Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hátsó ajtón menekülő gyáva senkik
  2018-03-24 23:10:24, szombat
 
   
  Hátsó ajtón menekülő gyáva senkik

Molnár Bálint | Ma | 8:09

Üdvözlöm a hölgyeket, urakat! Végre szombat van, de ez senkit ne zavarjon össze, a hétvége örömére sem függesztjük fel a bolondokházát. Mármint nem mi, hanem azok, akik főállásban, láthatóan elég nagy profittal működtetik. Pedig jó lenne egy kis egészséges pihenés, regenerálódás, mert így hamarosan belezavarodunk. Itt az abszurd, fekete humornak aligha nevezhető baszakodás a mindennapok részévé vált. Bödőcséknek egyre jobban fel kell kötni a gatyát. Magamat se irigylem, őket se.

Ismeritek azt a viccet, ami úgy kezdődik, hogy a Pestisrácok megírták, hogy a Borsonline tényfeltáró cikkéből kiderül... ? Pedig ez van. Ha már a Vajna kartárspajtás tulajdonában álló harcdore bulvárszennylap tényfeltáró izének számít, akkor tényleg nem sok van hátra, ameddig lekapcsolhatjuk a villanyt is, meg az egész kurva internetet. Szóval most onnan gurították az pártpropagandát, az Origóig meg sem állt: háromhavonta egyeztet Soros embereivel az Európai Bizottság első alelnöke, Frans Timmermans. Aztakurva. Hát tényleg. Ahhoz képest, hogy a miniszterelnök úr már azt a fáradságot sem veszi, hogy legalább arról ne hazudjon, hogy egy-egy brüsszeli csúcson mi a napirend, ez valóban egy igen fajsúlyos, már-már komolyan vehető hír. A 7. cikkelyről egyébiránt nem esett szó a tényfeltárásban.

Nem akartam semmilyen előjellel szót ejteni a világranglista 136. helyén álló Kazahsztántól elszenvedett kínosnál is kínosabb vereségről, megér pedig néhány szót. Leginkább azért, mert bár Storck után Georges Leekens szövetségi kapitányt sokan főnyereménynek tartották, másoknak már a leszerződtetése pillanatában is világos volt, hogy aligha lesz főnyeremény ő. Eszembejut, hogy Leeekens úr milyen lelkesen nyalogatta körbe Orbán Viktort (és Csányi Sándort), a legvérmesebb propagandistákat megszégyenítve mondott ilyeneket, hogy

... az embereknek fontos a futball, szükségük van rá. Ez is egyike azoknak a dolgoknak, amit az önök miniszterelnöke, Orbán Viktor nagyon helyesen lát. Az itteni embereknek nagyon fontos a labdarúgás, ahogy a miniszterelnöküknek is, aki rengeteget tesz érte, illetve a többi sportágért is. (...) bíznunk kell a két elnökben, Magyarország miniszterelnökében és az MLSZ elnökében, hinnünk kell bennük, mert ők mindketten nagyszerű vezetők, és az önök országának, ahogy Belgiumnak is, ilyen nagyszerű vezetőkre van szüksége.

Én nem szeretném Leekens úr nyakába varrni a teljes felelősséget ezért a szégyenteljes zakóért, de lehet, hogy kevesebb felszopás és több munka más eredményeket hozna. Bár, lófaszt. Leekens azt is mondta: ... mindenki az eredményekre gondol, de nem ez a legfontosabb. Azt látjuk, barátom. Gratulálok! Igaz, ez csupán egy szaros felkészülési mérkőzés volt, fátylat rá, majd kedden a skótok ellen! Vagy valami. Végül is Andorránál is van lejjebb, azon éppen most vagyunk túl.

