Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ha a vak is látja, hogy milyen fasza itt minden, akkor miért
  2018-03-21 23:09:25, szerda
 
  Ha a vak is látja, hogy milyen fasza itt minden, akkor miért van szükség a mocskos módszerekre, az átverésre, a csalásra?

Molnár Bálint | Ma | 8:06

Sziasztok, jóreggelt! Azt tudja valaki, hogy aki nyolc éve kizárólag sikert sikerre halmozott, akiről mindenki tudja, hogy egymaga félkézzel megvédi az országot azokkal szemben és ellentétben, akik viszont eladják, idegenek hatalmak lábai elé dobják és lebontják a kerítését, akinek a fantasztikus alkalmasságához nem férhet kétség, mi a büdös francért kell, hogy elcsalja a választást? Kamupártokkal, kamualáírásokkal, halott emberek aláírásaival, azaz rendszerszintű visszaélésekkel. Miért? Van valaki, aki tudna válaszolni erre a földhözragadtan egyszerű kérdésre? Hogy miért kell állandóan sunnyogni, ha kérdezik ezek a derék urakat, menekülni, ha újságírót látnak, trollokkal és hazug színészekkel alátámasztaniuk a gennyes propagandát? Ha a vak is látja, hogy milyen fasza itt minden, akkor miért van szükség a mocskos módszerekre, az átverésre, a csalásra? Ha azok a drága jó magyar emberek, akiknek minden mindegy, meg akik minden nap megnyugtatják magukat azzal, hogy úgyincs kire szavazni, erre az egyszerű kérdésre megpróbálnának válaszolni, máris beljebb lennénk.

A legokosabb Lajosunk - miután tegnapi dicstelen sajtó előli menekülése közepette a sofőrje segítségével elszórakoztatta a nagyérdeműt azzal, hogy nem sikerült bevenniük a biztonságot nyújtó kanyart - sürgősen lemond(at)ta a XVI. kerületbe szervezett kampányrendezvényét. Technikai okokra hivatkozva, höhö. Persze ez csak a kezdés előtt, a helyszínen derült ki, mert a fideszes elegancia mindenek előtt, ugye. Mondjuk, én megértem Lajost. Annak fényében pláne, hogy akit át lehet verni egy 1300 milliárdos nem létező örökséggel, aki belemegy abba, hogy egy ekkora örökséget kezeljen, és az azért járó szimbolikusan 800 milliós szívességet a drága édesanyja nevére íratja, majd elkezd összevissza hazudozni, miközben azt állítja, hogy ő az áldozat, az még egy Zsé-kategóriás komédiában se vállaljon statiszta szerepet. A helyzet az, hogy síkostoba Lajosunkról újabb és újabb érdekes részletek derülnek ki, még a végén őt is megsajnálom. Most ott tartunk, hogy Laller vitéz még néhány hónapja is együtt támogatott egy iskolát az őt állítólag átverő Szabó Gábornéval. Ezt onnan lehet tudni, hogy a tárca nélküli nagyeszű, meg az őt áldozattá tevő csengeri háztartásbeli kiemelt támogatóként szerepel abban a 2017. november 25-i közleményben, amelyben a ,,miniszter úrnak", továbbá Szabó Gábornénak és családjának köszöni meg a Kisvárdai SZC Ady Endre Középiskolája és Kollégiuma tantestülete, szülői szervezete, diáksága és dolgozói nevében az iskolaigazgató maga, hogy

személyes részvételével, adományával, munkájával hozzájárult jótékonysági bálunk céljainak megvalósításához, sikeréhez. Ezzel önzetlenül segítette hátrányos helyzetű diákjaink tehetségének kibontakoztatását.

Ahhoz képest, hogy a tárca nélküli intellektuális világítótorony korábban azt állította, hogy 2016-2017 fordulóján megszakított mindennemű kapcsolatot nevezett hölggyel, szép is. Nem állítom, hogy szívből tudok röhögni ezen az egészen.

Mint ahogy azon sem, hogy a másik hihetetlen szellemi magasles, Németh Szilárd már úgy nem jár be dolgozni a nemzetbiztonsági bizottságba, hogy előtte nem is szól, hogy megbaszhatjátok, mert Soros. Így aztán január óta nem tud érdemben ülésezni és teljes mértékben határozatképtelen a bizottság, most éppen arról nem tudhatnak meg semmit az ellenzéki képviselők, hogy mi a franc van ezzel az 1300 milliárddal, vagy mi a helyzet Márki-Zay lehallgatásával. Ehelyett Németh Szilárd a párttévében hörög, oda van érkezése becaplatni, a munkahelyére nincs, hogy miszerint: Soros, fedőakciók, Szél telepíti Európába a migránsokat, Soros-hálózat, nemzetbiztonsági kockázat, mindmeghalunk, ééééééééééés nem szabad engedni, egy kampányeseménnyé silányítsák a bizottság ülését. Aztakurva.

