Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nem rokonai fizették Semjén útjait
  2018-03-13 21:57:11, kedd
 
  Nem egyszerre kell teríteni, hanem laponkent es nézni ahogy minden lépésnél vergődnek es hazudnak.




Nem rokonai fizették Semjén útjait

Olyan üzletember utalta át a svéd utak költségét, aki egyébként rengeteg állami pénzhez jutott
Horváth Csaba László

Horváth Csaba László

2018. március 12., hétfő 05:31, frissítve: hétfő 14:48
Farkas József (balra), Semjén Zsolt (középen) és Vajai László (jobbra) volt, amikor helikopter nélkül is meg tudta oldani a vadászatot

Farkas József (balra), Semjén Zsolt (középen) és Vajai László (jobbra) volt, amikor helikopter nélkül is meg tudta oldani a vadászatot
Hozzászólok

Miközben a Fidesz-KDNP politikusai (például Rétvári Bence vagy Budai Gyula) és a kormánysajtó a hétvégén Semjén Zsolt Svédországban élő rokonainak meglátogatásával igyekezett magyarázni a miniszterelnök-helyettes luxusvadászatait, megtudtuk, épp csak a politikus családtagjai nem vettek részt a zsákmányejtő túrákon. A Magyar Nemzet birtokába került dokumentumok és fényképek tanúsága szerint Semjén Zsolt mellett csupán két állandó szereplője volt az összesen öt alkalommal megtartott skandináv vadászatoknak.


Az egyikük egy üzletember, Farkas József (úgy tudjuk, nem rokona Semjénnek), akinek érdekeltségébe tartozik mások mellett több magyarországi hotel is. Az ő szerepe azért kulcsfontosságú, mert a nevük elhallgatását kérő vadászatszervezők lapunknak elmondták, hogy a skandináv kirándulások költségeit minden egyes alkalommal Farkas József utalta át nekik. Mindezt ráadásul alátámasztja az üzletemberrel folytatott levelezés is, amelyből kiderül, hogy a vállalkozó több esetben is jelezte a szervezőknek, hogy mikor utalta át, vagy mikor fogja átutalni a költségeket, így például a szállás vagy a repülőjegyek árát. Farkas József neve nem ismeretlen Magyarországon. Érdekeltségei rengeteg állami megbízáshoz jutottak különösen 2010 után - vagyis a második Orbán-kormány beiktatását követően -, és több mint 530 millió forintnyi európai uniós forrást is elnyertek.
Farkas József (jobbra) utalta át a luxusvadászatok költségeit, ám letagadta, hogy részt vett a túrákon

Ebből jutott pénz például a Farkashoz köthető ráckevei, négycsillagos Kék Duna Wellness Hotelnek, és még többet kapott a szintén négycsillagos noszvaji Oxigén Hotel & Zen Spa. Utóbbi 365 millió forint támogatást, amelyet 2010 és 2014 között fizettek ki a hotelnek.

Figyelemre méltó, hogy a noszvaji szálloda avatóünnepségén éppen Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes mondott beszédet. A kereszténydemokrata politikus arról beszélt, hogy a hazai turizmus erősítése nemzetgazdasági érdek, fontos, hogy a magyar családok ne külföldre menjenek pihenni, hanem a magyar tájakat fedezzék fel. Mint mondta, a magyar állam szívesen támogat minden olyan beruházást, amely erősíti a családok összetartását, ezért is finanszírozták a fejlesztést 365 millió forinttal az Új Széchenyi-terv keretében. Semjén Zsolt az Eger Televíziónak nyilatkozott is a megnyitó ünnepségen: ,,Ahogy a belső turizmus erősíti a nemzet összetartó szöveteit, ugyanúgy erősíti a család összetartását, amikor együtt tudnak nyaralni, papa, mama, gyerek" - mondta. Hozzátette: ,,azt gondolom, hogy ennek jótékony hatását az egész társadalom érezni fogja. Részint úgy, hogy a belföldi turizmus mindenkinek a javára válik, részint úgy, hogy a család erősítése és ilyen értelemben a nemzeti öntudat erősítése szintén a nemzet javára szolgál".

