Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Simicska kivégzi a Fideszt…Viktornak meszeltek…?
  2018-03-30 20:49:23, péntek
 
 
Simicska kivégzi a Fideszt...Viktornak meszeltek...??

Írta:
O.L.K.T. -
2018. március 29.


“A 2010-es kormányváltás után az első év a politikai tisztogatással és a pénzbeszedési rendszer felépítésével telik el. Az EU pályázatok másfél évre leállnak, amíg az építőipart betörik és a pénzeket becsatornázzák. Nagyjából 2011 közepétől, inkább végétől kezd el nagy ütemben dőlni a pénz Orbán környezete felé.

Már 2012-ben is legalább 2 milliárd EUR lehet a központba beáramló pénz mennyisége, amit az első időben elég szervezetlenül kezelnek. Orbán paranoid, ezért próbálja nem külföldre vinni a pénzt. Egy saját bankjuk van: a Spéder kezében lévő FHB. Nem mellesleg Spéder könyékig benne van a Magyar Postában, ráadásul ambicionálja a Takarékszövetkezeti rendszer bekebelezését is. Ha az integrációt Spéder képes lenne végig vinni, ahogy Orbánnak megígérte, akkor akár az OTP ellenpontjaként is fellépni képes bankká hizlalhatja birodalmát, ami Orbánnak is fontos. Nemcsak azért, mert így Csányinak is odadörgölhet egyet, hanem egyszerűen lesz hol tartania a pénzét.

Spédert Orbán szorosan fogja, többek között a 2008-as bankválság miatt az FHB kimentésére adott állami segítségen keresztül, vagy a takarékszövetkezeti integráció garancia-alapjának feltöltésére adott állami százmilliárdon keresztül. Így az első időkben megvan a bizalom, a beáramló Orbán-pénzek végállomása nagy arányban az FHB, ami idővel kibővül egyes takarékokra is (például a Mészáros családot is finanszírozó B3-ra).

Alig másfél évvel a rendszer beindulása után a beáramló pénz mennyisége elképesztő, 2013-ra már elérik az évi 3-4 milliárd EUR-t, és még ekkor indulnak be újabb csatornák: elindulnak a letelepedési kötvényes off-shore cégek, beindul a MET, eszetlen tempóban pörögnek ki az EU-s pénzek, zavartalanul áfáznak a baráti cégek. A pénz mennyisége egyre zavaróbb, a kis FHB és érdekeltségei mérlegéből kilóg a lóláb, a bankfelügyelet szeme láttára nem lehet ennyi pénzt itthon tartani. Ráadásul, nyilván nem a Fidesz és Orbán Viktor nevén futnak a számlák, hanem gyaníthatóan félig, vagy teljesen fiktív neveken, lásd az örökbecsű Josip Tot és Kaya Ibrahim, csak magyar kiadásban. A fiktív emberek számláit viszont nagyon is valós emberekből álló meghatalmazott rendelkezők irányítják, akik a NER belső körébe tartozó emberek lehetnek. Emiatt lehet Kósának ilyen mesebeli meghatalmazása.

Az elképesztő összegek és a fiktív számlatulajdonosok miatt egyre fenyegetőbb a bankfelügyelet hatásköre, egyáltalán létezése. Ezért a felügyeleti okoskodások megelőzésére 2013 végén a PSZÁF-et begyűrik az MNB-be, Matolcsy alá, és létrehozzák a droidokból álló Pénzügyi Stabilitási Tanácsot.

A PSZÁF kicsinálva, már nem okoskodhat. Nem mellesleg Habonyék közben a világ minden sarkában cégeket és számlákat alapítanak és tartanak fenn. 2014 végéig alapvetően csend-rend van, bár egy balhé kibukik. Habonyék megzsaroltak egy rakás céget, a dilettánsok még amerikaikat is, akik persze jelentenek az otthoni nemzetbiztonság felé, emiatt beindul a kitiltási botrány, A NAV elnökének személyes érintettségével, emlékezetes jelenetekkel.

Színre lép a kirúgott NAV-os adóellenőr, Horváth András is, és híres dossziéját lobogtatva közli, hogy évi 1000 milliárdot lopnak el ÁFA csalók, állami segítséggel. A kitiltási botrányt kibekkelik, Horváth Andrást kicsinálják. A NER-pénzszivattyú működik tovább, a cégek nagy része fizet, a pénz őrült tempóban áramlik be.