Itt van aztán Szabó Zsolt kolléga, aki Szita Károllyal ellentétben nem volt III/II-es ügynök, Semjénnel ellentétben nem lőtte ki más emberek rénszarvasait, és nem is verte át egy csengeri háziasszony, mint Kósa Lajost, ámazonban sajtóhírek szerint egy belize-i offshore-számlán pihentet 1,2 milliárdot. (Ehhez képest ugye az nem hír, hogy a Brüsszel megállításában jeleskedő Lázár János 1,7 millió forint vissza nem térítendő EU-támogatást felejtett el feltüntetni vagyonnyilatkozatában?) Első dolga az volt, hogy kiadott egy közleményt, amiben mindenkit befenyített, hogy rágalmazásért és lejáratásért így meg úgy, neki is tiszta a lelkiismerete és büntetőjogi felelősségének tudatában van. Aha. Aztán Szabó Zsoltot nem lehetett elérni Hatvanban, ellenben a lelkes fideszesek szitkozódva hajtották el az Index újságíróját, aki holléte felől érdeklődött. Szabó elmondhatta volna, hogy mi az igazság azzal szemben, amit Simicska lapjában állítanak róla. Aztán Szabó Zsolt feltűnt Vámospércsen, ahol nyilvános fórumot tartott (Némethszilus után szabadon), ahova a 24.hu stábja is szeretett volna bejutni. Nem jött össze. Az ajtóban álló két két kopasz ember nem engedte be őket, és azt sem voltak hajlandóak elmondani, hogy kik ők. Szerintük az nem lakossági fórum, hanem támogatói, és a támogatók nem így viselkednek, ahogy az újságírók, akik nemtomhogy viselkedtek. Szabó Zsoltot végül a hátsó kijáraton csempészték ki az emberei, nehogy a jóistenért kérdezni lehessen tőle. Pedig elmondhatta volna, hogy miért próbálják őt lejáratni azok, akik hazudnak róla.

Itt tartanak az elvtársak a 2018-as parlamenti választás előtt két kibaszott héttel. Menekülnek, bujkálnak, sunnyognak és kerülik a nyilvánosságot. Ezek az emberek hazudják naponta bele a pofánkba, minden szerencsétlenséget meglovagolva, holttestekre felkapaszkodva, hogy majd ők megvédenek minket. Kik? Ezek? Akik rettegve mondják le a nyilvános fórumaikat, akik verőlegényekkel védik magukat az újságíróktól, akiknek annyi gerincük nincs, hogy a nyilvánosságra került disznóságaikat az ország szemébe nézve legalább letagadják? Akik lassan már csak Facebook-monológokban adják elő az agyhalott dumáikat, de lefossák a bokájukat, ha meglátnak egy újságírót, aki nem a saját mikrofonállványuk? Ezek fogják megvédeni az országot? Ezek, akik szétlopják és a hátsó ajtón hordják kifele azt, amit az adót fizetők összekapirgáltak?

Semjén Zsolt, akinek svédországi mészárlása ügyében már a rendőrség nyomoz? Akiről újabb és újabb geciségek derülnek ki? Most éppen az, hogy a Dunagép Zrt. fizette a születésnapi buliját, a büfésátoros KDNP-s összejöveteleket, de még az édesanyja házát is féláron újították fel? Ez megvolt? Hogy cserében a Dunagép vezérigazgatója is jól járt, amikor szemet vetett egy zirci vadászterületre? És hogy ezzel nincs semmi baj? Hát persze, hogy nincs. Ha Semjént kérdezzük, akkor pláne:

a Dunagép valószínűleg szimpatizált a KDNP-vel, a KDNP-nek vannak szimpatizánsai, egyébként nagyon sok ember beszállt, ki pálinkával, ki borral, ki egy kis felvágottal. Mi ezzel a probléma, ha önszántukból egy KDNP-s nap szervezésében részt vettek?

Nincs ezzel semmi probléma. Semjén nem üzérkedett a befolyásával, kéz kezet most, paraszt, te meg húzzad az igát és szavazz a Fidesz-KDNP-re, különben mindmeghalunk.

Nem mondom, a Kétfarkú Kutyapárt 5 perces kotkodácsolása is viccses volt a köztévén, de szerintem az még inkább, hogy Juhász Péter valódi hírekkel hekkelte meg a műsort, ahova sajnos a választási kampány okán az ellenzéki pártok képviselőit is be kell engedni.

