Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Németh Sándor meghamisítja a Bibliát, hogy szavazzanak a Fid
  2018-04-06 20:22:53, péntek
 
   
  VAN AZ A PÉNZ, AMIÉRT MEGÉRI NEKI!
Németh Sándor meghamisítja a Bibliát, hogy szavazzanak a Fideszre

Jézus azért menekült meg, mert Szent József politizált

Írta:
Amerikai Népszava -
2018-04-05 0


A repedező Hit Gyülekezetében még mindig nincs áttörés, nem akar mindenki Orbánra szavazni. Németh Sándor a “Vidám Vasárnap" műsorában Szent Józseffel, Jézus apjával példálózott, hogy politizálni kell, mert József is politizált. A Facebookon megosztott videó címe sokkoló, mint egy Kósa Lajos-interjú: “Tudtad? Jézus apját Isten tanította politikára."

Nem, ezt nem tudtuk. Álmunkban sem gondoltunk arra, hogy “Jézus apját Isten tanította politizálni". De mi nem is vagyunk karizmatikus vezető lelkészek. Németh azt állította, hogy Jézus azért menekült meg a csecsemőgyilkosság elől, mert az apja, József politizált: “Ha nem foglalkozott volna József a politikával, nem is tudom, mi lett volna a názáreti Jézussal" - jelentette ki drámai hangon, és mi a szívünkhöz kaptunk.

Németh Sándor szerint innen tudta meg József, mikor kell emigrálni. Tudta, meg fogják ölni a fiát, és ezt a politikából olvasta ki. Németh szerint ugyanígy tudta meg József azt is, hogy visszamehet Izraelbe, már nem fogják üldözni Jézust. “Mi ez, ha nem politika?" - teszi fel a kérdést a vezető lelkész. Ez bizony az. Hallgassuk meg a prédikáció részletét:

Itt azonban ki kell javítanunk a vezető lelkész urat, József ugyanis nem abból tudta meg, hogy el kell menekülnie Egyiptomba, mert politizált. József olyannyira nem politizált, hogy angyal jelent meg neki, az mondta, hogy menjenek Egyiptomba, mert veszélyben vannak. Ez van a Bibliában, nem az, hogy József politizált.

Ide másoljuk a bibliai szöveget a lelkész úrnak, mert talán nem hinné el, hogy József nem a politikával való foglalkozásból tudta meg, hogy Jézussal menekülni kell: “ímé megjelenék az Úrnak angyala Józsefnek álomban, és monda: Kelj fel, vedd a gyermeket és annak anyját, és fuss Égyiptomba, és maradj ott, a míg én mondom néked; mert Heródes halálra fogja keresni a gyermeket. Ő pedig fölkelvén, vevé a gyermeket és annak anyját éjjel, és Égyiptomba távozék." (Máté 2,13-14)

Ezen kívül Hóseás próféta is előre megírta azt, hogy “Egyiptomból hívtam ki az én fiamat". Mintha nem annyira a napi politizálásból derült volna ki, hogy Egyiptomba kell menni. De a vezető lelkész úrnak hátha igaza van abban, hogy visszatéréskor József erősen figyelte a politikai eseményeket, és innen tudta meg, hogy mikor mehetnek vissza Izraelbe. Ám nincs szerencséje a lelkésznek a Bibliával. József annyira nem törődött semmit a politikával, hogy megint angyalt kellett küldeni hozzá a mennyből, különben örökre Egyiptom földjén marad.

Ezt is idemásoljuk a lelkész úrnak, hogy pótolja a bibliaolvasást: “Mikor pedig Heródes meghalt, ímé az Úrnak angyala megjelenék álomban Józsefnek Égyiptomban. Mondván: Kelj fel, vedd a gyermeket és annak anyját, és eredj az Izráel földére; mert meghaltak, a kik a gyermeket halálra keresik vala. Ő pedig felkelvén, magához vevé a gyermeket és annak anyját, és elméne Izráel földére." (Máté 2, 19-21)

Németh Sándor megfeddte a megszeppent hívőket, hogy ha József nem politizál, ma még Messiásuk sem lenne, ők pedig tévtanítókra figyelnek: “Ostobaságokat beszélnek istentelen keresztények, akik már régen megtagadták a hitet, egyszer az életükben nem olvasták el a Bibliát" - emelte fel a hangját. Az istentelenek, akik nem olvassák a Bibliát, megtagadták a hitet, ostobaságot beszélnek, még azt sem tudják, hogy a politizálás mentette meg Jézust.

