Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Németh Sándor meghamisítja a Bibliát, hogy szavazzanak a Fid
  2018-04-06 20:22:53, péntek
 
   
  VAN AZ A PÉNZ, AMIÉRT MEGÉRI NEKI!
Németh Sándor meghamisítja a Bibliát, hogy szavazzanak a Fideszre

Jézus azért menekült meg, mert Szent József politizált

Írta:
Amerikai Népszava -
2018-04-05 0


A repedező Hit Gyülekezetében még mindig nincs áttörés, nem akar mindenki Orbánra szavazni. Németh Sándor a “Vidám Vasárnap" műsorában Szent Józseffel, Jézus apjával példálózott, hogy politizálni kell, mert József is politizált. A Facebookon megosztott videó címe sokkoló, mint egy Kósa Lajos-interjú: “Tudtad? Jézus apját Isten tanította politikára."

Nem, ezt nem tudtuk. Álmunkban sem gondoltunk arra, hogy “Jézus apját Isten tanította politizálni". De mi nem is vagyunk karizmatikus vezető lelkészek. Németh azt állította, hogy Jézus azért menekült meg a csecsemőgyilkosság elől, mert az apja, József politizált: “Ha nem foglalkozott volna József a politikával, nem is tudom, mi lett volna a názáreti Jézussal" - jelentette ki drámai hangon, és mi a szívünkhöz kaptunk.

Németh Sándor szerint innen tudta meg József, mikor kell emigrálni. Tudta, meg fogják ölni a fiát, és ezt a politikából olvasta ki. Németh szerint ugyanígy tudta meg József azt is, hogy visszamehet Izraelbe, már nem fogják üldözni Jézust. “Mi ez, ha nem politika?" - teszi fel a kérdést a vezető lelkész. Ez bizony az. Hallgassuk meg a prédikáció részletét:

Itt azonban ki kell javítanunk a vezető lelkész urat, József ugyanis nem abból tudta meg, hogy el kell menekülnie Egyiptomba, mert politizált. József olyannyira nem politizált, hogy angyal jelent meg neki, az mondta, hogy menjenek Egyiptomba, mert veszélyben vannak. Ez van a Bibliában, nem az, hogy József politizált.

Ide másoljuk a bibliai szöveget a lelkész úrnak, mert talán nem hinné el, hogy József nem a politikával való foglalkozásból tudta meg, hogy Jézussal menekülni kell: “ímé megjelenék az Úrnak angyala Józsefnek álomban, és monda: Kelj fel, vedd a gyermeket és annak anyját, és fuss Égyiptomba, és maradj ott, a míg én mondom néked; mert Heródes halálra fogja keresni a gyermeket. Ő pedig fölkelvén, vevé a gyermeket és annak anyját éjjel, és Égyiptomba távozék." (Máté 2,13-14)

Ezen kívül Hóseás próféta is előre megírta azt, hogy “Egyiptomból hívtam ki az én fiamat". Mintha nem annyira a napi politizálásból derült volna ki, hogy Egyiptomba kell menni. De a vezető lelkész úrnak hátha igaza van abban, hogy visszatéréskor József erősen figyelte a politikai eseményeket, és innen tudta meg, hogy mikor mehetnek vissza Izraelbe. Ám nincs szerencséje a lelkésznek a Bibliával. József annyira nem törődött semmit a politikával, hogy megint angyalt kellett küldeni hozzá a mennyből, különben örökre Egyiptom földjén marad.

Ezt is idemásoljuk a lelkész úrnak, hogy pótolja a bibliaolvasást: “Mikor pedig Heródes meghalt, ímé az Úrnak angyala megjelenék álomban Józsefnek Égyiptomban. Mondván: Kelj fel, vedd a gyermeket és annak anyját, és eredj az Izráel földére; mert meghaltak, a kik a gyermeket halálra keresik vala. Ő pedig felkelvén, magához vevé a gyermeket és annak anyját, és elméne Izráel földére." (Máté 2, 19-21)

Németh Sándor megfeddte a megszeppent hívőket, hogy ha József nem politizál, ma még Messiásuk sem lenne, ők pedig tévtanítókra figyelnek: “Ostobaságokat beszélnek istentelen keresztények, akik már régen megtagadták a hitet, egyszer az életükben nem olvasták el a Bibliát" - emelte fel a hangját. Az istentelenek, akik nem olvassák a Bibliát, megtagadták a hitet, ostobaságot beszélnek, még azt sem tudják, hogy a politizálás mentette meg Jézust.