Mivel futok ki az időből már csak pár szót a méltatlanul elfeledett Farkas Flóriánról, aki a börtönből került a Parlamentbe, és akinek enyves kezét nem engedi el Orbán. Okkal. Lopott pénzből alapította a Lungo Drom-ot Farkas Flórián, Orbán Viktor milliárdokat elsíboló szövetségese - állítja a Célpontnak ,,Miniszter Flóri" egykori politikai szövetségese, akivel a kilencvenes évek legelején még egy másik cigány politikai szervezetet gründoltak. A férfi azt állítja, hogy 1992-ben a Magyarországi Cigányok Demokratikus Szövetségétől sinkófált el Farkas kétmillió forintot, amiből aztán megcsinálta a Lungo Dromot. A férfi, aki a börtönt is megjárta a Farkas Flóriánnal, azt állítja, amit mi is tudunk: a díszcigány azért fontos a Fidesznek, mert fixen tud szállítani több százezer roma szavazatot, ami kulcskérdés a Orbánéknak. Ez lehet a magyarázat arra, hogy a korábban a Hazafias Népfornttól, a Kisgazdapárton és a szocialistákon át a Fideszig minden politikai szervezetnél bepróbálkozó Farkas miért lehet a stratégiai szövetségese Orbánnak. Annak ellenére is, hogy a közelmúltban az általa vezetett ORÖ 1,7 milliárd forint közpénzt tüntetett el, a Parlamentben pedig nyolc év alatt egyszer sem szólalt fel. Lakatos Oszkár, aki 25 évig volt Flórián hevesi embere, a Célpontban azt állította, hogy a roma politikus 1994-ben még Horn Gyulával akart szövetséget kötni, de a volt miniszterelnök visszautasította, hogy büntetett előéletű embert segítsen a Parlamentbe. A cigány politikusok kész tényként kezelik, hogy Farkas és a Lungo Drom megkérdőjelezhető módszerekkel ugyan, da majdnem félmillió roma szavazatot tud szállítani a Fidesznek. Závecz Tibor, a Závecz Research vezetője szerint, ha ez a félmillió szavazat 2014-ben nem lett volna meg a Fidesznek nagyon távol lettek volna a kétharmadtól. Ez megmagyarázza, hogy a viselt dolgai ellenére miért olyan fontos a Fidesznek Farkas Flórián.

Hát így bizony. Bűnözők ejtették foglyul ezt az országot, és lehet fenyegetőzni, menekülni, mellébeszélni, a helyzet így áll. Szebb napokat, jó hétvégét, mi toljuk tovább ma is.