Most nem tudjuk, kinek higgyünk, Németh Sándornak vagy a Bibliának. Egy hites számára ez nem kérdés, legfeljebb majd átírják a Bibliát a következő fordításban. Visszafelé sem a politizálásból értesült József. Ezért kicsit zavarban vagyunk, hogy ki beszél ostobaságokat, ki az, aki nem olvassa a Bibliát, és ki az, aki elszakadt a hittől. Ki az, aki istentiszteleten, Istenre hivatkozva hamisítja meg a Bibliát, és fenyegeti meg a hívőket, kire szavazzanak.

Akik nem tudják, hogy József politizált, “nem rendelkeznek olyan intelligenciával, hogy a bibliai világnézetet el tudják sajátítani, és ezek okítanak benneteket", mondja Németh. De úgy tűnik, nem ártott volna neki sem elvégezni egy teológiát. Németh legmagasabb állami iskolai végzettsége érettségi. Ha ez bibliai intelligencia kérdése, akkor az erősen hiányzik, ha valaki azt hiszi, hogy Isten a világi politizálásra bízta a Fia sorsát. Nem is József politikai tevékenysége, hanem angyali kijelentés vezette a szent családot Egyiptomba és vissza.

Ezzel újabb állomásához érkezett Németh Sándor szürreális Orbán melletti kampánya. Ez azonban nem megfejthetetlen. Németh Sándor családját - Józseffel ellentétben - nem isteni kijelentések, hanem az ő politikai tevékenysége vezeti. A beszédből kiderül, mi motiválja a politizálást: “így lehet figyelembe venni, mikor üldöznek, mikor nem". Az “üldözéstől" való félelem miatt kell politizálni. A vájt fülű hallgatóság megértette az üzenetet: ha a Fideszre szavaznak, nem üldözik Németh Sándort. Németh Sándor fél. De mitől fél? Miért üldöznék? Karácsony Gergely oroszolánok elé készül vetni?

Németh Sándort az orbáni diktatúra előtt sem üldözték, legfeljebb a Fidesz, amíg paktumot nem kötött Orbánnal. Rossz a lelkiismerete. Lepaktált Heródessel, belevitte a gyülekezetét a napi politizálásba, a diktatúra szolgálatába állt, nyolc éven át becsapta az ATV nézőit, és eladta őket Orbánnak. Megtagadta keresztény testvéreit: az egyházi törvény kirekesztette őket az egyházi státuszból, és ő cinikusan azt mondta nekik, hogy “verseny van". Pénzért és előnyökért az MDF-et, amely megbízott benne, legyilkolta bérmunkában. Majd átvette a Júdás-pénzt. Retteg, mi lesz, ha elveszíti a politikai védelmet. Adó, pénz, vagyon, biznisz, mi lesz veled?

Úgy is van megírva, hogy menjetek el széles e világra, politizáljatok, hogy megússzátok az üldözést. Németh Sándort nem a hite miatt üldöznék, ha üldöznék, noha első lépésben egy vagyonosodási vizsgálatot megérne. A tisztességtelenség miatt nem tiszta a lelkiismerete. Nem alszik nyugodtan. Belerántotta a gyülekezetét a piszkos politikába, vagyont gyűjtött, csúnyán becsapott embereket, most fél. Arra akarja használni a gyülekezetét, hogy húzza ki a csávából, hogy ne kelljen elszámolnia semmivel. Rémeket lát. Retteg. A vezető lelkész fél, félti magát, a vagyonát, a kiváltságait, fél a lelepleződéstől.