Itt van közben egy újabb hajmeresztő bizonyíték arra, hogy a Fideszben csak tisztességes és becsületes emberek ülnek, akiknek a kedves szülei is hasonlóképpen jó arcok. Miskolcon például egy fideszes politikus anyja teheti utcára egy bérház lakóit. Miért? Mert tulajdonképpen lakókkal együtt adott el Miskolc vagyonkezelő cége egy önkormányzati tulajdonú ingatlant az egyik fideszes önkormányzati képviselő, Nánási-Kocsis Norbert volt cégének. Az ingatlanforgalmazással foglalkozó Invesco Kft. 2015-ig állt a tulajdonában, a vállalkozás azonban utána is a családban maradt: a városatya ma 82 éves édesanyja nevére írták - tudta meg a Magyar Nemzet. Az új tulajdonos a lakásokban gyermekükkel és unokáikkal élő kisnyugdíjasokat minden eszközzel igyekszik távozásra bírni. Nánási-Kocsis állítja ugyan, hogy ,,édesanyja önállóan intézi a dolgait", ám a lakók elmondása alapján neki is fontos, hogy minél hamarabb szabaduljanak tőlük. Már jó ideje mondogatjuk, hogy ezek a kövek alá is beették már magukat, lassan nem lesz semmi, ami nem a fideszes pereputty nevén van. És ezen utólag nem tudom, miként lehet változtatni. Sehogy.

A sunnyogás és maszatolás kormánya képviselői kérdésre sem hajlandó válaszolni olyan egyszerű felvetésekre, hogy 2010 és 2018 között hány stadion épült Magyarországon, milyen szempontok alapján választották ki a helyszíneket, egy-egy építkezés mennyibe került és milyen cégek vettek részt bennük. Fónagy János nagyarcú senki, valamilyen államtitkár ezt válaszolta Demeter Mártának, az LMP képviselőjének:

A kormány célja az egyes programok, valamint egyedi kormánydöntések alapján meghatározott sportcélú fejlesztések keretében megvalósuló beruházások terén az volt, hogy az ország minden szegletébe eljussanak a sportfejlesztések.

Vagyis ha jól értjük, már kínosak a rohadt stadionok? Orbán hobbijával már nem büszkélkednek? Miért? Hát nem ez az egyik legnagyobb sikere ennek a nemzeti kormánynak? Hogy azelmúltnyócévben semmi nem épült, most meg épül-szépül az ország? Ezek nem közérdekű adatok, elvtársak? Ja, hát nem.

Enyhe vigasz, hogy mielőtt Lázárék kinyírják Márki-Zay Pétert, és minden jel arra mutat, hogy ez a cél, legalább a tao-pénzek nyilvánosak lesznek Hódmezővásárhelyen. Nagy kérdés ugyanakkor, hogy a város lakói, a nyilvánosság a megválasztott polgármester oldalára áll, vagy a Fidesz gépezet totálisan ellehetetleníti.

Addig is örüljünk együtt annak, hogy a mindenható kisembert, az egyélőistent újra szárnyaira vette a világhír: a Newsweek nevű amerikai hetilap Európa szélsőjobboldala virágzik - kérdezzék csak Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét címmel közölt terjedelmes cikket Orbán elmebajáról, azaz menekültellenes beidegződéséről. És arról leginkább, hogy milyen módon használta ki a Fidesz az európai terrortámadások nyomán kialakult félelmet és pánikot politikai tőkekovácsolásra. A Newsweek szerint ez bevett módszer a Fidesz részéről, amely sokszor folyamodott már olyan taktikákhoz, hogy a szavazók félelmeit kijátszva tudjon előrelépni. Szép, fényes siker. És mostmár igazán senki nem mondhatja, hogy a Fidesznél jobbra is van még valami. Kurvára nincs. A helyzet viszont onnan sem tűnik rózsásnak: nem az a kérdés, hogy a Fidesz megnyeri-e az áprilisi választásokat, hanem az, milyen eredménnyel sikerül majd behúzniuk a győzelmet.

És akkor még semmit nem mondtam az ellenzéki térfélen tapasztalható csapatmozgásokról, amelyek elősegíthetik, vagy akadályozhatják ezt a győzelmet, de mióta Lázár János kutyájának is van Instagram-oldala (ja, nem, közben eltűnt), én már annak is örülök, hogy még nem veszítettem el teljesen a józan eszemet. Innen folytatjuk később, köszönöm a figyelmet. Bár ez nem feltétlenül az én műfajom, nem rossz muzsika ez. Gyertek ma is!

