Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ez a párt érdeke, hát ezt csinálják
  2018-04-23 21:18:15, hétfő
 
  Ez a párt érdeke, hát ezt csinálják

Forgács Erzsébet | Ma | 8:07

Kendermagos szép reggelt, szorgos hétköznapot, jó szurkolást mindenkinek! Kezdjük mindjárt egy parádésan jó hírrel. Megkezdődik a szúnyogirtás, mert a katasztrófavédelem a csúcson van, ezért másfél hónappal előbb kezdik gyéríteni a vérszívókat, mint tavaly. Mert ez majd így jó lesz. Ami igaz is, tavaly se kellett volna feltétlenül megvárni, ameddig már csak szívlapáttal lehetett agyonverni a kedves kis lényeket, de tavaly felénk legalábbis) mindösszesen talán kétszer volt gyérítés, ebből az egyik ősz végén, amikor már mindenkinek mindegy volt. A szúnyogoknak is és nekünk is.

Az LMP megválasztott képviselői hétfőre tárgyalásra hívják az ellenzéki frakciókat, hogy egyeztessék a parlamenti politizálással kapcsolatos terveiket, elképzeléseiket.

Az LMP szerint az ellenzéki pártoknak nem egymással, hanem a Fidesszel kell küzdeni, mert csak így lehet valódi ellenállást kifejteni a kormánypártok hatalmával szemben. Ennek elősegítése érdekében kezdeményezi a párt a hétfői egyeztetést. (MTI-OS)

Miféle ellenállást óhajt kifejteni az LMP az aligvalahány ellenzéki képviselővel a parlamentben? Mi a koncepció? Megdobálják paradicsommal a kormánypártiakat? Orbán Viktor felszólalása közben eléneklik a Hulla szilva a fáááról kezdetű örökzöldet? Esetleg mindjárt hamisan, mert úgy zavaróbb? Nem most kellene összefogni, a választás előtt kellett volna. Akkor nem sikerült. Most a kedves ellenzéki képviselők becsücsülnek a nyilvánosházba és örvendenek neki, hogy további négy éven át megvan a remek fizetés, ingyen laptop, zizi, ropi, csatosbambi. Ez innentől erről szól, semmi másról. De nem baj, ezt is mi fizetjük és a kormánypárti szavazógépeket is, fel sem fog tűnni, hogy már megint nem rólunk szól a politika.

Azt írja az Origó, hogy szárnyalnak a magyar fizetések. Továbbra is. Azt nem tették hozzá, hogy az unió egyik legalacsonyabb átlagbérével büszkélkednek, de minek is. Örüljünk együtt az ő örömüknek, mert továbbra is ez lesz az irányvonal. Sikerjelentések és személyeskedő mocskolódások minden szinten.

Jurák Kata, aki jelenleg a Magyar Idők nevű intézménynél gyártja a híreket, lerántotta a leplet a szombati tüntetés résztvevőiről. Nem egyedül hajtotta végre ezt a hősies cselekedetet, hanem egy fotós segítségével, aki szemfülesen lefényképezett egy embert, aki pénzt ad át egy másik embernek. Az nem igazán derül ki a fotóból, hogy ki, kinek és miért fizet, hogy éppen vattacukrot vásárol valaki, esetleg Juhász Péterék gyűjtését támogatják, vagy az ezernyi szóbajöhető eset közül mit láthatunk, de ez a koszorús költőnőt cseppet sem zavarta abban, hogy megaszondja a tutit: Soros György (gondolom legalábbis, hogy ő volt) pénzért vásárolt tüntetőket. Állítja ezt a Fidesz nevű párt propagandistája, akit közpénzből fizet a munkáltatója. Hát nem gyönyörű? Szerintem feltétlenül az.

Az érthetetlen okból PestiSrácok néven futó valamicsoda se akart lemaradni, ők is szorgosan megemlékeznek a tüntetésről. Gyakorlatilag elmebeteg részegek randalíroznak a pesti utcákon, agyatlan öeglányok ordibálnak, miközben azt sem tudják, kiről, vagy miről is van szó.

