Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Remélem, hamarosan kiderül, hogy kár volt hülyének nézni az
  2018-03-10 21:19:00, szombat
 
  Remélem, hamarosan kiderül, hogy kár volt hülyének nézni az időseket. Is

Tamás Róbert | Ma | 14:22

Az ellenzéki politikusok arcátlanul hazudnak a nyugdíjasoknak - értékelt Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője szombaton Debrecenben, az M1 aktuális csatornának nyilatkozva.

A kormánypárti politikus kifejtette: ugyanazok a politikusok, akik elvettek az idősektől egyhavi nyugdíjat, akik megszavazták a 13. havi nyugdíj eltörlését, akik azt ígérték nekik, hogy nem lesz gázáremelés, aztán háromszorosára emelték a gáz árát, most a hatalomért és a pénzért “mindenfélével etetik az időseket".
Gyurcsánytól a szocialistákon és a Jobbikon át Karácsony Gergelyig arcátlanul hazudnak a nyugdíjasoknak - nyilatkozta a szóvivő, hozzátéve: nincs közöttük egy sem, aki támogatta volna a nyugdíjasokat segítő kormányzati intézkedéseket.
Az érintettek most is támadják a nyugdíjasoknak szóló Erzsébet-utalványt és a téli rezsicsökkentést - mutatott rá Halász János, aki szerint ha az ellenzéki pártok hatalomra kerülnének, el is törölnék a rezsicsökkentést és elvennék az Erzsébet-utalványt is.
“Megint a nyugdíjasokon csattanna az ostor" - fogalmazott, jelezve: a nyugdíjasok is megfizetnék a migránsok betelepítésének és eltartásának árát. (MTI)

Jó. Számoljunk. Halász Jánosnak ez talán menni fog, mert ha jól tudom, eredeti szakmája szerint matek tanár. Miután fideszéknek van már két egész kitöltött ciklus, nincs akadálya, hogy összehasonlítsuk az fideszes elmútnyócévet az elnyomó emeszpés elmútnyócévvel.

2002-ben Magyarországon az átlagnyugdíj 44 446 forint volt. Ez a rajtkő, innen indulunk. 2010-ben, amikor letelt az első elmútnyócév, az átlag nyugdíj 86 361 forint volt. Tehát kicsit kevesebb, mint a duplájára emelkedett. Úgy, hogy volt közben egy nagyon kemény gazdasági válság és úgy, hogy uniós forrás akkor még alig jött be az országba, annak elsöprő többségét Orbánék ideje alatt folyósították. És úgy, hogy volt mindenféle támogatás gázra, utazásra, gyógyszerre.

2002-ben a legkisebb nyugdíj összege 20 100 forint volt. 2010-ben (már 2008-ban is) 28 500 forint.

Nézzük a második, fideszes elmútnyócévet.

2016-os adat van az átlagnyugdíjra (isten malmai és a statisztikusok lassan őrölnek), ez 123 725 forint volt. Ami annyit jelent, hogy Orbánéknak hat év alatt nagyjából 27 százalékkal, egy áfányival sikerült emelniük a nyugdíjat.

A legkisebb nyugdíj összege most is 28 500 forint, ezt nyolc év alatt sem emelték egy fillérrel sem.

A nyugdíjasok csaknem fele, nagyjából 1 000 000 ember létminimum alatt él, a nyugdíja nem éri el a 80 000 forintot sem. Ezen belül több tízezer ember nyugdíja 28 500 forint.

Közben egy csomó támogatási forma megszűnt.

Kérdezem (úgy, hogy az elmútnyócév előtti elmútnyócév se a nagyon tehetséges kormányairól volt híres, a korrupció sem fideszékkel találódott fel) a nagyon okos Halász Jánost, hogy az ő szeretett kormánya visszaadta azt a sokat emlegetett - egyébként a nyugdíjba beépített - 13. havi nyugdíjat? Nem? Miért nem? Mi gátolta őket ebben? Válság már régen nincs, dől az uniós forrás az országra.

Milyen nyugdíjasokat segítő intézkedésről tetszik habogni, Halász úr? A támogatások szűkítéséről? Arról, hogy ma már az kap gyógyszert a kórházban, aki visz magával? Az otthoni ellátásra való jogosultság brutális megnehezítéséről? A gázártámogatás megvonásáról? Az utazási támogatás eltörléséről? Az idősotthoni férőhelyek számának befagyasztásáról? A kórházi elfekvők kiszervezéséről és fizetőssé tételéről?

A nyugdíjemelés egyébként nem önkéntes alapon működik, szabályok garantálják, de a Fidesz még ezzel is trükközött. Szándékosan alacsonyabb emelést állapítottak meg, hogy a választás előtt egyszerre nagyobb összeggel emelhessenek.

A rezsicsökkentés ordas nagy kamu.

A legújabb, téli rezsicsökkentés, az a bizonyos 12 000 forint még annál is nagyobb kamu. Nekem például jár, pedig nem vagyok rászorulva, a 28 500 forint nyugdíjból élő Marinéninek meg nem jár, mert fával fűt. Az Erzsébet utalvány pedig a pofátlanság teteje. Jól be lehetnek tojva, ha még a választás előtt kitolnak egy adagot ezekből. Remélem, Harrach úr is rendben megkapja. És az Orbán szülők is. Rá lehetnek szorulva rohadtul.