Zárójelben: Orbán persze paranoid, Spéder mellett a kezdetektől kezdve futtatja Töröcskeit is, aki a Széchenyi bankot gründolta a semmiből. Mit ad isten, 2013-ban pár milliárdért az állam is beszáll a Széchenyi Bankba.Ekkor a banki különadók és üzengetések időszakát éljük, az állam sorban megzsarol több bankot is, hogy vagy eladják a hazai érdekeltségeiket, vagy az állam kicsinálja őket. Ekkor történik a Rejtő regénybe illő eset, hogy Töröcskei zugbankja 1 Eurós ajánlatot tesz a Raiffesisen megvásárlására. De Töröcskei egy dilettáns bűnöző (ami megszokott dolog a NER-ben), és már 2014 végén belebukik a sok rokon és NER-huszár hitelezésébe. A bank pénzét szétlopták, de Töröcskei jó elvtárs volt, így ő megússza, sőt pár év múlva új pozíciókat kap. Zárójel vége.

És ekkor beüt a 2015-ös brókerbotrány. Sorban dőlnek be a brókerek, Questor, Buda-Cash, Hungária, DRB, stb. Talán még Orbánnak is lehetett némi pénze ezeknél, ami bebukott. Orbán kurva ideges lesz, megérzi, hogy a pénze akár el is veszhet az általa amúgy gyűlölt bankárok miatt, ráadásul a nép is hörög. Spéder teljesítményével is elégedetlen, ezért átrendezésbe kezd. Spédernek bejelenti, hogy kivonja a NER-pénzeket az FHB csoportból. Spéder azonnal tudja, hogy ez mit jelent. Milliárd eurós nagyságrendről van szó, tudja, hogy ezzel a forrásigényes tervei a Posta-Takszöv-FHB birodalomról ugrottak, sőt, ekkora forráskivonásra még az FHB is rámehet. Ezért minden eszközzel tiltakozik, ellenáll. Orbán berág, végrehajtják a forráskivonást és megtörténik Spéder kicsinálása. Spéder egy darabig próbál okoskodni, de amikor hetente indul ellene egy újabb nyomozás gazdasági bűncselekmények miatt, hamar ráébred, könnyen sitten töltheti a következő 10-20 évét. Ezért becsicskul, sorban elad mindent és eltakarodik. Az FHB mérlegfőösszege bezuhan, 200 milliárddal csökken 2015-ben.

Orbán a portfolió átrendezésével tölti egész 2015-öt. Folyton Svájcba járkál, vonattal, repülővel, tán még kisbuszával is kisunnyog stikában. Utólag a svájci utazásait idióta magyarázatokkal indokolja a kabinet, miszerint sportvezetőkkel találkozik, meg gyerekkórust hallgat meg. 2015 végére helyreáll a rend, a pénz kimentve Svájcba (azaz szanaszét a világba), Spéder kicsinálva, Csányival kibékülve, de saját bank az még mindig nincs. Orbán saját kezébe veszi az ügyet.

Régóta nyílt titok, hogy a bajorok szabadulnának az MKB-tól. Rárepülnek, és 2016 elejére egy rejtélyes konzorcium megveszi az MKB-t. Később kiderül, amit már ekkor is lehetett sejteni: a bank Mészáros-Szíjj-Matolcsy érdekeltségbe kerül, azaz röviden Orbáné. AZ MKB-t állami pénzből feltőkésítik, az adófizetők ~150 milliárdból kistafírozzák Orbán új szerzeményét.

Innentől nyugalom van: van saját bank, a bankfelügyelet Matolcsy alá betolva kussol, a pénz meg csak áramlik. Orbánnak mára szinte korlátlan pénze van, szerintem elérheti a 8-10 milliárd eurót a likvid pénze, plusz a jegybankkal és MFB-vel megtámogatott MKB hitelezési kapacitása. Mellényzsebből veszik meg a TIGÁZT, a fél Balatont, a komplett magyar szállodaipart, váll-rándítva tesznek ajánlatot a Telenorra, szó szerint ész nélkül, számolatlanul vásárolják a cégeket.

És akkor jön a kampány, és jön Simicska. Akinek a fiókja tele van a hasonló papírokkal. Hogy mi lesz a sztori vége, azt egyelőre nehéz elképzelni. Korábban úgy gondoltam, Simicska nem mer komolyan borítani, mert ő is csak egy nagyarcú, de súlyosan zsarolható NER bűnöző. Hát majd most meglátjuk, bevállalja-e, vagy megmarad ezen a Semjén-bosszantó beszólogatás szinten."


