Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nehéz lesz Orbánnak innen visszahozni a Fideszt: diktatúra j
  2018-04-03 18:34:35, kedd
 
  Nehéz lesz Orbánnak innen visszahozni a Fideszt: diktatúra jön és összeomlás
2018. március 30. - Mr Flynn Rider

A Fidesz mostanra messze szélsőségesebb a Jobbiknál, közben a korrupció szálai már elérték magát Orbánt. Vajon meddig megy még a rendszer?
orban-kerites-1101x660.jpg

Hiába ülnek még mindig echte neonácik a Jobbik soraiban, a Fidesz totális őrület-háborúja a valóság és a különböző nem létező háttérhatalmak ellen azt mutatja: a valaha szebb napokat látott liberális párt és vezetője végleg befordult egy olyan útra, ahonnan
nehéz - lehetetlen - visszahozni a pártot a demokratikus, európai pártok közé. Ugyancsak az országot a demokratikus, európai országok közé

- valószínűleg ezt már nem a Fidesz fogja megtenni, hanem azok, akik békésen, a választásokon, vagy erőszakkal eltávolítják a hatalomból.

Mert innen nincs visszaút. A sorosozás, a cigányozás, a migráncsozás elérte azt a pontot, ahol az ellenfél halálát kívánják a Németh Szilárd által felhergelt fideszes nyugdíjasok, hörögve és vicsorítva. Nem a vereségét, börtönbe juttatását, hanem a halálát. Csupán azért, mert nem Orbánnak szurkolnak.

Eljutottunk az elmúlt nyolc év folyamatos agymosós kampányában, hogy az észérvek és a racionalitás, a külvilág rég nem számítanak. A fideszes propaganda olyannak rajzolja le Magyarországot, mint az Ember gyermeke című filmben Angliát: az egyetlen hely, ami valamennyire még civilizált. Mindenhol veszélyek leselkednek. Európa összeomlott. Bécs elesett.

Csak egy összeesküvés-elmélet maradt, hogy a magyarság ellen mindenki összefogott és a magyarságot csak a Szeretett Vezető és az ő

szögesdrótja,
plakátjai,
rezsicsökkentése,
Erzsébet-utalványai

védhetik meg a gonosz zombimigráncs hordátoktól, a mögöttük álló háttérhatalmaktól.
Bécs és Európa mellett a tények is elestek.

Sokkoló, hogy azokat, akik a nyomorban, sötétségben élnek, sose nyitottak ki egy külföldi újságot, sose jártak külföldön, nem beszélnek nyelveket, teljesen sikerült izolálni a külvilágtól. Mindent elhisznek ennek a propagandának, gondolkodás nélkül és pontosan azt csinálják, amit a Fidesz vár tőlük. Behúzzák az ikszet és kussolnak. Bólogatnak. Hisznek.

Ne számít már, ki mennyit lop, hisz' azok is loptak. Az utca embere képtelen különbséget tenni az a maffiaszerűen, rendszerben ellopott milliárdok és az itt-ott megjelenő korrupciós botrányok között. Ez is lopott, az is lop. Egykutya. Az összegek és az elkövetés módja is mindegy.

Az se számít, hogy Európa másik felében az emberek maximum a stresszes állásuk miatt aggódnak. Nem kell aggódniuk, hogy ha betegek lesznek, ellátja-e őket valaki. Lesz-e, aki megtanítja a gyereküket idegen nyelven, vagy csak a vallásos lelkiismeret-furdalást plántálja bele valaki. Odaát, a határ nyugati felén is probléma a bevándorlás, de nem demonizálja senki, hanem megoldani igyekeznek. Odaát egészen más a hangsúly. Friss és szabad a levegő. Nincsenek uszító plakátok az utcákon. Nincs egy kézben tartott propaganda. Nincs gyűlöletkampány, ami 8 éve tart.

Ehhez képest a valóság Magyarországon már rég feladta és elkezdett könyörögni egy pofa sörért.

