Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Sírjunk vagy nevessünk? Csak a vak nem látja
  2018-03-20 19:58:31, kedd
 
   
  Sírjunk vagy nevessünk? Csak a vak nem látja

Molnár Bálint | Ma | 8:08

Tádámm! Hétfő után kedd, ugye-ugye. A viták ideje lejárt ugyan, de a dakota bölcsességeké nem. Háh. Jó reggelt mindenkinek! Az egyélőistenről nem szóltunk tegnap, pedig megint migráns-kampánykörúton volt ő. Ezúttal Tiszaújvárosban szónokolt. Mármint normális helyeken egy szintetikus gumit gyártó üzem ünnepélyes avatásán a felszólaló miniszterelnök valószínűleg nem áll neki fröcsögni a migránsokról. Akkor sem, ha az ország migrációs célpont, de pláne ha nem az. Itt ilyen nem fordulhat elő, itt Móricka nyugodtan összetéphetné a diplomáját. Igen, van akinek a szintetikus gumiról is az jut eszébe. Szóval az van, hogy Magyarország azért fejlődik, mert biztonságos. Márpedig Magyarország fejlődik, ezt még a vak is látja. Ezeket mondta a dakota vezér, majd Szerencsen kisebb tömeg előtt elmondta azt a pár jól ismert, rongyosra amortizált mondatot, aminél megakadt nála a lemez, és testőrökkel a háttérben hagyta magát lefotózni is. Király.

És ugye megmondtam tegnap reggel, hogy már Hollandia is elesett? Jó. Rosszul fogalmaztam, így lett volna helyes:

Hollandia, Franciaország, Brüsszel és Németország már elveszett, ezért bizonyos értelemben az ő véleményük nem érdekes számunkra, de mi még élhetünk magyar életet. (...) ha egy kritikus mennyiséget elér a migránstömeg, akkor kvázi felmerül egy polgárháború lehetősége is.

Köszönöm Semjén fővadásznak a korrektúrát, örülök, hogy ők már itt tartanak fejben. A polgárháborúnál. Igaz, hogy Brüsszel nem egy ország, és Svédországot is be kellett volna venni a felsorolásba, de mindegy. Belgiumot mondani értelmetlen lett volna, attól nem szorul ökölbe a hívők keze. Mindenkinek ajánlom közben tanulmányozásra ezt az oldalt, nézzék meg hányan ostromolták ebben a hónapban, az elmúlt egy hónapban, vagy az elmúlt három hónapban a határainkat.

A kormányzati ránk akarják erőszakolni, de mi nem hagyjuk, nem engedjük, megvédjük, szuverenitás, ellenállás típusú hazug propaganda nyivákolás szánalmassága eddig is köztudott volt, annak fényében még inkább annak tekinthető, amit az ENSZ-főtitkár nemzetközi migrációért felelős különleges képviselője tegnap világossá tett. Brüsszelben, hogy Semjén és Deutsch is fossa le a bokáját. Az van, hogy semmit nem akarnak ráerőltetni az ENSZ készülő migrációs csomagjával a világszervezet országaira, a tervezett globális megállapodás jogilag nem kötelező érvényű dokumentum lesz. Semmilyen bevándorláspolitikát, se kvóták, se kurvára semmit nem akarnak ráerőszakolni az országokra. Louise Arbour hangosan és érthetően elmondta, hogy még Szijjártó Péter is megértse: mindössze több opciót és alternatívát kínálnak a veszélyes, szabálytalan migráció visszaszorítására, tiszteletben tartva az állami szuverenitást. Az államok felelőssége a határaik védelme, illetve annak eldöntése, hogy ki lépheti át azokat, és milyen feltételekkel tartózkodhat az országban. A migráció biztonságos, rendezett és törvényes módjait kell támogatni, visszaszorítva az illegális bevándorlást. Nem, dehogy számítok arra, hogy abbahagyják a vergődést, csak legalább itt egy újabb bizonyíték arra, hogy hazudnak, hazudnak, hazudnak.

