Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Magyarország akkor gyarapodik, ha hozzáértő, elkötelezett és
  2018-03-14 20:04:20, szerda
 
 
Magyarország akkor gyarapodik, ha hozzáértő, elkötelezett és bátor emberek vezetik, nem pedig ostoba pojácák, vérkorrupt manipulátorok és gyáva trollok

H. A. | Ma | 11:57

Ahogy az lenni szokott, március 15-e vadhajnalán a kormány cinikus-patetikus nagyotmondásai köbre emelődnek. Igaz, hogy Kósa-Semjén-Tiborcz-Lázár-Rogán-Mészáros-Orbán&Co. árnyékában különösen hamisan csengenek, de ez őket egyáltalán nem zavarja.

Balog Zoltán a pátosszal teljes ájtatosság élharcosa a Magyar Érdemrend és Magyar Érdemkereszt kitüntetések ünnepélyes átadása előtt szónokolt és vakította a parasztot. Körülbelül párhuzamosan azzal, hogy Kósa Lajos ügyefogyott megfutamodása előtt ígéretet tett a sajtónak arra, hogy MA feljelentést tesz az őt évekig átverő, csaló nő ügyében. Nem tegnap, nem két éve, hanem ma. 4,3 milliárd euróról beszélünk még mindig. No, nem baj.

Szóval Balog:

Magyarország akkor gyarapodik, ha független.

A magyarok azt gondolják, hogy ha maguk intézhetik az ügyeiket, vagyis szuverének és függetlenek, akkor tud az ország gyarapodni és erősödni - mondta az emberi erőforrások minisztere szerdán Budapesten, mielőtt állami kitüntetéseket adott át a nemzeti ünnep alkalmából.

Balog Zoltán (...) arról beszélt, hogy ha a nemzet kezébe veheti sorsa irányítását, akkor képes talpra állni, építkezni és lehetetlen körülmények között is növekedni. Ebben a központi szerep mindig a kormányzatoknak jut, azonban a kormány munkája önmagában nem elég, szükség van hozzáértő, elkötelezett, bátor emberekre, akik a maguk területén kiemelkedőt alkotnak.

Aki tudja, hogy a szabadság lényege nem a valamitől való szabadság, hanem a valamire való szabadság, az később méltó tartalommal tudja majd megtölteni azt. (...) a magyarok ugyanazért küzdöttek 1848-ban, 1956-ban és 1989-90-ben is, és 1848 igazságáért ma is meg kell küzdeni.

Balog Zoltán azt hangoztatta, hogy a szabadság nem egyszerűen keret, amivel mindenki azt kezd, amit akar, hanem ihlet, magatartásforma, és a szabadság mindig az emberen belül kezdődik, hiszen belső szabadság nélkül nincs külső szabadság. (MTI)

Balog Zoltán téved. Akkor is, amikor a magyarok nevében beszél és akkor is, amikor Magyarország gyarapodásának kérdésében maszatol.

Nem, Balog! Magyarország akkor gyarapodik, ha a nemzet irányítására felhatalmazott kormányzat nem lopja szét téglánként azt, amit a hülyének nézett néptömegek téglánként összekínlódtak.

Magyarország akkor gyarapodik, ha hozzáértő, elkötelezett és bátor emberek vezetik, nem pedig ostoba pojácák, vérkorrupt manipulátorok, és gyáva, megélhetési trollok.

Magyarország akkor gyarapodik majd, amikor az enyves kezű közpénz-pereputty egyetlen tagja sem úszhatja meg, hogy magyarázattal szolgáljon a nyilvánosságra került, nyilvánosságra tartozó, közügyeket és közpénzeket érintő gazemberségeire.

Magyarország akkor gyarapodik, amikor a nemzetet nem zárják ki saját sorsának alakításából, amikor nem lehet ezer évre titkosítani a jelent, és nem lehet hazugságokkal hergelve megúszni a kormányzatilag vezérelt pusztítást.

