Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
NA HELLO, RÖFI! Vezérünk ismét szózatot intézett népéhez.
  2018-03-13 20:48:56, kedd
 
  2018. március 12., hétfő

NA HELLO, RÖFI!


Vezérünk ismét szózatot intézett népéhez.

Mint Nemzeti Harcimarci kifejtette, hogy bárkivel vállalja a csatát azért, hogy megvédje Magyarországot.
Nomármost ennek legcélravezetőbb módja az lenne, ha felvenné a harcot elméje szörnyeivel, szedné rendesen a bogyóit és autogén tréning keretében naponta százszor elmondaná: Nem én vagyok Magyarország, én csak egy esendő, beteg ember vagyok, aki oly kevés eredménnyel harcol saját rögeszméivel!
Nem hiszem, hogy egyetértene velem, ő ugyanis a harcban ellenfelének a migrációt és az elmúlt évek eredményeinek elvesztését jelölte meg.
Hogy egy politikus hazudik, azt abból lehet tudni, hogy mozog a szája, de a Mi Büszkeségünk már úgy is tud hazudni, ha ki sem nyitja a száját, vagy nyelvecskéje éppen útjában van a szebb jövő felvázolásának.
Erre akkor van szüksége, ha éppen lop, mert olyankor koncentrál.
Mostanában keveset beszél....
Fő ellenségeink - szeinte - Brüsszel és az IMF.
Mindkettő arról nevezetes, hogy tagjai vagyunk, mondhatnánk mi vagyunk Brüsszel és mi vagyunk az IMF.
Így legfőbb ellenségünk saját magunk vagyunk, melyet szépen példáz az is, hogy mentális kihívásokkal vitézül hadakozó miniszterelnökünket a nyakunkba ültettük.
Dehogy is skizofrénia, csak két macska ő, és játszik egymással...


De sebaj, hiszen a jövő biztató, mint említette, " Magyarország azon kevés ország közé tartozik ma Európában, ahol az emberek azt érzik, hogy a gyerekeik jobban fognak élni, mint ma ők élnek"
Az erre utaló jeleket valószínűleg saját családjában észlelte, a Nemzet Veje megvilágította számára a helyzetet, még ha egyes részletek árnyékban is maradtak átmenetileg.
Százlábú Rasi egyre stabilabban áll a Balaton vizében az ő saját lábain, és Őszerénységének, I. (Igazmondó) Viktor Mihálynak sem kell szégyenkeznie, van mit a tejbe aprítani, - tej a Bonafarmról, hálából... - már csak az a baj, hogy dugdosni kell a vagyont.
Elég nehéz, a feladat csak ahhoz mérhető, ha a bababoltban kell takarót venni egy szumo birkózónak, merthogy Vezérünk nem elég, hogy szerény, de még telhetetlen is.
Mindenesetre magyarembert már nem érdekli mit hablatyol Orbán, az se nagyon, mit erőlködik ki magából bánatos ellenzéke, nem érdekli a választás, még kevésbé a jelöltek, akik még öt peccel záróra előtt sem képesek eldönteni, mit rendeljenek a kocsmában.
Már csak abban reménykedhetünk, hogy elmegy szavazni a Kétfarkúra, hogy bosszút álljon a sorson, és int Vezérünknek: Na hello, Röfi!...
Elnézegettem ma a "miniszterelnökjelölti vitát" a diákokkal, ott kavart Szél Bernadett is, akire igazán nem lehet azt mondani, hogy nem dolgozott meg a pénzéért, hiszen még az utolsó percekben is ő osztja az észt, ő szab feltételeket, jóllehet pártjához képest a Kétfarkú Kutya Párt sótlan és szomorú temetői menet.
Pedig tolják őket a közvéleménykutatók rendesen, csak az a baj, hogy élő LMP szavazót én még nem láttam, bizonyára szégyelli szomorú állapotát, ha létezik is.


A DK meg rendszeresen kimarad az esélylatolgatások során a sorból, ennek sincs visszhangja, még az érintett párt se berzenkedik..
Azért azt gondolom, ha a galamb le akar szarni, legalább be illene húzódni az eresz alá, de még jobb galamblevest főzni belőle....
Nekem a héten a legütősebb hír az volt, hogy hazatért a jeladóval felszerelt gólya, a vártnál későbben - Izraelben töltötte a telet.
Szerintem meg kellene vizsgálni, nem keveredett-e rossz társaságba, nem lett-e belőle Moszad-gólya, ugyanis ettől félt bennünket Vezérlő Csillagunk, - mint mondá:
"Nem szeretném, ha visszaadnánk a kormányrudat ismét a nemzetközi pénztőke kezébe, hogy aztán megint eladósítsanak bennünket a Nemzetközi Valutaalap vagy Brüsszel irányába. Örüljünk, hogy végre kiverekedtük, kivakartuk magunkat abból a reménytelennek látszó helyzetből, és végre a magunk urai vagyunk, nincs rajtunk nyakörv!"
Nincs hát - kötélhurok van.
Azzal megyünk Moszkva irányába.
Ami az eladósítást illeti, talán ejthetett volna néhány szót Paks II.-ről, a projekthez kapcsolódó hitelről is, meg aztán arról is, hogy mennyivel csökkent az adósságállomány uralma nyolc éve alatt - de szerintem ezekről nem véletlenül hallgatott.
Beszélni leginkább a NER libáinak négy combjáról beszélt, amit ugyan még senki sem látott, de a Fidesz szavazói már ettek is belőle!
Kettőt.
A maradék a mienk.