Ennek az útnak, amelyen Orbánék elindultak, csak egy vége lehet:
a totális diktatúra, majd a totális összeomlás.

Hitler találta magát ezen a ponton, amikor a szövetségesek és az oroszok ostromgyűrűbe fogták Berlint: önkéntes halál valami óvóhely mélyén. Esetleg erőszakos halál, mint Romániában, ahol Caucescu mérte fel rosszul az esélyeit.

Orbánt a saját hatalmi mámora, erőszakos attitűdje fogja belekergetni ebbe a csapdába; hogy képtelen kiadni a kezéből a hatalmat. Hogy képtelen bármilyen kompromisszumra. A saját gőgje ássa meg neki és rendszerének a sírt.

A rendszer ugyanis kiszámítható. Egyre nyilvánvalóbb mindenki számára, hogy az egész a korrupcióra és a manipulációra, hazugságokra épül. Lassan, de biztosan oldalaz a totális diktatúra felé. Lehet, hogy most, április 8-án csak megszorongatják, de a szellemet nem lehet visszanyomni a palackba. Mindenki tudja, hogy Orbánék nagyüzemben lopnak. Mindenki tudja, hogy manipulálni próbálják az embereket. Mindenki ismeri a görcsös ragaszkodásukat a hatalomhoz.

Már most látszik, hogy Orbánt nem úgy fogják jegyezni a történelemkönyvek, mint víziókkal teli, nemzetépítő politikust, hanem azt, aki leépítette a demokráciát és ellopta a nemzeti vagyont. Aki Svájcba menekítette a pénzét, aki a rokonait és barátait tőkésítette fel, teljesen nyíltan. Aki leépítette az egészségügyet (a sürgősségi osztályokon történt halálozási botrányok száma ezen a héten: 1. Egyelőre.), aki lebutította az iskolarendszert. Aki kivándorlásra késztette a nyelvet beszélőket és a reménytelen helyzetben lévőket. Aki uszított, félelmet és gyűlöletet keltett minden megszólalásával és még ebből is lopott.

A magyar társadalom - azok, akiket még nem ölt meg a rendszer egészségügye, nem hülyített el a propagandája és oktatási rendszere - riadt elszörnyedéssel kérdezi magától, hogy kire szavazzon, hogy vége legyen ennek a rémálomnak.

A rémálomnak azonban egyelőre senki sem jósol rövid életet. Az elemzők szerint a manipulált választási rendszerben nem lesz elég nagy a részvétel a Fidesz kisebbségbe szorításához és felelősségre vonásához. Vagyis: folytatódik minden ugyanúgy, csak még jobban. Nem az ellenzék vonja felelősségre Orbánt és bűnbandáját, hanem a Fidesz számol le a maradék ellenzékkel és a demokrácia felett őrködőkkel.

Jön a teljes diktatúra. A maradék független újságírók bebörtönzése, megfélemlítése, az ellenzéki pártok bezárása, a rendőrség és a hatóságok egyre nyíltabb fellépése mindenki ellen, aki nem ért egyet.
Most még csak 50 ezres csekket dobnak ki a diákokra, tüntetőkre, újságírókra. Holnap jön a gumibot. Már csak az maradt.

Mindezt azonban sem a nagyhatalmak, sem a magyarok nem hagyják majd sokáig. Ha nem most váltják le Orbánt, a rendszer előbb-utóbb saját magát omlasztja be. A kérdés csak az, hogy mi, akik végigszenvedtük a szocializmus összeomlását, a demokrácia felépülését, majd lerombolását, az orbáni rendszert, milyen kilátásokkal szállunk ki ebből a játszmából.


