Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ők vannak felháborodva, ők vannak megsértődve és nekik habzi
  2018-04-03 19:27:35, kedd
 
   
  Ők vannak felháborodva, ők vannak megsértődve és nekik habzik a szájuk
Molnár Bálint | Ma | 7:00

Jó reggelt kívánunk! Örülünk, hogy újra itt lehetünk, köszönjük a lehetőséget, hogy egy kicsit megrázhattuk magunkat. Úgy tűnik, hogy a kormány és annak vezetője nem erre a húsvétba fulladt hosszú hétvégére időzítette a politikából való visszavonulás nagyszerű pillanatát. Röviden: senki nem mondott le, és nem vonult el szégyenkezve a végekre. Ezért aztán koncentráljunk a mai bűvös számra: 5. Ennyit kell aludni, ameddig kiderül, hogy a választási becslésekből mi válik valóra.

ITT a legújabb: Fidesz 41, Jobbik 21, MSZP-Párbeszéd 19 százalék és - bár igencsak rezeg a léc - elvileg a DK és az LMP is bejut a parlamentbe. Ez a Momentum és az Együtt esetében nem feltétlenül igaz.

Ami az elmúlt három nap történéseit illeti: a zavaros tekintetű nemzetvezető ünnepileg Bayer kebelére borulásától igyekeztem megóvni az idegrendszeremet, nem mondom, hogy maradéktalanul sikerült. Mindazonáltal az ilyen kijelentésekkel, hogy

Úgy nézünk ki, mint egy saját lábon álló, tisztességes, becsületes ország.

A sorosisták mind szavaznak, legyünk ott mi is,

én egyszerűen nem tudok mit kezdeni. Olyan szomorú, hogy mennyire más filmet nézünk, olyan borzasztóan undorító a legkorruptabb miniszterelnök szájából a tisztesség, becsület szavakat hallani, olyan lesújtó tudomásul venni, hogy Orbán már a legcizelláltabb internetes troll szintjét sem képes megütni, midőn szavazatokért kuncsorog, hogy ehhez képest még mindig kevésbé irritáló, hogy az unokája meglocsolását sem volt képes kihagyni a kampányból.

A saját lábon álló, tisztességes, becsületes ország márpedig nem Magyarország, bármit is hörög a párhuzamos univerzumából ez a magából kivetkőzött emberi roncs. Nem véletlen, hogy a világ valóban tisztességes és becsületes országaiban fényévekkel boldogabbak az emberek, mint a Bibó kollégisták által szétvert eme szegletében a földgolyónak. Ilyen például a világ legboldogabb országa, ahol nem elsősorban azért boldogok az emberek, mert a legmagasabb a jövedelmük, hanem azért, mert a javakat igazságosan osztják el, és mert a legtöbb embernek azonos esélye van a ,,boldogságra". Finnországról azért mondható el mindaz, amit Orbán Magyarországról hazudik, mert kiváló az oktatás, mert egészséges a bankrendszer, mert hatékony, stabil és korrupciómentes a kormányzás, mert tiszteletben tartják a politikai, az emberi és a szabadságjogokat, mert független az igazságszolgáltatás és mert a szervezett bűnözés ott a legalacsonyabb.

Ezzel szemben egy olyan országban, ahol a szervezett bűnözés árnyéka a miniszterelnök holdudvaráig és pereputtyáig ér, ott legfeljebb az lehet a kérdés, hogy éppen mely gigantikus disznósággal kerül az ország a világsajtó címlapjaira. Ezekből vagyok kénytelen mutatni párat:

A Fidesz számára a vereség nem opció. A sorozatos botrányok miatt ebben az esetben Orbán több szövetségese, de talán ő maga is hosszú időre börtönbe kerülhet. (Politico)

A ,,populista" politikus vezetése alatt az ország ,,gazdagabb, korruptabb és EU-szkeptikusabb" lett (...) a korrupció és a kliensrendszer miatti elégedetlenség mellett a migrációval kapcsolatos bizonytalanság és félelem is jelen van, így a választások előtti helyzet kormányváltó hangulat nélküli kiábrándultságként írható le. (Süddeutsche Zeitung)