Tudom, hogy minden szavazatra szükség van. Azt is tudom, hogy Orbán rajongótáborának döntő részét idős asszonyok teszik ki. De mindez nem jelenti, hogy minden idős ember megvezethető, vagy megvásárolható. Egy jókora részük - remélhetőleg a többségük - pontosan tudja, miről szól ez az egész és annak megfelelően fog szavazni. Remélem, hamarosan kiderül, hogy kár volt hülyének nézni az időseket. Is.

https://kolozsvaros.com/rovidek/remelem-hamarosan-kiderul-hogy-kar-volt-hulyenek- nezni-az-idoseket-is/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: rezsicsökkentést, rajongótáborának, befagyasztásáról, megnehezítéséről, összehasonlítsuk, rezsicsökkentés, betelepítésének, kiszervezéséről, elmútnyócévvel, átlagnyugdíjra, nyugdíjasoknak, szocialistákon, megvásárolható, magyarországon, háromszorosára, gázártámogatás, intézkedéseket, statisztikusok, elmútnyócévet, nyugdíjemelés, nyugdíjasokon, nyugdíjasokat, intézkedésről, mindenfélével, folyósították, kormánypárti, gyurcsánytól, megvezethető, eltörléséről, megszavazták, megvonásáról, állapítottak, szűkítéséről, kormányairól, emelhessenek, átlagnyugdíj, ellenzéki politikusok, nyugdíjasoknak –, kormánypárti politikus, idősektől egyhavi, pénzért “, nyugdíjasokat segítő, érintettek most, nyugdíjasoknak szóló, téli rezsicsökkentést, ellenzéki pártok, nyugdíjasokon csattanna, migránsok betelepítésének, fideszes elmútnyócévet, elnyomó emeszpés, első elmútnyócév, átlag nyugdíj, Tamás Róbert, Halász János, Karácsony Gergelyig, Halász Jánosnak, Halász Jánost,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A tékozló és Isten gondviselés...  Szabó Norbert – Szabadsá...  Facebookon kaptam  Március 15-re emlékve  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Szeüleidtől tanultad  Esti kép  Amikor 5 éves voltam,  Alvó cica  Facebookon kaptam  Imádkozás Krisztus értelméért  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szeüleidtől tanultad  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Sötétség és világosság  Facebookon kaptam  Az agyat és a csontokat is erő...  Alvó baby  Szép estét kedves látogatóimna...  Vágy, élet és sugár  Facebookon kaptam  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Nem kellett volna!  Ibolya  Isteni zsebkendők  Vágy, élet és sugár  Szép álmokat!  Mély, puha álom - sárga féltés  Keresd azt a valakit,...  Facebookon kaptam  Az embernek fiatal korában van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Mi a különbség  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  1848. március 15-én  Nemzeti  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Könnyáztatta asszonysorsok  A szív és a cselekvés egységes...  Őri István - Dal az életről  Esti kép  Esti kép  Facebookon kaptam  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Rőzsehordó nő szobra  Esti kép  Ez a miénk!  Hernádkak  Ted Engstrőm gondolata  Házi botox  Esti kép  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ted Engstrőm gondolata  Esti kép  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Könnyáztatta asszonysorsok  Kakaós piskóta  A gyomorrontás tojással is kez...  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Vágy, élet és sugár  Facebookon kaptam  Akinek vaj van a fején...  Minden jónak végeszakad egysze...  Törött csészék  Facebookon kaptam  Az ünnepről  Por  Facebookon kaptam  A gyász  Ted Engstrőm gondolata  Facebookon kaptam  Törött csészék  A gyász  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Házi botox  Ibolya  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Facebookon kaptam  Rőzsehordó nő szobra  A magyar sajtó napja március 1...  Facebookon kaptam  Március 15 emlékére virágba bo...  képre írva Március 15 -re emlé...  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Tétova lét  Cicus virággal  Facebookon kaptam  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Facebookon kaptam  Gősi Vali - Tükre lennék... 
Bejegyzés Címkék
ellenzéki politikusok, nyugdíjasoknak &#8211, kormánypárti politikus, idősektől egyhavi, pénzért &#8220, nyugdíjasokat segítő, érintettek most, nyugdíjasoknak szóló, téli rezsicsökkentést, ellenzéki pártok, nyugdíjasokon csattanna, migránsok betelepítésének, fideszes elmútnyócévet, elnyomó emeszpés, első elmútnyócév, átlag nyugdíj, duplájára emelkedett, nagyon kemény, legkisebb nyugdíj, statisztikusok lassan, áfányival sikerült, nyugdíjasok csaknem, csomó támogatási, elmútnyócév előtti, nagyon tehetséges, nagyon okos, sokat emlegetett, nyugdíjba beépített, uniós forrás, támogatások szűkítéséről, otthoni ellátásra, gázártámogatás megvonásáról, utazási támogatás, idősotthoni férőhelyek, kórházi elfekvők, nyugdíjemelés egyébként, választás előtt, rezsicsökkentés ordas, pofátlanság teteje, adagot ezekből, jókora részük, többségük &#8211, rezsicsökkentést, rajongótáborának, befagyasztásáról, megnehezítéséről, összehasonlítsuk, rezsicsökkentés, betelepítésének, kiszervezéséről, elmútnyócévvel, átlagnyugdíjra, nyugdíjasoknak, szocialistákon, megvásárolható, magyarországon, háromszorosára, gázártámogatás, intézkedéseket, statisztikusok, elmútnyócévet, nyugdíjemelés, nyugdíjasokon, nyugdíjasokat, intézkedésről, mindenfélével, folyósították, kormánypárti, gyurcsánytól, megvezethető, eltörléséről, megszavazták, megvonásáról, állapítottak, szűkítéséről, kormányairól, emelhessenek, átlagnyugdíj, remélhetőleg, eltartásának, szándékosan, nyilatkozta, fideszékkel, idősotthoni, elmútnyócév, alacsonyabb, fideszéknek, gázáremelés, pofátlanság, politikusok, kormányzati, nyugdíjasok, garantálják, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 40
  • e Hét: 1698
  • e Hónap: 18491
  • e Év: 151408
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.