Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Miért készüljön minden ellenzéki szavazó a szombati tünteté
  2018-04-13 21:47:35, péntek
 
  2018. 04. 13. 13:59

Miért készüljön minden ellenzéki szavazó a szombati tüntetésre?

Április 8-án nagyon sokan úgy éreztük, hogy valami tényleg van a levegőben, hogy Magyarországon még mindig lehet demokratikus úton kormányt váltani. Nem véletlenül taglózott le a Nemzeti Választási Iroda által nyilvánosságra hozott eredmény mindenkit, aki Orbán Viktor és a Fidesz helyett valaki másra bízta volna az ország sorsát. A bénult sokkot és döbbent elkeseredést azonban mihamarabb el kell felejteni, mert most nem adatott meg számunkra a tétlen önsajnálat luxusa, és meg kell mutatni, hogy a rendszernek igenis van ellenzéke.

Félreértés ne essék, a magyar fiatalságot üldöztetéssel fenyegető bayerzsoltokon, a nyugati antifáktól rettegő Fidesz-sajtón és az esküjére méltatlanná vált, uniós pénzen hűtlenné hízott morvaikrisztinákon kívül senki sem akar egy budapesti Majdant. Nem azért készülünk tüntetni, hogy szétverjük a Parlamentet vagy kukákat borogassunk, bármilyen jól is jönne ez most a Fidesznek.

Most azért kell kimenni az utcára, hogy megmutassuk:

ha tényleg választási csalás történt, akkor ebbe a magyar nép nem nyugszik bele.

Biztosat csak akkor lehet majd mondani, ha az ellenzéki pártok végeztek a jegyzőkönyvek összevetésével, és valamiféle bizonyíték lesz arra, hogy a Fidesz trükközött a végeredménnyel, de addig is erőt kell mutatnunk. Nyugodt, de határozott és tettre kész erőt.

Mert egy elcsalt választást semmi sem legitimál jobban, mint az, amikor az azt elszenvedő ország beletörődik az igazságtalanságba.

Ne feledjük, hogy ez a rendszer nem április 8-án kezdte a voksolás végeredményének kétes eszközökkel való befolyásolását: négy éve tart a permanens, diszkrétnek egyáltalán nem nevezhető agymosás és az eltérő vélemények erőszakos elhallgattatása, ami önmagában megkérdőjelezi április 8-a tisztaságát. Ezzel pedig nem csak mi vagyunk tisztában.

Azt sem szabad ugyanis elfelejtenünk, hogy nem csak az ország, de az európai, és tágabb értelemben véve a nyugati közvélemény szeme is rajtunk van (keletről is figyelnek minket, de egészen más előjellel), és nagyon sok múlik azon, hogy ne azt lássák, hogy a magyarok tényleg egyöntetűen Orbán Viktor velejéig romlott, korrupt, ön- és közveszélyes rendszere mögött állnak, és készek kamikazék módjára feláldozni magukat azért a rákos daganatért, amit Magyarország és Európa testén jelent ez a formáció.

Egészen más megítélés alá esik ugyanis egy olyan nemzet, ami egy diktatórikus kisebbség acélos szorításában vergődik, mint ami önként és dalolva áll be az elnyomó zsarnoka mögé, amikor mondjuk az Európai Unió ledobja a valódi atombombaként elkönyvelt, és Orbánék által rettegett hetes cikkelyt.

Utóbbi esetben nem lesz könyörület, jönnek a forrásmegvonások és a visszafizetési kényszer, amit nem a Fideszen és annak vezetőin fog leverni Brüsszel: kétszeresen nyomorítanak majd meg minden egyszerű polgárt, ha eljön a gazdasági elégtétel ideje.

Ha azonban megmutatjuk, hogy a civilizált normák megbecstelenítéséhez nem a teljes magyar nép adta a biodíszletet, és a többségnek igenis elege van ebből a nyolc éve folyó kárpáti banánköztársaságból, akkor legalább az esély meglesz arra, hogy a narancsbárók helyett ne nekünk kelljen még az ő keresztjüket is a saját nyakunkba venni.