https://olkt.hu/simicska-kivegzi-a-fideszt-viktornak-meszeltek/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: teljesítményével, érdekeltségeiket, bűncselekmények, magyarázatokkal, forráskivonásra, érintettségével, mérlegfőösszege, nemzetbiztonság, sportvezetőkkel, ellenpontjaként, tisztogatással, meghatalmazása, százmilliárdon, nagyságrendről, bankfelügyelet, szervezetlenül, mellényzsebből, megvásárlására, átrendezésével, becsatornázzák, forráskivonást, meghatalmazott, szabadulnának, forrásigényes, érdekeltségei, érdekeltségbe, pénzbeszedési, szállodaipart, számolatlanul, bekebelezését, pénzszivattyú, megtámogatott, kormányváltás, kistafírozzák, felépítésével, brókerbotrány, 2010-es kormányváltás, politikai tisztogatással, pénzbeszedési rendszer, építőipart betörik, pénzeket becsatornázzák, pénz Orbán, központba beáramló, első időben, saját bankjuk, integrációt Spéder, 2008-as bankválság, első időkben, beáramló Orbán-pénzek, rendszer beindulása, beáramló pénz, letelepedési kötvényes, Magyar Postában, Spédert Orbán, Orbán Viktor, Josip Tot, Kaya Ibrahim, Pénzügyi Stabilitási Tanácsot, Horváth András, Horváth Andrást, Széchenyi Bankba, Folyton Svájcba,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Erdőn  Leonardo da Vinci gondolata  Fekete István - Akác  Fekete-erdő desszert  Ágai Ágnes – Csendélet  Fehér virág  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Örülök, hogy látlak!  Fekete-erdő desszert  Png fotel  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Idő  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Gonosz démon-álarc  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Png ház  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Julian Brass gondolata  Png lepke  Makszim Gorkij gondolata  Paul David Tripp Április 19  Németh László tollából  Kaffka_Margit  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Reggel van  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Tanuld meg ezt a versemet  Az engedelmesség miért nem vál...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Hogy lehet megtartani  Kövesd a cowboyt!  Szép napot kívánok  Akarat  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Mi lenne ha  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Nem tudhatod  Erdőn  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  George Gordon Lord Byron: Inez...  Rátalálsz  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Rátalálsz  A jó emberek mindig szépek mar...  Nevem  Az engedelmesség miért nem vál...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  A boldog családok mind hasonló...  A kételkedés kezelése  Egy hatékony szolga  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Akarat  Png virág  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Akarat  Facebookon kaptam  Adakozás  Akarat  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png cica  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Akarat  Garai Gábor - Takarítás 
Bejegyzés Címkék
2010-es kormányváltás, politikai tisztogatással, pénzbeszedési rendszer, építőipart betörik, pénzeket becsatornázzák, pénz Orbán, központba beáramló, első időben, saját bankjuk, integrációt Spéder, 2008-as bankválság, első időkben, beáramló Orbán-pénzek, rendszer beindulása, beáramló pénz, letelepedési kötvényes, baráti cégek, pénz mennyisége, bankfelügyelet szeme, örökbecsű Josip, fiktív emberek, elképesztő összegek, bankfelügyelet hatásköre, felügyeleti okoskodások, droidokból álló, világ minden, balhé kibukik, rakás céget, otthoni nemzetbiztonság, kitiltási botrány, kirúgott NAV-os, kitiltási botrányt, cégek nagy, pénz őrült, kezdetektől kezdve, banki különadók, állam sorban, hazai érdekeltségeiket, állam kicsinálja, dilettáns bűnöző, bank pénzét, 2015-ös brókerbotrány, pénze akár, általa amúgy, forrásigényes tervei, darabig próbál, újabb nyomozás, következő 10-20, portfolió átrendezésével, svájci utazásait, pénz kimentve, bajorok szabadulnának, rejtélyes konzorcium, adófizetők ~150, bankfelügyelet Matolcsy, 8-10 milliárd, likvid pénze, komplett magyar, fiókja tele, hasonló papírokkal, sztori vége, teljesítményével, érdekeltségeiket, bűncselekmények, magyarázatokkal, forráskivonásra, érintettségével, mérlegfőösszege, nemzetbiztonság, sportvezetőkkel, ellenpontjaként, tisztogatással, meghatalmazása, százmilliárdon, nagyságrendről, bankfelügyelet, szervezetlenül, mellényzsebből, megvásárlására, átrendezésével, becsatornázzák, forráskivonást, meghatalmazott, szabadulnának, forrásigényes, érdekeltségei, érdekeltségbe, pénzbeszedési, szállodaipart, számolatlanul, bekebelezését, pénzszivattyú, megtámogatott, kormányváltás, kistafírozzák, felépítésével, brókerbotrány, jelenetekkel, megzsaroltak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1204
  • e Hét: 2691
  • e Hónap: 13802
  • e Év: 167298
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.