És akkor beszéljünk a lényeges dolgokról is. Szintén valamelyik nap esett szó arról, hogy Schmidt Mária - a TASZ lejáratására és saját korruptsága elfedésére irányuló - szánalommal teljes erőlködéseit remélhetőleg újabb jutifalatokkal díjazzák a főnökei. És tényleg, bejött (csak a kurva ötösöm nem jön be soha a lottón): összesen 2,06 milliárd forintot ad a kormány a Schmidt Mária által vezetett Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítványnak: 2000 milliót a budapesti Benczúr utcában tervezett Kertész Imre Intézet kialakítására, további 60 milliót a Terror Háza felújítására. Szép volt, Mária! Majd ezzel se tessék elszámolni, mert ez se közpénz, hanem hangosan tessék óbégatni, hogy a sorosisták lejáratják önt.

És ha már a két milliárdok vannak terítéken: a sajtó elől hosszú, kínos perceken át némán menekülő Kósa Lajos (Szita Károlyt is üdvözöljük) alá is ott nyúl a kormány, ahol tud. Igaz, hogy március 15-én nem mert kiállni Debrecenben megtartani ünnepi beszédét, a debreceni strandfejlesztésre viszont jut zseton, nehogy Lajosunk töretlen népszerűsége sárba hulljon. Az történt, hogy elszámolták az elvtik a költségeket, és mivel hiányzik 2 milliárd (az összesen hatból), a kormány gavellért játszik a szemétdombon. Jólvanakkor.

Mindeközben néhány tanulságos adattal is szolgálnék, csak a vak nem látja alapon:

- Március közepéig 192-en fagytak halálra Magyarországon, a szám egyre csak növekszik. Igaz, hogy tavaly télen ez a szám 203 volt, de még nincs vége a télnek, ugye. Ez az így is magas szám köszönhető egyebek mellett annak is, hogy a kilakoltatásokat továbbra sem akadályozza meg az állam, a kilakoltatott családokat nem juttatja hozzá olcsón elérhető szociális bérlakásokhoz, és azért sem lép fel, hogy a nyomorban élőknek ne kelljen választaniuk aközött, hogy egyenek vagy fűtsenek.

- 82 ezer gyermeket, a közoktatásban tanulók 11 százalékát fenyegeti a lemorzsolódás veszélye az iskolákban az Oktatási Hivatal legutóbbi kutatása szerint. A probléma Nógrádban, Szabolcsban és Borsodban az átlagnál jóval komolyabb, itt 17-19 százalék között van ez az arány. Az NGM irányítása alatt álló szakközépiskolákban a legnagyobb a veszélye annak, hogy a tanulók korán elhagyják az iskolát: országos átlagban a diákok 21 százaléka, de Szabolcsban és Zalában közel 30 százaléka lemorzsolódással veszélyeztetett.

- Több mint 9 ezer orvos vándorolt ki külföldre az elmúlt 14 évben a Magyar Orvosi Kamara kimutatása szerint. Igaz, hogy ebből hat az elmúlt nyolc év előtti elmúlt nyolc év alatt volt, de a szám elborzasztó is lehetne, ha nem a szájbatekert migránsokkal lennének elfoglalva a zurak.

Ahhoz képest, hogy Lázár tegnap milyen aljadék módon adta elő a hattyú halálát Márki-Zay Péter hadüzenetével kapcsolatban és mekkorát hazudott megint azzal kapcsolatban, hogy ők támogatják, és nem kell a háború és a hódmezővásárhelyi polgárok érdekei mindenek előtt, már el is indult az új polgármester lassú szívatása, erről a hódmezővásárhelyi első rendes közgyűlés szolgáltat bizonyítékokat. Azt szavaznak meg, amit akarnak. Mert a bosszú az mindennél édesebb, ugye. Az elégtétel, ha úgy tetszik. Mindenkinek legyen nagyon világos: Orbán ünnepi fenyegetése a médiának is szól. Mondjuk, nekem efelől semmi kétségem nem volt eddig se. De most, hogy már nem hivatalosan fideszes politikusok is erről beszélnek, minden világos.

Tegnap véletlenül az MTI hírfolyamába bekerült Tiborcz Nemközszereplő István neve, ráadásul zavaros ügyei kapcsán. Remélem, már megtorolták a pártközpontból ezt az ordas figyelmetlenséget.

