Minden harmadik...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Gonosz démon-álarc  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Jó éjszakát  Egy hatékony szolga  Idő  Gonosz démon-álarc  Éretlen vers  Png ház  Alázat  Png virág  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Png fotel  Facebookon kaptam Annuska bar...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Png csokor  Elköszönt  Hogy lehet megtartani  Akarat  Tavaszi kép  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Nevem  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Szép álmokat!  Garai Gábor - Takarítás 
Bejegyzés Címkék
szervezett bűnözéssel, február végén, olyan korrupciós, olasz maffiától, miniszterelnök egyik, feszült politikai, több tízezres, egyetlen demokratikus, előrehozott választások, legócskább fideszes, kontextusban értelmezzük, alábbi hírt, maffiaállamot építettek, szlovákiai magyar, szlovák közvélemény, héten újabb, mostani helyzet, kormány leszerepelt, előrehozott választásoknak, esélye fennáll, belügyminiszter távozását, egész kormánynak, 90-es éveket, szervezett bűnözés, maffiaállam építésében, szlovák kormányfő, súlyos válsághelyzetet, fenti fotográfia, magyar pártokkal, megfelelő kapcsolatrendszer, ordas sorosozás, szánalmasan sorosozó, határokon átívelő, elmebeteg sorosozás, határon túli, olyan kormány, propagandacsövei, szólásszabadság, válsághelyzetet, belügyminiszter, választásoknak, szervezeteivel, miniszterelnök, adócsalásokkal, politikusokkal, figyelmeztette, destabilizálni, szeptemberben, maffiaállamot, beletenyerelt, összefonódott, megmozdulások, gyakorlatilag, tanácsadójáig, gyilkosságról, osszefonodott, foglalkozott, mindenképpen, találkozgató, feltárásával, magyarázatot, államelnökbe, üzletemberek, sorosozástól, felvásárlása, négyszemközt, összeesküvés, szlovákiában, kontextusban, demokratikus, maffiaállam, kapcsolatot, értelmezzük, választások, fogalmazott, szánalmasan, lendülettel, előrehozott, sorosozását, tényfeltáró, találkozóra, kolozsvaros, gyártásában, találkozott, megkísérelt, meggyilkolt, leszerepelt, hagyományok, közvélemény, szellemében, egységesen, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1546
  • e Hét: 4648
  • e Hónap: 15759
  • e Év: 169255
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.