Orbán a foci és az oligarchák királya. Az előnyös megbízásokból Orbán Viktor kormányfő családtagjai és egykori iskolatársai profitálnak. A szerző először Simicska Lajos üzletembert, a Hír TV tulajdonosát említi, aki, mint az írás szerzője fogalmaz, legjobb barátból a legnagyobb ellenség lett. A cikk sorra veszi Andy Vajna filmügyi kormánybiztost; a miniszterelnök vejét, Tiborcz Istvánt; édesapját, Orbán Győzőt; Mészáros Lőrinc felcsúti polgármestert és nagyvállalkozót; valamint a Népszabadság megvásárlásáráról és megszüntetéséről ismertté vált osztrák üzletembert, Heinrich Pecinát és a hozzájuk köthető korrupciós ügyeket. Kiemelik: Orbán Viktor szenvedélye a foci, valójában ekörül forog számára a világ, és ez köti össze őt bizalmasaival és partnereivel. (Kurier)

Orbán a gyűlölet kiáltványával menetel. A bevándorlásellenesség erősítette meg Orbán Viktor pozícióját - és ez tette az európai szélsőjobboldal ikonjává. Ennek viszont egy hisztériához közeli közhangulat az ára. Bár Magyarországon jelenleg mintegy kétezer migráns tartózkodik, a hozzájuk kapcsolódó összeesküvések és terrorista történetek uralják a híreket. Az állami tévécsatornák propagandagépezetként működnek, a legbefolyásosabb újságokat pedig kormányközeli üzletemberek ellenőrzik. Orbán élvezi, hogy Európa fekete báránya, de bírálói szerint az általa nagyra tartott illiberális demokrácia kiépítésével Magyarország az önkényuralom szélére sodródott. (Sunday Times)

Ez a helyzet, Ausztriától Belgiumig, Nagy-Britanniától Németországig, csak a vak nem látja, meg aki nem akarja. Ha ezt a szellemi kútmérgezést, ezt a nagyipari korrupciót büntetlenül meg lehet úszni, és nem a börtönévek várnak erre a bandára, hanem a tovább lubickolás a közösben... nos, az lesz a magyar nemzet saját magáról kiállított igazi erkölcsi bizonyítványa. Mert ez már régen nem róluk szól. Hanem mindazokról, akiknek az erkölcsi gerincferdülésük elhomályosított a látásukat. Képzavar ide, vagy oda, szerintem ez a helyzet.

Térjünk vissza még egy gondolat erejéig a kiindulóponthoz és ahhoz, hogy szinte valamennyi választási elemzés egyetért abban: az érezhető társadalmi elégedetlenség dacára az ellenzéki pártoknak nem sikerül katalizálniuk Orbán ellenében ezt a helyzetet. Erre szerintem a legjobb példa a Belváros, ahol Juhász Péter visszalépése után tegnap Fekete-Győr András is visszalépett. Azon egyszerű oknál fogva, hogy a közvéleménykutatások adatai szerint V. Naszályi Márta, az MSZP-Párbeszéd jelöltje a legesélyesebb. Mit reagál erre Szél Bernadett? Ő nem szeretné, ha a jelöltjük - aki egyáltalán nem a legesélyesebb ebben a kerületben - visszalépne. Jó, hát akkor ne lépjen vissza. Hollik István triplanulla biztosan lájkolja ezt. Igaz, hogy én nem fogom fel, miért lesz ez jó így, de semmiképpen nem szólok bele az okosok dolgába.

Szintén az elmúlt három nap történéseiből két példa, ami mindennél jobban illusztrálja a gátlástalan, beteg rezsim működését. Hivatalosan megvásárolt jeggyel rendelkező, a felcsúti stadionban a Puskás Akadémia-Videoton NB I-es meccsen fotózó sajtósokat a biztonsági verőemberek kivezetik a stadionból. Nem kussolnak, nem szégyellik magukat, hanem tovább tolják: a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke, bizonyos Szöllősi nevű fegyverhordozó - miközben első számú feladata az újságíró kollégák védelme lenne - egyetért a biztonsági emberek példa nélküli cselekedetével. Azt elfelejti hozzátenni és elmagyarázni, hogy a 444 évek óta miért nem kap akkreditációt a Puskás Akadémia meccseire (mert csak!), és arra sem tud válaszolni, hogy hol van az leírva a házirendben, hogy a nézőnek érvényes jegy birtokában tilos fotózni a meccsen. De ő van felháborodva, megsértődve és neki habzik a szája.