Maradjon meg vigaszként a srácoknak a tudat, hogy bezzeg a békemenetelők egészen pontosan tudták. Láttam vagy száz megszólalást ebben az ügyben és mindenki a drágaaranyosorbánviktort óhajtotta megvédeni, meg a szuvenírt és senki nem akarta, hogy a büdösköcsög migránsok megerőszakolják és megöljék. És persze hülyelipsik.

És még maradjunk egy kicsit a PestiSrácoknál, mert belőlük soha nem elég. Főleg mióta az MTI hírforrásként hivatkozik rájuk és a többi propagandatermékre). Vasárnap éjjel - hátha olyankor már a kutya sem olvassa - az alábbi közleményt adta ki az MTI:

A 2018. január 5-én a “Magyar Idők - PestiSrácok.hu: pártmunkát végzett Czeglédy Csaba szövetkezete" címmel kiadott közleményünkben valótlanul híreszteltük, hogy

1) a Demokratikus Koalíciónak a Czeglédy Csabához köthető iskolaszövetkezetek pártmunkát végeztek; valótlanul híreszteltük továbbá, hogy

2) a Human Operator cégcsoport Gyurcsány Ferenc és a Demokratikus Koalíció vállalkozása; továbbá, hogy

3) a Demokratikus Koalíció feladatot adott a cégcsoportnak, és, hogy ezen feladatok tüntetésre történő mozgósításra is kiterjedtek. (MTI)

Hát nem gyönyörű? De. Éppen, mint amikor az Origo a kevesek által olvasott kultúra rovatban adott ki hasonló helyreigazítást Czeglédy Csabáról. Az arról szólt, hogy Czeglédy nem több ezer diáknak tartozik a munkabérrel, hanem csak néhánynak és nem milliárdokkal, hanem kevesebb mint egymillióval. Azt sem olvasta senki, nem is érdekelt senkit, a helyreigazítást követően ugyanúgy tolják tovább a hazugságokat, mint eddig.

A másik - szintén tegnap éjjel kiadott közlemény - a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. honlapján jelent meg. Nem önként persze, bírósági határozat alapján:

A 2014. október 11-én közzétett, “Önkormányzat 2014 - Fidesz: Juhász Péter plakátot rongált" című közleményünkben valótlanul állítottuk, hogy Juhász Péter dülöngélve, nyilvánvalóan alkoholos vagy drogos állapotban plakátot rongált. Ezzel megsértettük Juhász Péter jó hírnévhez fűződő személyiségi jogát, amiért ezúton elnézést kérünk.

Ezek a közlemények és a többi, eddig már megjelent és ezután megjelenő helyreigazítás nem jutnak el mindazokhoz, akikhez a hazugságok igen. És senki, semmi nem akadályozza meg a Fidesz ezen szervezeteit, hogy bárkiről hazugságokat, rágalmakat terjesszenek. Ez a párt érdeke, hát ezt csinálják. És néha kiadnak egy helyreigazítást. Lehetőleg vasárnap éjjel, egy senki által nem olvasott rovatban. Így éldegélünk mi ebben a dicsőséges illiberális demokráciában, ahol sikerült felszámolni a politikai korrektséget és az összes egyéb korrektséget, valamint sikerült szakítani a valósággal.