A kedvencem azonban mégiscsak az, hogy a lengyel miniszterelnök nem tudja, hogy sírjon-e vagy nevessen Orbán Viktor Magyarországán. Apropó V4-ek, lengyel-magyar barátság, kölcsönös egymás vállára borulás. Hááááááát... Nem minden az, aminek látszik. Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök a német NTV-nek adott februári interjújában így fogalmazott:

Lengyelországban nagyon messze vagyunk a jogállamiság szabályainak komoly megsértésétől. Jól jövünk ki abból, ha összehasonlítjuk a lengyel helyzetet, ahol alacsony szintű a korrupció és virágzik a demokrácia, a bolgár, a román a vagy cseh állapotokkal, ahol kiterjedt a korrupció és magyar barátainkkal, ahol... sírjak vagy nevessek?

Én azt nem tudom, hogy a lengyel miniszterelnök mit tegyen, de hogy nekünk kábé semmi okunk a nevetésre, az egészen biztos. Úgyhogy gondoltam, a végére egy igazi ínyencséggel kedveskedek a drága olvasóknak. Mert ami szép, az szép. Szép napot kívánok mindenkinek, kolbásszal és főleg szalonnával!

https://kolozsvaros.com/rovidek/sirjunk-vagy-nevessunk-csak-a-vak-nem-latja/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: összehasonlítjuk, lemorzsolódással, közalapítványnak, kilakoltatásokat, lengyelországban, polgárháborúnál, tanulmányozásra, veszélyeztetett, tiszaújvárosban, miniszterelnök, világszervezet, magyarországán, pártközpontból, nemközszereplő, visszaszorítva, bizonyítékokat, jutifalatokkal, kampánykörúton, magyarországon, egyélőistenről, hadüzenetével, közoktatásban, lemorzsolódás, szánalmassága, bérlakásokhoz, ráerőszakolni, kilakoltatott, feltételekkel, bölcsességeké, összetéphetné, kialakítására, franciaország, megsértésétől, szuverenitást, migránsokról, lejáratására, viták ideje, dakota bölcsességeké, szintetikus gumit, felszólaló miniszterelnök, ország migrációs, szintetikus gumiról, dakota vezér, háttérben hagyta, kritikus mennyiséget, polgárháború lehetősége, hívők keze, elmúlt három, kormányzati ránk, világszervezet országaira, tervezett globális, állami szuverenitást, Molnár Bálint, Ezúttal Tiszaújvárosban, Márpedig Magyarország, Köszönöm Semjén, Louise Arbour, Szijjártó Péter, Schmidt Mária, Kelet-európai Történelem, Társadalom Kutatásáért Közalapítványnak, Kertész Imre Intézet, Terror Háza, Kósa Lajos, Szita Károlyt, Oktatási Hivatal, Magyar Orvosi Kamara, Márki-Zay Péter, Tiborcz Nemközszereplő István, Orbán Viktor Magyarországán, Apropó V4-ek, Mateusz Morawiecki,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
12.14. 10:51 December 18-áig több mint 30 ezer vasutas részesül többletjuttatásban
12.14. 10:31 Szakértő: Magyarországnak jó hír, hogy Nagy-Britannia akár 2022-ig is fizet...
12.14. 10:31 MNB: ingyenes a bankjegyfelismerő applikáció
12.14. 10:21 ITM: malőrmentes volt a likőrök fogyasztóvédelmi vizsgálata
12.14. 10:11 Rövidülhet a kereskedési idő a londoni értéktőzsdén
12.14. 10:01 Januárban folytatódik a Szent Efrém Férfikar Orientale lumen sorozata
12.14. 09:41 Három új ősmaradványfajt tártak fel a Mecsekben
12.14. 09:21 Conclude: nőtt az ezüst népszerűsége az idén
12.14. 09:01 Lengyelország 2022 után már nem a Gazpromtól veszi a földgázt