A másik, ha már stadionok, meccsek és a politikai úthenger. A 24.hu újságírói szintén szombaton a Tállai András NAV-elnök által vezetett mezőkövesdi klub meccsén jártak, több próbavásárlást is végeztek, de ahogy az RTL Klub kamerája előtt elmondták, blokkot egyszer sem kaptak. Nem az van, hogy utánanézünk, hogyan fordulhatott elő ilyesmi, hanem erőből, bele az arcba: ők vannak megsértődve, felháborodva, nekik habzik a szájuk, ők fognak rágalmazás miatt perelni. Jól van, így is kell.

Azt hiszem, sikerült megadni a hangot a választás előtti utolsó pár naphoz, bár ebben a zajban már az is öröm, ha az ember a saját hangját hallja. Kitartás, emberek, mindjárt túl leszünk rajta. Így vagy úgy. Addig is egy kis muzsika, aztán jövünk vissza.


https://kolozsvaros.com/rovidek/ok-vannak-felhaborodva-ok-vannak-megsertodve-es-n ekik-habzik-a-szajuk/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: legbefolyásosabb, szabadságjogokat, megszüntetéséről, gerincferdülésük, idegrendszeremet, korrupciómentes, elhomályosított, magyarországról, kijelentésekkel, szélsőjobboldal, legcizelláltabb, kiindulóponthoz, nagyvállalkozót, magyarországon, koncentráljunk, próbavásárlást, elégedetlenség, bizonytalanság, miniszterelnök, fegyverhordozó, kliensrendszer, cselekedetével, kormánybiztost, összeesküvések, sportújságírók, legalacsonyabb, maradéktalanul, katalizálniuk, visszavonulás, bizonyítványa, németországig, legesélyesebb, szavazatokért, bizalmasaival, polgármestert, mindazonáltal, kicsit megrázhattuk, húsvétba fulladt, politikából való, választási becslésekből, elmúlt három, zavaros tekintetű, ilyen kijelentésekkel, saját lábon, sorosisták mind, legkorruptabb miniszterelnök, legcizelláltabb internetes, unokája meglocsolását, párhuzamos univerzumából, magából kivetkőzött, világ valóban, világ legboldogabb, Molnár Bálint, Orbán Magyarországról, Süddeutsche Zeitung, Orbán Viktor, Simicska Lajos, Andy Vajna, Tiborcz Istvánt, Orbán Győzőt, Mészáros Lőrinc, Heinrich Pecinát, Sunday Times, Ausztriától Belgiumig, Nagy-Britanniától Németországig, Juhász Péter, Fekete-Győr András, Naszályi Márta, Szél Bernadett, Hollik István, Puskás Akadémia–, Videoton NB I-es, Magyar Sportújságírók Szövetségének, Puskás Akadémia, Tállai András NAV-elnök,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
02.29. 14:21 OPSZ-elnök: a határvédelem továbbra is kiemelt szempontja a lovas tagozatna...
02.29. 13:51 Aniversare Trianon - Preşedintele parlamentului ungar: trauma poate fi depă...
02.29. 13:41 Bangó Margit 70. születésnapja alkalmából ad koncertet októberben a Budapes...
02.29. 13:31 Újabb razziát tartottak Budapest belvárosában
02.29. 13:31 Koronavírus - V4 kormányfői csúcstalálkozó lesz Prágában
02.29. 13:21 Szíria - Szijjártó: magyar nemzeti érdek, hogy a Törökországban lévő szírek...
02.29. 13:01 Koronavírus - Elhalasztották Kurz washingtoni látogatását, Stájerországban ...
02.29. 13:01 AM-államtitkár: értékmentő az Orosházi hagyományok, ízek versenye
02.29. 12:51 M1: Magyarországra látogat Ferenc pápa
02.29. 12:41 Légfegyveres Eb - Bronzért lőhet a Tátrai, Major pisztolyos vegyespáros