Most nem tudjuk, kinek higgyünk, Németh Sándornak vagy a Bibliának. Egy hites számára ez nem kérdés, legfeljebb majd átírják a Bibliát a következő fordításban. Visszafelé sem a politizálásból értesült József. Ezért kicsit zavarban vagyunk, hogy ki beszél ostobaságokat, ki az, aki nem olvassa a Bibliát, és ki az, aki elszakadt a hittől. Ki az, aki istentiszteleten, Istenre hivatkozva hamisítja meg a Bibliát, és fenyegeti meg a hívőket, kire szavazzanak.

Akik nem tudják, hogy József politizált, “nem rendelkeznek olyan intelligenciával, hogy a bibliai világnézetet el tudják sajátítani, és ezek okítanak benneteket", mondja Németh. De úgy tűnik, nem ártott volna neki sem elvégezni egy teológiát. Németh legmagasabb állami iskolai végzettsége érettségi. Ha ez bibliai intelligencia kérdése, akkor az erősen hiányzik, ha valaki azt hiszi, hogy Isten a világi politizálásra bízta a Fia sorsát. Nem is József politikai tevékenysége, hanem angyali kijelentés vezette a szent családot Egyiptomba és vissza.

Ezzel újabb állomásához érkezett Németh Sándor szürreális Orbán melletti kampánya. Ez azonban nem megfejthetetlen. Németh Sándor családját - Józseffel ellentétben - nem isteni kijelentések, hanem az ő politikai tevékenysége vezeti. A beszédből kiderül, mi motiválja a politizálást: “így lehet figyelembe venni, mikor üldöznek, mikor nem". Az “üldözéstől" való félelem miatt kell politizálni. A vájt fülű hallgatóság megértette az üzenetet: ha a Fideszre szavaznak, nem üldözik Németh Sándort. Németh Sándor fél. De mitől fél? Miért üldöznék? Karácsony Gergely oroszolánok elé készül vetni?

Németh Sándort az orbáni diktatúra előtt sem üldözték, legfeljebb a Fidesz, amíg paktumot nem kötött Orbánnal. Rossz a lelkiismerete. Lepaktált Heródessel, belevitte a gyülekezetét a napi politizálásba, a diktatúra szolgálatába állt, nyolc éven át becsapta az ATV nézőit, és eladta őket Orbánnak. Megtagadta keresztény testvéreit: az egyházi törvény kirekesztette őket az egyházi státuszból, és ő cinikusan azt mondta nekik, hogy “verseny van". Pénzért és előnyökért az MDF-et, amely megbízott benne, legyilkolta bérmunkában. Majd átvette a Júdás-pénzt. Retteg, mi lesz, ha elveszíti a politikai védelmet. Adó, pénz, vagyon, biznisz, mi lesz veled?

Úgy is van megírva, hogy menjetek el széles e világra, politizáljatok, hogy megússzátok az üldözést. Németh Sándort nem a hite miatt üldöznék, ha üldöznék, noha első lépésben egy vagyonosodási vizsgálatot megérne. A tisztességtelenség miatt nem tiszta a lelkiismerete. Nem alszik nyugodtan. Belerántotta a gyülekezetét a piszkos politikába, vagyont gyűjtött, csúnyán becsapott embereket, most fél. Arra akarja használni a gyülekezetét, hogy húzza ki a csávából, hogy ne kelljen elszámolnia semmivel. Rémeket lát. Retteg. A vezető lelkész fél, félti magát, a vagyonát, a kiváltságait, fél a lelepleződéstől.

Ezért kell a Hit Gyülekezete tagjainak politizálni, menekülteket gyűlölni, embertársaikat gyalázni, nemzeti hazugságokat szajkózni, sorosozni, összeesküvés-elméleteket terjeszteni, emberi jogokat, demokráciát ócsárolni, liberalizmust meghamisítani, erkölcstelen, hazug, uszító tolvajt, rablót, köztörvényes bűnözőt, egy diktátort támogatni, a szájukból segget csinálni. Mert Németh Sándor fél. Félti a zsákmányt. Ebbe keveri bele Józsefet, Jézust, azt a borzalmat, amikor Heródes legyilkolt gyermekeket, és Isten Fiát angyal mentette meg.