https://kolozsvaros.com/rovidek/ez-a-part-erdeke-hat-ezt-csinaljak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: médiaszolgáltató, kormánypártiakat, helyreigazítást, megerőszakolják, közleményünkben, elképzeléseiket, propagandistája, sikerjelentések, nyilvánosházba, pestisrácoknál, lefényképezett, politizálással, legalacsonyabb, szavazógépeket, helyreigazítás, paradicsommal, mocskolódások, randalíroznak, kormánypártok, büszkélkednek, hírforrásként, személyeskedő, megválasztott, milliárdokkal, demokráciában, cégcsoportnak, megemlékeznek, nyilvánvalóan, gyakorlatilag, békemenetelők, résztvevőiről, önkormányzat, szúnyogoknak, kezdeményezi, demokratikus, hazugságokat, párt érdeke, ellenzéki frakciókat, parlamenti politizálással, ellenzéki pártoknak, kormánypártok hatalmával, hétfői egyeztetést, aligvalahány ellenzéki, fáááról kezdetű, választás előtt, kedves ellenzéki, remek fizetés, kormánypárti szavazógépeket, magyar fizetések, unió egyik, szombati tüntetés, hősies cselekedetet, Forgács Erzsébet, Orbán Viktor, Jurák Kata, Magyar Idők, Juhász Péterék, Soros György, Czeglédy Csaba, Demokratikus Koalíciónak, Czeglédy Csabához, Human Operator, Gyurcsány Ferenc, Demokratikus Koalíció, Czeglédy Csabáról, Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt, Juhász Péter,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Adakozás  Fehér virág  Fekete István - Akác  210 éve született a SZÓZAT meg...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Őrizkednünk kell...  Nagyon különös  Nagyon különös  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Alvó cicák  Alvó cicák  Png kutya  Popper Péter szavai  Leonardo da Vinci gondolata  A televizió nem a kultúrát kép...  Mindig jusson idő nevetni  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Gonosz démon-álarc  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Mi lenne ha  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Fekete-erdő desszert  Fehér virág  Fekete-erdő desszert  Png csokor  Németh László tollából  Őrizkednünk kell...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Akik bántanak téged  Leonardo da Vinci gondolata  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Tanuld meg ezt a versemet  Boldog születésnapot a ma ünne...  Reggel van  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Kellemes délutánt kívánok  Jónás Tamás – Végtelen b...  Akarat  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Png férfi  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Adakozás  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Makszim Gorkij gondolata  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Paul David Tripp Április 21  Png férfi  Fekete István - Akác  Szép estét kedves látogatóimna...  Fehér virág  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Krisztinától  Alázat  Régi emberek, akikre máig büsz...  Bertolt Brecht -től idézet  Egy hatékony szolga  Zilahy Lajos gondolata  Hiányzik  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Éretlen vers  Tóth Ágnes - Szervusz pad  s immár én is felragyogva, ért...  Akarat  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Akarat 
Bejegyzés Címkék
párt érdeke, ellenzéki frakciókat, parlamenti politizálással, ellenzéki pártoknak, kormánypártok hatalmával, hétfői egyeztetést, aligvalahány ellenzéki, fáááról kezdetű, választás előtt, kedves ellenzéki, remek fizetés, kormánypárti szavazógépeket, magyar fizetések, unió egyik, szombati tüntetés, hősies cselekedetet, fotós segítségével, másik embernek, ezernyi szóbajöhető, koszorús költőnőt, érthetetlen okból, pesti utcákon, békemenetelők egészen, büdösköcsög migránsok, alábbi közleményt, kevesek által, arról szólt, helyreigazítást követően, másik &#8211, hazugságok igen, senki által, dicsőséges illiberális, politikai korrektséget, összes egyéb, médiaszolgáltató, kormánypártiakat, helyreigazítást, megerőszakolják, közleményünkben, elképzeléseiket, propagandistája, sikerjelentések, nyilvánosházba, pestisrácoknál, lefényképezett, politizálással, legalacsonyabb, szavazógépeket, helyreigazítás, paradicsommal, mocskolódások, randalíroznak, kormánypártok, büszkélkednek, hírforrásként, személyeskedő, megválasztott, milliárdokkal, demokráciában, cégcsoportnak, megemlékeznek, nyilvánvalóan, gyakorlatilag, békemenetelők, résztvevőiről, önkormányzat, szúnyogoknak, kezdeményezi, demokratikus, hazugságokat, egymillióval, korrektséget, kormánypárti, segítségével, személyiségi, cselekedetet, átlagbérével, intézménynél, szervezeteit, szövetkezete, híreszteltük, parlamentben, képviselővel, felszólalása, mindösszesen, becsücsülnek, megsértettük, aligvalahány, munkáltatója, mozgósításra, megszólalást, szúnyogirtás, vállalkozása, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 955
  • e Hét: 2442
  • e Hónap: 13553
  • e Év: 167049
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.