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Png malac sapkában  Png kalap  Sárga rózsák  Hamvazó szerda ünnep, de nem k...  Mindenki a maga jussát  Kellemes kávézást  Találjuk meg önmagunk belső vi...  Facebookon kaptam  Vízcseppes rózsa  Március 7-én, első szombaton ...  Kislány virággal  Png nő  Mikor a tavasz osztja csókjait...  A lelkem fáj  A medve  Facebookon kaptam  Png virág  Duna csillag virág  Png kalap  Rózsaszín rózsa  Stációs szentmise Szombathelye...  Facebookon kaptam  Nagyböjti ráhangoló: Mi értelm...  Imádságban Istennel  Rózsák kottán  Mikor a tavasz osztja csókjait...  Fatimai engesztelés a toronyi ...  Facebookon kaptam  Jó reggelt,szép napot!  Facebookon kaptam  Lourdes- zarándokok videója  Kislány virággal  A szédülésről és a kézzsibbadá...  Sárga rózsa  Ferenc pápa homíliája hamvazós...  Február vége felé  Napraforgó  Béke galamb  Orchidea  Hintázó kislányok  Naplemente  Csak egyszer élsz  Rózsa csokor  Png virág  Facebookon kaptam  Dobszay-Meskó Ilona és Láng Is...  Tövis koszorú  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Krókuszok  Krókuszok  Rózsa bokor  Facebookon kaptam  Mikor a tavasz osztja csókjait...  Mindenki a maga jussát  Kellemes kávézást  George Clooney  Botorkálva a szeretet útján  Virág csendélet  Png nő  Imádságban Istennel  Az ingatlan vagyon  Kellemes teázást  Kellemes délutánt kívánok!  Szèp napot  Sárga virágok  Február vége felé  Naplemente  Kacsintó narancs  Gerberák  Jézus  Tél vége - Tavasz várás  Gyárfás Endre: Ébresztő Ébres...  Hagyma és a kórokozók  Kellemes kávézást!  Facebookon kaptam  Kacsintó narancs  Katica a hóvirágon  Madarak kalitkában  Cica virággal  Ady Endre Hamvazószerdán  Mai cuki állatkák  Biztos vagyok Isten szeretében  Naplemente  Ne akarjunk csak önmagunknak é...  Szeretlek  Útravaló – 2020. február...  Hóesés gif  A szédülésről és a kézzsibbadá...  Cica virággal  Jézus és Nikodémus  Őszben tvaszról  Facebookon kaptam  Alkalmas  Png malac sapkában  Facebookon kaptam  Kereszt  Png nő  Ferenc pápa homíliája hamvazós...  Szèp estét kedves látogat... 
Bejegyzés Címkék
kicsit megrázhattuk, húsvétba fulladt, politikából való, választási becslésekből, elmúlt három, zavaros tekintetű, ilyen kijelentésekkel, saját lábon, sorosisták mind, legkorruptabb miniszterelnök, legcizelláltabb internetes, unokája meglocsolását, párhuzamos univerzumából, magából kivetkőzött, világ valóban, világ legboldogabb, javakat igazságosan, legtöbb embernek, szervezett bűnözés, olyan országban, miniszterelnök holdudvaráig, világsajtó címlapjaira, sorozatos botrányok, esetben Orbán, ország &#8222, kliensrendszer miatti, migrációval kapcsolatos, választások előtti, oligarchák királya, előnyös megbízásokból, szerző először, írás szerzője, legnagyobb ellenség, cikk sorra, miniszterelnök vejét, hozzájuk köthető, gyűlölet kiáltványával, európai szélsőjobboldal, hisztériához közeli, hozzájuk kapcsolódó, állami tévécsatornák, legbefolyásosabb újságokat, általa nagyra, önkényuralom szélére, szellemi kútmérgezést, nagyipari korrupciót, börtönévek várnak, tovább lubickolás, magyar nemzet, erkölcsi gerincferdülésük, gondolat erejéig, érezhető társadalmi, ellenzéki pártoknak, legjobb példa, jelöltjük &#8211, legesélyesebb ebben, kerületben &#8211, okosok dolgába, felcsúti stadionban, biztonsági verőemberek, újságíró kollégák, biztonsági emberek, nézőnek érvényes, politikai úthenger, választás előtti, saját hangját, legbefolyásosabb, szabadságjogokat, megszüntetéséről, gerincferdülésük, idegrendszeremet, korrupciómentes, elhomályosított, magyarországról, kijelentésekkel, szélsőjobboldal, legcizelláltabb, kiindulóponthoz, nagyvállalkozót, magyarországon, koncentráljunk, próbavásárlást, elégedetlenség, bizonytalanság, miniszterelnök, fegyverhordozó, kliensrendszer, cselekedetével, kormánybiztost, összeesküvések, sportújságírók, legalacsonyabb, maradéktalanul, katalizálniuk, visszavonulás, bizonyítványa, németországig, legesélyesebb, , ,
2020.01 2020. Február 2020.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1000
  • e Hét: 16876
  • e Hónap: 77807
  • e Év: 180161
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.