A többi stimmel. A szabadság valóban mindig az emberen belül kezdődik. Konkrétan akkor, amikor felismeri a fentieket, és megérti, hogy szolganépnek nincs hazája. Gyarapodó, erősödő hazája meg pláne nincs.

https://kolozsvaros.com/rovidek/magyarorszag-akkor-gyarapodik-ha-hozzaerto-elkote lezett-es-bator-emberek-vezetik-nem-pedig-ostoba-pojacak-verkorrupt-manipulatorok -es-gyava-trollok/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: gazemberségeire, magatartásforma, kormányzatoknak, kormányzatilag, nyilvánosságra, gyarapodásának, felhatalmazott, összekínlódtak, kitüntetéseket, nagyotmondásai, hazugságokkal, manipulatorok, manipulátorok, magyarázattal, megfutamodása, párhuzamosan, magyarország, kitüntetések, alakításából, elkotelezett, érdemkereszt, szolganépnek, elkötelezett, magyarorszag, feljelentést, irányítására, vadhajnalán, erőforrások, irányítását, igazságáért, kiemelkedőt, függetlenek, titkosítani, megélhetési, tartalommal, közpénzeket, lenni szokott, kormány cinikus-patetikus, pátosszal teljes, sajtónak arra, ország gyarapodni, emberi erőforrások, nemzeti ünnep, nemzet kezébe, központi szerep, kormány munkája, maguk területén, szabadság lényege, valamitől való, valamire való, később méltó, magyarok ugyanazért, Balog Zoltán, Magyar Érdemrend, Magyar Érdemkereszt, Kósa Lajos, Szóval Balog,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Png rózsa csokor  Png lepke  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Png ház  Png virág  Akik bántanak téged  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Akarat  Jó éjszakát  Tanuld meg ezt a versemet  Png telefon  Alázat  Kövesd a cowboyt!  Ágai Ágnes – Csendélet  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Png ház  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép estét kedves látogatóimna...  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Fehér virág  Reménység és erő Krisztustól e...  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Akarat  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Kerüld el az evangélium örömén...  Idő  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A Megváltó szolgálatában  Akarat  Jó éjszakát  Erdőn  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam Krisztinától  Nem tudhatod  Lóhere  Gonosz démon-álarc  Rátalálsz  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Akik bántanak téged  Szívem  A jó emberek mindig szépek mar...  Alázat  képre írva  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  George Byron - Ahogy itt jár -...  Nem méltó hozzád  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Adakozás  Png rózsa csokor  Varga János Veniam - Fontos sz...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Kerüld el az evangélium örömén...  Alvó cicák  Akarat  A Megváltó szolgálatában  Png csokor  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Hiányzik  A jó emberek mindig szépek mar...  Lóhere  Popper Péter szavai 
Bejegyzés Címkék
lenni szokott, kormány cinikus-patetikus, pátosszal teljes, sajtónak arra, ország gyarapodni, emberi erőforrások, nemzeti ünnep, nemzet kezébe, központi szerep, kormány munkája, maguk területén, szabadság lényege, valamitől való, valamire való, később méltó, magyarok ugyanazért, szabadság mindig, emberen belül, magyarok nevében, nemzet irányítására, hülyének nézett, enyves kezű, nyilvánosságra került, kormányzatilag vezérelt, többi stimmel, szabadság valóban, gazemberségeire, magatartásforma, kormányzatoknak, kormányzatilag, nyilvánosságra, gyarapodásának, felhatalmazott, összekínlódtak, kitüntetéseket, nagyotmondásai, hazugságokkal, manipulatorok, manipulátorok, magyarázattal, megfutamodása, párhuzamosan, magyarország, kitüntetések, alakításából, elkotelezett, érdemkereszt, szolganépnek, elkötelezett, magyarorszag, feljelentést, irányítására, vadhajnalán, erőforrások, irányítását, igazságáért, kiemelkedőt, függetlenek, titkosítani, megélhetési, tartalommal, közpénzeket, hangoztatta, kolozsvaros, körülmények, ügyefogyott, ünnepélyes, gyarapodik, budapesten, minisztere, körülbelül, kormányzat, intézhetik, téglánként, szuverének, szolgáljon, alkalmából, gyarapodni, ájtatosság, árnyékában, vérkorrupt, pusztítást, lehetetlen, közügyeket, kérdésében, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1117
  • e Hét: 6849
  • e Hónap: 17960
  • e Év: 171456
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.