http://b1.blog.hu/2018/03/30/nehez_lesz_orbannak_innen_visszahozni_a_fideszt_dikt atura_jon_es_osszeomlas
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: rezsicsökkentése, iskolarendszert, elszörnyedéssel, kompromisszumra, végigszenvedtük, ragaszkodásukat, gyűlöletkampány, megszólalásával, megszorongatják, szélsőségesebb, magyarországot, magyarországon, megfélemlítése, háttérhatalmak, propagandának, szövetségesek, manipulációra, egészségügyet, nyilvánvalóbb, zombimigráncs, kivándorlásra, maffiaszerűen, választásokon, ostromgyűrűbe, valamennyire, hazugságokra, egészségügye, összeesküvés, demokratikus, visszanyomni, felelősségre, szorításához, lerombolását, szögesdrótja, nagyhatalmak, racionalitás, korrupció szálai, valaha szebb, olyan útra, migráncsozás elérte, ellenfél halálát, elmúlt nyolc, fideszes propaganda, egyetlen hely, magyarság ellen, magyarságot csak, gonosz zombimigráncs, mögöttük álló, külföldi újságot, utca embere, itt-ott megjelenő, elkövetés módja, Flynn Rider, Németh Szilárd, Szeretett Vezető,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Leonardo da Vinci gondolata  Akarat  Facebookon kaptam  képre írva  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  képre írva  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Szívem  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Png csokor  Tavaszi kép  képre írva  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Png cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Egy bizonyos határt  Png kutya  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fehér virág  Alázat  Reggel van  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Szívem tiéd  Alvó cicák  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Gonosz démon-álarc  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Reggel van  Rátalálsz  Szép álmokat!  George Byron - Ahogy itt jár -...  Fehér virág  Fehér virág  Fehér virág  Örülök, hogy látlak!  Kövesd a cowboyt!  Egy lelki imádság  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Erdőn  210 éve született a SZÓZAT meg...  képre írva  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Png csokor  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Png kutya  Png cica  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Popper Péter szavai  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
korrupció szálai, valaha szebb, olyan útra, migráncsozás elérte, ellenfél halálát, elmúlt nyolc, fideszes propaganda, egyetlen hely, magyarság ellen, magyarságot csak, gonosz zombimigráncs, mögöttük álló, külföldi újságot, utca embere, itt-ott megjelenő, elkövetés módja, emberek maximum, stresszes állásuk, gyereküket idegen, határ nyugati, kézben tartott, valóság Magyarországon, pofa sörért, vége lehet, totális diktatúra, totális összeomlás, oroszok ostromgyűrűbe, saját hatalmi, saját gőgje, rendszer ugyanis, görcsös ragaszkodásukat, nemzeti vagyont, sürgősségi osztályokon, nyelvet beszélőket, reménytelen helyzetben, magyar társadalom, rendszer egészségügye, rémálomnak azonban, elemzők szerint, manipulált választási, ellenzék vonja, maradék ellenzékkel, demokrácia felett, teljes diktatúra, maradék független, ellenzéki pártok, hatóságok egyre, rendszer előbb-utóbb, kérdés csak, szocializmus összeomlását, demokrácia felépülését, orbáni rendszert, rezsicsökkentése, iskolarendszert, elszörnyedéssel, kompromisszumra, végigszenvedtük, ragaszkodásukat, gyűlöletkampány, megszólalásával, megszorongatják, szélsőségesebb, magyarországot, magyarországon, megfélemlítése, háttérhatalmak, propagandának, szövetségesek, manipulációra, egészségügyet, nyilvánvalóbb, zombimigráncs, kivándorlásra, maffiaszerűen, választásokon, ostromgyűrűbe, valamennyire, hazugságokra, egészségügye, összeesküvés, demokratikus, visszanyomni, felelősségre, szorításához, lerombolását, szögesdrótja, nagyhatalmak, racionalitás, kilátásokkal, valószínűleg, rendszerének, kiszámítható, bebörtönzése, összeomlását, szocializmus, lelkiismeret, belekergetni, eltávolítják, propagandája, migráncsozás, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1652
  • e Hét: 4754
  • e Hónap: 15865
  • e Év: 169361
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.