http://www.pupublogja.hu/2018/03/na-hello-rofi.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: legcélravezetőbb, adósságállomány, reménykedhetünk, őszerénységének, reménytelennek, magyarországot, megvilágította, felvázolásának, eredményeinek, eladósítsanak, szégyenkeznie, magyarország, rendszeresen, büszkeségünk, valószínűleg, magyarembert, mindenesetre, ellenfelének, rögeszméivel, elnézegettem, feltételeket, nyelvecskéje, kihívásokkal, galamblevest, kormányrudat, ellenségeink, kiverekedtük, visszaadnánk, skizofrénia, rendeljenek, vezérünknek, családjában, átmenetileg, eladósítást, visszhangja, mondhatnánk, csatát azért, harcot elméje, harcban ellenfelének, elmúlt évek, politikus hazudik, szebb jövő, nyakunkba ültettük, jövő biztató, gyerekeik jobban, erre utaló, tejbe aprítani, feladat csak, szumo birkózónak, utolsó percekben, esélylatolgatások során, érintett párt, Mint Nemzeti Harcimarci, Nemzet Veje, Százlábú Rasi, Viktor Mihálynak, Szél Bernadett, Kétfarkú Kutya Párt, Vezérlő Csillagunk, Nemzetközi Valutaalap, Paks II,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Borzasztó  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Hogyan válunk hűségesekké?  Hegedüs Géza: Magyar költészet  ajándék, mellyel meglepem  Martin Buber, A haszidim meséi  Paul David Tripp Április 15  Szép estét kedves látogatóimna...  Egy barátság története  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  IGEN így  Kertem  Segíts neki dicsérni Téged  A sorsod  Facebookon kaptam  Otthon  Különleges  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Szabó T. Anna - Pitypang  jó reggelt  Robert Merle tollából  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  képre írva  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Paul David Tripp Április 12  Robert Merle tollából  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  40 felett  Vito Giaquinto gondolata  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az ember  Andrássy Réka - A bolond Böske  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Nevelőszülőkhöz adták,  Egy párkányon  Szép estét kedves látogatóimna...  Reményik Sándor: Pierrot &...  Egy gondolat  Előnyök, amelyeket a meditáció...  képre írva  Különleges  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Sorsunk miatt...  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Andrássy Réka - A bolond Böske  Egyszerű  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Bornyi Veronika haiku verse  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Esterházy Péterre emlékezünk  különleges  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Esterházy Péterre emlékezünk  Szép álmokat!  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Hogyan válunk hűségesekké?  Azért kaptad  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Gebhardt Nóra versei II.  Anyák napjára  A hagyma antibakteriális hatás...  Anyámról való emlékek 
Bejegyzés Címkék
csatát azért, harcot elméje, harcban ellenfelének, elmúlt évek, politikus hazudik, szebb jövő, nyakunkba ültettük, jövő biztató, gyerekeik jobban, erre utaló, tejbe aprítani, feladat csak, szumo birkózónak, utolsó percekben, esélylatolgatások során, érintett párt, jeladóval felszerelt, vártnál későbben, kormányrudat ismét, nemzetközi pénztőke, reménytelennek látszó, magunk urai, eladósítást illeti, projekthez kapcsolódó, adósságállomány uralma, legcélravezetőbb, adósságállomány, reménykedhetünk, őszerénységének, reménytelennek, magyarországot, megvilágította, felvázolásának, eredményeinek, eladósítsanak, szégyenkeznie, magyarország, rendszeresen, büszkeségünk, valószínűleg, magyarembert, mindenesetre, ellenfelének, rögeszméivel, elnézegettem, feltételeket, nyelvecskéje, kihívásokkal, galamblevest, kormányrudat, ellenségeink, kiverekedtük, visszaadnánk, skizofrénia, rendeljenek, vezérünknek, családjában, átmenetileg, eladósítást, visszhangja, mondhatnánk, eredménnyel, berzenkedik, bonafarmról, telhetetlen, ellenségünk, bababoltban, szörnyeivel, elvesztését, egyetértene, stabilabban, mostanában, véletlenül, kétfarkúra, kapcsolódó, projekthez, birkózónak, kivakartuk, felszerelt, legütősebb, nemzetközi, keveredett, csillagunk, társaságba, valutaalap, koncentrál, kifejtette, kötélhurok, helyzetből, pupublogja, hallgatott, harcimarci, gyerekeik, egymással, nevezetes, nyakunkba, említette, európában, részletek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 988
  • e Hét: 4752
  • e Hónap: 8497
  • e Év: 161993
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.