Rénszarvas, akasztva
Majláth Ronald

Vezércikk Majláth Ronald
Rénszarvas, akasztva

Aki arra számít, hogy Semjént egyszer majd Stüszi-vadászkalapban, vállán a puskájával ábrázolják, valószínűleg téved. Ő annyira vadász, amennyire kereszténydemokrata.
A szállodaavatást követően Semjén Zsolt a magyar helyett a svéd tájak felfedezését választotta, ahova öt alkalommal kísérte el őt Farkas József, illetve két alkalommal Farkas fia is. Nem mellékes egyébként, hogy az üzletember érdekeltségébe tartozik a Szaktudás Kiadó Ház Zrt. is, amely a Közbeszerzési Hatóság honlapja szerint a második Orbán-kormány idején huszonnégy közbeszerzési pályázatot nyert el. A mára luxemburgi hátterű cég a Debreceni Egyetem, a Magyar Agrárkamara, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet, valamint az Országos Roma Önkormányzat botrányos Híd a munka világába programjának konzorciumi partnere, a Türr István Képző- és Kutatóintézet pályázatain is befutó volt.

Említésre méltó, hogy a kormány által már megszüntetett Türr István Képző- és Kutatóintézet megbízásából Farkas József egy másik cége nagy botrányba keveredett 2015-ben. A Száz Magyar Falu nevű kiadócég ugyanis bruttó 31 millió forintért egy körülbelül húszéves amerikai mezőgazdasági projekt tankönyveit másolta le, amelyet vadonatúj magyar könyvként adott ki a Türr István Képző- és Kutatóintézet az Eötvös-programban. Akkor Farkas elismerte, hogy fordítottak, azonban azzal védekezett, hogy nem szó szerint.

A skandináv vadászatokról érdeklődve megkerestük Farkas Józsefet, aki letagadta, hogy vadászaton vett volna részt a miniszterelnök-helyettes társaságában Svédországban. Azt mondta: ,,nem tudom, hogy miről beszél", majd bontotta a vonalat. Mindezt cáfolják a birtokunkba került dokumentumok és fényképek (amelyeken ő is szerepel).

Szelíd rénszarvast lőhetett le Semjén Zsolt

Belföld MN
Szelíd rénszarvast lőhetett le Semjén Zsolt

Vad rén már 150 éve nem él Svédországban, a számi szarvastartók a rossz ízű példányokat engedik a vadászok elé.
Semjén Zsolt svédországi útjainak harmadik állandó szereplője különben Vajai László volt, aki 2010 és 2013 között a Vidékfejlesztési Minisztérium erdészeti, halászati, vadászati főosztályának vezetője volt. Vajai a 90-es években az MSZP-SZDSZ-kormány idején egyébiránt az agrártárca vadászati főembere volt.

Semjén Zsolt, a helikopter és a svédországi luxusvadászatok

Belföld Horváth Csaba László
Semjén Zsolt, a helikopter és a svédországi luxusvadászatok

A miniszterelnök-helyettes évek óta jár a skandináv országba, legutóbb helikopterrel mentek a rénszarvasok után.

Emlékezetes, lapunk múlt pénteken számolt be arról, hogy Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes évek óta vesz részt svédországi luxusvadászatokon, amelyek költsége alkalmanként 4-5 millió forintnak megfelelő svéd koronába kerül. Az árat minden bizonnyal növelte, hogy előfordult, a miniszterelnök-helyettesnek ki kellett bérelni egy egész szállodát, hogy magyarokkal semmiképp se találkozhasson. Semjén főként rénszarvasra, jávorszarvasra, valamint siketfajdra vadászott. A legnagyobb szabású vadászatot tavaly ősszel tartották, amikor egy helikoptert is kibéreltek Semjénék számára, ami több mint 750 ezer forintba került egy órára. A politikus az ügyben csak annyit reagált a Facebookon: nem ő helikopterezett, hanem a jávorszarvas. Ráadásul később kijavította bejegyzését, miután megírtuk, hogy a helikopter nem egy jávorszarvast, hanem egy rénszarvast szállított a nyakánál fellógatva.