Ehhez már csak azt tennénk hozzá: ha József ma Jézussal a Közel-Keletről Magyarországra menekülne, és Németh Sándoron múlna, akkor nem úszná meg, mert ő az ilyeneket nem fogadja be. Egyiptom nem egy pozitív szereplő a Bibliában, de Németh Sándor Egyiptom szintjét sem üti meg. Szíriából ma ugyanilyen emberek menekülnek a gyerekeikkel a halál elől. De neki, a milliárdos lelkésznek, nem esik meg rajtuk a szíve. A politika jut róluk az eszébe, hogy olyan politikát támogasson, ami kriminalizálja őket, felmenti a lelkiismeretét.

Semmi pénzért nem lennénk ennek az embernek a helyében. Miután Trump, Orbán, Putyin támogatója lett, azt akarja elhitetni, hogy Jézus rájuk szavazna. Legújabban már a Bibliát is hamisítja, hogy igazolja a tévelygéseit. És még mondja valaki, hogy nem nagy az Isten türelme. Pedig nem pásztor, hanem farkas őrzi a bárányokat. Farkas vicsorog rájuk “vidám vasárnapokon". Nem hallatszik nevetés. Egyes bárányok keresik a rést a kerítésen, hogyan szaladhatnának el a farkas elől.

https://nepszava.us/nemeth-sandor-meghamisitja-a-bibliat-hogy-szavazzanak-a-fides zre/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: istentiszteleten, intelligenciával, megfejthetetlen, lelepleződéstől, visszatéréskor, bibliaolvasást, politizálásból, embertársaikat, szaladhatnának, gyülekezetében, lelkiismeretét, kriminalizálja, foglalkozásból, politizáljatok, magyarországra, politizálásra, intelligencia, lelkiismerete, politizálásba, vagyonosodási, ostobaságokat, meghamisítani, liberalizmust, kirekesztette, összeesküvés, tévelygéseit, tevékenysége, gyülekezetét, vasárnapokon, kiváltságait, karizmatikus, menekülteket, foglalkozott, rendelkeznek, erkölcstelen, hazugságokat, názáreti Jézussal”, szívünkhöz kaptunk, politikából olvasta, vezető lelkész, prédikáció részletét, bibliai szöveget, lelkész úrnak, politikával való, napi politizálásból, politikai eseményeket, gyermeket halálra, megszeppent hívőket, politizálás mentette, hites számára, következő fordításban, politizálásból értesült, Németh Sándor, AMIÉRT MEGÉRI NEKI, Szent József, Amerikai Népszava, Vidám Vasárnap”, Szent Józseffel, Kósa Lajos-interjú, Józsefnek Égyiptomban, Németh Sándornak, Németh Sándort, Karácsony Gergely, Lepaktált Heródessel, Mert Németh Sándor, Isten Fiát, Közel-Keletről Magyarországra, Németh Sándoron, Németh Sándor Egyiptom, Miután Trump,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
11.11. 22:32 Illegális bevándorlás - Az európai migrációs probléma szélesebb körű megold...
11.11. 21:42 Szakértő: rövid távon nem látszik a kiút Bolíviában
11.11. 21:42 Átadták a megújult kaposvári Csiky Gergely Színházat
11.11. 21:22 Júniusban úszik legközelebb Mányoki Attila, akiről dokumentumfilm készült
11.11. 21:11 Katalán válság - Függetlenségpárti tüntetők alkotnak útzárat a határ franci...
11.11. 20:52 Jövőre Sopron rendezi az U20-as női kosárlabda Eb-t
11.11. 20:22 Német képviselők: a Fidesznek a Néppártban a helye
11.11. 20:22 Emmi: a kormány továbbra is a párbeszéd híve, nyitott a szakmai egyeztetésr...
11.11. 20:12 Szörnyetegnek nevezte az általa feldarabolt lányt a szentpétervári történés...