Sovány vigasz, de jelenleg ez a maximum, amit ki lehet hozni a helyzetből, ez pedig mindenkinek felelőssége és kötelessége, aki nem szeretné, hogy a Fidesz és a megvezetett honfitársaink miatt az egész magyarság egy olyan szégyenbillogot kapjon a homlokára, amit hosszú ideig nem fogunk tudni lemosni magunkról, és aminek jegyében gondolkodás nélkül radíroznak le minket a térképről, függetlenül attól, kire szavaztunk 8-án.

https://alfahir.hu/2018/04/13/2018_as_valasztasok_fidesz_orban_viktor_jobbik_tunt etes_europai_unio
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: forrásmegvonások, végeredményének, elhallgattatása, szégyenbillogot, befolyásolását, megkérdőjelezi, nyilvánosságra, végeredménnyel, bayerzsoltokon, magyarországon, visszafizetési, összevetésével, elfelejtenünk, üldöztetéssel, jegyzőkönyvek, honfitársaink, atombombaként, magyarország, keresztjüket, biodíszletet, diktatórikus, elkeseredést, szorításában, narancsbárók, közveszélyes, demokratikus, nyomorítanak, függetlenül, megmutassuk, gondolkodás, közvélemény, mindenkinek, kötelessége, felelőssége, tisztaságát, fiatalságot, szombati tüntetésre, ország sorsát, bénult sokkot, tétlen önsajnálat, rendszernek igenis, magyar fiatalságot, nyugati antifáktól, esküjére méltatlanná, budapesti Majdant, ellenzéki pártok, jegyzőkönyvek összevetésével, elcsalt választást, voksolás végeredményének, eltérő vélemények, nyugati közvélemény, magyarok tényleg, Nemzeti Választási Iroda, Orbán Viktor, Európai Unió,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Irgalom és ítélet  Kövesd a cowboyt!  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Kövesd a cowboyt!  Soha ne kedvezz...  Alázat  Facebookon kaptam  Png fotel  Png nő  Png kutya  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Nagyon különös  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Szép estét  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png nő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Fehér virág  Facebookon kaptam  A sors  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Szép álmokat!  Png csokor  Akik bántanak téged  Adakozás  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Png ház  Csak a fogyatkozás látható  Png csokor  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Garai Gábor - Takarítás  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Szép estét  Paul David Tripp Április 20  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Alázat  Sose bánj semmit  Varga János Veniam - Fontos sz...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Mai harmónia kártyám  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Nagyi telefonál  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Sokan azt tartják  Németh László tollából  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Lóhere  Albert Einsteinről  Szívem  Szép napot kívánok  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Alázat  Lóhere  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Szívem  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Radikális szeretet  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
szombati tüntetésre, ország sorsát, bénult sokkot, tétlen önsajnálat, rendszernek igenis, magyar fiatalságot, nyugati antifáktól, esküjére méltatlanná, budapesti Majdant, ellenzéki pártok, jegyzőkönyvek összevetésével, elcsalt választást, voksolás végeredményének, eltérő vélemények, nyugati közvélemény, magyarok tényleg, rákos daganatért, olyan nemzet, diktatórikus kisebbség, elnyomó zsarnoka, valódi atombombaként, visszafizetési kényszer, gazdasági elégtétel, civilizált normák, teljes magyar, többségnek igenis, esély meglesz, narancsbárók helyett, saját nyakunkba, megvezetett honfitársaink, egész magyarság, olyan szégyenbillogot, forrásmegvonások, végeredményének, elhallgattatása, szégyenbillogot, befolyásolását, megkérdőjelezi, nyilvánosságra, végeredménnyel, bayerzsoltokon, magyarországon, visszafizetési, összevetésével, elfelejtenünk, üldöztetéssel, jegyzőkönyvek, honfitársaink, atombombaként, magyarország, keresztjüket, biodíszletet, diktatórikus, elkeseredést, szorításában, narancsbárók, közveszélyes, demokratikus, nyomorítanak, függetlenül, megmutassuk, gondolkodás, közvélemény, mindenkinek, kötelessége, felelőssége, tisztaságát, fiatalságot, méltatlanná, beletörődik, kétszeresen, megvezetett, diszkrétnek, borogassunk, eszközökkel, rendszernek, parlamentet, egyöntetűen, megmutatjuk, valasztasok, szétverjük, elkönyvelt, szavaztunk, félreértés, könyörület, többségnek, antifáktól, daganatért, elszenvedő, feláldozni, önsajnálat, helyzetből, vélemények, egyáltalán, civilizált, választást, valamiféle, választási, bizonyíték, trükközött, értelemben, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2789
  • e Hét: 8521
  • e Hónap: 19632
  • e Év: 173128
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.