Ezért kell a Hit Gyülekezete tagjainak politizálni, menekülteket gyűlölni, embertársaikat gyalázni, nemzeti hazugságokat szajkózni, sorosozni, összeesküvés-elméleteket terjeszteni, emberi jogokat, demokráciát ócsárolni, liberalizmust meghamisítani, erkölcstelen, hazug, uszító tolvajt, rablót, köztörvényes bűnözőt, egy diktátort támogatni, a szájukból segget csinálni. Mert Németh Sándor fél. Félti a zsákmányt. Ebbe keveri bele Józsefet, Jézust, azt a borzalmat, amikor Heródes legyilkolt gyermekeket, és Isten Fiát angyal mentette meg.

Ehhez már csak azt tennénk hozzá: ha József ma Jézussal a Közel-Keletről Magyarországra menekülne, és Németh Sándoron múlna, akkor nem úszná meg, mert ő az ilyeneket nem fogadja be. Egyiptom nem egy pozitív szereplő a Bibliában, de Németh Sándor Egyiptom szintjét sem üti meg. Szíriából ma ugyanilyen emberek menekülnek a gyerekeikkel a halál elől. De neki, a milliárdos lelkésznek, nem esik meg rajtuk a szíve. A politika jut róluk az eszébe, hogy olyan politikát támogasson, ami kriminalizálja őket, felmenti a lelkiismeretét.

Semmi pénzért nem lennénk ennek az embernek a helyében. Miután Trump, Orbán, Putyin támogatója lett, azt akarja elhitetni, hogy Jézus rájuk szavazna. Legújabban már a Bibliát is hamisítja, hogy igazolja a tévelygéseit. És még mondja valaki, hogy nem nagy az Isten türelme. Pedig nem pásztor, hanem farkas őrzi a bárányokat. Farkas vicsorog rájuk “vidám vasárnapokon". Nem hallatszik nevetés. Egyes bárányok keresik a rést a kerítésen, hogyan szaladhatnának el a farkas elől.

