Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Botrány! Főfideszesre vallott a gyilkosságért elítélt bűnöző
  2018-03-20 19:01:10, kedd
 
  Botrány! Főfideszesre vallott a gyilkosságért elítélt bűnöző
Írta BG

Kokó, Orbán és Kubatov - díszes társaság // kép: MTI

Az öt évvel ezelőtti Lendvai utcai Fidesz székháznál történt események mindenkiben mély nyomot hagytak, akik valamennyire képben vannak a napi eseményekkel. Öt éve történt, hogy maréknyian betörtek a párszékházba - tiltakozásul a Fidesz alkotmánymódosításai miatt - akiket később rejtélyes alakok penderítettek ki a házból.

Akkor már egyesek tényként kezelték a híreszteléseket: a sok esetben büntetett előéletű kopaszokat egy fideszes főember küldte rá a tüntetőkre, mégpedig személyesen maga Kubatov Gábor. A Fradi igazgató cégénél dolgozó “biztonsági emberek" közül többeknek súlyos ügyei voltak - az egyikük most köpött.

Lelkes fideszesek. Így mutatta be a kormánymédia azokat a nehézfiúkat, akik a Lendvai utcánál cselekedtek a rendőrök helyett. Az egyik kopasz úriember azonban most felfedte az igazságot: neki Kubatov szólt, hogy ki kell vinni a tüntetőket a székházból.

Szabó “Szőke" Ferenc volt az egyik kidobó, akiről hamar kiderítették, hogy a Fradi egyik vezető szurkolója, és aki korábban gyilkosságért is ült. Facebookján a székházas balhé után lelkes fideszesként azt írta: “A Fidesz Magyar Polgári Párt elkötelezett híveként, erkölcsi kötelezettségemnek tartottam, hogy pártomat ebben a nehéz helyzetben is támogassam!"

A Privátkopó.hu bűnügyi portálnak mondta el a saját verzióját, hogy hogyan történtek akkor a dolgok.

“Dabason voltam egy női kézilabda-mérkőzéssel kapcsolatos pályabejáráson, azt sem tudtam, mi folyik a Lendvay utcában, amikor megcsörrent a mobiltelefonom."

“Kubatov Gábor közvetlen köréből felhívott egy ember, aki az elnök kérését tolmácsolva azt mondta, hogy azonnal szedjem össze a csapatomat, és menjünk a VI. kerületbe, mert balhé van, megtámadták a Fidesz székházát. Azt az utasítást adta, hogy zárjuk ki - lehetőleg atrocitás nélkül - a tüntetőket."

Szabó elmondta, hogy főnökei attól féltek, hogy a róla készült képek alapján beazonosítják, és akkor kiderül hanyas a kabát.

Ki is derült. A fotókon szépen azonosítható volt az egész gárda, a szálak pedig mind a Fradihoz, a csapaton keresztül pedig Kubatov Gáborhoz vezettek.
Alvilági módszerek

“Kubatov éppen mellettem állt, amikor felhívta Orbán Viktor miniszterelnök, aki azt kérte tőle, hogy engem vonjon vissza az első sorból, hogy a média munkatársai ne tudjanak kamerázni, fotózni. Már késő volt, mert addigra több felvételt készítettek rólam."

Szabó más esetről is beszámolt, amikor “támogatnia" kellett kormánypárti tartóit. 2013 nyarán például Kassai Viktor focibírót kellett jobb belátásra térítenie egy családlátogatással egybekötve: “Egy-másfél héttel a (Fradi-Videoton) meccs előtt kaptam egy cetlit a kezembe, rajta a meccs játékvezetőjének, Kassai Viktornak a neve, valamint tatabányai lakcíme és telefonszáma. Az utasítás az volt, hogy tegyek úgymond ‘családlátogatást' Kassainál, és fenyegessem meg, hogy ne fújjon a Fradi ellen."

A maffiamódszereknek itt még nincs vége: Szabó elmondása szerint “legfelsőbb szintről" jött az az utasítás is, hogy a lakása előtt verjék pépesre a Fradi korábbi vezető edzőjét Ricardo Monizt, hogy az ne tudjon elmenni az UTE-FTC következő meccsére.

Monizt állítólag azért kellett volna megverni, hogy a szurkolókat ne tudja Kubatov ellen hangolni, amiért az egyszer sem látogatta meg a Fradi 2013 decemberében, hosszas kórházi kezelés után elhunyt trinidadi focistáját Akeem Adamst. Moniz szerencséjére nem volt otthon, így a verést megúszta.

Szabónak 2015-ben kellett távozni az FTC-től, szerinte részben azért, mert nem volt hajlandó megverni Kassai Viktort.

Szabó azt mondta, hogy életrajzi könyvet ír, amiből a Fidesznek cinkes részeket ki fogja hagyni. Persze cserébe kap egy borítékot. Ez utóbbiról elmondása szerint maga a Fidesz-elnök Kubatov Gábor biztosította, aki egy ideje már nem veszi fel a hívásait, nem reagál az SMS-ekre, és a borítékot se adta oda neki.