https://kolozsvaros.com/rovidek/hatso-ajton-menekulo-gyava-senkik/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: összekapirgáltak, propagandistákat, visszautasította, összejöveteleket, pártpropagandát, miniszterelnöke, lekapcsolhatjuk, bulvárszennylap, vezérigazgatója, leszerződtetése, vadászterületre, verőlegényekkel, tényfeltárásban, szimpatizánsai, világranglista, kisgazdapárton, kotkodácsolása, megszégyenítve, miniszterelnök, belezavarodunk, főnyereménynek, szocialistákon, felelősségének, nyilvánosságra, megállításában, disznóságaikat, felkapaszkodva, nyilvánosságot, megmagyarázza, regenerálódás, szervezésében, kazahsztántól, kartárspajtás, mindmeghalunk, lelkiismerete, szövetségétől, hétvége örömére, mindennapok részévé, egész kurva, igen fajsúlyos, leszerződtetése pillanatában, legvérmesebb propagandistákat, embereknek fontos, önök miniszterelnöke, itteni embereknek, többi sportágért, önök országának, teljes felelősséget, szégyenteljes zakóért, eredményekre gondol, szaros felkészülési, skótok ellen, Molnár Bálint, Európai Bizottság, Frans Timmermans, Georges Leekens, Orbán Viktort, Csányi Sándort, Orbán Viktor, Szabó Zsolt, Szita Károllyal, Kósa Lajost, Lázár János, Aztán Szabó Zsoltot, Aztán Szabó Zsolt, Szabó Zsoltot, Semjén Zsolt, Dunagép Zrt, Kétfarkú Kutyapárt, Juhász Péter, Farkas Flóriánról, Lungo Drom-ot Farkas Flórián, Miniszter Flóri”, Magyarországi Cigányok Demokratikus Szövetségétől, Lungo Dromot, Farkas Flóriánnal, Hazafias Népfornttól, Lakatos Oszkár, Horn Gyulával, Lungo Drom, Závecz Tibor, Závecz Research, Fidesznek Farkas Flórián,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Kókuszkrémes pudingos szelet, ...  A költészet a legboldogabb és ...  Szürkehályog ellen  Itt vagyok most, jó Uram  Lila turmalin  A hol voltál? - több, mint egy...  Világító torony  Facebookon kaptam  Rózsa kosár  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Lila tanzanit  József Attila  Facebookon kaptam Krisztinától  Április 11 A magyar költészet...  Egyedül vagyunk az érzéseinkke...  A nevetés a dzsem  Dubarry szelet  Vércukorszint csökkentése gyóg...  Költészet napja ápr.11  Levél József Attilához /Mentov...  Védőoltások - hasznos linkek  A költészet a legboldogabb és ...  Kellemes kávézást  A recept az egybe sütött nyaka...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lila tanzanit  Jó reggelt szép napot  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Még él... Annyira szeretném ha...  Sexy nő  Facebookon kaptam  A költészet a legboldogabb és ...  József Attila  Facebookon kaptam  Kellemes délutáni pihenést  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  József Attila - Anyám  Szép estét kedves látogatóimna...  A haj, a bőr és a köröm erősít...  Facebookon kaptam  Pitty  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Négylapos zserbó, az egyik leg...  Hashajtók a konyhából és a kam...  Lila tanzanit  Túrórudi szelet, le is fénykép...  Szegfűk vödörben  Kosztolányi Dezső  Nagyon szép.......  Tavaszi kép  Facebookon kaptam Annuska bar...  Április 11 A magyar költészet...  Facebookon kaptam  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  E földön sok baj vesz körül  A nevetés a dzsem  Png virágok  Tavaszi kép  Kellemes hétvégét kívánok!  Facebookon kaptam  Ady Endre  Png rózsa csokor  Túrórudi szelet, le is fénykép...  Cinatotrihite kristály  Facebookon kaptam  Pitty  Png virágok  Rózsaszín rodokrozit kristály  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pilinszky János költő  Galenit  Parányai vagyunk  6296 az új fertőzött, elhunyt...  Kellemes kávézást  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Rózsaszín rodokrozit kristály  Londoni szelet. Nagyon finom é...  Rózsakvarc kristály  Facebookon kaptam  6296 az új fertőzött, elhunyt...  Facebookon kaptam  8053 az új fertőzött, elhunyt ...  Facebookon kaptam  A KÖLTÉSZET NAPJÁRA! Hegedüs G...  Facebookon kaptam  A mindennapok miatt élsz  Facebookon kaptam  A nevetés a dzsem  Kosztolányi Dezső  Kék-lila tanzanit kristály  Radnóti Miklós költő  Png cica 
Bejegyzés Címkék
hétvége örömére, mindennapok részévé, egész kurva, igen fajsúlyos, leszerződtetése pillanatában, legvérmesebb propagandistákat, embereknek fontos, önök miniszterelnöke, itteni embereknek, többi sportágért, önök országának, teljes felelősséget, szégyenteljes zakóért, eredményekre gondol, szaros felkészülési, skótok ellen, csengeri háziasszony, belize-i offshore-számlán, lelkes fideszesek, igazság azzal, ajtóban álló, hátsó kijáraton, jóistenért kérdezni, 2018-as parlamenti, emberek hazudják, nyilvános fórumaikat, nyilvánosságra került, ország szemébe, agyhalott dumáikat, saját mikrofonállványuk, hátsó ajtón, adót fizetők, rendőrség nyomoz, születésnapi buliját, büfésátoros KDNP-s, édesanyja házát, zirci vadászterületre, választási kampány, ellenzéki pártok, méltatlanul elfeledett, börtönből került, kilencvenes évek, másik cigány, díszcigány azért, magyarázat arra, stratégiai szövetségese, általa vezetett, roma politikus, volt miniszterelnök, cigány politikusok, félmillió szavazat, viselt dolgai, összekapirgáltak, propagandistákat, visszautasította, összejöveteleket, pártpropagandát, miniszterelnöke, lekapcsolhatjuk, bulvárszennylap, vezérigazgatója, leszerződtetése, vadászterületre, verőlegényekkel, tényfeltárásban, szimpatizánsai, világranglista, kisgazdapárton, kotkodácsolása, megszégyenítve, miniszterelnök, belezavarodunk, főnyereménynek, szocialistákon, felelősségének, nyilvánosságra, megállításában, disznóságaikat, felkapaszkodva, nyilvánosságot, megmagyarázza, regenerálódás, szervezésében, kazahsztántól, kartárspajtás, mindmeghalunk, lelkiismerete, szövetségétől, rágalmazásért, magyarországi, szégyenteljes, rénszarvasait, mellébeszélni, bolondokházát, vámospércsen, kétharmadtól, eredményeket, holttestekre, meglovagolva, módszerekkel, , ,
2021.03 2021. április 2021.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 2 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 157
  • e Hét: 706
  • e Hónap: 5364
  • e Év: 180726
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.