https://nepszava.us/nemeth-sandor-meghamisitja-a-bibliat-hogy-szavazzanak-a-fides zre/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: istentiszteleten, intelligenciával, megfejthetetlen, lelepleződéstől, visszatéréskor, bibliaolvasást, politizálásból, embertársaikat, szaladhatnának, gyülekezetében, lelkiismeretét, kriminalizálja, foglalkozásból, politizáljatok, magyarországra, politizálásra, intelligencia, lelkiismerete, politizálásba, vagyonosodási, ostobaságokat, meghamisítani, liberalizmust, kirekesztette, összeesküvés, tévelygéseit, tevékenysége, gyülekezetét, vasárnapokon, kiváltságait, karizmatikus, menekülteket, foglalkozott, rendelkeznek, erkölcstelen, hazugságokat, názáreti Jézussal”, szívünkhöz kaptunk, politikából olvasta, vezető lelkész, prédikáció részletét, bibliai szöveget, lelkész úrnak, politikával való, napi politizálásból, politikai eseményeket, gyermeket halálra, megszeppent hívőket, politizálás mentette, hites számára, következő fordításban, politizálásból értesült, Németh Sándor, AMIÉRT MEGÉRI NEKI, Szent József, Amerikai Népszava, Vidám Vasárnap”, Szent Józseffel, Kósa Lajos-interjú, Józsefnek Égyiptomban, Németh Sándornak, Németh Sándort, Karácsony Gergely, Lepaktált Heródessel, Mert Németh Sándor, Isten Fiát, Közel-Keletről Magyarországra, Németh Sándoron, Németh Sándor Egyiptom, Miután Trump,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Női szentekre emlékezés a szen...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Őszi képek  Png szőlők tálban  IV. Károly magyar király  2020. szeptember 20. Ars Sacra...  Facebookon kaptam  Első Dáliánk, utolsó virága  A csoda, mikor az ég a földdel...  Francesco Petrarca, a szerelem...  Kellemes délutáni pihenést  Facebookon kaptam  Én veletek vagyok...  Őszi reggeli  Facebookon kaptam  2032 fővel emelkedett a beazon...  Nincs olyan csokoládé  Szepes Máriától idézek  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc : Őrangyal  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Búsan hajladozó mezei virágok ...  Az ősz, egy színpompás csoda  Imádjátok a Fiamat - beszélget...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bará...  Png rózsa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Szép délutánt kívánok  Madárkák ringó ágakon  Dr. Papp Lajos nagy erejű besz...  Útravaló – 2020. október...  A paradicsom gyógyhatásai  Fehér akácvirág gyógyító hatás...  Facebookon kaptam  Az ősz, egy színpompás csoda  Természetes antibiotikumok  Szép estét kedves látogatóimna...  Iskolai értékelések  Facebookon kaptam  A szeretet....  Izületi gyulladásra : csalán  Francesco Petrarca, a szerelem...  IV. Károly magyar király  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Szepes Máriától idézek  Jó, ha tudod  Azt mondják sínen vagyok  Facebookon kaptam  Lufi  Ne félj...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy nő, aki nem fél önmaga len...  Az őszi napnak édes aranya  29. évközi hét szerda 10.21  Gyógyító mézek  Facebookon kaptam  Madocsai férfi viselet  Ima az elesettekért  Facebookon kaptam  Madárkák ringó ágakon  Facebookon kaptam  Aloe vera ital készítése  Őszi képek  Nincs olyan csokoládé  Izületi gyulladásra : csalán  Az őszi napnak édes aranya  Png szőlők tálban  Első Dáliánk, utolsó virága  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Dr. Papp Lajos nagy erejű besz...  Gyönyörködjél az Úrban...  Elalvás után várlak...  Júdás és a Világ  Csodálatos őszi délutáni óráka...  Pápává választják Karol Wojtyl...  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png kutya  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Ima az elesettekért  Facebookon kaptam  Elalvás után várlak...  Aloe vera ital készítése  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  .Álcázva 
Bejegyzés Címkék
názáreti Jézussal&#8221, szívünkhöz kaptunk, politikából olvasta, vezető lelkész, prédikáció részletét, bibliai szöveget, lelkész úrnak, politikával való, napi politizálásból, politikai eseményeket, gyermeket halálra, megszeppent hívőket, politizálás mentette, hites számára, következő fordításban, politizálásból értesült, bibliai világnézetet, erősen hiányzik, világi politizálásra, szent családot, beszédből kiderül, vájt fülű, orbáni diktatúra, napi politizálásba, diktatúra szolgálatába, egyházi törvény, egyházi státuszból, politikai védelmet, hite miatt, vagyonosodási vizsgálatot, piszkos politikába, diktátort támogatni, szájukból segget, pozitív szereplő, halál elől, milliárdos lelkésznek, farkas elől, istentiszteleten, intelligenciával, megfejthetetlen, lelepleződéstől, visszatéréskor, bibliaolvasást, politizálásból, embertársaikat, szaladhatnának, gyülekezetében, lelkiismeretét, kriminalizálja, foglalkozásból, politizáljatok, magyarországra, politizálásra, intelligencia, lelkiismerete, politizálásba, vagyonosodási, ostobaságokat, meghamisítani, liberalizmust, kirekesztette, összeesküvés, tévelygéseit, tevékenysége, gyülekezetét, vasárnapokon, kiváltságait, karizmatikus, menekülteket, foglalkozott, rendelkeznek, erkölcstelen, hazugságokat, gyerekeikkel, világnézetet, köztörvényes, istentelenek, kijelentések, keresztények, meghamisítja, tévtanítókra, belerántotta, politizálást, meghamisitja, szolgálatába, elszámolnia, ostobaságot, égyiptomban, demokráciát, megtagadták, megússzátok, politizálni, egyiptomból, politizálás, , ,
2020.09 2020. Október 2020.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2424
  • e Hét: 22207
  • e Hónap: 114052
  • e Év: 1004426
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.