A portál kérdezte volna az ügyekről Kubatov Gábort, de helyette Baranyai Imre, a Fradi Biztonsági Szolgálat Kft., valamint a Ferencvárosi TC biztonsági vezetője válaszolt, aki szerint Szabó “notórius hazudozó, kizárólag önös érdekből, aljas indokkal és gazdasági előnyszerzés céljából terjeszt hazugságokat."

Forrás: Privátkopó.hu via Index

http://pestibulvar.hu/2018/03/20/botrany-fofideszesre-vallott-gyilkossagert-elite lt-bunozo/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: családlátogatást, játékvezetőjének, híreszteléseket, mobiltelefonom, miniszterelnök, pályabejáráson, penderítettek, gyilkosságért, szerencséjére, gyilkossagert, beazonosítják, tiltakozásul, biztosította, eseményekkel, párszékházba, fideszesként, kormánymédia, azonosítható, valamennyire, kormánypárti, kiderítették, elkötelezett, decemberében, telefonszáma, hazugságokat, ferencvárosi, fofideszesre, előnyszerzés, főfideszesre, szurkolókat, megtámadták, megcsörrent, kapcsolatos, fenyegessem, cselekedtek, személyesen, gyilkosságért elítélt, napi eseményekkel, párszékházba –, fideszes főember, egyikük most, kormánymédia azokat, rendőrök helyett, egyik kopasz, egyik kidobó, székházas balhé, nehéz helyzetben, saját verzióját, elnök kérését, utasítást adta, róla készült, fotókon szépen, Írta BG, Kubatov Gábor, Fidesz Magyar Polgári Párt, Kubatov Gáborhoz, Orbán Viktor, Kassai Viktor, Kassai Viktornak, Ricardo Monizt, Akeem Adamst, Kassai Viktort, Fidesz-elnök Kubatov Gábor, Kubatov Gábort, Baranyai Imre, Fradi Biztonsági Szolgálat Kft, Ferencvárosi TC,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Esterházy Péterre emlékezünk  Vidámság  Van néhány kérdés, amin gondol...  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  képre írva  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Jázmin  "Ez egy csoda"  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Különleges  ajándék, mellyel meglepem  Ott van  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Töröld le  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Segíts neki dicsérni Téged  Jó éjszakát  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Annyira tisztelem a szabadságo...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Baranyi Ferenc - N i n c s  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Egy gondolat  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Egy tavasz  IGEN így  Facebookon kaptam  39 ígéret  Szép estét kedves látogatóimna...  Robert Merle tollából  Szép estét kedves látogatóimn...  Tanmese  Ismeretlen: Ikarusz monda  Martin Buber, A haszidim meséi  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  Kertem  Esterházy Péterre emlékezünk  Andrássy Réka - A bolond Böske  A Magyar Költészet napja alkal...  Esterházy Péterre emlékezünk  Müller Péter tollából  Töröld le  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam  Töröld le  James Allen  Ma van a magyar költészet napj...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Ott van  Jázmin  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Eduardo Sacheri gondolata  Sok ember olyan, mint a kaméle...  különleges  Esterházy Péterre emlékezünk  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Azért kaptad  Mindent de mindent visszakap  képre írva 
Bejegyzés Címkék
gyilkosságért elítélt, napi eseményekkel, párszékházba &#8211, fideszes főember, egyikük most, kormánymédia azokat, rendőrök helyett, egyik kopasz, egyik kidobó, székházas balhé, nehéz helyzetben, saját verzióját, elnök kérését, utasítást adta, róla készült, fotókon szépen, egész gárda, szálak pedig, csapaton keresztül, első sorból, média munkatársai, meccs játékvezetőjének, lakása előtt, verést megúszta, portál kérdezte, ügyekről Kubatov, családlátogatást, játékvezetőjének, híreszteléseket, mobiltelefonom, miniszterelnök, pályabejáráson, penderítettek, gyilkosságért, szerencséjére, gyilkossagert, beazonosítják, tiltakozásul, biztosította, eseményekkel, párszékházba, fideszesként, kormánymédia, azonosítható, valamennyire, kormánypárti, kiderítették, elkötelezett, decemberében, telefonszáma, hazugságokat, ferencvárosi, fofideszesre, előnyszerzés, főfideszesre, szurkolókat, megtámadták, megcsörrent, kapcsolatos, fenyegessem, cselekedtek, személyesen, nehézfiúkat, mérkőzéssel, készítettek, munkatársai, tolmácsolva, facebookján, mindenkiben, pestibulvar, székháznál, biztonsági, támogassam, tüntetőket, legfelsőbb, helyzetben, szurkolója, tüntetőkre, privátkopó, tatabányai, kopaszokat, csapatomat, focistáját, székházból, támogatnia, egybekötve, maréknyian, fideszesek, módszerek, mellettem, keresztül, székházas, felvételt, kamerázni, lehetőleg, igazságot, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1364
  • e Hét: 3286
  • e Hónap: 7031
  • e Év: 160527
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.