11.11. 19:51 Daróczi Csaba: a nagy fotópályázatokon rendre jól szerepelnek a magyar term...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Jó reggelt , szép napot  Narancs fagylalt pezsgővel  Vasaló  A Paktum  Facebookon kaptam  Havas téli kép  Libasorban...Dáma Lovag Erdős ...  Romantikus szép estét  Dália csokor  Szép estét  "Péter Gábor"= Cseh Gergő Bend...  Ablakban  Esti kép  Egész nap ülnék, ülnék szüntel...  Bővült a család  Rózsa csokor vázában  Romantikus szép estét  Pihenő cica  Ez nagyon jó  Bővült a család  Életének 72. évében elhunyt Sz...  Férfiaknak való  Facebookon kaptam  Naplemente  Idő,idő - Kétszázhuszonkettedi...  Istent szeretni  Facebookon kaptam  20191111_Szent Márton Ünnepe S...  Pihenő nő  Esős nap  Vizsga  Őszi levelek  Jó reggelt , szép napot  Hit  Tejes kannák  Esti kép  Csini baba  Kapcsolat Krisztussal  Facebookon kaptam  Csodás új hetet  Rózsa kosár  Életének 72. évében elhunyt Sz...  Szíves üdvözlet  Ken Kesey  Jó reggelt , szép napot  Szürke cica  Libasorban...Dáma Lovag Erdős ...  Jó éjszakát  Vasaló  Facebookon kaptam  Öröm  Facebookon kaptam  Romantikus szép estét  Szép új hetet  Kellemes teázást  Kellemes új hetet  Napraforgó csokor  Meg kell tanulnunk hálásnak le...  2019. november 12.  Jó éjszakát  Fűszer dobozok  Teás kanna  Őszi csokor  Mai harmónia kártyám  Hit  Őszi csendélet  Naplemente  Kellemes új hetet  Szép őszi napot  2019. november 12.  Szép új hetet  Kellemes új hetet  Facebookon kaptam  20191111_Szent Márton Ünnepe S...  Facebookon kaptam  Hit  Facebookon kaptam  Dália csokor  Havas téli kép  Szépséges estét kívánok !  Facebookon kaptam  A Paktum  Őszi kép  Szép új hetet  20191111_Szent Márton Ünnepe S...  Csodás új hetet  Nyári kép: egy nagy kosár virá...  Esős nap  Csodás új hetet  Őszi kép  Isten Éltessen Sokáig!  Facebookon kaptam  Kellemes teázást  Fekete rózsa  Facebookon kaptam  Hit  Szép őszi napot  Facebookon kaptam  Öröm  Szíves üdvözlet 
Bejegyzés Címkék
názáreti Jézussal&#8221, szívünkhöz kaptunk, politikából olvasta, vezető lelkész, prédikáció részletét, bibliai szöveget, lelkész úrnak, politikával való, napi politizálásból, politikai eseményeket, gyermeket halálra, megszeppent hívőket, politizálás mentette, hites számára, következő fordításban, politizálásból értesült, bibliai világnézetet, erősen hiányzik, világi politizálásra, szent családot, beszédből kiderül, vájt fülű, orbáni diktatúra, napi politizálásba, diktatúra szolgálatába, egyházi törvény, egyházi státuszból, politikai védelmet, hite miatt, vagyonosodási vizsgálatot, piszkos politikába, diktátort támogatni, szájukból segget, pozitív szereplő, halál elől, milliárdos lelkésznek, farkas elől, istentiszteleten, intelligenciával, megfejthetetlen, lelepleződéstől, visszatéréskor, bibliaolvasást, politizálásból, embertársaikat, szaladhatnának, gyülekezetében, lelkiismeretét, kriminalizálja, foglalkozásból, politizáljatok, magyarországra, politizálásra, intelligencia, lelkiismerete, politizálásba, vagyonosodási, ostobaságokat, meghamisítani, liberalizmust, kirekesztette, összeesküvés, tévelygéseit, tevékenysége, gyülekezetét, vasárnapokon, kiváltságait, karizmatikus, menekülteket, foglalkozott, rendelkeznek, erkölcstelen, hazugságokat, gyerekeikkel, világnézetet, köztörvényes, istentelenek, kijelentések, keresztények, meghamisítja, tévtanítókra, belerántotta, politizálást, meghamisitja, szolgálatába, elszámolnia, ostobaságot, égyiptomban, demokráciát, megtagadták, megússzátok, politizálni, egyiptomból, politizálás, , ,
2019.10 2019. November 2019.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 326
  • e Hét: 5453
  • e Hónap: 19814
  • e Év: 417750
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.