https://mno.hu/belfold/nem-rokonai-fizettek-semjen-utjait-2452994
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: meglátogatásával, vidékfejlesztési, luxusvadászatait, helikopterezett, avatóünnepségén, luxusvadászatok, kulcsfontosságú, szállodaavatást, nemzetgazdasági, érdekeltségébe, miniszterelnök, finanszírozták, magyarországon, jávorszarvasra, vadászkalapban, találkozhasson, elhallgatását, összetartását, svédországban, szarvastartók, vadászatoknak, főosztályának, helikopterrel, magyarországi, vadászatokról, négycsillagos, érdekeltségei, kutatóintézet, oktatáskutató, jávorszarvast, közbeszerzési, mezőgazdasági, üzletemberrel, megszüntetett, kormánysajtó, valószínűleg, svéd utak, hétvégén Semjén, politikus családtagjai, zsákmányejtő túrákon, nevük elhallgatását, skandináv kirándulások, üzletemberrel folytatott, vállalkozó több, szállás vagy, repülőjegyek árát, második Orbán-kormány, luxusvadászatok költségeit, szintén négycsillagos, noszvaji szálloda, hazai turizmus, magyar családok, Horváth Csaba László, Farkas József, Semjén Zsolt, Vajai László, Rétvári Bence, Budai Gyula, Semjén Zsolt Svédországban, Magyar Nemzet, Duna Wellness Hotelnek, Oxigén Hotel, Eger Televíziónak, Majláth Ronald, Vezércikk Majláth Ronald, Szaktudás Kiadó Ház Zrt, Közbeszerzési Hatóság, Debreceni Egyetem, Magyar Agrárkamara, Fejlesztő Intézet, Országos Roma Önkormányzat, Türr István Képző-, Száz Magyar Falu, Akkor Farkas, Farkas Józsefet, Belföld MN, Vidékfejlesztési Minisztérium, Belföld Horváth Csaba László,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Ne kapaszkodj magasabbra,  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  képre írva  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam Annuska bar...  Nem méltó hozzád  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  A sors  210 éve született a SZÓZAT meg...  Egy lelki imádság  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Albert Einsteinről  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Radikális szeretet  Alázat  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Nevem  Fehér virág  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Lóhere  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Hazára minden embernek szükség...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Reggel van  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Nevem  Jó éjszakát  Png virág  Radikális szeretet  Egy lelki imádság  Hiányzik  képre írva  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Kellemes délutánt kívánok  Elköszönt  Facebookon kaptam  Png csokor  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Rátalálsz  Png fotel  Facebookon kaptam Krisztinától  Hiányzik  Facebookon kaptam  Nevem  Egy bizonyos határt  Nagyi telefonál  Akarat  Png csokor  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Rátalálsz  Reménység és erő Krisztustól e...  A sors  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Adakozás  Alázat  Mit beszél, nem értem, hogy m...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Soha ne kedvezz...  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
svéd utak, hétvégén Semjén, politikus családtagjai, zsákmányejtő túrákon, nevük elhallgatását, skandináv kirándulások, üzletemberrel folytatott, vállalkozó több, szállás vagy, repülőjegyek árát, második Orbán-kormány, luxusvadászatok költségeit, szintén négycsillagos, noszvaji szálloda, hazai turizmus, magyar családok, magyar tájakat, magyar állam, családok összetartását, megnyitó ünnepségen, belső turizmus, nemzet összetartó, család összetartását, egész társadalom, belföldi turizmus, javára válik, család erősítése, nemzeti öntudat, nemzet javára, puskájával ábrázolják, szállodaavatást követően, magyar helyett, svéd tájak, üzletember érdekeltségébe, mára luxemburgi, munka világába, kormány által, másik cége, körülbelül húszéves, skandináv vadászatokról, birtokunkba került, számi szarvastartók, 90-es években, agrártárca vadászati, svédországi luxusvadászatok, skandináv országba, rénszarvasok után, árat minden, egész szállodát, legnagyobb szabású, ügyben csak, rénszarvast szállított, nyakánál fellógatva, meglátogatásával, vidékfejlesztési, luxusvadászatait, helikopterezett, avatóünnepségén, luxusvadászatok, kulcsfontosságú, szállodaavatást, nemzetgazdasági, érdekeltségébe, miniszterelnök, finanszírozták, magyarországon, jávorszarvasra, vadászkalapban, találkozhasson, elhallgatását, összetartását, svédországban, szarvastartók, vadászatoknak, főosztályának, helikopterrel, magyarországi, vadászatokról, négycsillagos, érdekeltségei, kutatóintézet, oktatáskutató, jávorszarvast, közbeszerzési, mezőgazdasági, üzletemberrel, megszüntetett, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 544
  • e Hét: 2031
  • e Hónap: 13142
  • e Év: 166638
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.