12.14. 08:51 Magyar Nemzet - Izer Norbert: tiszta viszonyok jöhetnek jövőre a hazai egés...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Márai Sándor: Idegen szerető  Csupa csoki torta  Luca ma megmondja, hogy 2019-b...  Facebookon kaptam  Karácsonyi csend  A másnak szerzett öröm, boldog...  Krisztus mint igaz ember és Is...  Luca-napi hagymakalendárium  Jó éjszakát  Csupa csoki torta  Boldogság  Kun Magdolna: Hiányzik valaki ...  Luca napi mondóka  Hajdú Levente versei  Adj magadból maradandót!  Boldogság  Cuki kislány fenyőfával  Menjünk!  A tündöklő tó partján . . .  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Luca széke  Kislány olvas  Luca-napi kotyolás  Karácsonyi díszek  Lorettói szenthely  Boldogság  Az ajándék legyen:  Hóemberek  Nem adhatsz lángot a gyertyána...  Szilágyi Anita: Karácsony felé...  Hintázó kislány  Luca napi mondóka  Karácsony  Facebookon kaptam  Téli kép  Bor  Szilágyi Anita: Karácsony felé...  Nők téli öltözékben  Gif macik  1. Az én 1956-om,Pestre hozatt...  Karácsony  1. Advent  Szent Lúcia szűz, vértanú 12.1...  Közösségben  Ünnep Mosolyogva tette le a te...  Angyalka  Kellemes délutáni pihenést  Ady Endre : Menekülés az Úrhoz  A szívek szabója  Gyújtsunk gyertyát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bor  Bor  Kellemes délutánt!  Téli kép  Lesz ezer csillag, meg fény  Szép estét, jó éjt!  Kellemes délutánt kívánok  Kellemes, szép napot!  Luca-napi hagymakalendárium  A D-vitaminról  Angyalka  Téli kép  Szép estét, jó éjt!  Piros rózsa  Karácsonyfa  Csokor vázában  Kellemes délutánt!  Díszes fenyő ág  Téli kép  Gyújtsunk gyertyát  Ézsaiás próféta könyve  Lorettói szenthely  Boldogság  Luca-napi búzaültetés  Bor  Kellemes hétvégét  Naplemente  Karácsonyi dekorációk  Lorettói szenthely  Hóemberek  Téli kép  Karácsony  2. adventi hét péntek 12.13  Karácsonyfa  1. Advent  2. adventi hét csütörtök 12.12  Ézsaiás próféta könyve  Téli kép  Kellemes kávézást!  Kellemes kávézást!  Adj magadból maradandót!  Jó éjszakát  Boldogság  Hogy ne legyen  Pere van az Úrnak  Téli este  II. János Pál-ereklye  1. Az én 1956-om,Pestre hozatt... 
Bejegyzés Címkék
viták ideje, dakota bölcsességeké, szintetikus gumit, felszólaló miniszterelnök, ország migrációs, szintetikus gumiról, dakota vezér, háttérben hagyta, kritikus mennyiséget, polgárháború lehetősége, hívők keze, elmúlt három, kormányzati ránk, világszervezet országaira, tervezett globális, állami szuverenitást, államok felelőssége, határaik védelme, migráció biztonságos, illegális bevándorlást, újabb bizonyíték, lényeges dolgokról, kurva ötösöm, budapesti Benczúr, sorosisták lejáratják, sajtó elől, összesen hatból, kormány gavellért, szám egyre, kilakoltatásokat továbbra, kilakoltatott családokat, nyomorban élőknek, közoktatásban tanulók, lemorzsolódás veszélye, probléma Nógrádban, átlagnál jóval, veszélye annak, tanulók korán, elmúlt nyolc, szám elborzasztó, szájbatekert migránsokkal, hattyú halálát, hódmezővásárhelyi polgárok, hódmezővásárhelyi első, mindennél édesebb, ordas figyelmetlenséget, kedvencem azonban, lengyel miniszterelnök, német NTV-nek, jogállamiság szabályainak, lengyel helyzetet, vagy cseh, egészen biztos, igazi ínyencséggel, drága olvasóknak, összehasonlítjuk, lemorzsolódással, közalapítványnak, kilakoltatásokat, lengyelországban, polgárháborúnál, tanulmányozásra, veszélyeztetett, tiszaújvárosban, miniszterelnök, világszervezet, magyarországán, pártközpontból, nemközszereplő, visszaszorítva, bizonyítékokat, jutifalatokkal, kampánykörúton, magyarországon, egyélőistenről, hadüzenetével, közoktatásban, lemorzsolódás, szánalmassága, bérlakásokhoz, ráerőszakolni, kilakoltatott, feltételekkel, bölcsességeké, összetéphetné, kialakítására, franciaország, megsértésétől, szuverenitást, migránsokról, lejáratására, magyarország, remélhetőleg, erőlködéseit, megállapodás, felújítására, tartózkodhat, , ,
2019.11 2019. December 2020.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 618
  • e Hét: 8784
  • e Hónap: 21625
  • e Év: 468873
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.