https://kolozsvaros.com/rovidek/ha-a-vak-is-latja-hogy-milyen-fasza-itt-minden-ak kor-miert-van-szukseg-a-mocskos-modszerekre-az-atveresre-a-csalasra/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kamualáírásokkal, kampányeseménnyé, miniszterelnökét, nemzetbiztonsági, tőkekovácsolásra, szélsőjobboldala, kisnyugdíjasokat, megvalósításához, visszaélésekkel, alkalmasságához, ellehetetleníti, alátámasztaniuk, beidegződéséről, elszórakoztatta, terrortámadások, megbaszhatjátok, kormánydöntések, menekültellenes, lehallgatásával, akadályozhatják, földhözragadtan, iskolaigazgató, világítótorony, tulajdonképpen, rendszerszintű, intellektuális, képviselőjének, megpróbálnának, magyarországon, elősegíthetik, önkormányzati, megválasztott, büszkélkednek, szabaduljanak, szimbolikusan, kamupártokkal, mocskos módszerekre, országot azokkal, fantasztikus alkalmasságához, büdös francért, földhözragadtan egyszerű, derék urakat, gennyes propagandát, egyszerű kérdésre, legokosabb Lajosunk, sofőrje segítségével, nagyérdeműt azzal, biztonságot nyújtó, kezdés előtt, helyszínen derült, fideszes elegancia, 1300 milliárdos, Molnár Bálint, Szabó Gábornéval, Szabó Gábornénak, Kisvárdai SZC Ady Endre Középiskolája, Németh Szilárd, Ehelyett Németh Szilárd, Nánási-Kocsis Norbert, Invesco Kft, Magyar Nemzet, Fónagy János, Demeter Mártának, Márki-Zay Pétert, Orbán Viktort, Lázár János,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Németh László tollából  Kövesd a cowboyt!  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Adakozás  Akarat  Ágai Ágnes – Csendélet  Egy lelki imádság  Zilahy Lajos gondolata  Png csokor  Facebookon kaptam  Akarat  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Reménység és erő Krisztustól e...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Nem számIt  Rátalálsz  Png férfi  Lóhere  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Jónás Tamás – Végtelen b...  Mindig jusson idő nevetni  Leonardo da Vinci gondolata  A Megváltó szolgálatában  Szabolcska Mihály – Ákác...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Nagyi telefonál  Png férfi  Kellemes délutánt kívánok  Png kutya  A jó emberek mindig szépek mar...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Szívem tiéd  Adakozás  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Éretlen vers  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Nagyon különös  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Png kutya  George Byron - Ahogy itt jár -...  Png lepke  Sokan azt tartják  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Irgalom és ítélet  Nagyi telefonál  Akarat  Örülök, hogy látlak!  Erdőn  Sose bánj semmit  A kételkedés kezelése  Mai harmónia kártyám  Örülök, hogy látlak!  Próbálj meg ...  Paul David Tripp Április 21  Radikális szeretet  Bounty krémes  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Albert Einsteinről  Kerüld el az evangélium örömén...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Png csokor  Png ház  Julian Brass gondolata  Alázat  Png cica  Irgalom és ítélet 
Bejegyzés Címkék
mocskos módszerekre, országot azokkal, fantasztikus alkalmasságához, büdös francért, földhözragadtan egyszerű, derék urakat, gennyes propagandát, egyszerű kérdésre, legokosabb Lajosunk, sofőrje segítségével, nagyérdeműt azzal, biztonságot nyújtó, kezdés előtt, helyszínen derült, fideszes elegancia, 1300 milliárdos, ekkora örökséget, azért járó, drága édesanyja, tárca nélküli, iskolaigazgató maga, másik hihetetlen, nemzetbiztonsági bizottságba, ellenzéki képviselők, 1300 milliárddal, helyzet Márki-Zay, párttévében hörög, munkahelyére nincs, kampányeseménnyé silányítsák, bizottság ülését, újabb hajmeresztő, kedves szülei, fideszes politikus, bérház lakóit, önkormányzati tulajdonú, egyik fideszes, vállalkozás azonban, családban maradt, lakásokban gyermekükkel, lakók elmondása, fideszes pereputty, kormány célja, egyes programok, ország minden, rohadt stadionok, egyik legnagyobb, nemzeti kormánynak, tao-pénzek nyilvánosak, város lakói, megválasztott polgármester, mindenható kisembert, egyélőistent újra, európai terrortámadások, szavazók félelmeit, helyzet viszont, áprilisi választásokat, ellenzéki térfélen, józan eszemet, kamualáírásokkal, kampányeseménnyé, miniszterelnökét, nemzetbiztonsági, tőkekovácsolásra, szélsőjobboldala, kisnyugdíjasokat, megvalósításához, visszaélésekkel, alkalmasságához, ellehetetleníti, alátámasztaniuk, beidegződéséről, elszórakoztatta, terrortámadások, megbaszhatjátok, kormánydöntések, menekültellenes, lehallgatásával, akadályozhatják, földhözragadtan, iskolaigazgató, világítótorony, tulajdonképpen, rendszerszintű, intellektuális, képviselőjének, megpróbálnának, magyarországon, elősegíthetik, önkormányzati, megválasztott, büszkélkednek, szabaduljanak, szimbolikusan, kamupártokkal, mindmeghalunk, középiskolája, választásokat, meghatározott, tapasztalható, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 529
  • e Hét: 6261
  • e Hónap: 17372
  • e Év: 170868
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.